A valosag az, hogy van egy par embernek itt a cegnel jo kis fizuja olyan munkahelyrol, ahol a vilagon semmit nem kell csinalni. Es van annyi love a cegben, hogy ez az allapot eletuk vegeig fenntarthato... nyrt eletjaradek a vezetoknek.
Jópár éve még én is azt hittem,hogy lesz itt vmi akvi,ami majd casht termel.(Akkoriban volt itt csörtém a cég volt vezérigazgatójával, C Úrral, a cég tőkeszerkezetének átalakítása kapcsán.)A tőkeszerkezetet átalakították,amit a volt vezérig. előtte nem akart elismerni,hogy azon a módon lehetséges.Quert. és még páran itt voltunk akkor.DE évek teltek, telnek el, és csak az állandó jumpolás megy? Majd 2 év múlva, majd 1 év múlva, majd valamikor!(Soha napján?)
Biztos hogy lesznek még csavarok 2027-ben, 2028-ban,....2031-ben,meg a csavar boltban.🤣Csak épp semmi érdemi,tartami nem lesz itt soha,sajnos! Még jó,hogy az elmúlt években ki....sztam a pakkom 90%-át! Remélem a maradékot is elviselhető ár mellett ki tudom vágni a pi.....ába!
Papirforma megvolt. De azert kemeny, hogy mennyire kicsavart ennel a cegnel minden... hanyadek a kozgyules es a vezetoseg korul minden. Elobb utobb meg fogjak utni a bokajukat... foleg ha az uj kormany alatt esetleg lekerul roluk a hatosagok "ovo tekintete".
Dicséretes, hogy tenni akarsz, nem akarlak lebeszélni róla. De azt tudnod kell, hogy az AI hallucinációknál jobb tanácsra lesz szükséged ha a NUTEX-nél részvényesként bármit is el akarsz elérni.
1. Folyamatosan változó közgyűlési részvételi szabályok miatt eleve viszonylag nehéz érvényesen szavazni a közgyűlésen. 2. A közgyűlések az ország szélein eldugott kis falukban (Kehidakustány, Erdőbénye) vannak. 3. A közgyűlések rendszeresen felfüggesztésre kerülnek, 2-3 fordulóban zajlanak, ennyiszer kell elmenned a 2-es pontban említett helyszínekre 4. Csak akkor érvényes egy közgyűlés, ha a szavazatelsőbbségi részvények is jelen vannak, ezek pedig a vezetőség kezében vannak, tehát csak a vezetőség aktív támogatásával lehet közgyűlést tartani 5. Csak akkor lehet egy határozatot elfogadni, ha a szavazatelsőbbségi részvények elfogadják, tehát akármennyi törzsrészvényt szerzel, csak a vezetőség aktív támogatásával lehet bármilyen döntést elfogadni 6. Akármennyi törzsrészvényt is szerzel, legfeljebb a szavazatok 33%-ára jogosít fel.
Eladhatod a felét, 3/4-ét és buksz X ft-ot, ha pedig egyszer 5 év múlva esetleg lesz 25-30+, akkor a másik felével nyersz. Ha pedig jön akvi, nem adod el, csak egy részét Túl nagy a kockázatod, nagyot akartál nyerni Csak blue chip és kispapír max 200.000 Ft, 10-15000 darab. Vagy kikészül a lelked. Ez sajnos a magyar kispapír helyzet Ez nem a nasdaq
Osztalékot aki várt, az sajnos ma eladja. Egyébként 1-2 óra vagy 1-2 nap lehet a kiábrándulás, valószínűleg jönni fog egy pár nagyobb vétel utána. Akár már ma is zárhat 15-16 környékén. A szokásos sztori,majd akvizíciót fognak belebegtetni az éves rendes kgy vagy a tegnapi elnapolt kgy másik felében. Ha addig nem lesz nagy a forgalom, vagy a tisztelt kgy résztvevők nem kérdeznek rá az osztalék helyettük akvi tervekre, akkor 2027 nyaráig várhatják a csodát 8-16 között. Azt csinálnak, amit akarnak. Aki ebből sokat tart, csökkenti, mert rájön, hogy nem érdemes,vagy csak keveset. Ha pedig pl 10000 papírja van ,a kisbefektető nem megy kgy...mert nem érdekli. Összefogás soha nem lesz és felesleges
A teendők sorrendje (hogy a szavazat érvényes legyen):
Tulajdonosi megfeleltetés:
Jelezd a bankodnál (ahol a részvényed van), hogy a közgyűlésen részt
kívánsz venni/képviseltetni akarod magad. Ez kritikus, mert a banknak le
kell jelentenie téged a részvénykönyvbe. Ez általában a közgyűlés előtti 5-7. munkanapon történik.
