Hékás, én azt hittem ez a topic mocskolódásra van, nem szakmázásra :D Viccet félretéve, raktam be chartokat a klubba, gondoltam szólok akit érdekelhet (pl. Tmike)
A SZIT max 50%-os tőkeáttételt enged, ha a hitel kamatát meghaladják a rajta vásárolt eszközök hozamai, akkor nincs értelme visszafizetni. És itt ez a helyzet. Értem, hogy nincs papírod, meg nem érdekel, de ebből van a vita a két tábor között, hogy ennek ellenére megy a ledumálás kb az általad leírt érvekkel.
A 26-os választásokat amikor megemlítem a topicokban kb. lehurrognak. Óriási bizonytalanság lesz, szerintem a cégek választások előttre fognak hozni beszámolókat is akár, attól függ mikor lesz persze kiírva. Én azt a 26os évet kb. csak napizásra merem felhasználni, izgalomból nem lesz hiány.
"leértékelik az irodaházakat" és ezt a könyvvizsgáló, az EY meg aláírja, amikor az ingatlanárak emelkednek... "Vesznek irodaházat vagy marad az eredménytartalékon" utóbbit a SZIT törvény nem engedi, a profitból vagy osztalékot kell fizetni vagy beruházni. Ellenkező esetben megszűnik a SZIT tagság.
Simán bent van hogy 900-ig felmegy vagy tovább, osztalék nem lesz aztán esik 35%-ot + választás jön ne felejtsd el ott még minden neres papírnál lehet zűr.
Szerintem nem lesz osztalék. Meglepődnék. Vesznek irodaházat vagy marad az eredménytartalékon + leértékelik az irodaházakat jogszerűen megtehetik de ez tipp.
Aki erre felkészül az eladja 900nál és még így is szépen keres rajta, aztán 600nál újra belevesz és év végére ez a papír szépen visszamászik 850-1000-ig! Ez egy jó cég, tavaly is megcsinálta. 600-465-ig esett, ma 800 felett van! Nincs kérdés. Ilyen szempontból egy kiszámíthatóbb befektetés.
Kb. hasonlót írtam; "Március 26-án várható szerintem az első komolyabb rántás amikor a közgyűlési meghívót kiteszik. Ha lesz benne "osztalékpont" akkor a bizonytalanság repíteni fogja április 4-ig. Jobban fogják venni és jobban fog menni egészen április 4-ig amikor kiderül, hogy hátradőlhetünk-e vagy lehet eladni. :D Ha nem lesz benne osztalék, jön egy nagyobb esés, szerintem benne van egy nagyobb esés kb 15-35 százalék de 25 év végéig az 1000-es szintre osztalék nélkül is vissza fog mászni. Osztalék hírre viszont pusztítani fog. Én így gondolom, de bármi változhat." lehet alul mértem?!! Remélem! Hajrá App!! Opus már a bokánknál van, ideje megindulni!!!
Rövid távon egyértelműen emelkedett eddig is meg fog is .. Van aki szerint tankönyvi ahogy lépegető fel. Egy biztos elszállni eddig nem engedték nekem ez volt a furcsa. A 4 ig most elviszi a show-t. Azért engem még nem győzött meg az App hogy nem a kicsik kitömése a lényeg .. Mindegy is . Emelkedik . Szerintem március26.-ig szépen felhúzzák ../900 fölé / . Ha lesz osztalék tudjuk mi jön , ha nem attól félek megy 600 ra .. Nekem nincs appom. Talán valószínűbb , hogy lesz osztalék . Itt az a kétdés a vezetőség milyen árfolyamot akar ..
Segítek, szerintem ez lesz: "Március 26-án várható szerintem az első komolyabb rántás amikor a közgyűlési meghívót kiteszik. Ha lesz benne "osztalékpont" akkor a bizonytalanság repíteni fogja április 4-ig. Jobban fogják venni és jobban fog menni egészen április 4-ig amikor kiderül, hogy hátradőlhetünk-e vagy lehet eladni. :D Ha nem lesz benne osztalék, jön egy nagyobb esés, szerintem benne van egy nagyobb esés kb 15-35 százalék de 25 év végéig az 1000-es szintre osztalék nélkül is vissza fog mászni. Osztalék hírre viszont pusztítani fog. Én így gondolom, de bármi változhat." lehet alul mértem?!! Remélem! Hajrá App!! Opus már a bokánknál van, ideje megindulni!!!
Én mindig is tudtam, hogy sok appos van itt, sőt, még mindig meg van benne a pozim úgy, ahogy az Akko-nál is... egyedül a cig-ben van náluk nagyobb pozim, úgyhogy ha így nézzük akár jóba is lehetnénk... Én rendszerint csak a személyeskedést/rágalmazást szoktam kikérni magamnak, illetve az eléggé eltúlzott felbeszéléseket... Azt viszont továbbra is tartom, amit korábban is mondtam, hogy április 4.-éig elérheti az app akár a 900-at is. Viszont hogy utána pontosan mi lesz, azt remélem még egyikünk se tudja...
Anti Toka Club bt55 tb88 dodo urak és társaik