Ha valaki, akkor Prutkay ráadásul szerintem eléggé tudja, hogy mikor kell venni, nem csak azért mert IT tag, hanem egy rakás tőzsdei sikerstory-t levezényelt már.
Az sem mindegy, hogy milyen árfolyamon veszi a cég embere. Sok részvénynél mélyen a piaci ár alatt szokott lenni a vétel vagy a tőkeemelés. Az 550 Ft szerintem korrekt.
Ez most komoly Kimi?! A SET, Ottone, Csepelhez hasonlítod. Nézzd már meg a félévest például. Hogy kinknek dolgoznak, mennyire nyomják őket pályázatokkal, hogy kik a tulajok, vagy például hogy az eredmény tartalékban van 1.3 millárd ft. Rekord év lesz. AI miatt óriási potenciál világszinten ebben az iparágban. Az adat a legnagyobb kincs a mai világban. Fél szemmel nézd azt is, hogy a 4ig informatikai zrt kivált a 4igből. És Jászai embere aki IT szakember cégvezető lett a Marble Fmben. Kicsit nézz körül mielőtt baromságokat írsz
Szerintem nem tájékozódsz kellően raus mielőtt simázol. Ha jól tudom, vagy egy SZÉP-kártyás leányka is, amelyik szintén elég szépen profitál évek óta és úgy tűnik, a helyzet csak javul azon a fronton is. Amugy a sima callcenteres cég kijelentést is nehéz komolyan venni, mivel nekem tök mindegy hogy mivel foglalkoznak, ha dől a lé és mondjuk elkezd osztalékot fizetni. Tőlem aztán vattacukrot is árulhatnak.
eSense Nyrt.