Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én már többször elmondtam, hogy szerintem ebben a topikban javarészt nem tréderek vannak,sokkal inkább hosszabb távon és valamilyen más áttételen keresztül folyik a gondolkodás,a kereskedés az eurhufról. Ezért sem értettem soha mikor olyan beszólások jöttek 380 alatt,hogy ég a short, stb. Nyilván,a rövid távú haszonszerzés céljából elkövetett trédek sem zárhatók ki,de itt inkább a rendszer káros hatásai elleni védekezésről van szó. Ha rosszul gondolom,nyugodtan egészítsetek ki!
Nyersanyag , Kincsem T-2 nap nem három, 4óra előtti kötésnél.... Start 2 ben tartom a pénzem amig nem látok valami érdemesebbet... az viszont T-nap vagyis azonnal a számlámon! Ennyit a hazudozásról. DE ezt zárjuk le, mindenki maga döntse el mivel jár jól , és jobban.
Belinkelted , igen én írtam , ezt írtam , minden benne van az egész világlátásom! Jelenleg ..... aztán meglátjuk.... Konkrétan én CIB Kincsem alapot preferálom jelenleg. Aztán meglátjuk..-.
És mit jelzett a trump?! Azt miért nem írtad be? A múlt héten még a 0,25-ös kamatvágásnál a szomszéd topikban a forintot és a kamatcsökkentést preferáltad. Most meg utólag kiderült, hogy neked jelezett a trump. Ezek a befektetési jegyek nem daytrader termékek. Csak 3 nap mire jóváírják a számládon a pénzt. Te meg itt elbábozod,hogy adod-veszed őket,mint egy tőzsdei papírt. Hazudsz össze-vissza mint egy átlagos fideszes. Rólatok írták a Háry Jánost.
Na még annyit éppen ebből vásároltam az utsó nyersanyagot. De Boby , ha valaki akkor pont te érted! szűznek és K..nak lenni nem lehet egyszerre . A kettő üti egymást . Ha nyersanyagok felfele mennek az magasabb kamatkörnyezetet eredményez , akkor mit keresnék kincsemben. Na azt már rád bízom előtte hozott e az alap vagy nem. De mondom zárjuk le , mindenki sűljön saját zsírjában....
"Kurali hozzátette, hogy a devizatartalékhoz való hozzáférést piaci áron biztosítják, a programnak nincs keretösszege. Nem kötelező ezt a lehetőséget használni a piaci szereplőknek, a jegybank csak opciót kínál fel. Az MNB a későbbiekben sem fogja azt kommunikálni, mekkora mennyiséget használtak fel a devizatartalékból" Minek is mondanák meg?: Baszki hol élünk.
Igazad van . sokszor csinálom , de változott a helyzet , Trump jelzett, Akkor vedd elő amit a bombázás kezdete előtti napon írtam. Ott láthatod . Erről szól az élet ,nem politikai oldal szerint kereskedek. Ez eddig nagyon is bejött másnak is ajánlom. Ha változik a helyzet , vagy olyan adatokat látok , lépek új írányba. Ezzel a dolog részemről lezárva. Tanultam, innentől velem kapcsolatos bef. jegyet, árfolyamot, részvényt ebben a topikban nem teszek közzé. Jó kereskedést.
Meg ezt is,ugye? kkv14 2026. 02. 07. 09:35Előzmény: #98193 Zanza2Igen bocs, ha félreérthető voltam, amit írtál hibátlan. Konkrétan én CIB Kincsem alapot preferálom jelenleg. Aztán meglátjuk.
Ezt te írtad nem "kkv14 kedd, 17:23Részben idetartozik, tegnap eladtam a nyersanyag alapomat .Éppen azért mert ,ha a HUF erősödik , akkor az alap értéke csökken. Ez a csökkentés már jó ideje levegőben lógott. Már rég beépült az árfolyamba. Ez a 0,25 , szinte semmit nem számít a magas kamat felár miatt. Lehet csodálkozni , de tovább fog erősödni a HUF,- amig ellenkező adat nem jön plaz inflációval kapcsolatban."
