geza77

Regisztráció: 2020-02-12 13:33:36

Hozzászólások száma: 1 385

Utolsó hozzászólás: 2021-03-08 18:49


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-04 08:53-ig (9 nap, 23 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
flood. a következőnél kitiltunk.

utolsó 20 hozzászólás

2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? ma, 18:49

Nem tudtam, hogy érdekes lehet, hol élek, de miután tegnap a köztévé kamerával jött Miskolcra, hogy lefilmezzék a lakásom – hátha találnak egy kis luxust – megmutattam magam. A Fidesznek láthatóan kellemetlen, hogy miközben ők magánrepülőkön urizálnak, én nem élek nagy lábon. Szerintük ez hihetetlen.
.
Azt írják, biztosan csak megjátszom az átlagembert, hiszen például Budapesten az Országgyűlés a jogszabály szerint akár félmillióért is bérelhetne nekem lakást az ottani munkavégzésemhez, ami azt jelenti, hogy akár a Budai Vár mellett is lakhatok egy luxuslakásban, és szerintük biztosan ott is élek.Nyilván a fideszes úrigyerekek magukból indulnak ki, bár ők nem a Budai Vár mellett laknak, hanem a várban. Én meg távol a vártól. Tegnap megígértem, megmutatom, hogy hol. Itt, egy átlagos panelben.
.
Ott, ahol sokan mások is. Tudjátok, ficsúrok, ők azok, akiket ti nem ismertek. Csak prolizzátok őket.Tudjátok mit? Így a végére elárulok még egy kulisszatitkot. Most még a földszinten lakom, jövő hónaptól azonban felköltözöm. Nem, nem a Budai várba, hanem a negyedikre. Mégiscsak miniszterelnök-jelölt vagyok, na! Jólétet minden magyarnak!#jakabpéter
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 15:43
.Senki nem fog kimenni szerintem, nekik maguktól be kéne dőlni év közben a valóság/általuk kreált valótlan statisztikák valóságbeli hatásai miatt. Remélem a saját kardjukba dőlnek. Jó lenne úgy látni szenvedni őket napról napra, ahogy ők a népet sanyargatva hagynak szenvedni  minket
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 15:38

szerintem ők ezt tették az emberek befizetőiből eurót vettek és odavertek a fosintnak.
Saját pénzükön fizetik ki a népet, úgy, hogy még hasznuk is lesz belőle!
A többi+ extra haszon amit a fosintromlás gerjesztett.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 15:34

Ennek a bilinek előbb kell borulnia, ha beindul tavasz környékén az infláció a világban, mi meg erre még ráemelkedünk velük együtt, az tarthatatlan állapot lesz, sőt, szerintem már most is marhára túl van tolva.
Képtelenség, hogy addig húznák, ezt ők is sejtik azért lopnak úgy, mint ha nem lenne holnap.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 15:12

Na ez nem a magyar átlagember autója lesz!
3 -6 havi nettónak megfelelő összeget költhet az ember autóra, úgy, hogy ne vállalja túl magát!
ehhez az autóhoz: 2.691.333,-  1.345.666,- nettós fizetésre van szükség
NEM KICSIT ELQRTÁK, MALOPCSYÉK AZ INFLÁCIÓT!
Nagyon rövid ideig  lehet próbálkozni, az árak emelésével, hogy kisebb forgalomnál is megmaradjon a bevétel szintje, hosszú távon viszont fogyasztás csökkenéssel, vagy közel teljes megállással fog járni.
milyen autót engedhetsz meg magadnak!
https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/09/24/milyen_autot_engedhetsz_meg_magadnak/
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 14:59

nem kicsit, de egy swift is 6 nál megy már .
nem volt túl rég amikor corsák, ibizák 1.999.999,- be kerültek
ez az ár erre a kiára azért nagyon beteg
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 14:50
egy ilyen jármű kerülhetne 10 milkóba is nem??? vagy legyen 20?
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 14:48

ez még nem infláció?
hű de olcsó, ja nem!
Árak Tesztmodell alapára 6 649 000 Ft (2021.03.06.) Tesztautó ára 8 074 000 Ft (2021.03.06.) Hengerűrtartalom:998 cm3Teljesítmény:88 kW (120 LE) 6000 1/min-nél
https://www.autonavigator.hu/cikkek/amikor-a-jozan-esz-nyer-kia-rio-gt-line-teszt/
Matolcsy egy zseni!! ma, 10:37

HETI GYERTYÁKAT TEKINTVE SOSEM ZÁRT ILYEN MAGASAN A FHOSRINT :(
MAJD CSINÁLNAK ÚJ ORVBÁN PHENGŐT, ORV-BÁN LESZ RÁNYOMTATVA, DE NEM EGÉSZBEN, MERT ÚGY NEM FÉRNE RÁ KICSINYÍTVE SEM, NAGYOT TORZULNA A KÉPE. TORZABB LENNE, MINT AMILYEN MOST.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 10:18
Nesze nektek CSOK!   Hatalmas aratás jön a bankoknál, de a hülye magyar meg is érdemli, ha nem tanulta meg a leckét! O.L.K.T. 2021 márc 8. Ha mondjuk csak minden tizedik hitel dől be, akkor is óriási haszon ez a bankoknak. Megy minden: család, ház, autó…egész életek…az utcára. Na ! Kik szoktak így gondolkodni ??? Nem ismerős valahonnan ??? Az “ajándék” MINDIG nagyon…
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 09:46
Bukarest életszínvonalban már lekörözte Budapestet, egyetlen vidéki régió érte el az uniós átlagot   https://24.hu/fn/gazdasag/2021/03/08/eurostat-eletszinvonal-magyarorszag/
Matolcsy egy zseni!! ma, 08:50

Matolcsy elvtárs,na hagyja magát,magának még dolga van a fidesz szétverésében!  
https://hang.hu/magyar-hang-plusz/2021/03/07/orok-harag-vagy-csak-mosolyszunet-mi-tortenik-orban-es-matolcsy-kozott/?fbclid=IwAR2dSCwXUig8Idd2kWkElW_4YdGf4Cdi3IXLeG_1S0fyDMa1oUNVnl3h9w0  
Örök harag, vagy csak mosolyszünet? Mi történik Orbán és Matolcsy között?
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 07:37
Orbán fogyjon le! Túl sokat fogyaszt! Mert nagyon éhes!
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 07:34
Ukrán szellemlakosok Szabolcsban, így ment a lakcímbiznisz Tornyospálcán 340 ember volt bejelentve egy szabolcsi falu romos házába. A lakcímet kiárusító férfi Ukrajnából szerezte a kuncsaftokat. Az egyik kamu lakos és a lakcímnepper segítője is elmesélte a Szabad Európának, hogy ment a biznisz.   https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/ukran-szellemlakosok-szabolcsban-igy-ment-a-lakcimbiznisz-tornyospalcan/   22-ben majd jobban figyelünk,nem fognak csalni!
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 06:49
jól indultak igen, a cél is jó volt, de időközben rájöttek, hogy kár lenne az ország javára fordítani ezt a lendületet/fejlődést, amikor a sajátjukra is fordíthatnák.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 16:30

