Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bandita péntek, 23:25
Előzmény: #25338  Ishar
Nem az enyém az érdem, én csak elhittem a tanácsokat, megfogadtam érveket. A munka és tudás azoknál van, akiktől jött az infó.
De nyugisabb vizekre eveznék, kihasználnám a forint pillanatnyi gyengeségét és gyorsan jó áron adnám el a devizát, hogy visszajöhessek magyar forintos állampapírba.
Ezért kérdezem ebben a szegmensben mi most az ajánlott, ha nem haragszol. 
Hathor
Hathor péntek, 23:09
Előzmény: #25338  Ishar
Látom nem csak nekem tűnt fel.
Mi megszólt lúzer 5%os Állampapírosok mi pluszt tudunk ilyen szakértőknek mondani?
Maguk vallják be milyen jól megy nekik minden.
Nem értem én sem 
Ezért csak trollkodás lehet az egész, mint mindig.
Mar az is gyanús, ami eddig nem.
Elérték. Sajnos
Ishar
Ishar péntek, 22:55
Előzmény: #25318  Bandita
"360ért vettem dollárt, abból volt 40% nyerő lac-ban, kínai szarokon 10-20% bukó, majd mindent betoltam umac-ba és rcat-be. Umac 100% rcat 20% nyerő." --- Ez igen, csak úgy pörögnek a 10-20-50-100 milliók: dollárba be, aztán lítiumos cég és kínai részvények, onnan pedig mindent bele drón alkatrészes vállalatokba. Hullanak a 20-40-100 százalékos nyerők! Szerintem ilyen teljesítménnyel neked a portfolio.hu fóruma helyett már sokkal inkább ide kellene írnod: info@berkshirehathaway.com. 
Stiv
Stiv péntek, 22:39
Moody’s Investors Service Magyarország adósbesorolásához tartozó eddigi stabil kilátást negatívra rontotta. Maga a besorolás nem változott, az továbbra is Baa2 kategóriában található.
gu3st8 péntek, 22:30
Előzmény: #25333  Boby
Ugyanmár. Minden ingyenpénzt ki lehet használni, főleg ami ennyire egyértelmű. Meghívó és meghívott is kap 20-20 ezret, az már úgy 40. Meglévő ügyfélkapuval 5 perc meló. 
Februári lejáratú dkj-val 3 hónapra 100 ezer forintos beszállóval 20% profit a meghívottnak. Bankkártyás deponál bármilyen kártyát elfogad, ha a befizetési felületen (simplepay) beírt név egyezik az értékpapír-számla tulaj nevével. Még bankszámlát sem kell nyitni a meghívottnak feltétlen. Vagy wise/revolut gyorsan megvan, ha mégis.
Stiv
Stiv péntek, 22:09
Előzmény: #25331  Atti
Én inkább rákérdeznék,  szerintem 14 felett nyithat ahogy olvasom...de alatt nem vagyok biztos...
Hathor
Hathor péntek, 22:07
Előzmény: #25333  Boby
Mindenki maga dönt, ahogy eddig is.
Jól teszi, hogy kihasználja, amit felajánlanak.
Szerintem ne olvasd a topikunkat.
Teljesen felmegy bennetek a pumpa. Mindenki abba fektessen amibe akar,nem kell neki megmondani mit csináljon feltétlen. Nektek is könnyebb lesz
Boby
Boby péntek, 22:02
Előzmény: #25332  Atti
Az állampapír normál esetben, az állam részéről egy adósságfinanszírozási eszköz,a megtakarítók részéről pedig egy befektetési eszköz. Magyarországon viszont lebutították a szerencsekerék, a kaparós sorsjegy és az iskolai takarékbélyeg elegyére. A kamatok természetesen ezen eszközökhöz méltóak. De az igazán nagy szégyen nem ez, hanem hogy ehhez sokan még a gyerekük nevében is asszisztálnak.
Atti péntek, 21:38
Előzmény: #25329  Boby
Nem ezen múlik, de ha van rá lehetőség, miért ne legyen +20 ezre?
Nem kell gúnyolódni.
Atti péntek, 21:37
Előzmény: #25326  Stiv

Köszönöm.Akkor ha jól értelmezem 14 év alatt én szerepelnék, akkor nem jár a 20+20, hiszen nekem már van számlám.
Viszont 14 felett a Start számla mellé nyithat másik számlát a gyerek, ha hozzájárulok.
Jól értettem meg?