Boby , te értsz ehhez , jókat mondsz, írsz ezzekkel kapcsolatban.mondd meg, akinek egy csepp ütése van, felfelé tartó inflációnál az képes "kincsemben" tartani a pénzét.?
Tény és a valóság... ezzel van gondod , az öböl bombázása előtti napon írtam , nyersanyagban vagyok, Másnap ugrott meg az ola , Utána megirtam egy részét eladtam ( szép nyereséggel). Írtam mivel vártam a BILI , kínai cég jelentését hogy ne csodálkozzatok(mert nagyon fel fog menni) Ezt most is tartom. Erre dicsekvő minden voltam. Február óta állandóan mondom 2029N- ben vagyok. Ez szerinted utólag....Ezenkivül te , vagy bárki előre jelzett bármit.(főként helyesen) A magyar választás utána helyzetet kérdeztem (út a börtönbe...) A korrupt, csaló tisztességtelen vállalkozóknak , magánszemélyeknek szerintem is is börtönben a helyük. De ne mossuk őket össze a több tíz - százezer becsületes vállalkozásokkal. Kérdőíven a választ adók több mint 80%-a szerint Mo. korrupt. Arra a kérdésre hogy konkrét korrupciót tapasztalt-e arra csak tizen % volt igen....
Komolyan neked vagy egy saját gondolatod sincs és emiatt troll kérdésekkel spameled tele a topikot ? Mi az, hogy mi az oka ? esetleg bankszámlakivonatot nem kérsz? Kérdezd meg a gpt-t vagy a gemini-t hátha az elbeszélget veled, ha ennyire fogalmad sincs.
Németeknél azért amennyi betegbiztosító, annyi nem fizeti a fogászatot, őrlő fogakat tömését pl igen, de metszőket nem stbstb... szóval azért ezzel csak óvatossan. (TK) AOK amennyire tudok többet támogat, de ők se szeretetszolgálat.
Azt látod, hogy eurhufgóztuhevön is milyen szemét? Hazautalja a kinti keresetét és itthon befolyásolja az ingatlanárakat és piacot! Küldi a guruló eurókat! Nem kéne a szuveNERításvédelemnek bejelenteni? "A külföldön dolgozó magyarok évente
jelentős összeget, a GDP 2-3%-át kitevő forrást utalnak haza, ami
2023-ban meghaladta az 500 millió eurót is a munkajövedelmek alapján. A hazautalások összege folyamatosan nő, és az európai uniós forrásokhoz mérhető nagyságrendet képvisel. Legfontosabb tények:
Összeg: A külföldi munkavállalók évente több milliárd dollárnak megfelelő összeget küldenek haza.
GDP arány: A hazautalások 2013 óta stabilan a GDP 2-3%-át teszik ki.
Növekedés: A munkajövedelmek 10 év alatt több mint két és félszeresére, 197 millióról 522 millió euróra nőttek. AI-alapú áttekintés A külföldön dolgozó magyarok évente
jelentős összeget, a GDP 2-3%-át kitevő forrást utalnak haza, ami
2023-ban meghaladta az 500 millió eurót is a munkajövedelmek alapján. A hazautalások összege folyamatosan nő, és az európai uniós forrásokhoz mérhető nagyságrendet képvisel. Legfontosabb tények:
Összeg: A külföldi munkavállalók évente több milliárd dollárnak megfelelő összeget küldenek haza.
GDP arány: A hazautalások 2013 óta stabilan a GDP 2-3%-át teszik ki.
Növekedés: A munkajövedelmek 10 év alatt több mint két és félszeresére, 197 millióról 522 millió euróra nőttek.
Hatás: A hazautalások mértéke régiós szinten is kiemelkedően magas.
