Te pedig eladni. Hogy legyen még egy értelmetlen beírás. Vegyük hát sorba: A BUX nem mondható el már igen olcsónak, mint 2-3 éve, de nem is annyira drága. Kb szerintem a helyén is van. Ami tartja, vagy tartani fogja (várakozásom szerint) Én inkább egy szélesebb le fel hullámokat várok a közetkező hetekben, hónapokban. Ezt láttuk ezen a héten is. Lehetőségek 1 Tisza , amíg hiteles, de ez hosszabb idő mire kiderül 2. Osztalékok 3. A kinti piacok ellenálló képessége ami most is van - mindenki csodálkozik miért nem szakad minden 4 Kijutunk végre a gödörből - lassú konjuktúra 5 Valamiféle béke a keleten 6 nem jutt az eszembe több, meg hétvége is jön Béke!
Amennyiben a NIS üzlet most meghiúsul szerb vagy orosz oldalról egyértelmű,hogy a MOL-t egy köztes vevőnek,vagy ha úgy tetszik BÁB-nak tekintették az érintettek. A MOL ha tényleg akarja mostmár politikai nyomás nélkül a valódi értékén veszi meg "csontvázak" nélkül. Szerbia Európa "szegényháza" brutálisan eladósodva,oroszok a spájzban, ez egy nagyon kockázatos befektetés szerintem most.
A Nis biznisz meghiúsulását árazhatják. Utolsó esélye lett volna, ha életben akart maradni a Mol, mint önálló vállalat. Lassú elmúlásra van ítélve növekedés nélkül (vagy tervezetten gyors). Nem sok ország mondhatja el magáról, hogy "saját" olajos cége van. Senki másnak nem érdeke, hogy megmaradjon, az meg hogy a kis országok érdekeit összefogja kifejezetten üldözendő.
A kötelező érvényű vételi ajánlat azt jelenti, hogy a vételi ajánlat elfogadása esetén nem léphet vissza a vevő a vásárlástól akármilyen indokkal. De ha az eladó lép vissza, akkor nincs deal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.