vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
ebben nem vagyok biztos és nem is tudom... :) A 4. szakasznak ott a helye sacc/kb. Mol-nál megszoktam már, hogy belenéz a 2.szakasz tartományába, mert nagyon lapos-lassú az emelkedés intenzitása és rendszerint be is döglik itt! A 2. is elég mélyre jött, ilyenkor nem kell csodálkozni rajt. hmm Talán most máshogy lesz.......? :)) meglátjuk...
Óráson kellene még egy jó felszúrás, de előtte még le is! Akkor viszont belelóg a 2.-ba. hmm Lehet ez a pingi elkanászodott? 😲 MOL/h1 https://ibb.co/02dM2M7
én azt egyelőre elvetettem, mert időben túlkoros lett! Tudom ez nem sokat jelent, de ezért adtam neki esélyt egy ABC korrekcióra, északra! 🤣🤣 Meglátom él a lehetőséggel...:)
Reggel szarakodott a képfeltöltő és nem tudtam feltenni a chartot, de nem lehet lekésni róla azért! Netán megindulna, akkor 2850 is lehet hírtelen! Egyelőre még nem dolgoztam át, a chartot, majd ha elindul! Nézzük úgy, mint amikor kioldalaz és rálép egy aknára! 💣 😃😃
MOL topik