Még csak olvasgatom. Van pár értelmes hozzászólás, még ha kedvezőtlen is. Farkasfu-nek abban igaza van, hogy a töketlenség a végtelenségig nem húzható és ezzel ártanak a cég megítélésének és az árfolyamnak is, pedig nem ez a deklarált céljuk, mégis tétlenségükkel ezt a benyomást keltik! Csúnyábbat még nem írtam, pedig gondoltam rá...
Nezze, egy olyan árfolyam van ott lebegtetve, riogatva a tobbieket ahol az arfolyam 1 eve járt kb...ilyen árszintből a piacon alig lehet...ha az alá menne akkor minden eladó veszteséges lenne, vagy a cég táncolna a csőd szélén.
Sajnálom, hogy nem arra válaszolt amit kérdeztem, de mindegy, természetesen figyelemmel követek minden Akko-s fórumot. Már amennyire lehet. Ezekkel a vádakkal nehéz mit kezdeni, hiszen mindenkinek kell, hogy legyen esze, és annyi rutinja hogy el tudja magában helyezni a történéseket. De nem hinném. hogy egy topic- olvasás hatására vásárol, vagy ad el. Ha így van akkor bajok vannak. Tényleg alulértékelt az Akko ebben egyetértünk.
Látom kicsit vesztett a topik a színvonalából, kár veszekedni. Sajnos egyetértek azzal, hogy egyenlőre kéne valami kommunikáció a cég részéről a tervekkel kapcsolatban, mert ezidáig az előző igazgatóság szintjén állnak.
Ez meg válasz.Tán még emlékszik a bejegyzésére a clubb-ban, azért raktam be.Farkasfu a masik topicban dolgozik cimboráival, a árfolyam letorésén.Ott keresse s ha igaza van dícsérje, had hizzon a mája.A clubban természetesen szeretettel várom.
Zoli, 250 es akkoja kinek lehet?max az a b+n adjhatja annyiert de az se hulye...ne remisztgessunk senkit, eleg ha a tekintetes urak az alternativ valosagu forumukban csináljak a banzájt...semmi ertelme impulzusra váro piacon ta-zni....kutyakaja meg ne legyen ebbol.....ne kiáltsunk farkast...
Akko Invest Nyrt.