Boby
Boby péntek, 21:36
Előzmény: #25329  Boby
Ja, és promóciós kódot sem kérek!
Boby
Boby péntek, 21:35
Előzmény: #25325  Atti
Küldd át hozzám a gyereket! Nem vagyok dúsgazdag, de ha ezen múlik a boldogságotok, adok a gyereknek egy húszast.
Stiv
Stiv péntek, 21:34
https://www.allamkincstar.gov.hu/pfile/file?path=/header-tartalmak/rolunk/aktualitasok/ugyfelajanlo-program/tajekoztatok/szabalyzat---kincstar-ugyfelajanlo-program&inline=true
Ha egy ügyfélnek kizárólag Start-számlája van a Kincstárnál a Promóciós program kezdeti időpontjában, akkor ez a személy lehet Meghívott ügyfél.
Wally_Karue
Wally_Karue péntek, 21:33
Előzmény: #25319  Rincewind2
Ez nagyjából stimmel, mi 15%-al költöttünk többet idén, mint tavaly kajára
Stiv
Stiv péntek, 21:20
Előzmény: #25325  Atti
 A 14. életévét be nem töltött kiskorú helyett a törvényes képviselője írja alá az értékpapír nyilvántartási-számla szerződést. A Magyar Államkincstár azt a személyt tekinti a számla feletti rendelkezési jogosultnak, aki a szerződést aláírta, tehát a befektetési megbízásokat e személy nyújthatja be. 
.
A 14-18 életév közötti kiskorú esetében az értékpapír nyilvántartási-számla szerződést a kiskorú is aláírhatja, ha a törvényes képviselő ehhez írásban hozzájárulását adta. A befektetési megbízásokat ebben az esetben benyújthatja a kiskorú, azonban ehhez is a törvényes képviselő írásbeli hozzájárulása szükséges.
https://webkincstar.allamkincstar.gov.hu/#/login_gyik
Atti péntek, 21:13
18 év alatti gyereknek ugye nem tudok számlát nyitni a kincstárnál, ha már van start számlájuk?
Már csak a 20-20 ezer miatt csinálnám.
Stiv
Stiv péntek, 21:07
Előzmény: #25323  Bandita
Én ezt csinálom / csináltam a napokban..
A dkj-ét  most nem forgattam vissza, 
kiutaltam  az összeget amit atm-ből ingyen kivettem.. 
Helyette viszek be fizikális eurót,  amit 410 felett dobok is....
A forintot meg utalom ingyen vissza egy kevés diszkontba a többi fixbe landol...
Bandita péntek, 19:19
Előzmény: #25322  Hathor
Én csak kiszállok és keresem a biztos forintos megoldást.
Sztiv is leírta mivel mit csinált, meg is dicsérted, te is osztottál már meg a mostanin kívül is, csak a kontextus miatt fejtettem ki a részleteket.
Most már ez is baj?
Én régebben ajánlottam a devizát, nem most, nem ugyanaz.
Biztosan emlékszel, mert vita volt köztünk emiatt, de nem hozom ezt fel, nem célom.
Sztiv is írta hogy elad devizát és vesz forintért valamit, azt is lelkesen fogadtad. 
Most már forintos magyar papírról sem írhatok, kérdezhetek?
Ideális belépő pont szerintem.
Hathor
Hathor péntek, 19:04
Előzmény: #25318  Bandita
Látom befűzted Állampapírt ahhoz, hogy min ketestél 20és100%ot.
1.)
Nem értem hogy jön ide min mennyit kerestél? Én tripláztam egyik ingatlanon, dupláztam másikon, amit Állampapírra cseréltem, de sosem kerestem így itt állampapírt. Hogy háromszoroztam eladott ingatlanomon, mit vegyek?
Amúgy Te ajánlod itt mindig a devizát. Eurot kell venni. Kollégáid is azt mondják. Meg befektetési alapot. Azok sokkal jobbak, ezzel egyet értesz. Te magad ajánlottad itt, vannak ezek is Állampapírom túl.
Most ez egy troll bújtatás megint?
Én nem agyon értem ezek mire jók. Te adsz tanácsot itt mit kell venni Állampapír helyett, most adjunk tanácsot miért jobb 6% állampapír 100% hasznaid után 
Ugye nem én vagyok hülye?
Rincewind2 péntek, 18:44
Előzmény: #25320  J0hnnyEnglish
Ez nem igaz a költségvetés tökéletes, a hiány kicsit nő, de van elég WC papírja a pénzjegynyomdának forintot nyomtatni.
J0hnnyEnglish
J0hnnyEnglish péntek, 18:38
Előzmény: #25319  Rincewind2
Annyira összeomlott, hogy a fogyasztást és vele együtt a költségvetést is maga alá temette!
Bandita péntek, 18:13
Sziasztok,
360ért vettem dollárt, abból volt 40% nyerő lac-ban, kínai szarokon 10-20% bukó, majd mindent betoltam umac-ba és rcat-be.
Umac 100% rcat 20% nyerő. 
Most ha kiszállok és a dollárt is forintra váltom itt 390 körül (+10%) melyik forintos állampapírt ajánlanátok?
Fixmáp most a legjobb?
Köszi!
ktamask péntek, 16:34
Előzmény: #25316  Hathor

Én 2-t tudok csak behozni.
Tökéletes így is.
Családban ~ mindenkinek van számlája.
Ha nem is tart ott már pénzt valaki, nem új belépő, hanem már meglévő ügyfél.
Hathor
Hathor péntek, 14:28
Előzmény: #25315  ktamask
Mi is kihasználjuk az ötöt, gyerekeket behozva, azok meg még hoznak be haverokat.
ktamask péntek, 14:11
Előzmény: #25313  bpp

Névérték 100.000 Ft.
Kb. mindegy mit veszel.
Én MÁP+-ot veszek,ha veszek/vettem.. 0,5%-os visszaváltási díj.
Stiv
Stiv péntek, 13:55
Előzmény: #25313  bpp
Az hol derül ki a leírásból, hogy a diszkontkincstárjegy is állampapírnak minősül?
Nem kell neki kiderülni, mert az. Az államnak adsz kölcsön, tehát államkötvény.
https://kiszamolo.hu/ugyfelajanlas-az-allamkincstarban-5x20-000-forintert/
bpp péntek, 13:40
Az Ügyfélajánlási programnal a DKJ is elfogadott?
Hathor péntek, 13:01
Törölt hozzászólás
Hathor péntek, 12:59
Törölt hozzászólás
geza77 péntek, 12:53
Törölt hozzászólás
N0MAD péntek, 12:25
Törölt hozzászólás
zotlan péntek, 11:59
Törölt hozzászólás
Hathor
Hathor péntek, 11:57
Előzmény: #25304  N0MAD
Semmi pluszt nem ad továbbra sem, ami írsz.
Van még valami?
N0MAD péntek, 11:54
Előzmény: #25301  Hathor
Nem alázom az állampapírt , teljesen nyílt lapokkal játszik, egyszerű a matek, adott a százalék. Tiszta sor.
A forint árfolyam reálhozamra való hatását, illetve ennek letagadásátra  próbáltam szerényen célozni. Ami miatt elgondolkodtató lehet a pénzkivét vagy épp ellenkezőleg a bővítés, varakozások szerint. De ezt ignorálni minimum fura.
Mégegyszer: az állampapír pont azt teljesíti ami le van írva a szerződésbe. Ezt felesleges is naponta vagy hetente leírni. Ha változás lenne az lenne a hír.
Hathor
Hathor péntek, 11:40
Előzmény: törölt hozzászólás
Egyszerűen nem megy befejezni..
Fogom törölni a trollságot megint.
Hagyom, hogy mások lássák szerintük ez épitő jellegű hozzászólások-e?
Vsgy csak én látom trollkodásnak
geza77 péntek, 11:32
Törölt hozzászólás
Hathor
Hathor péntek, 11:28
Előzmény: törölt hozzászólás
Figyelj!
Te, Bronz, Boby, Bandita, Géza és társai rüheled Magyar Állampapírt, minden jobb nála.
Felesleges itt szenvednetek, nekünk állandóan pedofideszezni, qurbanozni, qralizni, fosrintozni.
Nem erre lett létrehozva, hogy akinek minden jobb mint Magyar Állampapír, az itt éveket szenvedjen, trillkodjin.
Nyugodtan kifejthetetitek másik topikban. Ott ez megy egésznap.
Miért nem elég? Eljöttünk onnan ide , tudjátok nyomni a sik blődséget. Aki nem kíváncsi ezekre, az írjin ide. Aki trogerkodik,tollkodik írjn oda.
Miért ilyen bonya ez?
Mi írunk itt MÁPról Ti alázzátik ott.

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek