Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha meg nyeretlen kétévesek nyertek volna azon menne a finnyogás, hogy mit értenek ezek hozzá, ha régebb óta ellenzéki politizálók akkor azon. Valahogy sose jó semmi egyeseknek ha nem a diktátor seggét látják alulnézetből.
Azert tegyuk hozza magyarpeti elsok kozt hivta fel bibit. Vajon miert? Azert, hogy idecsalja? Ez pofaraeses utolag derult ki, utanozza a kisfiu orbant. Amugy bibi volt usaban letartoztatasi parancs utan talan 2x is. Jaaa es atrepult olaszokon franciakon gorogokon.
Szilárd meggyőződésem, hogy ezt a kérdést az elszámoltatásban vizsgálni fogják. Szerintem szóba jöhet ismeretlen tetteses, különösen nagy összegre károkozás, különösen nagy összegre hűtlen kezelés, hivatali visszaélés, elsősorban nem a 133 bátor emberrel, hanem a kormánnyal kapcsolatban.
Az a hülye, aki azt hiszi, az a helyes, ha a bűnözőket futni hagyják. A sosem hazudó potrohos komcsid futni hagyta, még ki is léptette az országot a Nemzetközi Büntetőbíróságból. Jobb ha megszokod, új világ jön. Szegény, jó nézni, ahogy vergődsz, de jobb lenne, ha a saját topicodban tennéd és nem ezt szemetelnéd tele folyton. Itt már lejárattad magad Ibiza Nudli zajec Spiller. A mélypont 2024. novembere, amikor más betegsége mögé bújva próbáltad magad mosdatni. További kellemes vergődést!
Kérdés,hogy a lengyel vagy a román helyzetet gondoljuk közelebb állónak hozzánk. A magyar 10 évesben egy hét után azt árazzák, hogy csupán a kormányváltás okán,már mindjárt be is érjük Lengyelországot. Legyen így,de én ezt kétlem. Nincs tudományos alapja a megállapításomnak,de szerintem legalább 10 évvel előttünk járnak.
A túlértékeltséget én is így látom, viszont az alapkamat régiós szinten nem magas, hanem extrém magas. Csökkenő kamatpályán (kiszámítható és világos gazdpol mellett) ahogy többen is írták, le lehet menni ~4 százalék régiós szintre, igen valahol 380-390 környékén.
Amúgy ezek az elemzők ugyanazok,akik az elmúlt két három évben folyamatosan az óriási reálbér emelkedést mantrázták, az orbán kormány bukásának okát meg megtalálták a fogyasztók nehéz gazdasági körülményeiben.
Teljesen egyetértek. Azok az elemzők akik már most,még sem az orbán rendszer örökségével,sem a Magyar kormány konkrét intézkedéseivel nincsenek tisztában,csak a még méget szajkózzák,azok nem az ország valós problémáira keresnek megoldásokat,hanem rövid távú saját hasznukat tartják szemelőtt. Amivel amúgy nem is lenne probléma,ha ez a buzdítás nem lenne visszaélés a ismertségükből eredő befolyásukkal és nem veszélyeztetné a szavuk,az ország gazdaságának hosszú távú jövőjét.
Nekik ez a dolguk. A kérdés az, hogy kincstári e az optimizmus. Erre csak egy válasz lehet. A forint minimálisan 10% kal túl értékelt jelenleg. Hosszútávon nagy a probléma.
https://telex.hu/belfold/2026/04/20/kover-laszlo-bayer-zsolt-fidesz-vereseg-okok-valasztas Sokáig azt hittem,hogy az Ibiza félék, legyen szó hivatali vagy hétköznapi emberekről,az elmúlt 16 évben csak eljátszották a nyilvánosságnak, hogy ők elmebetegek....,de az elmúlt egy hét arra döbbentett rá, hogy nem,ezek tényleg és gyógyíthatatlanul elmebetegek. Ezeknek nem vitapartnerre van szükségük,hanem gyógyszerre. „Lehet, hogy a sátán most csatát nyert, de Jézus Krisztusé a győzelem” – mondta Kövér, amit meg is tapsolt a Bayer Show közönsége."
Volt egy Haider nevű osztrák fazon . Már nem él..Meglehetősen merev gondolatai voltak a magyarokról....Amennyiben nem tudnád,, .jelenleg Orbán osztrák társpártja az EP. ben .. ..... Tulajdonképp lényegtelen :: a jelenlegi EU vezetéssel lenne célszerű megallapodni ... 9, 5 million vagyunk nagy politika nem mi asztalunk.. Jövőre nézve célszerű legalább két potens vezetőt kitermelni ... fontos döntéseknél a ..nagyobb mozgástér érdekében..... ....
Nekem volt ilyen ügyem ,kizárólag a kijelolt Eu- s ellenőrrel tudtam zöld ágra vergődni saját vagyonelemem védelme érdekében , amire hivatalból még meghivót se kaptam szóval így működik ez....most is van folyamatban ...
Szánalmas mártírkodás a jogos elszámoltatást "vérgőzös lincselésnek" beállítani, de ez a szándékos relativizálás csak menekülés a felelősség elől. Senki nem akar vért, csupán törvény előtti egyenlőséget: azt a minimumot, hogy a szabályok végre mindenkire egyformán vonatkozzanak. Az, hogy belföldön "jogilag rendben vannak" a dolgok, csak annyit jelent, hogy a jogszabályokat a lopáshoz szabták - de az Európai Ügyészségnél ez a kártya már nem játszik, ott a tények és nem a fabrikált szabályok döntenek. Egy vas sem érkezik felelősségre vonás nélkül. Sajnos sokan megússzák majd, de rengetegen nem. Ha pedig választani kell, hogy ki vigye el a balhét a megszorítások miatt, akkor jobb, ha a felelősöket állítják a reflektorfénybe.
nem túl elegáns kiragadni egy mondatból egy neked tetsző részt amitől megváltozik az értelme.... ha már ezt teszed akkor helyesen. " azért elég elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy lássuk a kettős mércét........"
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)