bigyula

Regisztráció: 2003-06-16 11:30:38

Hozzászólások száma: 12 107

Utolsó hozzászólás: 2023-01-30 16:24


Tapasztalat: 5
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-01-18 14:31-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #15916 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
troll
Moderáció:
Felfüggesztés a "Magyarország jobban teljesít" topikban - 2019-03-03 11:17-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Magyarország jobban teljesít" topik #59 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
pihenj egy picit, jót fog tenni!
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-03-05 12:55-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #17672 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
OFF
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-03-27 07:27-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #19750 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
TROLL-kodás!
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-06-16 11:41-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #25217 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Személyeskedés.

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN BUKÁSA - 2023 hétfő, 16:24
Ugyan már. Azon az oldalon ezért kitüntetés jár, meg előmenetel a hívők tapsikolása közepette.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 20:35
Nem lett kitalálva a környezetkímélő autó. Egyrészt az előállítása, gyártása sem környezetkímélő, és a megsemmisítése/újrahasznosítása sem. Amire Te gondolsz, hogy üzem közben nem bocsát ki szennyezőanyagokat. Ezt úgy érik el, hogy máshol jelentkezik: a villamos energia előállításánál.
.
Akkor lesz majd egy bármilyen elektromos meghajtású jármű zero kibocsátású, ha az energiát majd zero kibocsátású magfúziós erőművekben állítják elő, amitől még évtizedekre vagyunk.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 20:23
Figyu! Te és a családod hajlandó odaköltözni akár a gödi, vagy a majdani debreceni akksigyár mellé? Ha már ennyire nem érdekel azon magyarok egészsége, akik ott élnek, és az adott terültek környezevédelme.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 19:10
Te írtad: környezetszennyező a gyártása. Ilyenkor a magyar emberek/választók egészsége nem számít? nemrég derült ki, hogy a gödi Samsung gyárban a mintavételi helyeket is betemették évekkel ezelőtt, így nem is derülhet ki, hogy történt-e környezetszennyezés. Évek óta nem is ellenőrizték.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 18:51
Itt az újabb geciség, beindul a gőzhenger a propagandában: aki tiltakozik a debreceni akkugyár ellen, az külföldi ügynök. Sőt, feltételezik, hogy fizetett ügynök. Nem ismerős valahonnan ez a módszer? (segítek: Putyin, Oroszország)
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 18:04
Pont hogy nem. Amire hivatkozol az igaz 2010-re. 2014-ben már egy a győztes felé jobban torzító választási rendszer volt, 2018-ban erre még rátettek egy lapáttal. 2022-ben meg a listákkal variált a fityesz. Persze ez sokaknak nem tűnt fel, és még most sem tudják.
.
A 2022-es választásban minimum a 2/3 lebontása benne volt. Sok tényezője van annak, hogy nem jött össze. Igen, Gyurcsány is, de rajta kívül is sok.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 17:52
Hogyan kaphattak volna az összefogás listájáról 86000 szavazatot? Nem ismered a választási rendszert? Ahhoz együtt kellett volna  indulniuk.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 17:46
Ugye tudod, hogy a 2010-es választás tök máról szólt, mint a 2022-es? A választási rendszer is tök más volt.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 17:44
Fordítva miért nem számolod ki? ;) Ha a kétfarkúk része az összefogásnak, akkor sincs 2/3. Listán kaptak volna helyet.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 16:22
Légyszi fejtsd már ki nekem, hogy a Mi Hazánkra, a Kutyapártra, vagy a fityesz által létrehozott és finanszírozott szatelit pártokra leadott szavazat mennyivel járult hozzá a fityesz/Orbán leváltását célként megjelölő törekvésekhez? Mert az Ellenzéki Összefogást gyengítette, ami ugye megint Orbánt, a fityeszt erősítette.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 16:09
Aki pártra = Aki olyan pártra
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 16:09
Aki pártra szavazott, amelyiknek önmagában semmi esélye nem volt leváltani Orbánt, az Orbán maradására szavazott. Mitől váltódott volna le magától?
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 16:02
A harmadik féle ember meg azt játssza, hogy nem tetszik neki ugyan Orbán, de leváltani meg nem akarja. Ez vagy Te.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 15:59
Te folyamatosan azt nyomod, hogy Gyurcsány miatt vesztett az ellenzéki összefogás. Biztos, hogy volt szerepe benne, de nem kizárólagos. Én is örülnék, ha visszavonulna, de ugye a Te véleményed, hogy Dobrevnek is vissza kellene vonulnia (mert Gyurcsány felesége), meg az egész DK tűnjön el (ami ugye Gyurcsány pártja).
.
Ha tudsz számoni, akkor láthatnád, hogy teljes összefogás esetén nem jött volna össze az újabb 2/3.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 15:16
Két dolog között lehet választani: Orbán/figyesz vagy egy összefogás, aminek része Gyurcsány is. Lehet, hogy szerinted ez nem így van, de a választási rendszerből sajnos ez következik. az első alkalommal sajnos csak együtt lehet leváltani Orbánt és a fityeszt. Utána, normális kormányzás, és a jogállamiság visszaállítása után jöhetsz a finnyás ízléseddel, de ha egyszer nem fogd be az orrod, akkor örökké Orbán marad. És az katasztrófa. Már most is.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 11:23
"...európai szövetségi állam helyett nemzetállami szövetségként szeretnék látni a magyarok az Európai Uniót..."
.
Ez megint egy olyan kijelentés, amit semmi sem támaszt alá, csak ez Orbán és a fityesz iránya.
.
Én például  pont azért szavaztam a belépésre, hogy az akkor már jól láthatóan impotens magyar politikai "felsőosztálynak" minél kisebb szarkeverési lehetősége legyen a szomszédos országok ellen, és a határokon  belül is. Sajnos 2010-óta (de ez már látszott 1998 után is) pont ennek az ellenkezője valósult meg.
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 09:25
Negatív hírekkel nem zavarják össze a híveket. ;) A számukra negatív hírek nem is léteznek.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik péntek, 20:42
0 darab.
.
"Majdnem minden darab a kecskeméti repülőtéren, szabad ég alatt áll" (írták sok éve)
.
A szakszerűtlen tárolás miatt gyakorlatilag alkatrésznek sem jók.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 17:56
Mondom én: ha ezentúl minden választáson két név szerepelne a szavazólapon (Orbán vs. Gyucsány), szerinted akkor sem változona semmi.
.
Az szerintem pl. lényegi változás 2018-tól, hogy a győztes egyéni jelöltre leadott szavazatot a szavazó beleegyezése nélkül a győztest támogató listára leadott szavazatnak tekintik/számolják. Pl. ha a győztes kap 100 szavazatot, a második meg 50-et, akkor a győztes pártlistája kap automatikusa 49-et (mert csak 51 kellett volna a győzelemhez), miközben a választó az egyéni képviselőre szavazott, nem a pártjára!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 17:39
"A választási törvényben nincs benne az, hogy ez csak a Fidesz győzelme esetén alkalmazandó"
.
Jóember!  Én az állításodat cáfoltam miszerint nem változott semmi, és nem a választási rendszer elemeinek a győztesre való hatását kritizáltam. Mondjuk lenne azon is mit.
.
Egyébként 1994-ben az MSZP és az SZDSZ nem együtt indult, és a két forduló között sem tárgyalt egymással koalícióról, csak a választások után egyeztek meg. Mondjuk ezzel az SZDSZ aláírta a halálos ítéletét, csak akkor még nem tudták.
.
Ahogy 1998-ban sem együtt indult a FIDESZ és a Kisgazda Párt, de ott a két forduló között eldőlt, hogy Orbánt emelik pajzsra. Itt a Kisgazda Párt írta alá a halálos ítéletét.
.
Egyik eset sem tud megismétlődni 2014-óta, mert már eleve úgy kell indulni, hogy előre le van zsírozva, hogy ki-kivel van. Végül s ez sem különbség szerinted...

friss hírek További hírek