Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Ezt én is tényleg nem értem. Ok, van egy szép kis summája az otthagyásnak de tényleg nem értem hogy nem éri meg az az 1-2 százezer forint? Portfolio méret függően..
A stocktwits-en olvastam a WIMI-ről (WiMi Hologram Cloud Inc.). Tegnap jelentették be, hogy kvantumtechnológián alapuló véletlen elérésű memória architektúrát fejlesztettek ki. Pre-ben +23%-ban van, a forgalom magas, napos MACD, RSI jól néz ki. Erstén is van :)
Ondas nekem jó cégnek tűnik és meg mindig látok benne potenciált! Mit gondoltok érdemes itt meg beszállni? Volt 1.8rol de eladtam és laes-t vettem belőle. Amit nem bánok mert 2,61rol van. De lehet vissza szállnék valamennyi el ondasba. Kinek mi a véleménye?
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.