Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
A 100-as lapoknál évek óta kimaradnak hozzászólások, 50-60 komment simán eltűnik... Nálam pár napja azt csinálja, hogy 10 mp. után jelenik meg az új hozzászólás..
Kedves "sokeszű" kapásból (:pár óra alatt) lepontozó. Három mondatot írtam, és a benne lévő állítások tényszerűen igazak. Büszke lehetsz a hatalmas eszedre, és arra, hogy tovább erősíted bennem az érzést, hogy milyen hülyék az emberek.
Azt sem értem, hogy miért nem azokat a problémákat javítják amik már évek(!) óta fennállnak, és csak bosszantják a felhasználókat, lásd pl. _kt_
bejelentését itt a #3346 számon, vagy az üzenet szerkeszthetőség botrányos volta. Ehelyett most újabb hibákat raknak be olyan helyekre, ami eddig még viszonylag jól működött. Arról már nem is beszélve, hogy véletlenül sem válaszolnának itt, hogy dolgoznak az ügyön vagy valami, hanem mintha a falnak beszélne az ember.
Teljes mértékben igazad van! Ráadásul már évek óta így működik! Egy rakás hiba, illetve fejlesztési lehetőség lenne az oldalon és a fórumon is (pl. kommentelésnél egy elküldés előtti egyszerű előnézet még akkor is segítene, ha ilyen 'fekete doboz' az editálás), de én kevésbé tartottam reménytelinek az említésüket, látva az eddigi bejelentések felesleges voltát.
Itt is köszönöm, hogy Te legalább vetted erre a fáradságot!
Kéretik Hathor körmére nézni a Magyar Állampapírok topicban, semmi rosszat nem írtam (vissza tudjátok nézni szerintem, hogy mit írtam be), erre újra tiltott. Bármit írok be, tilt.
Sziasztok, a Portfolio Forum házirendje úgy ponttal bővült: A fórumon semmilyen formában nem oszthatók meg olyan tartalmak, amelyek
szerzői jogi védelem alá esnek. Ez érvényes a Portfolio ilyen
szolgáltatásaira is, így például az előfizetéses (Signiture,
adatszolgáltatás stb.) tartalmak megosztására is.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!