Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szolek szerda, 21:49
Előzmény: #5823  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Ezt nem tudom, nincs tapasztalatom benne, én biztosan maradok még. Az én befektetési stratégiámhoz jó a szolgáltatás, főleg a rendszeres befektetés, ahogy lentebb irtam. 
Én igy oldom meg, hogy megérje: revolut-on váltok, havonta beutalok EUR, magától teljesül a befektetés + ami még nekem jól jött, hogy tudtam venni US ETF-et, IBIT most jól hozott :)  
A külföldi szolgáltatók kapcsán én az adóbevalláson aggódnék még kicsit, de őszintén szólva nem olvastam utána, hogy megoldák-e normálisan és beküldik-e az adatokat. (nincs kedvem/időm vele szarakodni)
Szóval nekem nem éri meg a macerát jelenleg. Ha extrém nagy lenne a portfoliom, akkor diverzifikálnék szolgáltatók között, szóval lenne itt is és ott is...
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 szerda, 00:19
Előzmény: #5821  szolek
Koszi a valaszt! Szerinted gordulekenyen at lehet vezetni a normal szamlarol IBKR-re a reszvenyeket? Te is hasonlot tervezel?

"Amennyiben egy másik szolgáltatóhoz szeretnéd áthelyezni a részvényeidet, kérjük, töltsd ki a kimenő értékpapír transzfer megbízás nyomtatványunkat, amelyet a a dokumentumok oldalon a Nyilatkozatok ügyfeleknek kategóriában találhatsz meg. Ezután a nyomtatványt juttasd el hozzánk emailben, személyesen vagy postai úton. Amint megkapjuk, egy ellenőrző hívással egyeztetjük azt.
A nyomtatványon mindenképp add meg a fogadó fél kapcsolattartási adatait, mert ennek hiányában nem tudjuk végrehajtani a transzfer megbízást."

10 ezer Ft a transzfer dija cegenkent.
11. oldalon a 3.3.-as fejezet irja le:

https://www.khertekpapir.hu/filestorage/16069/KH_ertekpapir_list_of_fees_2024_09_20_HU.pdf?t=1725897047
szolek kedd, 23:54
sorry :) 
szolek kedd, 23:52
Előzmény: #5820  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Revolut: Huu, megnéztem csináltam screenshotot, de csak az első képről :) "your transfer is riskier then 99.2% of all transactions on Revolut" --> ezt követően kitöltesz pár kérdés, amivel az akarják felfedni, hogy lehúznak-e tipikus netes átverésekkel. Ez egy automata rendszer lehet, ami a felhasználókat hivatott megvédeni és áthárit minden felelősséget. De én magánszemélynek utaltam K&H-ba max pár ezer EUR-t küldözgetek.
TBSZ: nekem is van 2019-es és idén én sem görgetem át az újba. Nem fogják eladni, ott lesznek szépen a normál számládon, csak az ezt követő időszakban keletkező nyereség után adód kell fizetned miután eladtad. (mert normál számlán van) 
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 kedd, 23:17
Előzmény: #5819  szolek
milyen kerdesek voltak a revo kerdoivben? sose kaptam ilyet, 10 ezer euronal nem kuldtem tobbet meg.

MAS:
KH-nal TBSZ lejarta nem teljesen ertem hogy zajlik. Ha utolso napig megtartom a TBSZ-en a reszvenyeimet, akkor a reszvenyek kerulnek atvezetesre a normal szamlara, a beker ar pedig az utolso zaro ar lesz? Vagy eladjak 3 nappal ev vege elott es a dollar casht vezetik at normal szamlara? Az elso verziot tartom realisabbnak. Bocs az amator kerdes miatt. 

"Az 5. év lejárta után a TBSZ számlán szereplő összeg adófizetési kötelezettség nélkül felvehető. Amennyiben másképp nem rendelkezel, a TBSZ számlád az 5. év végén megszűnik, pénzügyi eszközeidet pedig átvezetjük a normál értékpapír számládra az átvezetéskor ismert utolsó piaci áron."
szolek kedd, 22:19
Előzmény: #5816  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Revolut-al utaltam már ekkora összeget Wise-al nem. Revolut esetén ilyenkor bejön egy kérdőiv, amivel levédik a segükket, de elmegy az utalás. 
Valiz
Valiz kedd, 19:28
Kedves K&H Értékpapír!
Ha már itt levelezünk, akkor szeretném felhívni figyelmüket, hogy rendet kellene tenni a certifikát listában is. Nagyon sok papír nincs elnevezve, ISIN alapján található csak meg. Még több kiütött papír nincs törölve. Új certik kibocsátáskor nem találhatóak meg, vagy hiányos adatokkal használhatóak. Olyan hatalmas dolog lenne ezeket elrendezni? 
Én is javaslom, hogy vezessék vissza a régi rendszert, mert ez tragikus és szégyenletes.
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 kedd, 18:54
Tisztelt KH Csapat!
Mikortol lesz lehetoseg zaras utan kereskedni?

• zárás utáni kereskedés (after-market): 22:00-tól másnap éjjel 2:00-ig (jelenleg nem elérhető)
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 kedd, 15:04
Előzmény: #5810  szolek
revolut, wise nem ugralnak nagy osszegu utalaskor? 20-30k, 50k usd/eur?
Metwolf
Metwolf kedd, 15:01
Előzmény: #5814  khertekpapir
Az új kereskedési rendszert várjuk, csak ne addig kelljen mint az Ersteseknek, remélem értik! KBC rendszerét tovább üzemeltetni a hazai ügyfelekkel továbbra is egyszerűbb lett volna, és megspóroltak volna csomó fejlesztési pénzt, de hát hogy is gondolhat ilyet egy mezei kisbefektető mikor odafent a bársonyszékben csomó okos manager ül olcsóért, akár idehaza akár  Csehországban. Remélem az új rendszerben lesz ajánlat módosítási lehetőség, nyugtassanak meg kérem, hogy 2025-re elérjük az 2000-es évek technikai színvonalát. Köszönöm! Őszinte hívük!
khertekpapir kedd, 14:51
Előzmény: #5813  ronaldinyo
Kedves Fórumozók!  
Az év végéhez közeledve minden aktív kereskedőnek fontos, hogy milyen nyereséget/veszteséget ért el a 2024-es év során, ezért a webtrader felületen elérhetővé tettük számotokra a nyereség/veszteség riport generálásának lehetőségét. A kimutatás, a szintén a közelmúltban élesített részletes készletinformáció fejlesztéssel együtt, jól használható arra, hogy a befektetők az esetleges év végi portfolió átsúlyozásokat hatékonyan elvégezhessék.   
Az új webtrader kereskedési rendszerünk fejlesztése nagy erőkkel zajlik, amint látjuk az élesítési dátumot jelezni fogjuk nektek itt a fórumon is.      
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a korábban megszokott Podcast tartalmaink már a K&H Csoport csatornáin érhetőek el. Műsorunk következő vendége: Sándorfi Balázs a Bankmonitor alapítója és vezérigazgatója, fő témánk pedig az ingatlanpiaci helyzet, valamint a befektetésekkel kapcsolatos aktualitások és érdekességek. A podcast a héten kerül feltöltésre, iratkozzatok fel, hogy kapjatok róla értesítést.   
Üdvözlettel, K&H Értékpapír
ronaldinyo kedd, 14:47
Előzmény: #5812  ronaldinyo
és amugy nem lehet átlátni ez meg a másik
ronaldinyo kedd, 14:47
Előzmény: #5811  Attila01
elég szar még most is-a kbc az gyors volt ki be ugrálhattam pillanatok alatt ez most nagyon körülményes-akkor 1másodperc volt egy vétel vagy eladás most vagy 15-20 .ez nekem sok
Attila01 kedd, 13:20
Lassan egy éve megy a KH értékpapír. Indulásnál még követtem, mi történik, de aztán elengedtem.
Mik a tapasztalatok? Működik rendesen? Vagy vannak még gyerekbetegségei? 
Gondolkodom, hogy átjövök, mert jobb díjakkal dolgoznak, mint amit most fizetek
Köszönöm a véleményeket előre is 
szolek kedd, 00:02
Előzmény: #5808  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Kiutalás: K&H: ingyenes ; más bank: 0.25% nem kell átváltanod simán tudsz dollárt utalgatni én pl: Revolut-ról szoktam beutalni, devizát K&H-ról forintot. 
szolek hétfő, 23:57
Előzmény: #5807  bikkmakk
Oké persze, mindenhol van ETF, de most a rendszeres befektetésekkel elérhető kiválatról és költségekről dumáltunk. 
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 hétfő, 23:36
Szerintetek van arra lehetoseg, hogy a TBSZ lejartakor ne kelljen 1%-ot kifizetnem deviza konverzióra? Kicsit sokallom. Pl. dollarban ki tudom utalni a sajat bankjuknal vezetett dollar szamlara ingyen?