A külföldön dolgozók közül sokan a kinti fizetésük kétharmadáért már hazaköltöznének. " 10éve 197m eur *305= 60 085 000 000 F$t ma 522mill eur *390 = 203 580 000 000 F$t Azért a deviza sem jön rosszul a költségvetésnek, ugye? Hát még a lóvé a családoknak!! Egy gyerekkori haverom németben él 90es évek óta, mesélte, hogy még a fogászati beavatkozást is altatásban kérte, mert ő nem bírja. Megcsinálták állami alapon. Itthon anyukája rosszul lett, mondták kivizsgálás kéne 8 hónapra van időpont. Vagy magán és 800 000 Anyuka kisnyugger, nem futja rá. Ő hazautalta a pénzt, kivizsgálás ment azonnal. Még jó, hogy volt ki hazautaljon. Nincs itt gond megoldódott ;) Ugye? Ha itthon melózna, nem lett volna rá való.
El fog jönni az ideje ;) A család és gyerekbarát kormányod, tudjuk mennyire és melyik családok barátja, ugye?? Na azok nem modern rabszolgaként működnek, ugye ;) Azok most new yorkban vannak, nem moszkvában, nem is értem miért .... A gyermekbarátságot meg , mint alább leírtam, nem a gyógyellátásban mutatják be sajnos, még a gyerekegészségügyet SEEEEMMMMMMMMMMMMM tarták rendben, nem számít nekik. Na szóval náluk zsolti bácsi mutatja meg a gyermekbarátságot. Ők így barátai a gyermekeknek. Felkészítik az életre, hogy tudják, hogy mi fog velük történni majd.. Lesz tapasztalatuk.. Tiszta rendesek nem??? "A külföldön dolgozó magyarok száma folyamatosan nő, 2024-2025-re csúcsot döntött, a becslések szerint több százezer fő
(egyes források szerint 300-700 ezer között, a migrációs tapasztalattal
rendelkezőkkel együtt) dolgozik elsősorban Németországban, Ausztriában
és az Egyesült Királyságban. A kivándorlás fő okai a magasabb külföldi
fizetések, a jobb munkakörülmények és a gazdasági bizonytalanság,
miközben jelentős összegeket utalnak haza. " Ezek miért??? Itthon mehetnének lölő szállodába is ... Egy ismerős pont Osztrákoknál takarít párjával 1800 eur+jatt+szállás+teljes ellátás. Itthon kiváncsiságból írt lölő szállodűnak 230 nettót ajánlottak :) Nem ezt választotta.
Hagyjuk ezt a tankönyvi megközelítést. Ülnek cégeken, rahedli pénzen, felkészülnek a váltásra, nem hülyék. Mondom, bp vendéglátásba komoly pénzeket toltak az utóbbi időben. Ott akármi lesz, megvan a pénzáram.
Megint félrebeszélsz. (már megszoktuk) Azt kérdeztem, hogy TE mit vársz, nem azt hogy te az én gondolatmenetemre mit vársz, de mivel te mindig utólag szólsz, hogy ja ezt is meg azt is megjátszottam a jó irányban pont a csúcson, meg pont az aljon, sejtheted, hogy mennyi hitelt adok (adunk) a szavaidnak. Én személy szerint kíváncsian várom, hogy hogyan alakul a közelkeleti helyzet, mert szerintem még eszkaláció lesz, Hormuzi szoros pedig továbbra is zárva marad (pár hétig legalábbis). EUR HUF ennek függvényében szerintem előbb utóbb átviszi a 400 at, május- június elején pedig jönnek a hitelminősítők. Érdekes helyzet lesz.
A te viziódra én találjak megoldást? Mondd el mi fog történni. Alekos Hajdúnak elmondta mi vár rá. Mondd el te is. Aztán néhány hónap múlva visszatérhetünk rá, mi valósult meg....
Ilyen esetben mit tehet a cég? Létrehoz egy olyan hatékony válllalati struktúrát ami a piaci körülmények között is meg tud élni, vagy lehúzza a rolót. - Mindezt úgy , hogy a cég tulajdonosok útban a börtön felé, vagy már ott ülnek. Ahogy Móricka elképzeli - szokták mondani.
