Igen, igy h az NGM hez kapcsolodo sztori ez a luxusvilla park, megvannak ott a kapcsolatok amik magyon jol fognak jonni majd, az epdunak is illetve a geoakkunak is. Jolesz ez gyerekek. Ha iden nem is jovore ettol fog zengeni a portfolio abba bizzos vagyok. Ugy h meg most kell venni szerintem. En is igy fogok tenni.
Jövő év első felében meglesz szerintem.Főleg azért,mert olyan szutyok,tevékenységet nem végző cégek tömkelege is ott van,mint a futur,nord,nutex stb .…
jó jel,hogy hét végén is ilyen aktív a topik.Sokak fantáziáját felizgatta hír.Folyamatosan növekszik a cég megrendelés állománya,kezd jó helyekre beépülni.mi lesz akkor,amikor a geoakkuról is jönnek majd a folyamatos jó hírek.Bele sem merek gondolni.Azt sem tartom kizártnak,hogy valamelyik fúl gazdag magyar bevásárolja magát a cégbe.és mint tudjuk,sokan tevékenykednek az építőiparban.Kiváncsian várom a hétfőt,a lemaradóknak pedig azt üzenem,hogy még most sem késő.
Jól csinálták a zánkai project szerződést....10% az Épduferr tulajdona, ill. a generálkivitelezes is az övék. Duplán jól járnak. És akkor még ott van nekik a siófoki ingatlan építése, beruházás is. Szépen fejlődnek....👍
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995