Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zanza2 szerda, 22:34
Előzmény: #8095  hekki
Pont a tizedébe, mint a főninek az orosz/kínaiak.
hekki
hekki szerda, 20:22
Előzmény: #8094  badsector1
Mennyibe került a sok indiai kattintás? :)
badsector1
badsector1 szerda, 15:39
"Hálásan köszönöm, hogy itt és a Youtube csatornámon együtt már 1 milliónál tart az újévi beszédem megtekintése. 
Sokan írjátok, hogy a szilveszteri buliban kivetítőkön néztétek a beszédet, néhol több, mint ötvenen. 
Azt kérem a fiataloktól, hogy segítsenek eljuttatni a videót a szülőkhöz és a nagyszülőkhöz. 
A TISZA szigetektől pedig azt kérem, hogy segítsenek eljuttatni az újévi üzenetünket, az új Magyarország reményét a legkisebb településekre is.
Kérlek osszátok meg minél többekkel a videót itt és a Youtube-on is. 
Mutassuk meg, hogy propaganda nélkül, ingyen is el lehet jutni minden honfitársunkhoz.
Békés, boldog, reményteli új esztendőt minden magyar embernek! Isten áldja Magyarországot!"
badsector1
badsector1 kedd, 20:26
Előzmény: #8084  hekki
Álhír terjesztését a fidesz börivel bünteti. :))
Mississippi
Mississippi kedd, 19:46
Előzmény: #8091  Mississippi
Légy kritikus a megafonosokkal.:)
Buék!
Mississippi
Mississippi kedd, 19:45
Az lenne a kérdés, hogy szerinted itt a  Vargajudit photosopolt? 24.01.08.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=915665013260281&set=a.428311828662271
Másrészt mivel a kamus megafonos által berakott kép jó eséllyel karácsony-szilveszteri és nem márciusi (Karácsonyi diszek, bejgli, pezsgő az asztalon ), valamint mivel az ifjak térdelnek, ami csak azért nem látszik, mert a megafonos ficko fotoshopolt, nálam ezek miatt megszólalt a vészcsengő. 
Tudom a fiúk úgy utálják az apjukat hogy csak na, és ezt a narratívát próbálja tolni a megafonos fickó, de  még ha ez igaz lenne, én akkor is simán el tudom képzelni, hogy az apuka ajándékokkal beállitott hozzájuk és Jucuséknál készültek a képek. Tudod, a kötelező láthatás.
ronaldinyo
ronaldinyo kedd, 15:44
Éjfélkor várok szeretettel mindenkit vagy itt vagy a Youtube csatornámon.
bigyula kedd, 13:11
Előzmény: #8087  Vali
"Lánczi András: Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája"
Vali kedd, 12:25
Előzmény: #8086  hekki
Édes, hogy családi fotón rugózol, miközben épp több mint egy milliárd euró támogatástól esünk el, ,mert a csapatod nem hajlandó antikorrupciós intézkedéseket meghozni, Nagy Mártonnak pedig adóbevételek hiányoznak. Neked is kellene valami rendes kanyarban előzős sikerpropagandát tolni. :))
hekki
hekki kedd, 11:26
Előzmény: #8085  Mississippi
Mi itt a kérdés? Adott egy fotó a gyerekekrök, szt beszerkeszti , összeüti a karácsonyi képet, kiteszi. Aztán kiderül, hogy 2 évvel korábbi képen, a srácok magasabbak voltak, mint most 2024 karácsonyán. :)
Mississippi
Mississippi kedd, 10:04
Nehéz eldönteni hogy számodra ezesetben a  photoshop? vagy az összementek? a hihetőbb. Az a hitem hogy ilyenkor csak trollkodsz, az már a múlté.
