Országos időjárás előrejelzés: csütörtök estig Erősen felhős és hosszabb ideig napos területek egyaránt lehetnek, sőt estétől ismét terjeszkedik, vastagszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem várható. Az északi, északnyugati szél csak kisebb körzetekben élénkül meg. A csúcshőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű. Késő estére -2 és +3 fok közé hűl le a levegő.
Boldog névnapot a Gabrielláknak ! Gabriella névnap december 12-én, egy nappal Luca előtt található a naptárakban. A Gabriella a Gábor név női párja. Inkább a Gabriel név "ISTEN HŐSE" női párja, a Gábor csak "hős" és női név is, a Gabriella "ISTEN HŐSNŐJE".
Jó reggelt! Már tegnap reggel írtam wallis valami készül. Portfolió le is cikkezte este :) USA infla adat nem lett rossz… szóval tőzsdék örülnek! Fed elnöke így további kamatcsökkentést tud eszközölni. (Azaz a monetáris tanács) USA forgalma meg is ugrott a hírre :) USA futures: S&P -0,13% Dow -0,21% NASDAQ -0,16% Tegnapi nap jól sikerült így korrekciózik. Ázsia: Nikkei 225 +1,29% Hsi +1,22% Jó kereskedést mára:) Club receptúrája nagyon jól szerepel :)
Kint elég ütős borok voltak, megittam ma kb 3 litert azt meg se érzem.Kint egyszer vacsorakor ittam egy uveggel azt fejbevágott, mondjuk elotte már azért 5-6 pisco-t biztos elfogyasztottam, mindenhol tukmálták.
Én most ez befokuszálom és elteszem magam holnapra, nem is kell kimennem mert itt van az ágyam mellett.Holnap hoznak 20 litert.Ez már erre a hónapra van.
Nekem még nem volt, Oldrider Ur az igazi szakertoje, ott van a Pannergy eredeti forumban.Oda kell mindent irni mert az eredeti a legjobb, a masikban inkabb olyan adoszakertők ülnek, persze ők is értik de nem fokuszálnak úgy a papirra mint Oldrider Úr.
Az jó, erre is iszok egy kortyot, az elobb a mol-ra ittam most akkor erre is.Ilyen molos dolgot règ nem éreztem meg.Huhu mennyi van.Ilyenkor igen jó molosnak lenni😇
Lehet, bár még nem vagyok formában s nem olvastam minden forumot, tippmixem sincs ma...reggel elugrottam egy inditora aztan hazaerve szunyokáltam még, ebéd elott kicsit bekapcsoltam azt lenéztem a presszoba...de sokat nem voltam...most kevertem egy adagot de nezem a doglott aktákat s kezdek almosodni..
Itt is mindig mondom nincs egy tuti papír! Mindig széles portfolió kell tartani! Állampapírból sem egyfajtát szabad venni, persze súlyozni kell az aktuális trend felé… kell kis arany, ezüst, dodo, eur…
Tény eddig nagy esemény nem volt benne… körülötte az összes zs kategória is ment. Azért azt én sem értettem! Rég 180-on lenne a helye alsó hangon. Van belőle egy jópár darab, ez a polcos részvény. Ha indul jó ha van kezdő pakk :)) Amíg nem esett, csak oldalazott mindig vettem belőle párat.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky