vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
megnéztem és el volt mozdulva a fibo. Gondolom a szerkesztések közben hozzáértem. Filléres érték is volt benne, ami nem lehetséges sehogy! :) Most 14485 napos gyertya értékekkel! 200/185/500
de látod a saját adatbázisodban!:)) Kereskedési platform! Minden nap végén lemented a képlopóval dátum szerint és visszalapozol ha kíváncsi vagy. Ez már csak ilyen..😃 Nap végén korrigálnak az investnél, nem mindig mindent... Ilyenkor meg szoktam jelölni a charton egy cimkével, ha fontos helyen van!
Az ilyen eltérések azért vannak, mert az idősíkok között eltérésék vannak az aljak, csúcsok, gyertyák értékeinél! (Investing...) Amennyiben gyanús a rövid idősíkos érték, akkor megnézem a napos értéket, vagy a saját bázisomat és avval számolok. Már nem mindig csinálom, mert egyre több munkával jár és nem egy részvény van, amit követek. Van amikor csak utólag, amikor a célhoz ér az árfolyam ellenőrzöm, hogy nem e hibás valahol! Szerintem nem sok jelentősége van, de bosszant, ha hibás...:) lehet nálam a rossz adat és tiéd a jó. Végül is a sáv a lényeg és hogy benne fordul e, vagy merül ki a duracel :)).
Metál az ész! Ezt a Kaili kisasszonyt érdemes is megvesztegetni! :) Mondjuk a demokráciára nézve nem szép dolog, mert az elvek meg az eszmék, de Eva asszony is emberből van. (persze csak ha az egész nem sarki pletyka) Katarba meg annyi a péz mint az olaj, (kicsit több mint pakura rv) ott nem számít egy kis ajándék!
MOL topik