bikkmakk hétfő, 23:01
Előzmény: #5806  szolek
ERSTÉ-nél is van ETF, nekem legalábbis van.
szolek hétfő, 21:42
Előzmény: #5803  vnorbi
Na megnéztem a dijakat, mert most teljesültek a rendszeres beketetések a 2024-es TBSZ-re.
Ezeket vonta le (EUR-ban): 0.30; 0.99; 1.2 ; 0.54 . Négy különböző ETF 500 EUR-ra beállitva, 3 EUR összesen.
Ja és igen, igazad van dupla a dij, de összességében több, mint 50%-al olcsóbb,  mintha megvennék egy ETF-et 6.99 EUR minimumdijon. Szóval ha "dollar cost average" stratégiával fektetsz be, akkor szépen eloszlik a befektetésed az év során és fizettél 0.6%-ot és kész. Jövő évben nem fizetsz már erre semmit, a 0.XX%--os ETF költség levonodik az árfolyamból. 
Ezzel szemben az Erstenel az a "bajom", hogy veszel valami alapok alapját, ami jó eséllyel kevesebbet csinál mint egy indexkövető ETF és kifizetsz minden egyes évben ~1.5%-os dijat - ennek a jövőértéke, ha hosszú távra fektetsz be szerintem jelentős lehet. 
ronaldinyo hétfő, 16:50
Előzmény: #5804  ronaldinyo
na ez aztán mindennek a teteje.nyugodtan ingyen lehetne az ötös könyv mindenkinek.és könyebb hasonlo kereskedést kéne bevezetni mint kbc nél.
vnorbi vasárnap, 22:24
Előzmény: #5802  szolek
A K&H rendszeres értékpapír befektetés egy-egy vétel díjából ad kedvezményt, ami akkor jó, ha úgyis olyan termékbe fektetnél nem túl nagy összegben (a rendszeresség miatt nincs 6,99 eurós minimum díj, de közel dupla százalékos díj van a nem rendszeres vételhez képest).
Az Erste Future Befektetési Program keretein belüli vásárlás mentesít az adott hónapban a fix számlavezetési díjak és a teljes portfólióra eső százalékos állománydíj alól az összes számlát beleértve (normál, TBSZ-ek, NYESZ). Az elérhető termékek nem biztos, hogy előnyösek, de kis összeg ráfordításával arányaiban nagy kedvezmény érhető el, ha már nagy lenne a számlavezetési díj. Ez időben korlátos, csak 2 évre vállalják a díjmentességet, utána nem biztos, hogy meg lehet újítani.
Ezzel nem a K&H rendszeres befektetését kell összehasonlítani, hanem a K&H Silver csomagját, mert az engedi el azokat a díjakat, amiket az Ersténél a Future Program. A K&H-nál havi minimum 5 millió forint tőzsdei forgalom kell a Silver csomaghoz, az Ersténél meg havi minimum 20 ezer forintért kell vásárolni a befektetési alapjaik közül a Future Programon belül.
szolek vasárnap, 14:21
Előzmény: #5801  kövesi
Irja meg valaki please, hogy miért lehet jobb az Erste futures költésmininalizálása, mondjuk a K&H Értékpapir rendszeres befektetéssel szemben? 
Ahogy nézem az erste a saját alapjaiba rakja a pénzedet, amiért "lehúznak" éves szinten kellemes 1.5 - 2% -ot? https://www.erstemarket.hu/erste-future
A K&H-nál meg megveszel X db ETF-et havonta és az éves költsége meg tipustól függően ahogy nézem 0.07 % is lehet (S&P 500)  megverik a TOP ETF-eket az Erstes alapok ? 
Lehet nem figyeltem valamire szóval komolyan érdekelne.
kövesi vasárnap, 07:44
Előzmény: #5800  Zoltanovitsch
Ketten is említették az Erste Future csomagot költségminimalizálásra.
Ha nem túl modern a mobiltraderük nem zavar, csak biztonságosan, jól használható legyen.
Vmikor talán még a jövő héten bemegyek a győri fiókukba informálódni.
Amennyiben vmi érdekeset  látok közzéteszem.

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek