Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Valiz
Valiz ma, 01:18
Előzmény: #6010  Szabolcsi57
Nem tudom te mit csinálsz, de nekem nem könnyű váltogatni. Elég nagy műsor volt az idei váltásom is, elegem van a költözködésből.
Amúgy úgy kezdtem, hogy igazad van....
Szabolcsi57 péntek, 23:37
Előzmény: #6005  Valiz
Igen tehetsz: váltasz. Többi csak kifogás.
ronaldinyo
ronaldinyo péntek, 21:05
fos volt most is fos és az is marad
aytif1 péntek, 20:44
Előzmény: #6007  MikeCorleone
Zseniális: ""az adatkapcsolat valamennyi kereskedési helyszín irányába 2025.05.23. 17:59-kor helyreállt."
az információ fontos a maga idejében, de inkább ne írták volna le
MikeCorleone péntek, 19:28
Előzmény: #6006  Padre47
Továbbra is rossz adatokat mutat mobiltraderben. Ahhoz képest, hogy a KH értékpapír weboldal szerint "a technikai hiba elhárult, a kereskedés zavartalanul működik".
Padre47 péntek, 19:06
Nálam még most is 15:08 perc van a tréderben. Továbbra sem működik semmi. Valakinek megy bármi?
Valiz
Valiz péntek, 17:32
Előzmény: #6004  Szabolcsi57
vicces :-)) de igazad van. csak ennyire nem kellene. mi van, ha 78 éves vagyok? 
és már nem akarok feleslegesen ezzel sem időt tölteni?
 egyébként egy üres vagy nin. számlára beengednélek-így magamból indultam ki. Demo-k nem tetszenek, próbáltam párat.
De nem ez a lényeg, hanem hogy tudunk-e valamit elérni "ezeknél". Peace
Meg az, hogy a mai certiket Beze segítségével tudtam eladni, aki mondta a real eladási árat.  Ez azért felháborító. 
Szabolcsi57 péntek, 17:08
Előzmény: #6003  Valiz
teljesen érthető nem is szabad, a legfontosabb a kényelem. ha annyi pénz van a magyar számlákon amit akkor sem sajnálnál ha a budin húznál le, akkor egy tapottat sem szabad ujat tanulni. Még demo számlát sem. Biztos, más meg megadja az accountját, bár a két faktoros hitelesítéssel ez meg amugy sem lehetséges. Az meg nem kényelmetlen. Sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben amivel egy magyar embernek foglalkoznia kell, mint a pénzügyi biztonság: mi akciós a Lidl-ben és  a temus bugyik berendelése, arra valahogy mindig van idő és nem kényelmetlen:)
Valiz
Valiz péntek, 16:59
Előzmény: #5998  Szabolcsi57
mert már 4 van. nagyon nem szeretek látatlanban újjal foglakozni. Ez a random -os váltás is teljesen kicsinált. nevetséges volt. vissza a középkorba? most meg csinosítgatnak, de nem kapsz semmit. röhej:-)
Szabolcsi57 péntek, 16:39
Előzmény: #6000  Kapa23
milliós károk? Az MNB határozatban állapította meg, hogy az Alfa Biztosító nem tesz eleget a visszaváltási kötelezettségeinek illetve nem azokkal a hozamokkal számol. Jogerős károkat nem fizet ki, kárfelvételi jegyzőkönyvet hamisít nagyüzemben, a kár több milliárd forint, kicsit cikkezgettek róla és ennyi. Szóval a milliárdos károk sem érik el az ingerküszöböt, nemhogy ez a milliós....Marczingósnak igaza van, hogy mekkora egy lusta elkényelmesedett mástól csodát váró emberek vannak itt. na, ez lett az eredménye. Szóval ha most a KH-nál mindenki lenullázodik kutyát nem fogja érdekelni. Amugy is a populista fizessenek a gazdagok szemlélet nyer.
Szabolcsi57 péntek, 16:33
Előzmény: #5997  aytif1
hát a világ legnagyobb bankrablásához nem kell comment. Az MNB a Marczingósra is szarik, hogy a bankok az EUB 630/c határozatát nem hajtják végre. Questor Budacash ügyek is vegyes szájízzel végződtek, több Questorosnál a polgárit még most kezdik , nem volt kedve a bíroságnak a polgári igényeket is bevonni. KH Erste tojik az EUB határozatra. Alfa Biztosító csalásaiban még most kaparászik az ügyészség a fejlentésekben meg az MNB megállapításait nézegeti piszkálgatja, gondolom az is el lesz kenegetve. Szerintem nem olyan nagy baj ha a családi vagyon nagy része nem magyarországon van, ha nem egy kő alatt élt az illető. MNB néha egy fagyipénznyi bírságot kioszt cserébe félrenéz amikor kell. Igen, lehet maszatolni PBT-i eljárásokban, ami sokak szerint egy gittegylet. Döbbenten figyeljük itt kint az eseményeket mik mennek nálatok. Így hogy a pénzügyi szolgáltatók befizetgetik a különadókat, pótadókat, a hatóságok is félkrenéznek ilyen esetekben. Ezért nem vizsgálódik. 
Kapa23 péntek, 16:31
Előzmény: #5988  Szabolcsi57
Nincs valakinex az Indexnél, Portfoliónál vagy a Telexnél ismerőse? Ott kellene lehozatni egy rövid cikket, hogy áll a rendszer és milliós kárt okoznak az ügyfeiknek. Hátha felkapja valaki más is a fejét...
Metwolf
Metwolf péntek, 16:30
Előzmény: #5997  aytif1
Az MNB csak a kisbefektetőket vegzálja, ahhoz ért. Szolgáltatókat, kibocsátókat legtöbb esetben csak ejnyebejnye vagy semmi.
Szabolcsi57 péntek, 16:23
Előzmény: #5994  Valiz
Miért nem csinálsz egy valódi számlát? Nincs havi díj azaz max nem használod ha nem tetszik.
aytif1 péntek, 16:22
Előzmény: #5993  Szabolcsi57
nekem az MNB békéltető tárgyalást ajánlott, amivel kitörölhetem a seggem. Egyszerűen nem értem, hogy egy felügyeleti szerv a benyújtott bizonyítékok alapján miért nem kezd el vizsgálódni. Talán nem ez a feladata?
Padre47 péntek, 16:17
Előzmény: #5994  Valiz
Regisztráltam minden van amit én kerestem a portfólióba. A tréder jó angol de könnyen megszokható, annyi hogy még demó így 15 perces késleltetéssel kapja az adatokat. A főbb párok élő adaton mennek demóban is. Az elő adatok úgylátom nem fizetősek élő számla a feltétele csak a demó van butítva.
Padre47 péntek, 16:15
Ez lehet hülye kérdés elöre elnézést érte, de ez tranzakciós díj ahogy értelmezem, mivel tranzakció nem történik ha a törlésre megyek akkor a számított díj is csak törtődik vagy azt már bekaszálják mert megbízást adtam?
Valiz
Valiz péntek, 16:14
Valaki fel tudna ajánlani egy IBKR belépést a többieknek, hogy meg tudjuk vizsgálni a platformot? 
Mondjuk egy használaton kívülire gondolok, nem olyanra, ahol a családi vagyont őrzi. 
Vagy érne valamit közösen visszakövetelni a random -os felületet?
Találjunk már ki valamit, ez nonszensz!
Szabolcsi57 péntek, 16:10
Előzmény: #5966  eszpe2
MNB-nek lehet írni, bár ha nincs ismerős akkor tojnak rá
Szabolcsi57 péntek, 16:07
Előzmény: #5974  khertekpapir
Most mondanám, hogy MNB, de lényegében kifizetik a büntit. Most mondanám hogy EUB de köztudottan a KH szarik a legjobban az EUB döntésre, láttuk a lincshangulatot a KH-nál. Igen 10 éve elnézéssel fizetnek a milliárdos károkért.
Padre47 péntek, 16:06
Vétel se teljesül ott van a megbízás bőséges ráhagyással vételre de áll minden nem veszi a papírt. Végülis amit vettem volna csak 8%ot ment 15:35-től de a KH rendszerèben még csak 15:08:26 van. Gondolom ha törlök megbizást akkor a 7 dollár is ugrott bele a semmibe. 
Szabolcsi57 péntek, 16:05
Előzmény: #5976  Valiz
ezt 10 éve nyomják, sőt ahogy olvasom lényegében amit valamit a KBC-s KH összetákolt, most az is ment a levesbe. Ilyenkor hol vannak a KH szent felkent védői hogy hülye mindenki, mert ez milyen jo rendszer?
Szabolcsi57 péntek, 16:04
Előzmény: #5980  Metwolf
ha van MNB-s ismerős akkor van esély, amugy meg igen jogi kifárasztással elüldözik az ügyfelet. Olyan súlyos külső auditálási hiánnyosságok vannak a cégnél hogy csak na. Ez is csak egy ilyen balkáni országban avászkodhat be.
Szabolcsi57 péntek, 16:01
Mi szoltunk. 10 éve ez megy. Ajánlottam az IB-t és jöttek az ügynökök, hogy képzelem én ezt , hogy az IB-t hirdetem. Most érdekes ezek a hangok elhallgattak, mélyen gyáván lapítanak ilyenkor és mindenki külföldi brókert keres. Meg kell nézni az IB és a Patria közti kapitalizációs különbségeket, földrajzi kitettségeket, mérleget. Mellékesen ne ez legyen döntő, de az IB alapítója magyar. A kritikus fenyegető ügynököknek vagy házmester fenyegetőknek szívesen megmutatom hogy egyik ismerősömnek, hogyan nyelt el közel 5 millió forintot turbo warranton a K&H informatikai rendszer hibájából  2017-ben, mert az nem létező feltételeket implementált be (napi limit mozgás, holott a certifikát tőzsdén ilyen nincs frankfurtban) és nem tudta zárni a pozícióját. Úgy látom ma is remegett a léc és ki tudja mekkora a kár. Ismerősnek az volt a szerencséje, hogy volt MNB-s összeköttetése és azok szépen megkocogtatták a vállukat a K&H-nak. Persze késedelmi kamatot és sérelemdíjat nem fizettek. Arról nem beszélve ma is fittyet hánynak az MNB rendeletekre a válaszadást tekintve, kimutatásaiban mulasztanak, majd megígérik hogy javítják , aztán annyit válaszolnak határidőkből kiszaladva, hogy csinálja meg egy könyvelő. MNB-nek ment a panasz ezen ügyekben. Persze aki 1000 forintnál kevesebbet tart annak nem számít, hol bohockodik ezer forinttal, de akik többet tartanak... de lényegében 10 éve semmi nem történik vagy javulás.
aytif1 péntek, 16:01
Előzmény: #5986  aytif1
utolsó adásvétel Otiban 15:08-kor. Ezt mutatja
aytif1 péntek, 15:57
be tudtam lépni de rossz adatokat mutat OTP pl 26500
Metwolf
Metwolf péntek, 15:56
Előzmény: #5983  Guznyuc
KH-nál megállt az idő, ilyet is csak ők tudnak.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 15:47
Előzmény: #5981  Padre47
Szívesen! :)  IBKR Lightyear-t mondják jónak  és olcsónak. Revoluton devizázni kriptózni jó mondják mások. :) 
Guznyuc
Guznyuc péntek, 15:46
Webtraderen beléptem, de a könyv, kereskedési adatok, stb. a 15.08 körüli állapotot tükrözik. Aztán kidobott..
MikeCorleone péntek, 15:40
Most elindult a mobiltrader.
Padre47 péntek, 15:37
Előzmény: #5975  Zoltanovitsch
Köszönöm az információt. IBKR lesz ebből vagy bármi külföldi. 

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek