A régiekkel mi lett? Miért kellett távozniuk? Annyira sínen volt eddig minden, a főni kommunikációja szerint. Ezek az újak honnan jöttek s miért késtek?
Az egy részvényre jutó nyereség (EPS) 78,1 forint volt a 2024. első félévi konszolidált adatok alapján. A Társaság 2024.06.30-i konszolidált mérlegfőösszege 24,07 milliárd forint, 13 %-kal nőtt a 2023. év végi
mérlegfőösszeghez képest.
Minden ok dolgozunk termeljukazenergiat Ebben az iparagban keves a rendkivul csoda. A termelest latod nyilvanos adat a szerzodeseink meg altalaban hosszuak
a közgyűlések alapján minden a legnagyobb rendben a cégnél, nagyon meglepne ha rossz irányba fordulnának a dolgok. talán valami komolyabb változást készítenek elő, valakinek kell a hely
Én kiszálltam azért sem írtam már. Sajnos a napelemes cégek most nagyon el vannak tűnve, pedig most kaphat a téma megint kraftot. Astrasun Nyrt a Nap-hoz képest is iszonyat el van maradva árfolyamban és forgalomban. Ott kb csak én mozogtam és amióta nem, azóta gyakorlatilag kihalt. :) Lassan már csak én vagyok az egész magyar flancos tőzsde :)
1150. mondjuk nem csodálkozom, akkora a csend mostanság a vállalat körül. no meg eltűnt az 1350-es nagy vevő. Aki ki akart szálni és nem adta oda neki, az bánhatja. Földvarig sem ír már régóta ide semmit, pedig én személy szerint szívesen venném
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf