Balin2020

Regisztráció: 2020-04-21 14:11:08

Hozzászólások száma: 4 023

Utolsó hozzászólás: 2021-05-06 19:28


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

1 131 177
2021. 04. 17. 12:04

utolsó 20 hozzászólás

Backtest és ami mögötte van csütörtök, 19:28

Backtest és ami mögötte van csütörtök, 17:12
Az arany longod elkezdett fialni, ha jól sejtem!
Alteo Nyrt. csütörtök, 15:09

20 Ft-ra van a rv. attól a támasztól. Azok után hogy volt benne egy kisebb rally márciusban. Az emelkedő trendet már törte. Számomra nem egyértelműen pozitív a képlet.
De remélem, igazad lesz! 
Backtest és ami mögötte van csütörtök, 15:03
Azon csodálkozom, hogy utcát még nem neveztek el róla!
Backtest és ami mögötte van csütörtök, 14:53
Ez nagyon tetszik! Ironikus, de nagyon találó is egyben.
Opus real. csütörtök, 14:51
Szart se számít, eddig is úgy csűrték csavarták a feltételeket, hogy a végén 2/3 lett belőle. Sajnálatra érdemes, aki reménykedik, és mindent arra tesz fel. Márpedig az ellenzéki oldalon semmi mást nem látok. Ezzel szemben a kormányzó erő minden fronton és minden területen készül a következő kormányzati ciklusra. Bebiztosítja a gazdasági erőfölényt. Másrészről egyáltalán nem adták fel a választások megnyerését, nagyon is készülnek rá. Vér profin csinálják, sajnos. Bármennyire rossz ezt leírni, attól még igaz. És aki ezt nem veszi komolyan, kemény pofonba fog beleszaladni!
Alteo Nyrt. csütörtök, 14:31
Az emelkedő trendvonalat már törte. 1200-nál van egy kulcsfontosságú támasz, szerintem. Ha azt is töri, akkor azok a következő lépcsők, amiket leírtam. Ez persze nem mond ellent annak, hogy 2-3 év múlva lehet esetleg nyereséget realizálni benne.
Alteo Nyrt. csütörtök, 14:12
Alapvetően annak tartom magam. 25 éve tőzsdézek, jellemzően Richter, OTP, MOL. Ebbe a papírba kisebb összeggel próbáltam egy rövid kört. Bár nem szokásom az ilyesmi, és én sem gondolom, hogy nekem való ez a fajta játék. 70 %-al sikerült nagy nehezen kiszállnom, ezt a részét nagyon rühellem, hogy nincs igazi likviditás a papírban. A maradék úgy tűnik hosszú táv lesz, bár nem ezt terveztem.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 14:06
Talán sikerül megkapaszkodni az MA50 hátán!
Alteo Nyrt. csütörtök, 13:59
Gyönyörű! nehogy azt várja valaki, hogy minden nap emelkedik. Annál inkább, hogy minden nap tovább folytatja az eső trendet. Itt sok diagramos elemzést nem látni. Szövegesen értékelve a helyzetet, 1200 törése után meg lehet célozni 950 környékét, majd ha az is elesik lehet majd 700 környékén fog újra stabil támaszt. Persze ez csak lehetőség, az irány azonban erre mutat.
Backtest és ami mögötte van csütörtök, 12:35
Nem lenne rossz, ott nagyobb pakkot is vennék!
MOLly tulajok topikja csütörtök, 11:58
Önmagában a tőzsdei mutyi szart sem ér, azzal egyetértek. De részeként egy nagyobb mutatványnak, bele illik a képbe.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 10:53
Én nem hiszek a 200 napos mozgó törésében. Persze biztos van, aki azt szeretné!
MOLly tulajok topikja csütörtök, 10:50
A választások előtti kormányköltekezéseknek, ami a rendszerváltás óta minden választás előtt bekövetkezett, mi köze van a választásokhoz? Véleményem szerint annyi, hogy minél több embernél szeretnék elérni röviddel a választások előtt, hogy jobban érezze magát a bőrében. Ha ez most történne meg, és a választások előtt pedig esetleg az ellenkezője, az egészen másképpen hatna, mint amit szeretnének. Ha most féken tartják az árfolyamokat, a javuló fundamentumok ellenére. Akkor, amikor majd elengedik esetleg év végén, vagy a jövő év elején. Robbanni fog a BUX és lehet majd dicshimnuszokat írni, a kihoztuk az országot a válságból címszavakkal. Csak egy vélemény, a tévedés jogát fenntartom. Nekem mindenesetre nagyon szúrja a szememet, mintha szándékosan próbálnák féken tartani a magyar részvényeket.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 10:19
Akkor nem sokág sikerült MA50 felett maradni.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 10:17
Nem akart várni, ahogy az alapítvány bejelentés is időzített volt, szerintem. Mindennek oka van, csak nekünk nehéz összerakni, mi van a háttérben. Félek a politika. Lehet most még nem engedik el az árf.-ot. Mindent a választásokra való felkészülés dominál.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 09:46
Jeleztem, hogy nem lesz könnyű nekifutni az MA100 és a 2200-as ellenállás párosának. Szerintem erőt gyűjt a rv.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 09:36
Más módon kapott állami támogatásokon személy szerint neki simán megtérül a bukó, véleményem szerint.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 09:17
Probléma?

friss hírek További hírek