Szia! Nekem van Vodafone részvényem, az elmúlt két évben én nem láttam érzékelhető fordulatot, amióta megvettem oldalaz, de legalább nem esik és érzékelhető osztalékot fizet, az Angolok nem vonnak le annyi adót mint a Németek a Merci hasonló pozíció mérettel és osztalék rátával érezhetően kevesebbet fizet.
Nem akartam reklámozni magam, János majd eldönti, hogy maradhat-e: Van egy kifejezetten ilyen helyzetre indított szolgáltatásom, ha szeretnél jobb beszállót, én beleveszek hosszútávra, és 95%, hogy bezuhan 1 héten belül. Referenciát tudok mutatni:DDD
Sziasztok! Vodafone-t követi valaki? Van beragadt pakk és érdekelne hogy szerintetek mik a kilátások. Látszanak benne a fordulat jelei vagy van még tér lefelé? Kösz!
Pár hete, talán hónapja belevettem nagyobbacska összeggel 5,2 átlaggal egy itteni forumos kollega ajánlására. Pár napra rá felment 6,2 ig, eladtam csinos profittal.... Az eladás után öt percre már 7 dollár felett volt... Egy két hétre rá pedig 10 dollár.. Az én történetem ennyi az RKBL-el : )
#RKLB Kollegák (jooio vagy ingl?) írta korábban, én nézegettem, $5-7 körül gondoltam egy beszállót, de aztán annyira meglódult, h vártam egy visszakört, ami azóta sem jött el.
HTOO gyanúsan nagy forgalommal emelkedett a semmire. Ez a cég teljesen üres, néha felspekizik 50 centről 4 dollárra és ennyi a történet. Lehet indul egy újabb kör.
Én bohóckodásra a KSCP robotos céget használom, higítás után túl alacsony lett a market cap 2* szálltam be 5.5 nél, most csak a nyerőt bent hagyom, hátha valamj robot agybaj jön egyszer. Spekára érdemes lehet figyelni.
NIO pakkom beragadt 6,8-ról....lesem hol higítsak rá.. Srácok én sztem kib*szom ezt a HOLO-t és kitörlöm örökre ,fölösleges ideg ilyen szarral foglalkozni....megint megy 1 alá..
NDX daytrade idealisan 20190, a fibo62 folott marad, aztan megfordul. A pullback eleg nagy, ez (4) lehet, de neddig nem sertett semmi szabalyt. . https://imgur.com/a/Fu4Lvrp
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.