Összefogás: Ha többen vagytok, mindenki külön-külön töltse ki ezt a papírt, de ugyanazt a személyt jelöljétek meg meghatalmazottnak.
Leadás: A meghatalmazottnak a közgyűlés helyszínén, a regisztrációkor kell átadnia az eredeti, tanúkkal ellátott papírokat.
MEGHATALMAZÁS (Minta)Alulírott (Meghatalmazó): Név: ................................................................................ Lakcím: ............................................................................ Személyi igazolvány szám: ........................................... Anyja neve: ..................................................................... Értékpapírszámla-vezető bank neve: ...........................mint a NUTEX Nyrt.
(székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 3.) által kibocsátott,
.......................... darab törzsrészvény tulajdonosa, a mai naponmeghatalmazom (Meghatalmazott): Név: ................................................................................ Lakcím: ............................................................................ Személyi igazolvány szám: ...........................................hogy nevemből és helyettem a NUTEX Nyrt. [Dátum] napján tartandó éves/rendkívüli közgyűlésén
(illetve annak határozatképtelenség miatt megismételt közgyűlésén)
részvényesi jogaimat teljeskörűen gyakorolja, ott helyettem felszólaljon
és szavazzon.A jelen meghatalmazás a fenti közgyűlés napjára, illetve annak esetlegesen megismételt időpontjára szól.Kelt: ..............................., 202... ........... hó ....... nap...................................................... Meghatalmazó aláírásaElőttünk, mint tanúk előtt:
Tanú neve: ...................................... 2. Tanú neve: ...................................... Lakcíme: ............................................ Lakcíme: ............................................ Aláírása: ............................................ Aláírása: ............................................
Tisztelt Fórumtársak ! Ha van közöttünk hozzáértő, azt szeretném megkérdezni van -e mód arra, hogy a kisrészvényesek felhatalmazást adjanak egy megbízottnak, közgyűlésen a kisrészvényesek nevében történő szavazásra .Feltételezem sokan vagyunk cc 500 000 db-os poziba és ugye Ők a szavazati joggal élnek vissza
Csereklei megoldotta, hogy csak Ő tudjon közgyűlésen szavazni és bármikor. A közgyűlés határozatképes, ha azon legalább 200 darab törzsrészvényt és legalább 100 darab szavazatelsőbbségi részvényt képviselő részvényes jelen van. Az alapszabályzat és módosítgatásai vicc kategória, amihez a hatóságok, felügyelet asszisztált. Azért nem csodálkoznék, ha itt is lenne változás.
Vicc. Amit ezek müvelnek. Törvényesség látszata sincs meg 182818182 = 30.469.697 db rv volt jelen. Osztalék ellen szavazott : 13018182 = 2 .169.697 db Elment kávézni 28.300.000 db rv, ami a nutex mrp darabszáma. :))) Gondolom az mrp adta be a javaslatot, aztán a csereklei meg leszavazta, mert az hülyén jött volna ki, ha kiderül, hogy a saját indítványt nem támogatták. MNB helyében én bekérném az inditványt, ki adta be, ki hívta össze a közgyűlést, aztán mellé tenném a mai jegyzőkönyvet, ls ha kijön amit írtam, akkor piaci manipuláció miatt megbüntetni az unatkozó majmokat.
Amúgy valaki elárulná nekem, hogy lehet egy ilyen közgyűlés határozatképes? A szavazati arány nem érte el az 50%-ot, ez nem megismételt közgyűlés volt, sőt, még szavazás sem volt a határozatképességről...
NUTEX mindenkinek