Szerintem azon cégek amelyek eddig sem piaci körülmények között tevékenykedtek nagyon meg fogják érezni hogy megcsappan a megrendelés állományuk (eddig jól tudottan túláraztam ugye ami NEM a dolgozóknál realizálódott érthető okokból). Ilyen esetben mit tehet a cég? Létrehoz egy olyan hatékony válllalati struktúrát ami a piaci körülmények között is meg tud élni, vagy lehúzza a rolót. Én nem fogok ezekért a cégekért könnyeket hullatni. Már régen el kellett volna takarítani őket. De hogy ez nem is fog olyan gyorsan végbemenni, mint ahogy kellene abban is biztos vagyok.. Lásd Mátrai erőmű, vagy a Vasmű.... Ebből majd kihozod, hogy én az emberek ellen vagyok. NEM, és a korrupció ellen vagyok, az hogy vannak emberek akik csak így tudnak megélni az pedig szomorú, de semmiképp sem fenntartható.
latom gyerekszobad se volt, a kisgomboc mesejet se erted. te vagy az elo pelda, hogy agy nelkuli sotet nyuggerkent is le lehet elni egy eletet. mi tortenik egy ceggel, ha nincs bevetel? na talald ki te "kisvallalkozo"
Lehet cső látó vagyok és értelmetlen a te szintedhez, ezért kérem meséld el már mi fog történni a NER-es cégekkel, vezetőikkel, dolgozoikkal? Talán nem bonyolult?
Te direkt vagy annyire csőlátó ? Igen minden bizonnyal az ott dolozókra gondoltam, még véletlen sem a 3-4x es túlárazást lenyúló vezetésre és Lölöre... mielőtt elkezdenéd ütni a billenytűt, lapozd fel az értelmezőben az "irónia" szócskát... te troll.
Modern rabszolga :"Van fedél a feje felett, van mit enni, dolgoznia kell..." Hol nem így van? A különbség az , ha itthon elveszti munkáját, a fedél megmarad.
A baj az, hogy a mohácsi csata utáni események is inkább azt mutatják, hogy nem sikerült egyhamar levonni a történelmi következtetéseket és annak megfelelően cselekedni sajnos...
Mi a rabszolga manapság? A modern? Van fedél a feje felett, van mit enni, dolgoznia kell. Nem kevés olyan csokos van aki ebben él, még akkor is, ha van 1,2 nettójuk 3 gyerek mellett. Idén nyaralás nem lesz azt mondták. Már nem fér bele. 5 éve még egy fizetésből és a gyesből megvoltak. Mára a 2 fizu kevés. Egy Lodgy az autó ;) Nem V osztály, vagy renó,... Nincs dubajozás ;)
https://hvg.hu/gazdasag/20260310_vedett-ar-95-os-benzin-gazolaj-magyar-kozlony-rendelet-orban-viktor-nagy-marton-jovedeki-ado-benzinkut Azért az betyáros... Innentől nem a rendőr kéri majd a forgalmit hanem a kutas... nix kanna buli, de külföldi kap ha az adott országban is sapkás... csodálatos... szabálysértés esetén jármű elkobzás fellebezés nélkül... hát mi ez kérem ? A dicső szovjetúnió? Vörös csillagokat kitették már az épületekre ? Mert lassan illene. Az mekkora vicc, hogy a táblán a NEM ársapkás árat kell feltüntetni... Múlt hónapban kaptam MVM villany elszámoló számlát.... narancssárga háttérben:"Rezsicsökkentett díj nélkül az Ön fizetési kötelezettsége
az elszámolt időszakban a következő összeg lett volna: 1.001.574 Ft" Ez egy 2 szintes családi ház alsó szintje külön órákkal... Ennyit még németországban se fizetnék piaci alapon... nem tudom hova szögezték az árakat, de ez már akkora átverés, hogy fáj... Remélem az összes Lölö cég bele fog bukni előbb-utóbb.. Tegnap már láttuk egy csőtörés hogy elnyelt egy autót... Ivóvív vesztesége a hálozaton hivatalossan 20-30% , szakmberek szerint helyenként 50%... Mert fejlesztésre nincs.. szégyen...
Ezek az emberek azért mennek el, mert ott jobb rabszolgának lenni, mint itt. Nem csak a fizetések miatt. Nekem most 3 gyerekes haveromék léptek le, mert félrekezelték a kislányukat cukorbetegséggel. Qrvára berágtak, pedig vallásosak és pedopártiak voltak, de itt pakoltak és mentek, mert kint annyival másabb. Azóta beszéltünk, nem bánták meg. Vissza sem akarnak jönni már. Nagyon rossz érzés elindulni, nem jókedvükből teszik az emberek. Kint sem mindig jó a fogadtatás... Ott is van a népNEMZETTHY érzelmű "fociultra" jellegű "értelmiségi" Gombóccal a torkába indulnak sokan útnak a népek. Inkább ott auslander, mint itt népNEMZETTHY aboriginal ;) Te milyen szájízzel hoznád meg ezt a döntést?
Példával ecsetelném. Kisgömböc, amikor nem kap zabálni... Ha MP csak ezt eléri már nagyot nő majd a szememben, persze vannak olyan szerződések amiket rosszabb felmondani, mint újat kötni, de bízom benne, hogy jön változás.
Pontossan én is számtalanszor leírtam már, hogy "ezeknek mohács kell, hát had kapják meg".. Azért kell hogy rosszabb legyen, mert a kicsit fáj az nem elég az embereknek ahhoz hogy ráébredjenek, hogy minden nap kirabolták őket, és megfosztották őket a jövőjüktől ami lehetett volna. Ehelyett a felső 1% gazdagodtak undorító mértékben. És a legkisebb kárt úgy tudtad tenni, ha felvetted a mindenféle rablánc hitelt. Emiatt kell hogy a nyakukba boruljon a trágya. Eszembe jut a franciáknál a videó mikor talán a parlament, vagy más fontos épületet megküldtek hígtárgyával... na az egy kemény vélemény nyilvánítás volt... Magyarországon úgy körbe van kordonozva, hogy ez nem lenne lehetséges, de a lényeg, hogy legyen karakterfejlődés, előbb mélybeszállásnak kell jönnie. Nem annak a lassú lacsúszásnak ami eddig volt. FÁJNIA KELL! Ha ez nem jut el a tudatodig akkor sajnállak , mert nem érted az ok-okozatot.
Magyarorszagon teljesen kiszaradtak a munkalehetosegek a takaritastol egeszen az expert fejleszto, manager szintig, totalis nihil van. Neres ceghez mar nem mennek dolgozni amugy se, majustol jon nekik a lejtmenet. Mi marad? Ausztria nyelvtudas nelkul netto 1800 euro + szallas + kajaert. Nem szegyen ez, csak szomoru, hogy emberek tomegei eltek le ugy egy eletet, hogy meg magyarul se tanultak meg rendesen, nincs ertelmes szakmajuk, tapasztalatuk, marad a kuli munka 55 evesen.
Nem bejött, ba+. Én is egy rabszolga vagyok. De el ne adjuk már 55 évesen sikernek hogy kimész auslander-nek Nyugatra senkinek. Ezzel van tele a FB. Sajnálom ezeket az embereket, de mivan? nálad meg: irigység =fél egézség. így könnyű.
Fűű, asztapaszta, de bejött az élet valakinek! Csak azok a váratlan 60ezres gáz vagy villany befizetések ne legyenek, mert akkor depresszió van. Így viszont eufória. Alavju
Nem karrierről volt szó,hanem menekülésröl. A hazai jóvilágból. A 10+millás autók elől. Nem kell neki,inkább kint pucol szart,mint lázárnak itthon a vasúton. Nem jó meló sehol,de a kinti fizetésből legalább tisztességesen meg tud élni.
Szerinted mennyi ilyen betonbiztos család van kicsiny országunkban? Miért csak annyi? Ez a nő jókedvében megy el az országból, vagy azért, mert ott jobb megélhetése lesz? Amit írsz olyan családból itthon a mai főleg csokos fiatalok között egy sem lesz. Futnak, hogy meglegyenek, akkor is le kell mondani dolgokról...
Hát ez vicc kategória. Huf kereskedése olyan mintha lottó számokkal játszanánk. Tegnap még nyitotattam is volna 399 nél egy eur /HUF shortot de lmeardatam mondom majd vissza jön még erre reggel 12 Ft al lejjebb vagyunk a semmire. Mert én meg nem úgy látom hogy világbéke lenne.
Hát ez vicc kategória. Huf kereskedése olyan mintha lottó számokkal játszanánk. Tegnap még nyitotattam is volna 399 nél egy eur /HUF shortot de lmeardatam mondom majd vissza jön még erre reggel 12 Ft al lejjebb vagyunk a semmire. Mert én meg nem úgy látom hogy világbéke lenne.
Kurva nagy karrier. 55 évesen már egy nőnek pihenni kell egy betonbiztos vagyonos családban a gyerekeket intézni.Nem szaros wc meg lepedőket cserélni. Eltelt az élet, Bobby.
Ausztriai hotel munka, facebook poszt:🎉 Krisztina (55) tegnap érkezett meg élete első ausztriai munkahelyére, ahol éves foglalkoztatásban fog dolgozni szobalányként🎯 egy álomszép, Fügenberg/Tirol-i hotelben 🇦🇹 💬 Krisztina német nyelvtudás nélkül, nagyon alap angollal és némi takarítói tapasztalattal vágott bele az ausztriai álláskeresésbe — a teljes pályázati folyamatot és a munkaadókkal folytatott német nyelvű levelezést is irodánkra bízta. 📅 A pályáztatást 03.03-án indítottuk, és a még futó téli szezonra:✨ 9 állásajánlatot kapott ausztriai hotelektől☀️ + 14 ajánlatot a 2026-os nyári szezonra📄 + 4 éves munkalehetőséget 🎯A befutó álláslehetőség már az első napon 12:48-kor megérkezett részére! 🙏 Köszönjük a bizalmat a CV Prof iránt, és szívből örülünk, hogy segíthettünk az ausztriai munkakezdésben, kedves Krisztina! ⚠️ FONTOS FELHÍVÁS ÁLLÁSKERESŐKNEK🏨🌞 A folyamatban lévő téli pályáztatások során megfigyeltük, hogy az ausztriai hotelek a 2026-os nyári szezonra szóló állásajánlataikat már január második felétől egyre intenzívebben küldik a CV Prof álláskeresőinek. Ez a folyamat napról napra erősödött, és több álláskeresőnk már kizárólag a 2026-os nyári szezonra indítja pályáztatását. 📢 Így február második felétől hivatalosan is megkezdtük a 2026-os nyári szezonra célzott álláskeresési pályáztatásokat!⏳ Márciusi időpontjaink korlátozottak!👉 Jelentkezz most: http://www.cvprof.hu #CVProf #AusztriaiMunka #Ausztria # #HotelMunka #Vendéglátás #KülföldiMunka #NyáriSzezon2026 #TéliSzezon #Álláskeresés #MunkaAusztriában #NémetNyelv #SikeresElhelyezkedés
A magyar állampapírok piacán ezáltal enyhén mérséklődött a belföldi lakosság részesedése, miközben a legnagyobb finanszírozónak jelenleg egyértelműen a külföld tekinthető... Őket ostorozd, ők finanszíroznak-----
"A magyar állampapírok piacán ezáltal enyhén mérséklődött a belföldi lakosság részesedése, miközben a legnagyobb finanszírozónak jelenleg egyértelműen a külföld tekinthető"
Igen a költségvetési hiánynak örülünk:) Plusz a benzinárstop,ez igy együtt durva kombó:)Ja meg egy kis Ukrán arany is lett. Pedig a Börzsöny dugig van.
