Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Üdv. A piros-zöld árfolyamtáblánál a DunaHouse-nál rossz a link. Sem a piros-zöld táblából, sem a nyertesek-vesztesek oszlopból nem az új DH Group webhelyre vezet, hanem a régi DunaHouse-ra.
Kedves adminisztrátor ! Kérem szíveskedjen közölni a 10 napos tiltásom okát. Mivel csak annyit tudok, hogy a következőnél végleges kitiltás vár rám, de azt nem tudom, hogy mit iövettem el.
Tisztelt Moderátor, Feel! Hétfői napon kitiltásra kerültem a 4IG Nyrt részvényesek fórumról. Akkor nem értettem miért, ugyanis sok hasonló hozzászólás olvasható a fórumon. De már rájöttem, igaz későn. Olvastam, hogy nem áll módjukban a meghozott döntést felülvizsgálni, de ettől függetlenül szeretném ha mégis megtennék. Kezdő befektető vagyok és a hétfői stresszt nem tudtam kezelni. De nem vagyok troll, sem rosszakaratú, sem klón vagy bármi más. Vannak akik (ahogy olvasom a fórumokon) új névvel regisztrálnak. Én nem teszem, nem tudnám megtenni, azonban szeretnék a fórum részese lenni, kapni még egy esélyt, ahogy sokan mások. Természetesen jó hogy tudom olvasni a fórumot, ennek nagyon örülök és köszönöm. De tagja lenni jobb lenne. Köszönöm szépen!
A kitiltások érdekelnének, hogy hogyan működik és mennyire van felülvizsgálva azok mértéke és indoklása, mert sok esetben tapasztalható az, hogy személyeskedés és visszaélés is van a topik gazdák részéről véleményem szerint. Sokszor indokolatlan mind a kitiltás ideje és mértéke is. Van jelenleg egy konkrét eset az egyik felhasználót az utóbbi időben többször is hosszabb időre kitiltották a teljes fórumból. Ritkán szoktam írni, mert nem sok időm van "fórumozni", de ez már igazságtalanság, csak azért mert nem értek egyet valakivel ezért hetekre kitilthatom akár a teljes fórumból?!?!
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!