Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
nem 600as... 900as vagy felette lehet egy tanár keres majd 777ezret, de addigra 1kg 3600 lesz... akkor mennyivel lesz előrébb? egy albérlet alap meg 450000
Írtam tegnap vagy tegnapelőtt, hasonló gyenge kérdést, felkészületlenséget vártam. Kapnak egy gyenge választ és rendben is van. Bonyolult ez nekik, bulvár rovat jobban menne.
Ez a csaj legalább rákérdez a valóságra. De teljesen felesleges mert el van intézve mismásolással. Ezekkel nem beszélni kell, hanem a nyakukba akasztani a kötelet
Nem tudom ki hogy van vele, de a forinttal kapcsolatos magyarázkodásból nekem az jön le, hogy ez a 430 körüli EUR csak drágább lesz. Nincs lóvé a forint erősítésére, és minden megoldást az EU pénzektől várnak.
Senki se akarja ezt a massziv hazugsagot az EU kontra tanarok bere ugyben vegre rendesen szetcincalni? Miert nem kellett az EU a katonak, rendorok, orvosok beremelesehez? A tanarok bere az allami alapfeladat, az EU-nak semmi koze hozza. Ja es a dollarbaloldal hogy a faszba tud olyan eros lenni, hogy az EU ugy tancol, ahogy dobrev kolaicio futyul? Nem a fidesz 2/3 a legerosebb ero az orszagban es az EU-ban? Az ATV riporter legalabb megprobalta, feltette a kerdest, hogy miert nem gyengul annyira a zlotyii, mint a huf: mert ok annyira nem kitettek. Hat ennyi, valasz mindenre van, ezeket cafolni pedig nem megy kapasbol, mert adatokat kell turni. Marad a propaganda.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)