A szabadalomban van valamivel bővebb leírás, bár pont a találmány érdemi részéről, a föld alatti tároló műszaki paramétereiről elég elnagyoltan nyilatkozik. Az anyaghasználatról például nem írnak konkrét követelményeket, csak annyit, hogy a Soluforce H2T csövet lehet hozzá használni. A Soluforce egy ÉPDUFERR méretű holland cég.
Én csak arra próbáltam célozni, hogy egy oldal, amit teleszórnak AI képekkel, nem feltétlen azt a hatást kelti, mint amire számítanak. Ilyen képeket bárki csinál ingyen, 10 szó beütésével. Mérnöki szemmel nézve pedig igenis jobban mutatna egy valamivel részletesebb leírás, ha már az a fül neve, hogy “A technológiáról”. De valahogy éreztem, hogy jobb kussban maradni, mert itt, ha valaki friss accounttal ír bármit, az vagy egy semmihez sem értő senki (mert az nem lehetséges, hogy eddig felhasználó nélkül olvasta a fórumokat), vagy valakinek a trollkodós profilja. Nyilván. Részemről a téma lezárva.
Na. Ez is nyekk. Mint a dmker. Azt is vették milliókért 40nél, most senkinek nem kell 33ért. Itt is 2x millió dbot vettek piacin 22nél pár napja, most meg szórják 19ért. Ki érti ezt
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995