Tűkön ülök, mert szerintem az osztalékcetli-esés után nagyobbat fog esni az árfolyam, úgyhogy nem biztos, hogy megváros az osztit... csak ugye, szokás szerint bizonytalan vagyok :)
Persze, de ezeket nem ismertem, annyira nem régóta vagyok, cig-be volt egy pakkátadás....elköltottem ma 2m et.Már nem vagyok otthon, lepakoltunk azt eljottunk presszoba de ebédre megyek haza azt villanypasztorozok, de fogalmam sincs mit kell csinálni, a nejem meg aggodik mert pár napja vmi embert agyoncsapott, pont Letenyén, kozel ide s allitolag villanyszerelo volt.
Az ilyen bandázások sose jók, ott volt kbr, eary, jockey, zsolti, ff, muvezető, hathor szedték össze a népeket aztán ültették be az embereket, lehet hagytam ki jómadarakat. :) Hali-t legalább tudtad, sejtetted, h mikor tépi a papírt. XD azt érezni lehetett. Őrmibe be is sült.
Bezárták a topikot. :( Na mind1. FF pünkösdi királysága megszűnt, engem is beakart húzni 2. kategóriás mid capbe felajánlotta a segítségét :) Köszi nem! Jó nekem a LÓTÉPÉ.
Kicsit atszervezodott a napom mert délután villanypasztorozok, tippmix feladva, Bimbóval atvisszük a multkori cuccokat a muhelyébe, nekiáll a feladatnak.Kelnek a kukacviragaim, ez a kedvenc virágom.
Dr.Toka Club/Vaktyuk99/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79/Mcbull Úr