Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Itt az a hír hogy a kínaiak a mesterséges intelligencia után Quantumban is előre akarnak tőrni. Szóval ez rövidtávon esès de hosszabb távon nagyon nagy emelkedès előtt vagyunk ahogy egyre jobban beszívárog a Quantum a hírekbe pláne hogy jóval nagyobb haszna van mint az MI nek.. mire erről a legtöbb ember èrtesül már 10 x I'll. 100x árfolyamokat fogunk látni a legtöbb Quantum rèszvènyben
NBIS 28 korul kerdezgettem itt, de senki se reagalt. Abbol is kimaradtam. SMCI megerzesem jo volt, de a jelenteskor kiszalltam, olyan bizonytalannak tunt. Rohadt szar a jo tippeket nem megjatszani.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.