Fsociety

Regisztráció: 2021-05-17 10:27:20

Hozzászólások száma: 1 534

Utolsó hozzászólás: 2022-11-26 17:59


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

EURHUF és minden, ami forint szombat, 17:59
Kb en is ezt figyelem. 
EURHUF és minden, ami forint péntek, 19:02
Amugy mivel 3 hullam ment fel, akar lehet ez a befejezett B hullam, korabban hamar ramondtam, de ez most mar aranyos lenne. De most mar a megerősítést megvarom. 
EURHUF és minden, ami forint péntek, 16:12
Siman benne van, h flat korrekcio fut. Mindjuk ezt kicsit nem lattam jönni, de nem zart 416 fölé, igy meg nem triggerelodott az impulzus sem. Szoval valid. 
EUR/HUF péntek, 14:36
Majd keress rá a tescónál is, clubcarddal a Spreadable, 500gr verzió 3.75 font. 
EUR/HUF péntek, 13:36
Személyes példa, Lurpak vaj. Sajat szememmel csekkoltam, Sparban a 200 grammos kiszerelés 1600 forint, angliai haver kuldte a  képet, 3.75 font az 500 grammos naluk. Vagyis ami naluk kb olyan 1900 forint, nalunk közel 4000. Na ez hogy jon ki, Belaim? Ki van itt atbaszva, de kőkeményen? Ugyanez a vaj amugy olyan 900 volt februar előtt. 
EUR/HUF péntek, 10:32
Jó,hát egy picit exportálunk is,mi azzal a baj? :)
EUR/HUF csütörtök, 20:25
Egy aggresszor országból ez teljesen oké is. Mi nem vagyunk azok.
EUR/HUF csütörtök, 19:42
Ahhoz előbb szélvész gyorsan kéne kipakolni innen a multiknak, és utána le lehetne dobni az atomot az országra. Jelenleg ezt nem lehet,így nem is lehet zsigerből elhatárolódni,egyenesen nyilatkozni. Mondjuk 18% mellett is hatalmas a tőkementés, szóval fene tudja,hogy mi zajlik éppen. Ez nem a mi szintünk, és gyanítom,soha nem is lesz az,hogy mélységében belelássuk,megértsük. .Mi csak a filmet nézzük. Kár,hogy rólunk szól.
EUR/HUF csütörtök, 19:29
Meg Erdogant,Putyint,Trumpot,meg az összes konzervatívnak hazudott széljobbert. Ez van,ilyen a politikai paletta,most ezek játszanak. Mivel elvileg rajtunk múlna,hogy ez változzon,de nem változik, igazából magunkban kéne keresni a miérteket. Orbán a mi termékünk,csak ezt nem látjuk.
EUR/HUF csütörtök, 19:08
OKé.
Tedd fel a kérdést magadnak, hogy a magyar parlamentben miért nem mondja azt Orbán a kérdések órájában az ellenzéknek, hoyg srácok,ti itt azért vagytok,mert kelletek a látszathoz,és ha akarok,most felállok ,aztán elmegyek szotyizni egy focsimeccsre a világ másik oldalára honvédségi gépen? Hát ezért sem mondja az EU,hogy korrupt Orbán,mert bár mindenki tudja, de a politika nem így működik.
Ha kimondaná az EU, onnantól garantált lenne a HUXIT,megjegyzem,tök jogosan,mert az lenne az igazi magaslabda Orbánnak. Itt most úgy kell ezt megoldani, hogy belekényszerítsék vállalásokba,amiket be lehessen majd tartatni, és nem adják előre oda a pénzt. A legjobb döntés.
EUR/HUF csütörtök, 18:41
Ne legyel mar naiv. Orban abbol el, h az M1en nulla tajekoztatas van, ergo ami info a kezeben van, azzal jol safarkodik, de ennyi. Es eladja magat mint latnok. Ha itt a csoportban visszaolvasol, lathatod, h jopar ember atlat ezen a bullshiten. Tudhato volt, h a korrupcio a Ner resze, es nem fogja könnyen adni az eu magat, foleg a Rogan Tonival a sohivatal élén, mint korrupcio üldöző,ami mar onmaga paródiája. Ez politika, le kell jatszani a jatszmakat. Csak most mar az eu kicsit eszbe kapott, es a szavazoik is tudjak, h egy korrupt autokrata az OV. 
