Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért magas az autók átlagéletkora, mert a nagy jólétben a magyarok elkezdték venni a 40-70 éves oldtimer sportautókat az elszegényedő nyugatiaktól, számunkra gombokért.
Nem derül ki a videóból,hogy nyitva van-e?..téli,nyári nyitvatartasuk szokott lenni... gyanús,hogy senki nincs rajta kívül ,de szomorú...régebben nagyon sokan már kint álltak a kapu előtt...én is jártam ki Valószínű a primőr áru beindulásával többen lesznek.... kevés az igazán termelő
Azért annak,aki már életében legalább egyszer volt a nagybanin és tudja, hogy milyen szerepet töltött be ez a piac a magyar gazdaságban, szerintem sokkoló ez a videó. Kíváncsi lennék Pogi véleményére! Mondjuk ez nem igaz,de meghallgatnám a f@szt.
Látod! Érzed a szegényszagot? Beül egy család egy étterembe 50 rugó, szia, szevasz! És még szar is?:-) Én meg holnap reggel indulok az árstoppos kaja nyersanyag beszerző körútra, az is 50 lesz! :-) Zsákfalú, Borsod! :-)
"idejére nem emlékszem, hogy nagyon sz@rt ettünk volna." Most, hogy így gondolkodtam,egy beugrott. 1-2 éve Velencén egy halfesztivál a korzón,az kutya rossz volt.
Mindig is természetjáró ember voltam és ha már útbaesik egy jó büfé,étterem, pecsenyés,cukrászda,piac szívesen kipróbáljuk. Pont mostanában mondtam, hogy talán ez a legolcsóbb szórakozási lehetőség és vagy az igényeim kicsik vagy szerencsésen tudok választani,de idejére nem emlékszem, hogy nagyon sz@rt ettünk volna. Ezzel véletlenül sem az előttem szólók rossz tapasztalait szeretném cáfolni,nekem szimplán ez a tapasztalatom.
Nem bírok itt a dunakanyarban már etterembe menni, 40-50e per csalad (4) es nem tudok egy jot enni, olyat amire jo szivvel emlekszem. Utso alkalom tavaly nyaron volt. Most mondtam nejemnek, 2010 kornyeken hetente ketszer kajaltunk szerte bp-n etteremben, most evente egyszer. Es nem azert mert nem telik, hanem mert szar.
Lassan egyik sem mert a vonat vagy kisiklik vagy nem is megy, a Duna meg ma-holnap kiszárad. Az a baj hogy lassan már nem is emlékszem mikor jöttem ki úgy magyar étteremből hogy ne éreztem volna magam átb@szva. Talán még a Bárka Baracson ahová majd kikötök ha arra járok....... - kíváncsi vagyok mikor kerül a kezembe az első Varga bankjegy - hogy topiktéma is legyen :)
Egy hete,túra után,vidéki fogadó,ország nyugati fele. Szarvasszeletek vadasan zsemlegombóccal és szarvasszeletek barnamártás,camembert,áfonya mártással 10 ezer,plusz ital. Én sokat járok a Dunára vagy mellé, mindkét partra és általában 10 körül van két kaja. Amúgy te most kisvasutas,vagy kishajós vagy?😊
Az már nem működik mint régen hogy bérlek egy helyet tartok idénymelósokat napi 16 órában én meg cserélgetem évente a BMW- ket a telet meg Thaiföldön töltöm. - Már dolgozni is kellene...... pl a legutóbbi magyar élmény, kikötök egy dunakanyari étterem vendég mólójához. Ketten ott hagyunk 25 ezret +jatt, (mert nem két fél pizzát kértünk ) Indulnánk és fut utánam a pincér hogy 2 ezer volt a kikőtői móló használat, mert csónakkal jöttek. étlap alja apró betű :) - na ilyen Horvátországban még sosem volt....... - itt putrisztánban pedig sosem lesz többet mert felőlem az összes becsukhat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)