Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Biztos nem, mert százmilliárdokat bukuik a 13%-os kamaton. ALapból is a kifizetett betéti kamatokon keresztül, de ezt még megfejeli a bankokkal korábban kötött IRS-ek giga bukójával.
400 ala , en lehoznam a papirt, ha miniszterelnok lennek. mar ma is lehetne 400 alatt, csak ahhoz a magyar mualkokat szer kellene torni es erre nincs meg anpolitikai akarat. A vegen az eredmeny ua lesz, az Adofizeto szivni fog. Most meg olcson meg lehwtne uszni, ha huzzuk a idot az fajdalmasabb lesz Szerintem.
Géza viszont a sok rinyáláson kívül (félre ne értsd) mi lehet a józan döntés a hót egyszerű állampolgár számára. Nekem fél éve az jön le, hogy a fizetésünkből az marad csak forintban amit el is költünk, nem dollárba pakolom, eurót váltok minden egyes alkalommal. Nem hit kérdés ez, de véleményem szerint itt soha nem lesz 400 alatt már az árfolyam...
ez egyértelmű, hogy egy hatalmas bennfentes dolog volt amit csináltak... 400 alatt mindent áttáraztak, majd kiállt csüngőhasú és másnap a kaméleon és hipp hopp eurónként kerestek 35+ FO$egységet... 35* 1 000 000 eur 35 000 000 Egységnyi FO$ kishalak 10 000 000 eur 350 000 000 Egységnyi FO$ nagyobb halak 100 000 000 eur 3 500 000 000 Egységnyi FO$ nagyhalak ki mennyit kereshetett ezzel a kis játékkal, ha irányba álltak aztán kiállt a 2 báb és felbüfögte a pörköltszaftos pacaldarabokat nokedlivel.. és B Á T O R A K LEHETTEK AKÁR MÉG 1 KIS TŐKEÁTTÉTET IS BELEVIHETTEK A JÁTÉKBA, MERT 1000%OSAN TUDTÁK, HOGY MI LESZ AZ IRÁNY!
Polírozzák egy kicsit magukat az uniós látszattörvények kapcsán, bejelentik, hogy Szijjártó most aztán tényleg fantasztikus alkut kötött Moszkvában, lakájsajtónak a szájába adnak néhány kérdést MZP finanszírozása kapcsán, stb. Nagy bejelentés nem hiszem, hogy lesz.
Fél év alatt kisemmizik a forintban megtakarító hangyákat, de a fagyi nagyon hamar visszanyal, majd figyeljétek mekkora pánik lesz az állampapírpiacon!
Így egy blikkre még csak 3/5-Ben lehet a PA… Egy korrekció után(mely nem jöhet 410 alá) lesz/lehet még újabb felkör, ami most kb 450 közelébe mutat, de a szintet megbecsülni korrekció közben/végén lehetne. Csak ugye a korrekciónak (4. Hullám ) semmi jele. Ha mostani szintről indulna (elméletben) 419 alá akkor se nagyon menne…. Jelenleg H1-n tetőzés formálódik, DE tekintve, h délután fontos amcsi adat jön, mely megmozgathatja a piacokat korai bármit is belelátni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)