A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Ha nem lenne a Trumpermann én is azt bökném ki rizikós kedvemben. Hozzátéve, ahogy Zsiday is szokta mondani: a japán jennel mindenki azt hiszi nyerni fog, aztán valahogy mégis csak szopunk vele 10 éve :)
Az a bajom az EurJpy-vel, hogy Eur-t is alulértékeltnek gondolom, Jpy meg nagyon az. Euro viszont ugye szokott is néha erősödni, yen már kevésbé.... Változatlanul CHF-ből nézem ki leginkább a gyengülést, úgyhogy én EurChf long vagy ChfJpy short irányban gondolkodnék - persze feltételezve, hogy nem lesz nagy vámháború (valszeg valamekkora lesz).
Most tudtam chartra nézni. 50 naposig szúrt fel EURUSD. Még jó ideig itt fog körbe járni. Nem várok további látvanyos dollár gyengulest. Az, hogy paritas e a hónapos gyertya segít eldonteni. Jelenleg inkább igen, mint nem. Ha ez a hónap marad fehér, és 1,063 fölé zár február, akkor indul a harc.
Ez nekem keveset mond sajna,de legyen igazad. 1.20ig nem latok,a nagyon max az 1.12. de mostantol sztem a volatilitas hatvanyozott lesz a piacokon,a crypto ma brutalba nyomja,allitolag a Trump coin miatt,de ehhez nem annyira ertek.
Én egy ideje ezeket a trendvonalakat figyelem nagyon, expanding triangle lenne az idei gameplay, 1.20 célárral. Sajna fut még egy nagyobb trade-em úgyhogy nem tudtam all-int nyomni 1.02-őn, de magamban megideológizáltam azzal is, hogy Trump első pár hetében lesz itt nagy rángatás valószínűleg - inkább lépek be 1.05ön ha tiszta a kép, mint 1.02-őn ha sok a kérdőjel. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=697EurUsd_w.png
Hat vagy szuk stop,csak a moka kedveert. De egyelore meg azert nem durrant el. Sztem egy ED futott 5.hullamnak,amit akar vissza is tesztelhet,aztan fel. Fene tudja. A biztos nyero az biztos nyero mar.
https://invst.ly/18if09 Kb így látom, fibó szintek az érdekesek,illetve először törjön a trendvonal. Egy bullish divergenciát nagyon komoly pénzzel lőnék meg,de a szerkezet késznek tűnik nekem jelenleg, nem hiszem, hogy jönni fog.
1.0440 trigger,aztan 1.06,es nalam ezen a kornyeken dol.el. de mint mondtam,ket elemzohazat kovetek,es mindketto szerint nem all meg 1.06nal. illetve jpy ero hamarosan..izgalmas. forintra rafer a korrekcio,plusz valtok,amit lehet.
Eső trendvonal felett csinálta meg a bázist...érdekes nap lesz a mai. - Hét második fele tele lesz fontos makroadattal, ráadásul péntek hajnalban BoJ is lesz. Volás hét lesz ez is sok eszközben.
Ahhoz komoly deflacio kell. 370es euróval egy fillért sem koltok otthon. Minden olcsóbb a környező országokban. A deflacio pedig meg az inflacional is pusztitobb.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!