SPY daytrade Egyelore az ALT1 eset latszik valoszinubbnek. Lehet hogy a (b) hullam mar kesz is van, induloban van a (c of ii) lejjebbre. Ugyan meg nem valoszinu, de ez bizony lemehet egeszen 5764 supportig is, lasd elozmeny chart. https://imgur.com/a/BR1EIXH
Jól megrángatják ezt a LAC-ot. Mint a hullámvasút. Ilyenkor legyen okos az ember! Gondolom az a baj, hogy még 1 gramm lítiumot sem kapartak össze, még ezt is veszteséggel tették :-)
SPY daytrade Tegnap 5800-ig nezett vissza. Egyelore az a munkahipotezis, hogy (v of i) kesz, es elkezdodott (ii) korrekcio. Az a sejtes mara, hogy (b of ii) hullam fog alakulni felfele. . A masik ALT2 lehetoseg, hogy SPY meg csak (iii of i) csucsnal tartott hetfon 5872-nel, es most alakuloban van wave(iv of i), ami a-b-c szerkezet lehet. . https://imgur.com/a/BR1EIXH
38%-kal majd annyit vesz ki a GM, amennyit megbeszélnek, vagy amennyit megengednek neki. Ez egy nagyon hosszú ügylet lesz. A kedvezményes kölcsön is hosszú lejáratú.
Na ezért gondolom azt, hogy ez a fórum rengeteget ér annak, aki pénzt akar keresni! A tegnapi hozzászólások alapján megnéztem jobban a LAC-ot, és vettem egy szép pakkot. Ma pre-ben pedig bummm. Ha ez nincs, akkor bealudtam volna, és valamikor csak jóval később veszem elő. Sokadik ilyen pozitív eset az elmúlt néhány tőzsdei évemben (volt negatív is, de az egyenleg bőőőőven pluszos). Istenek vagytok, nagyon köszönöm (ezt is)! Ugyanez az üzenet ér Jánosnak is a legutóbbi kínai felkör miatt (is). Örök hála!
Ezt nehéz megmondani. Szerintem a DOE mindenképpen kell hozzá, meg még 1-2 év. De ilyeneket már nem jósolok, mert a múltkori 2-4 USD közötti helyzetében is kalkuláltam, hogy 3-5 év alatt elmegy 35 USD-ig, aztán kb. fél év alatt megtette az utat.
Visszaszívtam a 3,4 USD beárazódását, mert ez a szerződés sokkal kedvezőbb a LAC-ra, mint a korábbi előszerződés volt.
Lehetővé teszi a Lithium Americas számára, hogy 625 millió dollár készpénzt és akkreditívet biztosítson, miközben elkerüli a 2. részhez kapcsolódó törzstőke felhígulását.
A GM-mel, mint stratégiai befektetővel már eleve erős kapcsolatra épít, és 20 évre kiterjeszti az 1. fázis átvételét.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.