Fsociety

Regisztráció: 2021-05-17 10:27:20

Hozzászólások száma: 2 695

Utolsó hozzászólás: 2023-09-26 15:22


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF kedd, 15:22
Én a számonkérést sokkal magasabb szinten kezdeném. Egyáltalán nem volt rossz döntés 400 felett venni EUR-t,ha ne bízol ebben a tolvaj bandában. Én például folyamatosan váltok, ahogy beesik zseton. És megy is kifele. Ne mutogass másra. Ugyanúgy ment itt a nagy forint long duma 369nél,hogy hamarosan 350 lesz. Másik csoportban persze már ment a mentegetőzés,hogy azóta fordult a széljárás,meg a többi bullshit. Aki 369nél beszállt,ugyanúgy cumizik.
EUR/HUF kedd, 15:15
Ezer sebből vérzik ez a rendszer, és az a kérdés,hol a 600... mindig meg tudtok lepni. Bírom ezt a megafonos logikát, hogy legjobb védekezés a támadás. A 350-re ugyanolyan aljadék módon ment itt a beültetés(aztán meg nagy kussolás) csak most megpróbálod egy kicsit túlharsogni jó propagandistaként azzal,hogy hol a 600. Senki nem mondta, hogy 1 év alatt lesz 600. 
EUR/HUF kedd, 14:11
És majd rájön néhány szavazója, hogy alig 80 euró a nyugdíja,meg a járadéka? De szép lesz...Dehogy lépünk be...
EUR/HUF hétfő, 14:59
Mint ahogy az MNB sem tudta megfékezni azt az inflációt,amit az osztogatással,és az energia portfólió abszolút diverzifikálatlanságával,valamint túlárazásával okozott a kormány. Bravo,az kemény... Most,hogy 300ról visszajött 90%ot a gáz, csökkentve lesz a gáz ára is a lakosság,és a vállalati felhasználók felé? Ja,költői kérdés volt.... ezek ugyanazok,cicamisi,csak téged megzavar,hogy más ruhát vettek fel...
EUR/HUF hétfő, 14:36
Jól van,köszi,kimerítő terelés volt. Tehát ami ott megy,az validálod, de visszamutogatsz 20-30-40 évre. Gratulálok. A forint közben robog 400 felé,de neked ez oké,mert most már minden rendben van az országban. Fájalom,hogy ide süllyedt ez az egész,de jól tükrözöd az ország java részének mentális állapotát. Remélem,nem sértettelek meg.Ez pusztán csak megállapítás volt,sajnos mondhatni ,tényszerű. Egyébként meg minek nézel olyat,amire nem vagy kíváncsi,ez valami perverzió? 
EUR/HUF hétfő, 14:22
Néztél már valaha Bayer showt? Érdemes lenne.
EUR/HUF hétfő, 12:36
Most hagyjuk is az országkockázatot, szigorúan a matekot nézem. Sztem a tavaszi DKJ-k kifutnak,és azok már nem mennek bele forintba,érdemes figyalni majd a lejárati napokat. Hamarosan bezárul majd a kör...
EUR/HUF hétfő, 12:29
DKJ,PMAP lecsó lesz 420 környékén,vélhetően ez lesz most a csapda. Az összes kormány által agyon propagált befektetési mód vége egy nagy szivatás volt. Ez sem lesz vélhetően másképpen. House always win. A nagy infla letörésről meg már ne is beszéljünk, a bázishatás besegít nekik kb év végén,azt eladták sikernek (birkák meg persze éljeneznek,csak nem értik,h itt is mi a trükk) aztán jövőre izgalmas lesz,főleg az üzemanyag miatt (is). Gondolom hamarosan jön megint a fixálás,mert ha ez beépül, akkor jövőre is cumi lesz...
EUR/HUF hétfő, 12:07
Gyere 400 :)
EUR/HUF péntek, 20:28
Egyrészt,honnan tudod,miben volt részem,másrészt igen, folyamatosan szegényedik a társadalom alsóbb része, és a cél a középréteg elvékonyítása. Ha nem így lenne, akkor már rég nem a rekord áfát erőltetnék (effektíve 31%,nem vészes),hanem ösztönöznék a fogyasztást. Ezt már mindenhol felismerték,kivéve nálunk,ahol mindent is Orbánhoz kell csatornázni. De hozd a tényeket,és cáfolj meg. 
EUR/HUF péntek, 16:19
Jópár hónappal ezelőtt volt egy fejtegetésem (akkor még 13%os DKJ hozamok repkedtek,április kb.), hogy valszeg lenyomják valahogy a hozamokat ( extra adó mindenre,ami nem állampapír), ez pipa. Jelenleg dkj olyan 6.95. Eközben az infla szépen le lesz hazudva,de a valóságban persze nem annyi,ez is pipa. A gond csak ott van, hogy a forinttal mi legyen,mert ez így túl erős,na most az MNB megkapta a kilövési engedélyt egy intenzívebb kamatcsökkentésre,gondolom ennek is nekiállnak majd,ez is pipa. Forint várhatóan szépen elgyengül, miközben már lóf.sz kamatokat kapnak az emberek a megtakarításaikra. Ki van ez találva,bravó. Jöhet a második elszegényesedési hullám,mindezt úgy,hogy ismét nem felelős senki semmiért,mert ilyen a magyar gazdaság struktúrája,a la Nagy Márton. Na az utolsó majd lekapcsolhatja a villanyt.
EUR/HUF péntek, 15:38
Elkezdődött a forint tudatos "lebeszélése". Aki kicsit is figyel,eddig a fő szempont az infla megfogása volt, mostantól átállnak majd arra,hogy a növekedés lesz a fókusz. Vagyis, innentől az EURHUFban érdemes megvenni az aljakat, mert hamarosan elkezdenek kedvezni a forint shortosoknak. Ha a carrysek is összepakolnak,és mennek, akkor hirtelen lesz majd itt emelkedés. Nagyon hirtelen. MNB bukta is ki lesz így termelve. Valszeg a nagyok,a haverok már irányba álltak.A 434-ről lejövő 369es hullám egy korrekció,és fenntartom,hogy kimehetünk simán új tetőre is akár. 
EUR/HUF csütörtök, 14:57
Ha ennyire meg akarod fejteni a dolgokat,keress rá az Elliot elméletre. Valaki hisz benne,valaki nem, én a támaszok/ellenállások,célárak tekintetében használom,illetve hogy megállapítsam,kb hol tartunk. 
EUR/HUF csütörtök, 12:26
Sztem hamarosan megfordul az h mennyire jó a PMÁP, és az árfolyam miatt az EMÁP elég combos is lehet akár. Nem tudom,meddig megy el a forint,vagy meddig engedik, de a 425öt sok szempontból hallottam már. Ott a PMÁP gyakorlatilag eldobja az 1 éves hozamát, a DKJ már lejjebb is. Továbbra is abban hiszek, h amit ez a kormány reklámoz,tol,h vegyed,mert qrva jó, annak mindig idő kérdése, hogy nem lesz pozitív kicsengése. 
EUR/HUF csütörtök, 11:22
Meglátjuk,mi lesz,első körben a 392őt kell megenni felfelé,aztán utána 395,afelett öveket majd becsatolni. A 360at váró forint shortosokat innen üdvözlöm. A beültetés sikeres volt :)
EUR/HUF szerda, 16:54
Ha és amennyiben beszélhetünk szakadásról, akkor 374-376. 
EUR/HUF szerda, 14:37
Deleted nevű megafonos nick kardjába dől,ha ezt megtudja....ő már tavalyra fixen mondta,hogy jönnek a pénzek. egyébként lassan ott tartunk,h teljesen mindegyh jönnek e a pénzek,vagy sem. Amire kell,arra van pénz,ami meg nem felel meg a pártközpontnak,arra akkor sem lesz,ha jönnek pénzek. ez már rég nem erről szól,ez csak a gumicsont,ami alapján lehet hergelni.
EUR/HUF 2023. 09. 15. 17:17
Ezért írtam,h kerekített számokkal dolgoztam,mert közben azért sajnos dolgoznom is kell. Én olaj CFD-vel ,ami a WTI-t követi le,kerestem dollárban 25% felett,ha kéred,majd fillérre kiszámolom. Amiből persze ki tudok szállni,persze a PMÁPból te is, csak ugye annak is van valami díja,gondolom legalább 1%. Ha már összehasonlítás,ugye,mert ha a PMÁP teljes futamiejét akarok számolni,akkor egy pár év múlva találkozunk,vagy megvárunk egy időszakot,ahol tényleg pont jobb lesz a PMAP,és akkor megrázom a kezed,hogy gratulálok. Érzelemmentesen,természetesen :)
EUR/HUF 2023. 09. 15. 16:37
Kicsit számoljatok már utána, hogy egyrészt mennyit jött le az USD a jelenlegi szintjéhez képest, és hogy milyen PMÁP van a zsebedben,mert pl a 25-ö csak februártól fizet 15.9et,előtte valami 6.5 öt. Ha ezt kiátlagolod,és hozzáadod a forint árfolyamváltozását (átlag 375ről jött le 360ba) akkor mitől kéne hanyattesni? Merthogy év per év alapon remélem,nem a 330as lokáis aljat vettétek figyelembe,hanem azért nagyjából a mai árfolyamot.
EUR/HUF 2023. 09. 15. 14:51
Azért veszem bele az összehasonlításba,mert neked érzelemmentesen is felháborító,hogy valaki nem veszi bele az USDHUF árfolyamot, de az eltérő inflációs környezetet, azt már természetesen hagyjuk ki,hiszen az úgy rendben van. A te megtermelt javad nem inflálódik,az enyém igen. Ok.
A techniakai elemzést nem neked irtam,csak nem bontotam az üzenetet,gondoltam olvassa,akinek kell. (vagy nem)

friss hírek További hírek