Ma is beszéltem két gyökérrel. Azt mondja az egyik,mitől lenne jobb ha a Tisza nyerne!? Akkor sem lenne jobb! Pláne, hogy orbánt most kezdik világ szinten elismerni. Az ilyen h*lyéknek az kell, hogy belefulladjanak a saját sz@rukba. Nem,nem azért,mert majd a végső pillanatban belátják,hogy egy hülyeséget támogattak, hanem hogy kipusztuljanak. Ez nem embertelenség, hanem evolúció.
Varga egy éves teljesítménye nem az inflációt törte meg,nem az országnak hozott jót, hanem orbàn érdekében elfedte a problémákat. Orbánnak biztosított egyfelől nyugodt választási felkészülést. Hogy is tudná önmagában a monetáris politika megtörni az inflációt,ha közben a fiskális politika két kézzel szórja a pénzt!?
Meg hogy önmagában a magas kamattól erős forint pozitív strukturális változást fog hozni a gazdaságban,hogy ettől jobb lesz bármi is. Egy évnyi magas kamatokon keresztül kifizetett pénz füstölt el eredmény nélkül egy hét alatt.
Ki az a h*lye aki azt gondolta látván orbán 16 évnyi regnálást, hogy most még ezt a választást megnyerem,de májustól jó leszek!? És ki az a h*lye,aki ezt elhitte!?
Miről beszélsz mesemondó? A fidesznek és a magadfajta szemellenzős szavazóiknak köszönhetően tart itt az ország ahol. Nem tudod másra kenni a felelősséget. Kedvenceid 15 év kormányzás után ide juttaták az országot, szégyen! Ja és hiába erőlteted, én konkrétan nem örülnék a bóvli kategóriának. Viszont rühellek mindenkit akinek bármi köze volt ahhoz hogy idáig süllyedjünk.
Majd most jön a kamion is rájuk .. Hitelminősítők, meg magas kamat, meg háboru, benzinárak meg minden besötétült egy szempillantás alatt... Mert mintha eddig nem ez ment volna..
Na a sok b0l0nd aki hitt a propahantista átverőshownak félreelemzéseknek azt várta a 350-et az most vakarózhat mind. egy hét alatt beleragadt a sárba.. a sok diszlikeoló.. Na ennyire kell ezeknek elhinni bármit.. Emlékeztek a forint kiütéssel győzött bunyózott meg csúcs formában volt,,, én meg mondtam rá hogy ez már bohócság ... Minden olyan faszának látszott, le is estek a magas lóról sokan.. Na látjátok feleym szümtükhel...
Nekem jó.Mert bár te és a hozzád hasonlók úgysem fogják megérteni,hogy mi történik,de legalább előbb vagy utóbb belefullad az orbán rendszer a saját sz@rába. Én meg keresek rajta. Nekem mindennap öröm, amikor látom,hogy a h*lyék buknak a forinton,meg a hosszú magyar kötvényen. Mert ti minél többet buktok ezen, annál hamarabb bukik meg ez a rendszer.
Büszke is, de mindjárt kapni fogsz tőle, mert rosszat mersz írni a felcsúti pedofilmosdató kommunista hazudozóról. 2138 milliárdos februári hiány. Ez nagyon durva. Eddig se értettem, hogy mire várnak a hitelminősítők, de ezek után nem lesz menekvés szvsz. Ez annyira szar adat, hogy nincs mese.
Írtam egy szóval is hogy örülnék neki??? Tudod az a helyzet, hogy az általad istenített fityesz trógereknek köszönheted hogy ide juttaták az országot! Büszke lehetsz rájuk!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)