ezaz....végre....megjött az öntögető.....253K-val be is köszönt.....ne tökölj, gyerünk.....jöhet megint a 7,50....vagy, mint 1 éve, a 3,20......de ha sikerülne 2,40 alá nyomni, akkor még ATL is lehetne....micsoda lehetőségek
Ugy olvastam Nagy Marci fele magantokealap, feltetelezem majd megprobaljak elsikalni vagy elbagatellizalni az ugyet, pedig ha jol emlekszem 6-7 milliard helyett 700 millioert adtak el a telket...
Nem mernek merget venni ra, hogy a telekkel nincsen gond, az allam melyen ar alatt adta el a magantokealapnak, ebbol meg lehet gond, de ne legyen igazam...nekem sulyos allami vagyonvesztesnek, hutlen kezelesnek tunik a telek piaci ar alatti ertekesitese...
Mivel veszteseges lett a ceg, P/E alapon nem tudom ertekelni, csak arbevetel alapon, ezt korabban _kt_javitotta, 10 ft alatti realis rv arfolyam jott ki, geoakku nelkul meg 1.5 forintot kell levonni belole reszvenyenkent. Erzesem szerint nagyon negativ a hangulat a ceg korul jelenleg, nagyon remelem, hogy nem lesz buntetougy a zankai ingatlan megszerzese miatt, nekem nem koserek a telekvetel korulmenyei, errol jelent meg korabban cikk a telexen, ugy ertem mielott az epdu megvette a telket, tortentek ott erdekes dolgok, magantokealap nem ismert tulajdonossal stb... a geoakkus malmok lassan orolnek, az MVM allami ceg, nem tudjuk mi lesz a kormanyvaltas utan, a szandeknyilatkozat meg semmire sem kotelezi az MVMet, megrendeles kellene a geoakkura. Erre iden szeptembernel elobb nem szamitok, de lehet elhuzodik iden ev vegeig vagy meg tovabb.
Nekem bármit mondhatok, bírom a kritikát, de leírom a szenariom. Belépési pontok. 1. 5ftnal akkor a geoakku nélkül az új epîtkezesekkel simán megér. 2. Ha töri a 10.5 ft.ot elindulhat felfelé. 3. Kijön a geoakkus szuperhir hogy MVM alkalmazza akkor vétel és elmehet 30 35 ig is. Szívesen várom az ötleteket, véleményeteket.
Nekem sem tetszik, de ha csak kitömik a könyvet és nem borítják rá a vételi oldalra a részvényeiket, akkor maradhat az árfolyam, sőt enyhén emelkedhet is, ha jön egy nagyobb vevő, aki vásárolni akar és nem vár további esést.
Ha nem jön a múlt heti nagy eladó, arra számítok, hogy 10 ft fölé megy rövidtávon és ott is marad, ezenkívül szeptember végéig nem számítok arra, hogy visszamegy a 18,51-es beszerzési átlagomig...dehát ember tervez , Isten végez...
Szinte semmi forgalom sincs. Erzesem szerint ki fog torni es nem fog oldalazni, vagy lefele vagy felfele jon ki az oldalazo csatornabol. Vagy nem ad el tobbet vagy szunetet tart a mult heti nagy elado. Erdekes helyzet alakult ki. Kivancsian varom az eves jelentest, bar az elozetes, nem auditalt adatok szerint sajnos sok jora nem szamitok a kovetkezo 6 honapban...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995