Ott van velük Vitán. Ha már van ötletük, azt sem fogják a 2 szép szemű kisbefektetők felé közölni, csak ha konkrétan aláírás lesz valamilyen celtarsasaggal. Colop estet akar, ezért néz nordot nutit Enefit bármit. Lutri. Lehet, hogy soha többé nem lesz kispapír futam a tőzsdén. Közben aki vett AI sztorit, xcoinokat, az szarrá kereste magát. Eljárt az idő a kispapírok felett vagy felettünk Colop. Bármilyen AI startup guru kripto jobb nálunk Mi csak beragadt kispapíros hívek vagyunk Ez az igazság
Itt egy váratlan Grabo deal 2.0 vagy váratlan osztalék vagy váratlan akvizíció lenne jó csakis. Szavazni tudnak ezek bármit és az ellenkezőjét is. Ami érdekes,hogy nincs már G sorozatú szavazatelsobbsegi, az F darabszáma pedig jelentéktelen. Ha Hub több lépésben lesz kifizetve, az már érdekes. KVT inv nincs, szavazatelsobbsegi nincs, saját részvényt már vettek 20m, és max az alaptőke 25%áig vehetnek ami legyen például 148/4=37 M db, tehát 37-20=17m De ha pl felvásárlás vagy fordított akvizíció jönne később, akkor már a szavazatok száma árulkodó lehet. Nincs elsőbbségi rv! Hub 25 osztalékkal nem volt boldog, 19-es eladással sem lehet az, kivéve ha tőkét emelne olcsón és utána lenne rally ,ahol kiszállna. Ha a maradék srv megtörténne, az talán 25-30....DE!!! Hub ha jól emlékszem nem rendelkezik részvény opciókkal csak az akv bizottság. Ergo újra vesz vagy tőkét emel, vagy a javadalmazást fogják módosítani. Azután lehet számolni, ha pontosan tudod,mi valósul meg a kgy-n és mit halasztanak el és mi a pontos napirendi pontok részletes szövege. De ők okosabbak jogból és matekból. Kérdés, hogy akarnak -e akvizíciót vagy elég nekik 10-15 évig évi pár száz millió és továbbra is 7-14-22 között fognak játszani és sztorizgatni. Sajnos mesére is van vevő és az a szomorú, hogy más cég alkotott, teremtett, itt pedig tev... nincs, terv van csak. Hát Colop, ezt ki rakja össze? Okos hozzászólás kellene,de itt senki sem informált sajnos. Dr EMu okos, pár ember szintén, aki teheti menjen wellnessre. Valamit alkossanak, mert ez így kissé rétesteszta nyújtás Hajrá humet
3 - A Közgyűlés felkéri a Társaság Igazgatótanácsát, hogy amennyiben annak feltételei fennállnak, 2024. december 31. napjáig vásároljon legalább 20.000.000 darab a Társaság által kibocsátott törzsrészvényt (saját részvényt) és azokat a Javadalmazási Politika végrehajtása érdekében adja át a Társaság által alapított MRP Szervezet részére. (Összes leadott szavazat: 124.198.182, Igen: 100,0%, Nem: 0,0%, Tartózkodás: 0,0%)
meg kell várni részletes közzétételt-viszont én apránként veszem addig.ozt vagy bejön vagy nem.de ha lesz valami már késő.mert addigra nem venni kell hanem adni
én nem tudom de vártam ciget-dunát és appot és semmi kicsitfeljebb ment ozt jonapot.sajna nincsenek jo kis ralik az idén.talán otp-opus-volt a 2 csak-opus 100 rol ment otp talán 14k rol.és atöbbi max 20% ozt ennyi.jo lenne egy estmédia féle rali-ami ugye 1ft rol indult 186 ig?
ne tudom nem vagyok tudora az ilyeneknek.csak azt nem értem miért van 18ft körül ha nincs semmi jo ideje.amugy mindig visszamegy kicsit17-g aztán visszahuzzák 19 ig biztos spekák mozgatják.
A napirendi pontok részletes közzététele után már látszik mi lehet. DE itt gyakran szavazzák le a terveket és a részvényesi kezdeményezéseket. Ha kivételesen lenne vagy szavazás célból bevásárlás előtte, ami szinte kizárt, akkor érthető lenne az optimista várakozás. Azonban ha akarnak saját részvényt venni vagy esetleg Huber újra venni akarna, akkor érdeke lenne lenyomni vagy lent tartani az árat. Ha pedig tőkét emelne 6 forintos áron vagy a 180 napos átlagár 3/4-én, akkor a 19-es ár körül venné vissza ha lenne osztalék, de inkább alatta. Ami pedig az OTP pakkot illeti, a darabszám az OTP részvénykönyből kiderül, illetve valószínűleg aki veszi a fáradságot a cég mérlegében és a gyorsjelentésben is szerepelhet. A kérdés,hogy adtak el belőle vagy sem. Reméljük nem lesz tőzsdekrach december 31 előtt.
) Döntés osztalék, illetve osztalékelőleg megállapítása és kifizetése tárgyában. 2) Döntés a Társaság további éves rendes- valamint rendkívüli közgyűlési helyszínéről. 3) Döntés a rendkívüli közgyűlés költségeinek viseléséről. 4) Tájékoztatás a Társaság tulajdonában álló OTP részvények darabszámáról. 5) Döntés a Társaság tulajdonában álló OTP részvények felhasználásáról. 6) Az alaptőke felemelése, illetve az igazgatótanács felhatalmazása az alaptőke felemelésére. 7) Az igazgatótanács felhatalmazása saját részvények megszerzésére. 8) Döntés saját részvényekkel kapcsolatban. 9) Az alapszabály módosítása (Az alapszabály 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15. pontjainak módosítása) 10) Alaptőke-emeléssel, alaptőke-leszállítással kapcsolatos kérdések. 11) A javadalmazási politika módosítása, döntés a javadalmazási politikával kapcsolatban, illetve véleménynyilvánító szavazás a módosított javadalmazási politikáról. 12) Döntés a Társaság által alapított MRP szervezet részére történő vagyoni hozzájárulásról, vagyonátadásról. 13) Tájékoztatás saját részvények megszerzésével kapcsolatban. 14) Javaslatok a Társaság jövőbeli befektetési politikájával, ügyleteivel kapcsolatban. 15) Döntés a Társaság ügyleteinek jóváhagyásáról.
én azt nem értem eddig miért volt 18ft felett-én azt vártam 15 ig lemegy.most viszont azt vártam megindúl-mert szerintem ezek nem rossz hirek.jo nyilván nem lesz oszti.de csak lesz más.de itt semmi sem biztos akinek van esze és pénze az tart belőle-mert itt is és nordnál is -akármikor-durranhat -
Q nem adta el. De nem rajong Ha lenne akvizíció, arról kellene pofazni a tisztelt vezetőségnek. F tele himihumi klub. 30 fölé várjuk 10 éve csoport remény tagozat
na estmedia az egy nagy durranás volt mig vajna papa el nem ment-hu ha most is élne gazdag lennék estmédia részvény miatt-igy is jo volt-de azért 6-700ft jobb lett volna-ha vajna nem megy el
NUTEX mindenkinek