Amúgy Marika végighallgatja őket! Ide lehet írni minden szemetet! Lehet szídni, kritizálni stb… nem kell bunkerből üzengetni és nagyképüsködni! Ide mehet apai anyai. Ezentúl, akit tiltunk itt tudnak tombolni…
Eredetileg a topic azoknak készült, akik valamilyen módon szidták a klubot és/vagy annak tagjait más topicokban, és az ottani felesleges szemetelést megelőzve megpróbáltuk ide terelni őket, innen is származik ez a kreatív név. Sajnos mostanában látszik, hogy nem sok sikerrel járt ez a próbálkozás...
Lehet akkor Toka Úrnak kellene példát mutatni és a Ff és egyéb antitézisei elleni kirohanásait ide kellene csoportosítania, így az eredeti clubba talán visszatérhetne a normalitàs.
Labanc! Én csak azért írtam ide,mert gondoltam itt megtalálod hogy vak vágányon vagy a kitiltós gondolat meneteddel. De részemről ennyi. Sem ide sem a klubba nem írok többet ( a klubba nem is írtam már jó néhány napja, de a gazda ma tiltott onnan)
Ez nem is olyan rossz ötlet 🤔. És ha bárhol kialakulófélben lenne egy ilyen vita, akkor csak hivatkozni kellene a topicra, utalva arra hogy ott folytassák... Viszont ez a topic is részben emiatt lett létrehozva, azt mégis látszódik, hogy nem nagyon tölti be a funkcióját 😅
Szerintem egy dühöngő topic kellene, ahol az egyes tagok jól kioszthatnák egymást (mivan, mivan, mivan??? lehetne a címe) Így az az óvodába oltott őrültekháza ami elharapózott egyes helyeken oda koncentrálódhatna, így mindenhol máshol személyeskedés nélkül cserélhetnénk eszmét...
Ha engem kérdezel én inkább egy chart-és fundás topikot olvasgatnék. De ez az én véleményem. Olyat amiben nem tanácsolnak (le vagy fel beszélnek) csak rajzokat és tényeket vázolnak.
Amúgy szerinted/szerintetekre ilyen topic/topicokra lenne igény? Vagy pl. olyan hogy gasztronómia vagy menő kirándulóhelyek? (Bár én előbbiben nem vagyok jártas 😅)
Szép gondolatok! További sok sikert a kereskedésben és gratula a mester diplomához. Sajnos a klubb olvashatatlanná vált. A főninek teljesen elgurult a gyógyszere,talán majd egyszer visszatalál Önmagá(hoz-ba).
Sajnos én még sosem voltam topicgazda, így ebben nincs gyakorlatom, demokráciát is sokan sokféleképpen értelmezik... de már fordult meg a fejemben hogy egyszer az legyek, nem feltétlenül "klubot", hanem valamilyen speciális témára építve. Pl. az MNB büntikről szerintem néha lehetne mit dumálni, ahogy arról is lehetne egyszer egy külön topic, ahol a BÉT papírokkal történő szélhámiákat gyűjtenénk össze. Például ami nemrég a kárpótlási jegyekkel, a Nutexel vagy a 4iG-val történt, az engem különösen kiakasztott...
Először is nem vagyok anti Toka club-os! LAbancnak üzenném hogy rossz nyomon van. Lehet olvasni azt a topikot is amiből tiltva vagy. Sőt képzeld még azt is meg lehet csinálni hogy egy adott topikban leírt hsz miatt tiltsanak ki egy másik topikból. Ez ám a demokratikus mi?
Anti Toka Club bt55 tb88 dodo urak és társaik