Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Moody’s Investors Service Magyarország adósbesorolásához tartozó eddigi stabil kilátást negatívra rontotta. Maga a besorolás nem változott, az továbbra is Baa2 kategóriában található.
Én írok emelkedésben is. Érdekel mit írsz, Te mindig tudod merre megy a piac. Amíg esik, sosincs egy sor sem. Ezért kérdezem. Én írtam minden ATH napon. Miért baj ha kereslek? Topik minden napi része vagy széles vigyorral. Most miért nem?
Jó volna ha leszállnál rólam. Örökké velem foglalkozol a nagy semmiben persze. Mióta is? (2 éve nyomod az esést várok szöveget) Nagyon bejött tényleg. Amúgy November egészen jó volt (megint) BUX +5%. Éves szinten pedig + 28% állampapír szarrá verve megint. ) Mondom magaddal foglalkozzál. Ne velem mindig. Ja és törlés, kitiltás is jöhet - szokásosan -
nem ez a lényeg hanem hogy van az árjegyző 79350 en vett 50 et a vételi oldalon nem is ott kellene állnia hanem 78500+320- 395 pont tehát nem 79350 en hanem 78400 on ez a szemétség teteje
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!