Addig kell feltankolni, mert ha majd elhiszik végre, gyorsan megy majd sokat. Ahogy tette ezt már párszor korábban, hosszú ideig tartó oldalazás után. Ha bejelentenék a tűzszünetet, meglenne a trigger, szerintem.
Ha 3425ft-ról esik 400-at, akkor kinn lesz a MOL az évek óta tartó dagonyából. A Concord elemző is azt nyilatkozta a jelentés után, hogy most is ér a MOL a kockázatok mellett is simán 3300-at. Sőt, ha nem lennének kockázatok, még jóval 4000 Ft felett is. Csak azért nem megy az árfolyam magasabbra, mert még nem hiszik el sokan, hogy ott a helye.
A csésze fülét építi az árfolyam Az alakzat célára 3600 környéke. Sokan emlegetik a 2010 előtti ATH -t, ami egy felvásárlási spekuláció volt. Az akkori MOL a töredékét érte, mind eszközben, mind eredményben a mostaninak. Itt az idő az ATH döntésre!
Várd ki a végét! MOL-nál még nem jelentették be az osztalékot. A telko és a 4ig rally rávilágitott, mennyire keresi a forró pénz a helyét. OTP rallyhoz már kevés. MOL-t még meg lehet rántani vele!
Csak nehogy a Marcinál kerüljön fókuszba a MOL,két STEAK evés közt,mert akkor reszeltek megint a 3000 feletti árfolyamnak!Talán most le van kötve a multiknál,ott küzd a tej,tojás,étolaj áráért!Nehogy azt mondja valaki hogy csődbe mentem mert 20 tojást megettem/hó,95 Ft-os áron!85-nél már kemény 200 Ft marad a magyar lakosság zsebében,úgyhogy 3 hónap alatt annyit tudnak spórolni,hogy egy kávé kijön belőle a MOL kúton pont!
Valami komolyabb osztalékra számítok , Orlen 6 Zloty jelenleg 9,5% Omv:4,75 Eur ez kb 11% hozam jelen árfolyam hoz. Molnak is virítani kell sztem.300-350 Elvárható! Na de július 16-ig még van idő. Fel is le is…
Ettől tartok egyébként. Ma ünnepeljük a MOL-t, mert ment fel 1,8%-ot, de ha holnap esik 2-t, baszhatjuk. MOL árfolyam minden forintért megküzd, és nem szeret hármassal kezdődni. Pedig már négyessel kellene!
Ide-oda ugrándozik a speka pénz a BÉT-en. A tegnapi sztárok, ma 2% mínuszban. A BUX meg egy helyben toporog. Nem lesz ez másképp, amíg a gömböcöt fel nem nyitják!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.