Amíg az olaj kétesélyes addig nem fognak ezek a cégek sem fordulni. Majd a fleet status reportnál utólag "meglepődik" a piac, hogy mennyi új szerződés jött és akkor elindul. Amikor megindul akkor ugyanígy nem fogjuk érteni, hogy mire. Szerintem jól látod, a menedzsmentet nem lehet komolyan venni. Látszólag bármilyen bevételnövekedést képesek veszteségbe fordítani és ennek az ellenkezőjéről csak az első nyereséges negyedév tudja majd meggyőzni a piacot. Ide már kevés az ígéret és a "multi-year upcycle".
Sajnos az árfolyamot látva rövid távon már a kutyát sem érdeklik ezek a szerződések. Semmi vételi erő, 520k-s dayrate-re is mínuszban induló nap, hát nem tudom. Tudod mi van? Nem hisz ennek a menedzsmentnek a piac többé. Amíg valós, szemmel látható pozitív eredményről nem számolnak be, addig ezt komolyabb szereplők nem veszik meg.
RIG Eddig Deepwater Conqueror 440k dayrate-en mukodott, es jovo evben 529k$/day lesz az arbevetele. Ez +20% arbevetel jovo ev vegtol. Lehet arra remenykedni, minden deepwater rig tud ennyit emelni.
NTES egy kisebb kinai kommunikacios szolgaltato, es gaming ceg. Nem kovetem, de megvannak az adatai. Az idei profit EPS=6.8$/sh lesz, jovore 7.50 -8.00 $/sh varhato. Igy mostani 80$ arfolyamnal PE=11-12. A 38 elemzohazbol, akik kovetik, 30 BUY ratinget ad. Van 3% osztalek. AZ meglepo, hogy szinte teljesen visszaesett a kiindulo pontig; irrealisan olcsonak latszik.
De eltalaltam volna....Gold bug is vagyok. Az egyeduli kerdes, hogy hogyan lehet ezt jol letradelni. Valahogy ugy, hogy ne futuressel es legyen benne "igazi" penz haszon is.
Szerintem a kínai rally-nak vége, amíg a nem hoznak nyilvánosságra konkrét számokat az élénkítő csomagról. Én lassú csorgásra, illetve oldalazásra számítok. Sajna én is beragadtam egy nagyobb csomag Tencenttel.
1)SPY daytrade Nincs megerositett wave(ii) alj egyelore, bar NDX korrekciojanak merete aranyosabb mint SPY. . https://imgur.com/a/kuqRwVv . 2)A DOW tovabbra is a legtiszabb szerkezet, es tegnap is szabalyos A-B-C korrekciot csinalt, szoval tisztan megvan az (5 fel, 3 le) szerkezet. Es megindult ujra felfele: CSCO, VISA, DIS vezetik fel. Fedex is kesz a julius ota tarto korrekciojaval, indul feljebbre. Lithium es GM kitoresben. Macy, Nordstrom beindultak szepen felfele, ahogy Karacsony elott szokasuk. . Viszont Russel IWM index eddigi jelenteseiben, 45% reszaranyban veszteseget jelentettek a Smallcaps cegek. Ez most bizonyitja, hogy a fundak nem sokat hasznalnak a tradelesben rovid tavon: az IWM is jol emelkedik a tobbi indexet kovetve, es ra se hederit a pocsek fundakra. . 3)Oil lehet ervelni mindket iranyba, de a szerkezet egyelore nem impulziv, hanem korrektivnak nez ki. . https://imgur.com/a/H3u7ffI . . 4)Mi is ment igazan jol, a legjobban az utolso 3 evben, a Covid ota ? Szerintem senki nem talalja el. . https://imgur.com/a/lIwkoty .
Megvan. Megkaptam szárazon, hátulról. Annyira kiszélesedett a Spread, hogy csak pislogok. Kb. a két nappal ezelőtt nyitott pozi profitjának a felét vitte ...
Sziasztok! Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. (T212) Tegnap este az USDCAD sell poziciómat kiütötte a stop 23:00-kor. Viszont olyan magas szinten amit kb. csak most reggel ért el. A grafikon szerint nem is járt azon a szinten. Valaki találkozott már ilyennel? Az ügyfélszolgálattal már felvettem a kapcsolatot, most várom, hogy mi lesz belőle.
D - Dominion Energy a cég, amivel az Amazon szerződött. Ezek a nulla bevételes mini reaktoros álmok szerintem komoly büfinek nem játszanak. Dominion 4,4% osztalékot fizet és várható benne egy duplázás két év alatt. Követi valaki? Ellenvélemény?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.