A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nem tudom te mit csinálsz, de nekem nem könnyű váltogatni. Elég nagy műsor volt az idei váltásom is, elegem van a költözködésből. Amúgy úgy kezdtem, hogy igazad van....
Zseniális: ""az adatkapcsolat valamennyi kereskedési helyszín irányába 2025.05.23. 17:59-kor helyreállt." az információ fontos a maga idejében, de inkább ne írták volna le
Továbbra is rossz adatokat mutat mobiltraderben. Ahhoz képest, hogy a KH értékpapír weboldal szerint "a technikai hiba elhárult, a kereskedés zavartalanul működik".
vicces :-)) de igazad van. csak ennyire nem kellene. mi van, ha 78 éves vagyok? és már nem akarok feleslegesen ezzel sem időt tölteni? egyébként egy üres vagy nin. számlára beengednélek-így magamból indultam ki. Demo-k nem tetszenek, próbáltam párat. De nem ez a lényeg, hanem hogy tudunk-e valamit elérni "ezeknél". Peace Meg az, hogy a mai certiket Beze segítségével tudtam eladni, aki mondta a real eladási árat. Ez azért felháborító.
teljesen érthető nem is szabad, a legfontosabb a kényelem. ha annyi pénz van a magyar számlákon amit akkor sem sajnálnál ha a budin húznál le, akkor egy tapottat sem szabad ujat tanulni. Még demo számlát sem. Biztos, más meg megadja az accountját, bár a két faktoros hitelesítéssel ez meg amugy sem lehetséges. Az meg nem kényelmetlen. Sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben amivel egy magyar embernek foglalkoznia kell, mint a pénzügyi biztonság: mi akciós a Lidl-ben és a temus bugyik berendelése, arra valahogy mindig van idő és nem kényelmetlen:)
mert már 4 van. nagyon nem szeretek látatlanban újjal foglakozni. Ez a random -os váltás is teljesen kicsinált. nevetséges volt. vissza a középkorba? most meg csinosítgatnak, de nem kapsz semmit. röhej:-)
milliós károk? Az MNB határozatban állapította meg, hogy az Alfa Biztosító nem tesz eleget a visszaváltási kötelezettségeinek illetve nem azokkal a hozamokkal számol. Jogerős károkat nem fizet ki, kárfelvételi jegyzőkönyvet hamisít nagyüzemben, a kár több milliárd forint, kicsit cikkezgettek róla és ennyi. Szóval a milliárdos károk sem érik el az ingerküszöböt, nemhogy ez a milliós....Marczingósnak igaza van, hogy mekkora egy lusta elkényelmesedett mástól csodát váró emberek vannak itt. na, ez lett az eredménye. Szóval ha most a KH-nál mindenki lenullázodik kutyát nem fogja érdekelni. Amugy is a populista fizessenek a gazdagok szemlélet nyer.
hát a világ legnagyobb bankrablásához nem kell comment. Az MNB a Marczingósra is szarik, hogy a bankok az EUB 630/c határozatát nem hajtják végre. Questor Budacash ügyek is vegyes szájízzel végződtek, több Questorosnál a polgárit még most kezdik , nem volt kedve a bíroságnak a polgári igényeket is bevonni. KH Erste tojik az EUB határozatra. Alfa Biztosító csalásaiban még most kaparászik az ügyészség a fejlentésekben meg az MNB megállapításait nézegeti piszkálgatja, gondolom az is el lesz kenegetve. Szerintem nem olyan nagy baj ha a családi vagyon nagy része nem magyarországon van, ha nem egy kő alatt élt az illető. MNB néha egy fagyipénznyi bírságot kioszt cserébe félrenéz amikor kell. Igen, lehet maszatolni PBT-i eljárásokban, ami sokak szerint egy gittegylet. Döbbenten figyeljük itt kint az eseményeket mik mennek nálatok. Így hogy a pénzügyi szolgáltatók befizetgetik a különadókat, pótadókat, a hatóságok is félkrenéznek ilyen esetekben. Ezért nem vizsgálódik.
Nincs valakinex az Indexnél, Portfoliónál vagy a Telexnél ismerőse? Ott kellene lehozatni egy rövid cikket, hogy áll a rendszer és milliós kárt okoznak az ügyfeiknek. Hátha felkapja valaki más is a fejét...
nekem az MNB békéltető tárgyalást ajánlott, amivel kitörölhetem a seggem. Egyszerűen nem értem, hogy egy felügyeleti szerv a benyújtott bizonyítékok alapján miért nem kezd el vizsgálódni. Talán nem ez a feladata?
Regisztráltam minden van amit én kerestem a portfólióba. A tréder jó angol de könnyen megszokható, annyi hogy még demó így 15 perces késleltetéssel kapja az adatokat. A főbb párok élő adaton mennek demóban is. Az elő adatok úgylátom nem fizetősek élő számla a feltétele csak a demó van butítva.
Ez lehet hülye kérdés elöre elnézést érte, de ez tranzakciós díj ahogy értelmezem, mivel tranzakció nem történik ha a törlésre megyek akkor a számított díj is csak törtődik vagy azt már bekaszálják mert megbízást adtam?
Valaki fel tudna ajánlani egy IBKR belépést a többieknek, hogy meg tudjuk vizsgálni a platformot? Mondjuk egy használaton kívülire gondolok, nem olyanra, ahol a családi vagyont őrzi. Vagy érne valamit közösen visszakövetelni a random -os felületet? Találjunk már ki valamit, ez nonszensz!
Most mondanám, hogy MNB, de lényegében kifizetik a büntit. Most mondanám hogy EUB de köztudottan a KH szarik a legjobban az EUB döntésre, láttuk a lincshangulatot a KH-nál. Igen 10 éve elnézéssel fizetnek a milliárdos károkért.
Vétel se teljesül ott van a megbízás bőséges ráhagyással vételre de áll minden nem veszi a papírt. Végülis amit vettem volna csak 8%ot ment 15:35-től de a KH rendszerèben még csak 15:08:26 van. Gondolom ha törlök megbizást akkor a 7 dollár is ugrott bele a semmibe.
ezt 10 éve nyomják, sőt ahogy olvasom lényegében amit valamit a KBC-s KH összetákolt, most az is ment a levesbe. Ilyenkor hol vannak a KH szent felkent védői hogy hülye mindenki, mert ez milyen jo rendszer?
ha van MNB-s ismerős akkor van esély, amugy meg igen jogi kifárasztással elüldözik az ügyfelet. Olyan súlyos külső auditálási hiánnyosságok vannak a cégnél hogy csak na. Ez is csak egy ilyen balkáni országban avászkodhat be.
Mi szoltunk. 10 éve ez megy. Ajánlottam az IB-t és jöttek az ügynökök, hogy képzelem én ezt , hogy az IB-t hirdetem. Most érdekes ezek a hangok elhallgattak, mélyen gyáván lapítanak ilyenkor és mindenki külföldi brókert keres. Meg kell nézni az IB és a Patria közti kapitalizációs különbségeket, földrajzi kitettségeket, mérleget. Mellékesen ne ez legyen döntő, de az IB alapítója magyar. A kritikus fenyegető ügynököknek vagy házmester fenyegetőknek szívesen megmutatom hogy egyik ismerősömnek, hogyan nyelt el közel 5 millió forintot turbo warranton a K&H informatikai rendszer hibájából 2017-ben, mert az nem létező feltételeket implementált be (napi limit mozgás, holott a certifikát tőzsdén ilyen nincs frankfurtban) és nem tudta zárni a pozícióját. Úgy látom ma is remegett a léc és ki tudja mekkora a kár. Ismerősnek az volt a szerencséje, hogy volt MNB-s összeköttetése és azok szépen megkocogtatták a vállukat a K&H-nak. Persze késedelmi kamatot és sérelemdíjat nem fizettek. Arról nem beszélve ma is fittyet hánynak az MNB rendeletekre a válaszadást tekintve, kimutatásaiban mulasztanak, majd megígérik hogy javítják , aztán annyit válaszolnak határidőkből kiszaladva, hogy csinálja meg egy könyvelő. MNB-nek ment a panasz ezen ügyekben. Persze aki 1000 forintnál kevesebbet tart annak nem számít, hol bohockodik ezer forinttal, de akik többet tartanak... de lényegében 10 éve semmi nem történik vagy javulás.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link