Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Micsoda összeszedett kérdések - én válaszolok rá b.meg ehhez nem kell miniszter... Istenem, és azt hiszik ezek a fiatal riporterek, hogy ez micsoda karrier :(
Nemhogy megszűnik, ezzel konkréten ha jol értettem, azt mondta, hogy bárki is rak fel 4-5-7-10kw-os rendszert a tetőre, az nem mehet be a hálózatba. Magyarul sziget üzem lehet csak.
Mondjuk ezek cikk alapján is csak kb 400 milliárd forintos összegről lehet szó a teljes hétéves ciklusban, szóval ez is inkább csak szépségtapasz. Mindenesetre megvan annak a diszkrét bája, hogy a nagy szuverenista kormányunk a Bizottságtól várja el saját alapfeladatai finanszírozását. https://hvg.hu/gazdasag/20221013_Brusszel_unios_forras_pedagogus_beremeles
"A Bizottság konstruktívan lépett fel a tárgyalások során a pedagógus bérek emelése terén." Mi köze az EU-nak a magyar tanárok fizetéséhez? Talán a hozzájárulásuk kell? Szánalmas terelés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)