Nagyobb datacenter 100MW. Van jopar 1GW-os is. 1rack 10kW, nvidiabol uez 60kW. Biztos jok lesznek a nanocuccok, de nem elsodlegesen datacenterbe. 2031 soka lesz, es az ilyen fejlesztesek *sosem* keszulnek el idore, ktsg kereten belul.
Zártam minden pozíciómat, nagyon rossz előérzetem van, az a biztos ha realizálok. 22 tavasza óta tartott és bővítgetett UEC, szintén 22 óta tartott LEU, és a kétszer hígított WBA. Előbbiek nagyon szép profittal, utóbbin lett 9%. Egyedül HOLO maradt, de az játékpénz.
NNE és OKLO ugyanúgy mozognak, egy közös van bennük, mindkettő NULLA dollár sales ezidáig. Az Amazon 500m dolláros atomenergia büdzséje nem kéne ennyire felvigye ezeket a konkrét semmire. Mit gondoltok a mini reaktoros cégekről?
WBA tovabb emelkedik, +5%, es nagyon szep tovabbi potencial van benne. . LAC igazan jo napot fog zarni, +24%.. . Macy kapaszkodik fel, +3%, es tovabbra is +50% a target karacsonyig. . A kinai cegekben talan megvan a kis fordulat, egyelore csak +2% korul, de a folyamat be fog gyorsulni. . " How big is Beijing’s war chest, and why does a headline stimulus figure remain elusive? Some prominent economists have called for China to roll out a stimulus plan worth 10 trillion yuan, but the real number is anyone’s guess as prudence is at play "
Szerintem is jó lehetőség WBA. A jelentés előtt én is vettem, de sajnos nálam csak hígítás a fenti pakkon. Úgy gondolom, hogy be fogja zárni 15,50-ig a rést és ehhez túlzottan sok idő sem volt fog kelleni, úgyhogy nálam ez a 15,50-16,10 a célár. Lesz majd itt jó kis shortcover, amikor 11 felett jajveszékelve fognak menekülni minden shortos. . https://www.tradingview.com/x/g6bNCyCL/
Én is bővítettem LAC-ot...2,8-2,9 átlaggal ülök a vonaton Múlt héten írtam WBA , hogy kedden jelent és csak mondanak már vmit.... 8,90-es pakkal örülök most, igaz többet terveztem venni..
Szerintem meg kivalo lehetoseg volt boviteni. Nem volt eleg szemfules es bator, hogy 2,81-en megvegyem a mai hullast. 2,70-en alltam a res tetejen. Nem latom akadalyat, hogy egy hype keretein belul 3,80-4,50 zonaba miert ne tephetnek ki egy pillanat alatt. Foleg ha szignifikansan tori a 3,30-as juliusi csucsot, akkor mar csak hatra kell dolni.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.