hekki
hekki kedd, 08:45
Előzmény: #8081  bronz
Az megvan, hogy a saját gyerekeit is photoshop programmal teszi maga mellé? :)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=581378101421278&id=100086472791901
2 év alatt a gyerekek visszafejlődtek. Úgy tűnik, hogy nála a srácok évről évre, centiről centire egyre kisebbek lesznek:)
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 14:23
Előzmény: #8071  Dehogynincs

Két brand van ... bővebben
A Fidesz már ott tart, hogy a szemkilövetős Gyurcsányból hirtelen Teréz anya lett https://telex.hu/belfold/2024/12/30/gyurcsany-ferenc-gyurcsanyozas-fidesz-magyar-peter-2024
"2026-ra már az lesz a kérdés, hogy ki milyen jövőt ígér.
...mivel új az ellenfél, a régi nála semmiképp sem lehet rosszabb. Így aztán a kormánypárt narratívájában Magyar Péter szép csendben átvette Gyurcsánytól a legfőbb gonosz szerepét."
bronz vasárnap, 16:00
Megérkezett a pedofidesz mínuszoló megafon és nem tagozata. :)))
Nyomjátok a mínuszt propagandisták!
Össze tudtok hozni 50 db mínuszt?!
Lássuk! :)
Mississippi
Mississippi vasárnap, 15:53
Előzmény: #8075  Dehogynincs
És úgy jogszerű?
Mississippi
Mississippi vasárnap, 15:51
Előzmény: #8074  Dehogynincs
Csak a harmadik oldalra tudok visszalépni, pillanatnyilag #8020.
Lehazugozhatsz, ha akarsz.
Mississippi
Mississippi vasárnap, 15:49
Előzmény: #8070  Istvan78
A Bajnai féle változatban a Gdp 3% hoz kötötte a számitást. Alatta béreket, felette az inflációt követte a nyugdíjemelés.  A népgazdasági érdek felől nézve racionális, a nyugdíjasok szemszögéből pedig lehet radikális. De szerintem semmiképp sem  az ördögtől való.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:38
Előzmény: #8073  Istvan78

Ezt értem, te is érted, de a koronavírus érti-e?
bronz vasárnap, 15:38
Előzmény: #8071  Dehogynincs
Pedofidesz hasznos idiótája, akinek minden megnyilvánulása kontraproduktív.
Felőlem játszhatja a kemény legényt, annál jobban csökken a pedopárt szavazótábora.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:36
Előzmény: #8072  Mississippi
Én el tudok képzelni jobb szabályozást.
Már az is jobb lenne, ha az emelést nem az átlaghoz kötnék, hanem a mediánhoz.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:34
Előzmény: #8067  Mississippi
Én vissza tudok lépni.
Jogállamiságot akarok és nem akarok visszamenőleges törvénykezést.
Egyébként meg utolsó kis senki vagyok és tök mindegy, mit akarok.
Istvan78 vasárnap, 15:33
Előzmény: #8069  Dehogynincs
Előremenőlegesen más a helyzet. A lényeg itt:
- kedvező irányba szabad radikálisan változtatni. Én megengedem.:)
- negatív irányba mérlegelni kell, mert az emberek hosszú távon terveznek valamilyen feltételekkel és nem lehet a falhoz állítani őket hirtelen változatásokkal.
Mississippi
Mississippi vasárnap, 15:33
Előzmény: #8069  Dehogynincs
Naugye. Együtt sírunk, együtt nevetünk szolidaritás elve.Az államadóssághoz kötni a juttatás mértékét, oszt jónapot. Nálam ez be!efér
https://telex.hu/belfold/2023/02/09/gulyas-a-kepviseloi-fizetesek-emelkedeserol-egyutt-sirunk-egyutt-nevetunk
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:31
Előzmény: #8068  bronz
Eddig két brand volt: Orbán és Gyurcsány.
Féléve pedig két brand van: Orbán és MP.
Menczer nem brand.
