Persze nincs kizarva semmi, meg is szavazhatjak, csokkentve is megszavazhatjak, meg le is szavazhatjak.Csak azt mondtam hogy a javaslatnak az eredmeny min 90 szazaleka kell hogy legyen.
Ha jól tudom április 2-án mindenképp lesz javaslat az osztalékra, max azt sugallják, hogy nem szavazzák meg? (Irán 2.0, Covid 3.0...) Ha lesz javaslat kb mekkora összegre tippeltek? (16Ft-nál tuti több a féléves volt 35 nettó)
Úgy értem ha ki is fizetik azt a 16 forintot ,akkor talán lehet 750 ft 😂 Ha még azt sem, akkor mehet bőven 600 alá 😃 A farkasfiú waterlója a büdös életben nem lesz, amíg ez a pojáca jellinek a góré!!!!!!!!!!
Ne legyetek már ilyen elégedetlenek!! Ez úgy 2 éve 150ft volt, most 700!! Az a szaros delta (anno estmédia) Kb. 9-10 éve is 50 ft volt, ma is annyi😲 Akkor kinek is lehetne oka síránkozni!!?? Itt ha bejelentenek úgy 16 ft osztalékot (amire van pici esély) Akkor talán 750 ft-ot is elérheti 😃😃
hát itt a nagyszülők elmondási alapján főleg ukránok voltak először, aztán jöttek az oroszok, akik már messze nem voltak olyan kegyetlenek. Ez már történelem, de még élnek, akik átélték, sokan.
Megszállóként voltak itt???? Szerintem te kevered az Ukránokat az Oroszokkal. :) A Szovjet hadsereg szállta meg Magyarországot. A Szovjetúniút pedig az oroszok irányították. Az, hogy a megszállók között voltak besorozott ukrán katonák is az nem jelenti azt, hogy Ukrajna volt a megszálló.
Appeninn real