Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Minimál nyugdíj 28600Ft (lehet tévedek pár száz forintot) 2010 -óta. Romániában élő erdélyi rokonom nem hitte el! Ja és úgy tudom ebből a pénzből ha segély és nem nyugdíj még a havi tb összeget is levonják…. Ez nem EU ez lassan a világ szégyene. Afrikai országok hagyják le az észak-keleti magyarországi régiót. (Mert Afrika nem csak Etiópiából áll)
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" -----------ez a kedvenc passzusom,hamburgerevés közben mormolom magamban.
Akkor ma ebből a könyvből játszunk? 1Tim. 6,10Mert minden rossznak gyökere a pénz szerelme.Tehát nem a pénz! Máté 25:14-30 “27 Akkor miért nem vitted pénzváltókhoz a pénzemet, hogy kamatozzon? Most kamattal megnövelve kaptam volna vissza!«28 Szolgáinak pedig azt parancsolta: »Vegyétek el tőle azt a talentumot, és adjátok oda annak, akinek tíz van! 29 Mert aki jól gazdálkodik azzal, amit kapott, arra még többet fognak bízni, és bőségben lesz. Aki viszont nem használja, amit kapott, attól mindent el fognak venni.” Szóval testvérem jól gazdálkodtál a talentumoddal, kamatozott szépen? Vagy add ide ha méltatlan vagy. Pokeresek mondják hogy a pénz túl veszélyes eszköz ahhoz hogy hülyék kezében maradjon.
Bizony mondom néktek, szórakozni szeretek. És mivel a langyosokat kiköpi az úr, ezért ez kedvére való lehet. Már csak a moderátorokra kell odacsapnia, hogy rendesen tolhassam. És mivel keresztényi kishazánkban élünk mindannyian, kivéve speter aki holland zsidó, vagy ilyesmi, szóval ha nem is hiszünk a nagymarci féle jövő évi csodálatos vállalkozás fejlesztésben, azért remény van, minden vállalkozónak: Mózes ötödik könyve, 28. fejezet 8. Áldást bocsát az ÚR csűreidre és minden vállalkozásodra, és megáld azon a földön, amelyet neked ad Istened, az ÚR. (Van egy ilyen hozzászólásban meló, csak mondom)
Én jelentos részt szvatopluk vonal vagyok, szóval magamtól honfoglaltam. Meg van egy kis töredék arab a török időkből a dns-csaladfa szerint. Pedig azt gondolná az ember hogy már rég kivertem magam aztán tessék még mindig.
Nos, szigorúan eziterikus alapon nézve szerintem ő a jelenlegi életében tehetett valamit. :D De én nem tudom ezért kárhoztatni, jószándékot és pedagógiai célzatot olvasok ki az üveggömbömből. De persze nem síküveg, elég torz tükröt tart a valóságnak. Ezért is hiszek neki. :)
Nem lehet kizárni semmit, sváb vagyok:D Most jönnek majd a nagymagyarok, akiknek az őseik nyereg alatt puhították a húst a Kárpát-medencében, és ők is kiosztanak 23 mínuszt.
Hat az,hogy az illeto nem volt tisztaban a tenyekkel,ehelyett egy "eddig sem tartottalak sokra" jon,azt gondolom,nem engem minosit,es felvet bizonyos altalad is feszegetett kerdest.
Ezt a kerdest igazabol nem nekem kene feltenned. Hanem annak,aki ilyet kommentel,ismeretlenul (kiveve,ha valakinek a klonja). Engem ez nem erdekel,latok eleg fideszes agyhalottat az orszagban,hogy tudjam, a racionalis gondolkodas itthon elveszett.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)