Istvan78 vasárnap, 15:29
Előzmény: #8065  Mississippi
Az radikális. Ha a bérnövekkedéshez kötöttség százalékát csökkentette volna, az nem radikális lett volna. A Fidesz mindent radikálisan csinált.  Be akarta állítani, hogy a nyugdíjasok ne részesülhessenek a jövendő GDP bővülésből, legyen neki ez egy fix pont.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:28
Előzmény: #8064  Istvan78
Ha a körülmények radikálisan változnak, akkor az "előremenőleges" jogállami és jogbiztonságos törvénykezés radikális is lehet.
Például a koronavírusjárvány esetén.
bronz vasárnap, 15:27
Menczer, a Pedofidesz képviseletében újabb öngól lövésre készül. :)))
Újabb + %-ok a Tiszának! :))
"Újévi beszédet mondok Brüsszel Péterről január 1-én, reggel 8 órakor!
Beszédem címe:
Brüsszel Péter egy évének értékelése, a Kicsi legnagyobb hazugságai!
Mert a mi kicsi hősünk megérdemli! 
Állítólag, miután szilveszter éjjel beszédet mondott, kiterít egy-egy vörös szőnyeget a Sándor-palota és a Karmelita kolostor elé, és azt kiabálja majd, hogy mindkettő az enyém. A hozzá fehér köpenyben sárga zubbonnyal közelítőket pedig majd a testőreinek hiszi…
De ezzel most ne törődjünk, megteheti, hiszen ő The (little) Man, a (kicsi) férfi! 
Megérdemli, hogy a beszédem róla szóljon!
Megérdemli, hiszen ő egy Gyurcsány-díjas igazmondó.
Megérdemli, hiszen ő a családok, különösen a saját családjának védőszentje.
Megérdemli, hiszen a Kazinczy-díj már a zsebben, olyan szépen tudja mondani, hogy “büdös köcsög”, az “idióta agyhalottról” nem is beszélve.
Megérdemli, hiszen ő az éjszakai élet császára, diszkók állnak sorban a kegyeiért, hogy tőlük dobassa ki magát.
Megérdemli, hiszen ő egy fantasztikus újítással úgy tudja megvédeni Magyarországot, hogy közben Weber kérésére lemond a szuverenitásról.
Megérdemli, hiszen ő büszkén viseli a Brüsszel Péter nevet.
Nos tehát, mindenkit várok szeretettel január 1-én, reggel 8-kor!"
Mississippi
Mississippi vasárnap, 15:27
Előzmény: #8066  Dehogynincs
Nem lehet visszalépni az előző oldalra, ha nem nézem meg, akkor nem tudom miafaszt akarsz.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:25
Előzmény: #8063  Mississippi

Nem kell megnyitni, hanem csak a topicon belül kellene a #8035-ös hozzászóláshoz visszalapozni. 
És még ezt se kell. Enélkül is utána lehet nézni a jogállamiság vagy a visszamenőleges jogalkotás témájának.
Mississippi
Mississippi vasárnap, 15:24
Előzmény: #8064  Istvan78
Mi az hogy radikális?
A svájci idexalasról áttérni az inflációkövető éves nyugdíjemelésre, az radikális?
Istvan78 vasárnap, 15:21
Előzmény: #8059  Mississippi
A jogállamisághoz, a jogbiztonsághoz hozzátartozik, hogy nem változtatunk radikálisan feltételeken. Márpedig amit javasoltál, az finoman szólva is radikális.:) Persze a politika arról szól, hogy érdekek sérülnek más érdekek javára és igen, itt van egy szürke zóna. Ebben a zónában reménykedek én is
Mississippi
Mississippi vasárnap, 15:18
Előzmény: #8060  Dehogynincs
Sajnálom, de nem tudom megnyitni.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:17
Előzmény: #8061  Istvan78
A jogállamiságnak ára van. Így van. A jogállamiság hiányának még nagyobb.
Istvan78 vasárnap, 15:16
Előzmény: #8058  Dehogynincs
A demokráciának ára van. Így van. A demokrácia hiányának még nagyobb. 

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek