Ott tartok, hogy más szolgáltatónál is elő kellett fizessek real time-ra. Ezt meg is írtam nekik a bug reportba. Kicsit ideges voltam, nem volt teljesen decens a nyelvezet. o.O
nekem se, elképesztő h nem tudnak stabilan működtetni 2026-ban egy kereskedési rendszert, pont zárás előtt kampó, ahogy kell....és a kártérítésel mi lesz?
igen, vásároltam valamit, ami nem indul el, nem működik, nem lehet használni, nem kapom vissza az árát, nem kapok kompenzációt az okozott, tetemes, többmilliós kárért, tökéletes a hasonlat
Bocsánat,de a hasonlat sántít egy cseppet.Te egy pénzügyi szolgáltatást vásárolsz,amit hosszú ideje kritizálsz/jogosan/.Ha eleged van belőle,kúltur ember módjára válj meg tőle.
Nem a felmenőiket kell szidni,végül is kultur emberek vagyunk.Elég annyit mondani,hogy HESS.Jogodban áll bármikor keresni egy másik céget,aki jobb feltételeket biztosít az üzleteléshez.Senki nem kényszerít arra,hogy itt rontsd a hangulatot,Var az magától is ilyen vérzivataros időkben. Pace!
hiába indult el, én tanácstalan vagyok. Trump vámos bejelentésénél gyors eladtam mindent, hálát is adtam az égnek, mert utána még több százalékot esett minden, de visszafelé már nem tudtam jókor csatlakozni.
https://www.khertekpapir.hu/dijjegyzek Én ezt látom,tapasztalom!Egy jó daytrades havi forgalma bőven 5 milla felett van!Ha nem mindig veszel részvényt lehet hogy drágább
Igazából nincs értelme, az Erste szinte mindenben jobb mint a kh, ha pedig nemzetközi részvények ETF-ek és devizaváltás kell akkor Interactive Brokers ahol 3 felület van windowsra és 2 mobilra, díjakban és platform színvonalban messze a legjobb, több részvényt oda transzferáltam az Erstetől.
Ez részigazság hiszen a kondilista alapján van állományi díj ami a minimál díjon felül 0.0125%/hó. Ettől olcsóbb az Erste hiszen future programmal a számlavezetési és állományi díj zéró.
Én pont tegnap mondtam fel Randomos voltam!Erstes ügyfélszolgálat se segítőkész!Drága és elavult felület!K&H értékpapírhoz mentem olcsóbb és jobb is,nincs állománydíj!5 millió havi forgalom felett nincs számlavezetési díj,30 millió havi forgalom(daytrade 0,12) szerintem nagyon jó
Nemrég felhívtak! Még egy kérdést sem tudtak feltenni. "Érdelkődnek, mint volt Randomos ügyféltől a befektetések után?" Én:???? Szóval megnyugtattam őket, hogy az év végével minden számlámat megszüntetem náluk. Volt idejük átalakulni, de nekem ez nem jött be.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!