Nem tiszta, hogy melyik Netbokira gondolsz. Az asztali, telepítős változatban nem tudsz az aljára legörgetni, ráadásul hiába görgeted, minden kötésnél ugrik az utolsó kötésre, szóval egy sziszifuszi hülye játék. A webes kék színű új csodában az egész napot látod. A telefonos appban meg nincs kötéslista egyáltalán. A régi webesben meg szerintem egyáltalán nincs kötéslista.
Arra képtelenek, hogy a fizetős adatszolgáltatás normális értékeket hozzon. Már az sem stimmel, hogy az aktuális ár mennyivel tér el az előző zárótól. Kivonás!
Jó lenne, ha a certik költségjóváírása nem csúszna még1x! (sokadjára éven belül) Illetve a real time az legyen real time! A certiknél meg kritikus időszakban is tessék szolgáltatni! (lsd pl MOL, többször is aug-szeptemberben)
Nekem meg egyszer a telefon kezdte el szűrni, mert szerinte spam volt. Beleőszültem, mire az ügyfélszolgálattal kibogoztuk. Vonalban volt az üfszolis meg az IT-s és küldték az SMS-eket. :D
A ma reggel kiküldött tranzakció értesítőben benne van a 100k költségjóváírás. Remélhetőleg mindenki megkapta és az Erste mostantól figyel majd rá, hogy ne nekünk keljen már szólni, hogy elfelejtették utalni. Akkor már csak az Erste NetBrokert kell rendbe tenni.
Kedden beszéltem velük telefonon, elnézést, technikai hiba, nagyon maximum 2 nap és küldik (azóta is várom) 90k-val le akartak nyúlni, bezzeg a költségeket pontosan tudják vonni, ott sosincs technikai hiba.
Az market pro-n másfél év alatt nem sikerült a figyelőlistán feltüntetni az előző záró ár és a certik kötési és korlát ár oszlopokat. De ezen kívül rengeteg hibát és észrevételt küldtem és gondolom küldtetek be ti is. Szinte semmi nem változott a bevezetés óta. Ez felháborító! Rohadt egy féreg brigád. Hihetetlen dühöt érzek irántuk. Nagyon szeretnék találkozni a felelőssel. Valószínűleg fizikailag bántalmaznám.
Certi pénz: Tisztelt BEZE! Technikai probléma okozta a kedvezmény jóváírásának pár napos csúszását, legkésőbb holnap délelőttig jóváírásra fog kerülni a kedvezmény összege.Szíves türelmét köszönjük!Üdvözlettel:Értékesítés Támogatás Csoport / Sales Support Group
Certi visszatérítés hol van már??? Azon kívül órákon át látom vagy nem látom az épp eladott vagy vett tételt. Hányadék az app. Megvettem, de 1 óra múlva el akarom adni a certit és nem tudom mert nem mutatja készleten, aztán egyszer csak majd beugrik. Felháborító!!
Bocs, ezt csak most vettem észre. Ha windowsban Edge vagy Chrome böngészőben lépsz be a régi web-es felületen, akkor a "tőzsdei kereskedés" lapon van egy piktogram. Arra kattintva letölti az asztali változatot. Ez általában akkor is megy, ha az új beszart. https://kephost.net/d/1QOds6FxGJ3gI5_B0dldeg
Nekem se jó. Adatok nem frissülnek rendesen, a napi kötéslista nem látható, csak azok, amik a belépéstől keletkeztek. Ma beszéltem az Erste-s kapcsolattartóval, azt mondta, hogy a régi pro-t már nem fejlesztik, hozzá kell szokni az újhoz. De Ő maga is azt mondta, hogy az sem tökéletes.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!