Nyugodtan jelezheted, főleg hogy az építő jellegű kritikák nagyon hasznosak is tudnak lenni... a mocskolódó személyeskedés az, aminek nincs semmi értelme és nagyon nem is tolerálható, ugyanez vonatkozik a kritikákra adott reakciókra/hozzáállásra is...
Neked is Toka. Jó kereskedést és sok szerencsét kívánok. Komolyan. Bocsánat, ha rosszakat írtam rólad, de néha jeleznem kell ha valamivel nem értek egyet.
Valamelyik farkasfan egyszer válaszolhatna is ezekre a kérdésekre dislikeolás helyett, máskülönben úgy érezném hogy (ismét) csak az igazság fáj nekik...
Igen láttam, ujra kezdi, pedig tegnap már azt hittem este, hogy ez a farkas megszelidult kicsit...sajnos nem, ahogy látom.Pedig lehet még iskolában is találkozhattunk, bár én nem Sopronba jártam gimibe, hanem Győrbe, de az ELTE-n, akár össze is futhattam vele.
Jajj már megint ez a farkas... előadja a hisztit hogy ő mekkora támadás alatt áll, utána rögtön zsigerből letaknyosoz. A hívei meg gondolkodás nélkül lájkolgatják, éljenezve a fórum "szakértelmének" színvonalas csillogását. Kedves Farkasfanok! Én használtam valaha is ilyen vagy ehhez hasonló jelzőt a gazdátok felé? Ezek után biztos neki van létjogosultsága nagy hisztiket lecsapni, olyat mint pl. hogy tiltsa már ki végre a Jocek? Tegnap még többen azt magyaráztátok neki, hogy ne álljon vitába a hozzám hasonló kritikusaival, ehhez képest a mai napig személyeskedik, miközben pontosan tudja, hogy már reagálni se tudnék rá... mit szóltok ahhoz, hogy ennyire semmibe veszi a javaslataitokat? Hogy tudtok egy olyan embernek csápolni, aki bármilyen felé érkező kritikára személyeskedéssel vagy nyílt hazugsággal (lásd a tegnapi "füleses" hsz-eit) válaszol? Nálatok ez a példakövető magatartás? Csak gratulálni tudok mindazoknak (beleértve a moderátorokat is), akik nem veszik észre, hogy pontosan az ilyen viselkedések miatt romlik napról-napra egy-egy topicnak a színvonala, és ehhez még asszisztálnak is. Egyszer el fog jönni az a nap, amikor ezt a megalázkodást nagyon bánni fogják...
Jó de nem mehetek csak úgy el a reakciók mellett, és ha azok nagyon támadóak és a személyemet érintik, jogosan elgondolkodhatok azon, hogy lehet jobban jártam volna, ha ki sem teszem a chartot...
Igazad van és Farkasfunek is . Emlékszel pár hete mit írtam? Tedd fel amit gondolsz és semmilyen kommentet ne tegyél hozzá. Akit érdekel megnyitja és ha tud olvas belőle. Kb mint fibonacci. Én szívesn bogarásznám. Számon sosem kérném,max magamban levonnám a következtetéseket.
Tudod, nem sok motivációm van chartokat kirakni azok után, hogy a "chartkirály" gyakorlatilag minden nekem szóló hozzászólásában lealacsonyít vagy hülyegyerekez. Én ezzel szemben az ő chartjait külön sosem kritizáltam, egyedül a stílusát és a TA-ból vett "célárait" tartom a fórum számára nagyon károsnak, amit próbálok amennyire csak lehet, konstruktívan kifejezni. Tehát míg én egyes módszereit ítélem el (amin rendszeresen besértődik), addig ő már magában az ittlétemet veszi górcső alá és próbál nyilvánosság előtt megalázni. Ezzel ma is zátonyra futott, miután a saját korábbi hozzászólásainak mondott ellent és ezzel szembesítettem. Sokan viszont az ilyen magatartást egyszerűen ignorálják, "átnéznek" rajta, ami nem sokat segít a színvonal javításán. Mostanra mindez ez odáig fajult, hogy már a nyílt személyeskedésnek sincs semmilyen következménye bizonyos topicokban. Mindezek után gondolom nem lepne meg, ha a farkas után én se tennék be egy jó időre bármilyen chartot, látva milyen következményekkel számolhatok miatta...
Szia! Nem tetszik amit látok,de Te is tudod ez nem ma kezdődött. Pedig úgy tűnt Geri hiányában csillapodnak majd a kedélyek. Egyenlőre nem úgy néz ki. Mondjuk csak olaj a tűzre az is hogy Marika futószalagon gyártja a provokatív topikokat. (most született egy új) Mindegy ezen én mosolygok. Jocek döntéséről nem tudok nyilatkozni,de nyilván az ő szemszögéből próbálta a legkissebb rosszat választani. Valljuk be igazán jó döntést nem hozhatott. De nem akarok kötekedni , nézd meg mi alapján tiltott ki engem Toka Úr az ő topikjából. (amúgy nem is fontos) Remélem előbb utóbb vége lesz. Én ahogy már írtam,én szívesen nézegetném mindenki chartját ,hogy tanulhassak belőle. Sokan leírták ma is hogy nem értenek hozzá,akkor miért kell b.....ni akik esetleg tesznek fel? Sajnos a színvonal a mocsárban,de talán egyszer visszatér minden a normál kerékvágásba. Addig is kitartás, én továbbra is követem mindazokat, akik chartokkal adnak pluszt ehhez az egészhez. Lényegtelen hogy melyik topikban.
Kedves Tmike, most én szeretném kikérni a véleményedet, mit gondolsz a mai app topicban történtekről? Kitől láttál több személyeskedést és rágalmazást? Igazságosnak tartod-e a moderátor döntését? Nem gondolod-e úgy, hogy a mai események függvényében ismét veszített a fórum a színvonalából?
Maradjal mar ki az app es akko topikokbol. Latvanyosan ruhellnek titeket. Mit irogattok oda? Mast kitiltasz a kamuclubbodbol ha ellenvelemenyt mereszel irni, de te barhova oda kophetsz?
Anti Toka Club bt55 tb88 dodo urak és társaik