Írországban tervez adózni a Magyarországon végzett gyártási tevékenység után is az Aptiv (korábban Delphi) nevű nagy autóipari beszállító vállalkozás. A Szombathelyen 1800, Tatabányán 2000 embert foglalkoztató amerikai vállalat a gyártást továbbra is Magyarországon végzi. Ugyanakkor a beszállítóknak már december óta egy új, Írországban létrehozott cégnek kell számlázniuk.
Ez azt is jelenti, hogy az Aptiv a magyarországi tevékenysége után a társasági és helyi iparűzési adó nagy részét is Írországnak fizeti meg.
https://hu.euronews.com/2021/03/05/aptiv-amerikai-multi-mutatja-meg-magyarorszagon-mi-a-vege-az-adoversenynek?fbclid=IwAR3pG0mtt8T4FTZlAw-5kGrJE91A5cZY4cjlLDeFPizRYSLDauLsCCS9y2c
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 10:04

uszt László!  
Na ez az igazi blama!Jogerősen pert nyert a Győri Ítélőtáblán egy fővárosi bíró az Országos Bírósági Hivatal (OBH) korábbi elnöke ellen. Az ügy előzménye, hogy 2017-ben hiába rangsorolták kétszer is az első helyre a Fővárosi Ítélőtáblán kiírt bírói pályázaton Vasvári Csabát, Handó Tünde, az OBH akkori elnöke mindkét alkalommal érvénytelenítette Vasvári jelentkezését, méghozzá érdemi indoklás nélkül. Vasvári munkaügyi pert indított a munkáltatója ellen. Első fokon kimondták, hogy HANDÓ TÜNDE EGYÉRTELMŰEN VISSZAÉLT JOGÁVAL. A Győri Törvényszék másodfokon úgy határozott: az OBH-elnök nem perelhető. A Kúria hatályon kívül helyezte a másodfokú ítéletet, és új eljárás lefolytatását rendelte el. A Győri Ítélőtábla ezt követően már jogerősen Vasvári Csabának adott igazat. Ebből a döntéssorból és az indoklásokból világosan kiderül, hogy Handó - politikai, vagy valamilyen más okból - megerőszakolta a jogot. Tartok tőle, hogy nem először és nem is utoljára.Az ijesztő, hogy miután bizonyította az alkalmatlanságát, ezt az “asszonyságot” Orbán alkotmánybíróvá neveztette ki!Lassan olyan az alkotmánybíróság, mint a kollégiumi fiókom, amibe minden piszkos zoknit bedobáltam.
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 08:06
Juszt László!     ""Néhányan 10 éve mondjuk, hogy ebben az országban 10 éve nincsen gazdaságpolitika - egy ember dönt mindenről.Ebben az országban 10 éve nincsen konzisztens külpolitika - egy ember dönt mindenről.Ebben az országban 10 éve nincsen honvédelmi politika - egy ember dönt arról, hogy adott pillanatban honnan mit vásároljunk, hogy elnyerjük az eladó pillanatnyi jóindulatát.Ebben az országban 10 éve nincsen kultúrpolitika - egy ember dönt arról, hogy adott pillanatban kit kell lerohanni.Ebben az országban 10 éve nincsen oktatáspolitika - egy ember dönt arról, hogy a cseléddé tett egyházak mit gyűrjenek maguk alá.Mi több ilyen minisztériumok sincsenek!Ebben országban 10 éve nincsen egészségpolitika - egy ember dönt arról, hogy hogyan győzi le a vírust és hogyan gyógyítja meg az embereket.Csakhogy amíg Mari nénit, Józsi bácsit nem érdekli a gazdaság-, a pénzügy-, a hadügy-, a kultúr-, az oktatás-politika, mert nincs is rá szüksége, meg nem is érti, az most világossá vált számára is, hogy nem kapja meg normális körülmények közt az oltást. Azt - ha nem akarja, akkor is - látja, hogy nem működik az egészségügy. Látja a kapkodást, s ebben az esetben már nem segít a Sorosozás, de még a Gyurcsányozás sem. És most kezdi látni, hogy a "király" értelmetlenségeket művel, mert miközben azt mondogatja, hogy “olyan terhelés lesz a kórházainkon, amilyen még nem volt”, aközben elkerget 4 komplett kórházi személyzetet az állásából.Most végre észre veszik Józsi bácsiék, hogy a király meztelen. És azt a kis szemérmét már több tonna krumpli sem takarja el."

friss hírek További hírek