Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ishar
Ishar péntek, 13:31
Előzmény: #4062  RookieTrader
Köszönöm!
RookieTrader péntek, 13:29
Előzmény: #4061  Ishar
Mekkora a havi keretösszeg?
Ha lakossági ügyfél vagy, a havi keretösszeged 600 000 Ft.
Ha Erste Prémium ügyfél vagy, a havi keretösszeged 750 000 Ft.
Ha Erste Word vagy Erste Private Banking ügyfél vagy, a havi keretösszeged 1 000 000 Ft. 
Egyébként a keret szerintem a magyar emberek havi megtakarításának lefedésére bőven elég :)
Persze, ha egyszerre szeretnél több 10 milliót váltani, arra nem használható.
Ishar
Ishar péntek, 13:23
Előzmény: #4060  RookieTrader
"Nem közép, hanem kiemelt árfolyam, de lényegében az lenne.Most is 399,7Ft-ert tudok váltani egy Eurót." --- De csak havi 500 ezerig, nem? 
RookieTrader péntek, 13:19
Előzmény: #4058  thinkpositive
Köszi, így megy az átvezetés egyszerűen, azt hittem utalni kell :)
https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito/mindennapi-penzugyek/elektronikus-szolgaltatasok/azonnali-aras-devizavaltas-online
Nem közép, hanem kiemelt árfolyam, de lényegében az lenne.Most is 399,7Ft-ert tudok váltani egy Eurót.
Shorttime péntek, 11:41
megjavult végre, kellett közel fél nap :) 
thinkpositive
thinkpositive péntek, 11:31
Előzmény: #4057  RookieTrader
Hogy megy ez a középárfolyamon váltás? Nem ezek a vételi/eladási árfolyamok érvényesek?
https://www.erstebank.hu/hu/arfolyamok-table
Netbroker-en belül tudsz a normál számláról pénzt átvezetni az értékpapírszámlára utalás nélkül. Ott nem jelenik meg a devizaszámla?
RookieTrader péntek, 11:02
Sziasztok,
Nemrég nyitottam meg az erstenel a bankszámlámat, mellé pedig nyitottam egy devizaszámlát, hogy középárfolyamon tudjak EUR-t váltani.
Írtam az Erstenek, hogy rendeljék hozzá az Erste-s EUR bankszámlámat a Netbrokerhez. Ezt elvileg meg is tették. 
Tegnap próbáltam átutalni az EUR devizaszámláról az netbrokeres számlámra, de nem érkezett meg ma reggelre se. 
EUR-s számláról nem lehet Netbrokeres számlára utalni?
Köszi
RookieTrader
Shorttime péntek, 09:37
Előzmény: #4055  atikasz
a sima beszart, áll a nyitón....sok certiben se jó az ár
atikasz péntek, 09:31
Előzmény: #4054  Shorttime
netbrokipro megy .
Shorttime péntek, 09:26
Erste beszart ha jól látom.....
net91 vasárnap, 14:57
A BÉT-re bevezetett új ETF-ekből vásárolt már valaki az Ersténél?
A kínálatban megtaláltam ugyan őket az Ersténél, de nem lehet belőlük vásárolni.
Lou70 szombat, 11:56
Előzmény: #4050  atikasz
Igen, igazatok van, köszi! Safariban nem mutatta, chromeban látom. Hát ez vicc.
FR73 szombat, 08:52
Előzmény: #4048  Freszelés
Gránit is tudja, Erste nem (nem is veszem fel ha hívnak).
atikasz szombat, 08:38
Előzmény: #4045  Lou70
Megnéztem,chromban mutatja,de csak ötöst.
atikasz szombat, 08:30
Előzmény: #4045  Lou70
Nem mindegy milyen böngészőből nézed, legalábbis egy időben az volt,hogy firefoxban nem chromban mutatta.
Jó ideje nem néztem és most telon vagyok így nem tudom,hogy még mindig fennáll e ez.
Freszelés szombat, 08:27
Előzmény: #4047  Freszelés
Eszembe jutott közben, az OTP tud ilyet:
https://www.otpbank.hu/portal/hu/hirek/uj-biztonsagi-funkcio-a-telefonos-csalasok-megelozesere
Azért ez hasznos lenne az ersténél is.
Freszelés szombat, 08:26
Előzmény: #4038  eszpe2
"Miért, milyen ügyben hívott?"
"Azonosítsa magát, addig nem mondhatom el"
"De maga hívott, szóval ön sejti hogy kit hívott én viszont nem tudom hogy engem ki keres, mondja el Ön az XXXX adatomat"
"Önnek kell azonosítania magát"
"De honnan tudom hogy ön tényleg a bankból van? miért adnék ki bármilyen adatot egy ismerlennek telefonon keresztül?"
"Hát akkor találkozunk a bankfiókban"
A legutóbbi ilyen hívás végén abban maradtunk, hogy majd én hívom fel a bankot... felhívtam a telebankot és onnan átirányították a hívást az emberhez. Tényleg ő hívott (meglepődött hogy tényleg visszahívtam).
Egyébként valami bank már csinált olyat, hogy ha tényleg a bank hív, akkor látszik a mobil appban valami kis felirat, hogy épp banki hívásod van - szóval találtak valamiféle megoldást erre a problémára.
Lou70 szombat, 07:00
A linket megkaphatnám és is?
justabitstupid25@gmail.com
Lou70 szombat, 06:37
Sziasztok!
Webes felületen ritkán használom a netbrokert, de most szükség volt rá. Csak most vettem észre, hogy egy részvény nevére kattintva nem látom a könyvet mint régen, csak a piaci adatokat "oszt jóvan". (természetesen elő van fizetve és más felületen el is érem)
Átkerül máshova, vagy mi? Hol lehet ezt most megnézni, ha böngészőben vagyunk?
randomly 2025. 03. 14. 21:15
Előzmény: #4043  asztika
Végül nekem is működött ... volt egy problémám. Egy rész teljesült részvény eladás után a rendszer a maradék részvényt engedte újra berakni eladásba ... és mindennap megjelent a lezárt kötések között hogy ma is eladtam ... na ma módosítottam az eladást és látom 2db részvényt akarok eladni a legjobb ajánlatoknál meg 1db. látszik azon az áron. Na mondom telefon ... persze teljes homály nem tudják. Beszélgetés közben valaki megvette az 1db-ot ... És láss csodát jó lett a készletem és eltűnt 03.05-ei eladás .... remek.  De közben mikor kattogtatott a hölgy látja hogy egy ETF-t vettem Xetran EUR-ért és eladtam BÉT HUF-ért mondja hogy ilyet ne csináljak mert ez 85EUR-ba fog fájni ... Oppá. Máskor jött már ki így most megnéztem 2 számlakivonatot azon nem szerepel de érdekes lenne ... mondjuk ezen a tételen pont kerestem ennyit de ez azért ritka.
asztika 2025. 03. 14. 08:41
Előzmény: #4042  randomly
nálam rendben
randomly 2025. 03. 14. 08:06
Úgy látom nehéz napunk lesz, a Netbroker-Pro ... szürkék a Részvény adatok, nem látszanak a Saját ajánlatok ...
Kvazir 2025. 03. 13. 21:14
Előzmény: #4038  eszpe2

Amikor hitelajánlattal hívtak, akkor megbeszéltem az ügyintézővel, hogy akkor keressenek vele, ha olyan hitelt tudnak ajánlani, amit nem kell visszafizetni.
Azóta nem keresnek.

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek