buythedip

Regisztráció: 2020-02-27 11:47:29

Hozzászólások száma: 469

Utolsó hozzászólás: 2024-04-18 16:24


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Eurós részvények vitasarok csütörtök, 16:24
A Varta a tegnapi nap tetjeével küzd, de legyőzheti.
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 14:33
WIZZ mekkorát pattant. A hetes charton az összes mozgóátlag összesűrűsödött oda, ahol az árfolyam van. Make it or brake it moment. Még több mint egy hét jelentésig.
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 14:30
Snake, mikor fordul a Boeing? ma / 164 / 151 / 120 /90 / soha?
Hang Seng csütörtök, 14:13
#45

Tegnap hozzáadtam a pozícióhoz, mert jól esett (és jól is esett), azt gondoltam, Ázsia megint megveszi éjszaka az esést, és USA nyitáskor már drágább lesz. BABA is közelít a vételi szinthez. PDD-ről senkinek nincs véleménye?
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 14:11

Én 7.5-öt tippeltem, mivel már negyedik napja szakadt ugyanarra az egy eseményre (Ami persze jelentős), és ennél a szintnél gyorsan megvették tegnap délben (vagy csak shortot zártak, de ugyanazt jelenti, hogy nem várnak további esést nagy játékosok, mert akkora kanócot a gyertya aljára csak sok pénz csinál). Ez a szint egyben S5 support napi pivoton. Továbbá szeretem a korábbi csúcsokat elfelezni, ami 15.12 (április 10.), annak a fele 7.61. Saját gondolat, sokszor működik. 10.5 a rés alja, egyben S3 support szint napi pivoton, szerintem az 50 napos mozgóátlag is lejöhet ide, jelenleg 12.8.
Hosszú távon ezek persze nem segítenek, csak a fundamentumok.
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 14:02
24 ezer euro ilyen pozícióban egy havi fizetés, és csak a felét vesztette volna el mostanáig, én inkább értetlen vagyok, mint dühös.
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 13:28
Én csak egy kis bennfentes eladást látok a Vartán, keddre kevesebb mint 2000db-ot.
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 13:26
Ne bújdokolj el, ez ilyen időszak. RWE lenyomta az 50 napos mozgóátlagot és a visszatesztet is sikerrel abszolválta. A Merck és a Daimler Truck magasan van, megvetted a csúcsot? Vagy nem értem, miért van mínuszban.
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 13:24
Annyiban egyet tudok ezzel érteni, hogy egy gyors kapituláció, egy piros vízesés, amilyen 2020 októberében volt, még hiányzik ahhoz hogy minden eladó eltűnjön, és csak azok maradjanak longban, akiknek nincs stoploss vagy extrém alacsonyan. Tehát kirázzák azokat, akik az elmúlt 6 hétben vették és 24-25 körül van a stoplossuk.
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 13:13
10.4-et lehetségesnek tartom, egyelőre hasonlóan alakul, mint ahogy tegnap gondoltam, bár a cél még messze.
Eurós részvények vitasarok csütörtök, 13:12
Volt még egy VOO call spread-em, ami bearish volt, tegnap lezártam én is profittal.Ma jön a squeeze, a későn kelő shortosok kivégzése.
Eurós részvények vitasarok szerda, 19:27
Egy felpattanást 7.5-ről 10.5-re el tudok képzelni. Egy 10.4-es eladási megbízást beállítani nem hiba, ha valakinek van belőle.
Eurós részvények vitasarok szerda, 18:08
Nasdaq minden nap esik, mióta lezártam a shortot, az volt a mélypont, a kamu PPI adat csütörtökön. Nem hiszem el ami történt, pedig a veszteség valós, most csak long pozícióim vannak és szakad minden.
Eurós részvények vitasarok szerda, 15:48
Lufthansa nem talál magára, lehet hogy pénteken lecserélem Bayerre és elteszem a veszteséget.
Eurós részvények vitasarok szerda, 14:19
Lehet, hogy az alkoholfogyasztás következtében felszabaduló tudatalattid okosabb, mint mi, mert már 3% feletti pluszban van premarketben.
Eurós részvények vitasarok szerda, 13:53
Inkább azt mondd, Te mit látsz a Nikolában. Én simán tévedhetek, szoktam is. Jónak látod a terméket, vagy azt gondolod, már minden rossz hír be van árazva, vagy short squeeze jön? Vagy drasztikus kamatvágás lesz, és minden eladósodott cég felmegy? Egyik sem lehetetlen.
Eurós részvények vitasarok szerda, 13:51

Én 4.2-ért vettem, mert Humerék belevettek kicsit felette. 5 olyan pozícióm van, amit bennfentesek után vásároltam, és ebből 4 mínuszos (HTLD, SATS, Polytec, VFC), és egy pluszos (OPK).De említhetném a Pierer Mobilityt, amiből majdnem vettem egy 500 ezer Euros bennfentes vétel után, és most 19% mínuszban van aki megtette (Mag. Friedrich Roithner felügyelőbizottsági tag).
Polytec jelent hamarosan, 9 nap múlva (és letöri a 3-at is).
Eurós részvények vitasarok szerda, 10:59
Ha a Bayer a tegnapi nap felett zár (aminek a mélypontja már egy double bottom volt az óráson), akkor Snake-nek megint igaza lehet és felfelé megy.
Eurós részvények vitasarok szerda, 10:57
Valami holdkóros (Baader) felminősítette tegnap a Polytec-et €7 célárral, természetesen semmi hatása. Igaz, ők €11-es árfolyamnál bemondták a €16-ot, amit sosem ért el.
Eurós részvények vitasarok szerda, 10:41

A DAX-ot fogja az 50MA.
Ami ma tetszik:
Lenzing, nemrég jelentett és sikerült veszteségessé válnia. Holnap Közgyűlés, 15.-étől válságmenedzserük van (aki német), osztalékfizetés felfüggesztve. Bennfentesek veszik, de nem eléggé.
UBM Development, szintén osztrák, ingatlanfejlesztő, szintén sikerült veszteségessé válnia, de mintha kitört volna felfelé a rossz eredmény utáni bear flagből.
Mit gondoltok ezekről?

friss hírek További hírek