EUR/HUF csütörtök, 18:18
Gyönyörűen bearrazza a szavazoit azzal, ahogy kommunikal. Minden rendben, minden reszletben megalapodtunk, de most van valami, amiben majd marciusban allapodunk meg. Hogy mi ez, miert, mi volt az aggály, egyaltalan miert merült fel, meg a tobbi apró részlet az nem fontos,hiszen akkor kepet kaphatna az egyszeri szavazo errol a korrupt maffia kormanyrol. De nem, elég ha gyök kettő nyelven, nagyképűen, pökhendi modon odabassza, h jovan bazd, hat mi mindent teljesitettunk, oszt boldog karácsonyt. Szekunder szegyenerzet fog el, h ez egy orszag miniszterelnöke. Es primer, h az en országomé. 
EURHUF és minden, ami forint csütörtök, 16:00
Hat innentől passz. Ez a technikai modellemen jelenleg tulmutat. Ertsd: nem tudom, mi van
🙂
EURHUF és minden, ami forint csütörtök, 13:15
Ránéztem most a chartra, és az előző korrekció egy ledaing diagonal volt,ami tipikus 2-es hullám ugyebár. Ez alapján nem biztos,hogy végleg megáll ez 420ban. Legalábbis szerintem. 420 környékén majd a 3as végét várnám csak.
EUR/HUF csütörtök, 11:36
Eddig sem voltak ketsegeim, h ki a szavazobazis, es milyen ertelmi szinten áll, de az agymosasnak ez egy új szintje. :
https://youtu.be/1b96HQyf1FM
Ide nem kell majd népszavazás... 
EUR/HUF csütörtök, 10:55
Ez alatt a cikk alatt van egy komment,ami azt hiszem,tökéletesen összefoglalja a dolgokat:
Van ez az alapvető probléma ugye hogy amit az EU korrupciónak tart, az nálunk maga a NER, így működik az ország. Az elvárt intézkedések a NER létét fenyegetik, tehát valódi intézkedések max látszólag jöhetnek szóba, hátha megkapjuk a pénzt. A pénzre meg ugye igényt tart a NER, szóval a pénz megvonása után egy kis közjáték után automatikusan jön a zsarolás. Amíg pedig hagyják az EUs országok zsaroltatni magukat, addig minden úgy fog menni mint eddig. Ha nem hagyják, akkor végre el kel dönteniük a magyaroknak hogy EU vagy Orbán.
EUR/HUF csütörtök, 09:55
A hozzászólásod második felében ott a válasz arra a sok okosnak,hogy honnan lenne olaj,ha nem tőlük. A magyar gazdaság nagyon energiaigényes, az osztrákhoz képest kb 2x annyira. Ezen nem fog segíteni a 10.akksigyár sem,ami ráadásul a vizet is zabálja. Kutatás fejlesztésre kellett volna áldozni,nagyon sokat (meg az oktatásra,ugyebár),és akkor a recesszió sem csap minket agyon,plusz nem rabszolga nemzet nagy része. Plusz nem lenne ekkora energiaigény sem. A többit sztem már te is tudod.
EUR/HUF csütörtök, 09:44
Nagyon hamar ki fog derülni, hogy működik e a váll fej váll. Ha nem,akkor cumi lesz.Valóban a 420at kell figyelni, bár forintnál a 423 még tűréshatár lesz.
EUR/HUF csütörtök, 09:42
Elindult a 3. hullám,na ez az impulzus.
EUR/HUF csütörtök, 09:33
423-ba várom saccra.Aztán korrekció ,és utána tovább.

friss hírek További hírek