Köszönöm Balentum, mondjuk a topikból nem érdemes kiindulni mert borzasztó, max 10 ember írogat, van köztük aki folyamatosan a vezetőséget kérdezgeti évek óta a topikban ahelyett, hogy az e-mail címükre írogatna - a topikon keresztül vár választ...nyilván nem kap... elképesztő; más oda jár köpködni, ezt sem értem, én nem írok olyan topikba amelyik részvényében nem látok perspektívát... na mindegy nem folytatom, többünk véleménye, hogy nem érdemes olvasni, kivéve ha valami közlemény kijön, akkor érdemes mert előkerülnek értelmes, okos gondolatok (még ha negatív akkor is). Summa summarum szerintem egyelőre Nutex tekintetben az árfolyamot érdemes nézni + a közleményeket. Neked pedig köszönöm a segítséget, amiket írsz különböző részvényekről akár jó akár rossz, mindig hasznos...
Balentum, hogy látod a Nutex chartot, látsz valami bíztatót vagy kampec... mik a kilátások rá tudnál nézni légy szíves? Mi haszna volt szerinted hirtelen beverni 18 alá pénteken?Segítséged köszönöm.
A napsütéses időben kedden 11:45-12:00 között új történelmi
áramtermelési csúcsot produkáltak az ipari méretű naperőművek
Magyarországon, illetve az azon kívüli háztartási méretű és saját célra
termelő erőművek is – hívta fel a figyelmet
a hitelesített adatokra az Energiaügyi Minisztérium. Amellett, hogy ez
örvendetes, hiszen az aktuális áramigénynél bőven több zöld áramot
termelt Magyarország, súlyos következmény is van: a masszív
áramtúltermelést nulla euró körüli áron kénytelen értékesíteni
Magyarország a szomszédos országokba, aztán az esti-éjjeli órákban
sokszoros áron kénytelen importálni. Erről a témáról is szó lesz a
Portfolio április 8-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján,
amelyről részletek itt érhetők el.
Már nyalnak neki de azt nem veszik észre aki rá hallgatott bukott és egy Ft nem keresett Kb 7-8 éve fogja őket a szektaba na majd ekkor meh akkor Jósda rések meg működtek köszönöm
nem is akartak ezek békét csak cirkust semmi mást jo átvertek mindenkit
ujra.lassan jöhet a kovid 2 pánik is 2 éven belül-gratulálok.tisztelt
politikusok
Donald Trump vámbejelentéseinek hatására a hétfő esti órákban
lefordultak az amerikai tőzsdék, ezt követően ugyan ma reggel Ázsiában
felemás hangulat látszik, de Európában is esés jöhet.
Kisbüfik topikja