Nagyon köszönöm! Sikerült elővarázsolni, kicsit azért fura így, ennek egy sima megjelenítendő adatnak kellene lennie a sorban mint a beker ár vagy napi forgalom stb. Mégegyszer Köszi!
Sziasztok! Esetleg valaki tudja, hogy ezen a bizonyos új felületen elő lehet csalogatni az 1 mélységű könyvet? A sima real-time előfizetéshez látszódott a régi rendszerben a vételi/eladási oldalhoz tartozó darabszám, itt nem látom. Köszi!
A normál NetBrokerben ott van az Információ menüsorban, a 4. a listában az eseménynapló. A Pro-t nem használom, ott nem tudom, mit és hol lehet elérni.
Cib Ebrokerben pl nem lehet elérni a Béta piacot, a mobil appban meg a saját alapokon kívül semmit. Mondanám, hogy vicces,de viccnek kicsit erős. Aláírom,hogy Erste sem egy fintech, de fényévekkel előrébb jár. Drága,daytradere nem való,néhol körülményes is, de legalább használható.
https://index.hu/gazdasag/2025/07/23/tozsde-toth-tibor-budapesti-ertektozsde-befektetesek-reszveny/ Amikor megbíztak a BÉT vezetésével, az egyik első gondolatom az volt, hogy mivel a saját tapasztalataim alapján a mostani befektetési szolgáltatóknál a magyar részvénypiac elérhetősége körülményes, ezen változtatni kell. Nincsenek megfelelő digitális megoldások, applikációk. Magánszemélyként sokkal nehezebb, sokkal több akadályon keresztül lehet eljutni magyar részvényhez. Mikor várhatók új applikációk? A piaci szereplőkkel folytatott beszélgetések alapján több nagy játékos már gőzerővel dolgozik saját applikációinak a piacra vitelén. Bízom benne, hogy 2026-ra nem egy, hanem több ilyen applikáció lesz elérhető, amelyek nemcsak szolgáltatásokban, hanem árakban is versenyezni fognak egymással.
Hetek óta hívogatnak a + 36 1 235 7567-es számról, utána néztem, ez állítólag az Erste Trader száma, mindig csak egyet csörgetnek, ezért nem tudom felvenni. Ha visszahívom a számot, nem veszik fel. Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Sziasztok! Bocs a (kicsit) off-ért, de EUR, USD és/vagy CHF utalható az erstés befektetési számlára? Vagy csak forint? Vagy nyitnom kell devizafolyószámlát és onnan tudom beutalni csak devizaként a befektetési számlára? Erről nem találtam információt, csak annyit írtak, hogy bankfiókban befizetni lehet valutát.
Az Erstenél már hosszú ideje van számlám azonban a Gránitnál nyitottam egy bankszámlát 14 évvel ezelőtt és az eBankban látom a befektetéseknél az 5 sávos realtime adatokat anélkül hogy lenne ott értékpapír számlám, tehát ott ingyenes az adatszolgáltatás, próbáljátok ki egész színvonalas!
Most már engem olyan hirdetés fogad a régi netbrokerben, hogy az új prohoz már nem kell realtime sem. Szóval innentől kezdve semmilyen pénzt nem kérnek érte... valszeg ugye ez lesz a default nemsokára.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!