Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dax : ha áttöri a h4 100 MA-t ( jelenleg nem tudom) várja a 600 környéke sacc ....ellenállások 426, 500, 530 , 630 és felette egy pici pókhálós rés (642-667) https://www.youtube.com/watch?v=V6k7Geur5OA
nas100 ...460 alatt a következő komolyabb támaszok , dupla alj 380 nálam a 200 , 100 alatta a 17800 környék...fontos a kockázatkezelés mivel trampli böffent egy rosszat vagy jót min 2-500 pöttyös elmozdulást okozhat le vagy fel https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A
XTB (is)egy eu-s (Lengyelország) székhelyű bróker, és a magyar NAV elfogadja az onnan származó kereskedési tevékenységet mint ellenőrzött tőkepiaci ügylet. Nincs rajta 13% szocho, mint pl. a kriptón vagy osztalékon, ha azok nem tőzsdén keresztül történnek. Évente kell majd az SZJA-bevallásban szerepeltetni a realizált nyereséget (vagy veszteséget), amit az XTB éves kimutatása alapján tudsz megtenni. Az adóbevallást magadnak kell beadnod, automatikusan nem kerül bele az eSZJA-ba.
Sziasztok, Akik XTB-n kötnek: ez simán ellenőrzött tőkepiaci jövedelem 15 %-os SZJA van csak rá, és ugyanúgy bevallható, adókiegyenlítés alkalmazható, mintha magyar - nem TBSZ - számlán lévő magyar tőzsde lenne? köszi előre is,
Mi igen,esélyes ..de ez legyen a legkisebb baj :))) Nekem kimondottan tetszett! Hálás is vagyok :D A kis dög tutira kondiban marad ennyi le-fel fel-le futkározástól.
Usa nyitás után már nem tudott napon belül új maxra menni a daxli,ez lett volna az új trükk, mint tudjuk :DD Negatív nyitás ,akár kisebb réssel le,ha marad a mostani határidős érték.
új trükköt nem tudott szegény kis dög bemutatni,így pórul is járt,ismét sarokba küldték. Nagy baj még nincs,de ha hamarosan nem kap mentő övet elsüllyed
hát azt hittem a mobil bankod kódjait árulod el , hogy egy szerényebb , de jól látható összeget átutaljak magamnek....amit írtál némileg köztudott, amcsik fujják zömmel a passzátszelet ...de a királynői instrukcióknak megfelelően még jobban rögzitem a 2 agysejtemben
ha már titkoknál tartunk,nekem is súgtak egyet, csak Neked elárulom : daxli usa nyitás előtt legtöbbször sarokba vonul,és ott vár a következő parancsra a gazditól ,aztán ha jutifalatot is kap,akkor még új trükkökre is hajlandó :DDD
aha ..DD)) látom lassan 10 pöttyre vagyunk a napi maxtól....egyébként elmondok egy titkot , de ne áruld el senkinek , a piac hullámzik ...DDDD)))😎😂😂😂https://www.youtube.com/watch?v=y-lcihCF-AI&list=RDMM&index=11
8 óra előtt érdemes már poziba lépni,mert 8-kor 20-60 pont elmozdulás gyorsan megtörténik,gondolom ennek észrevételével nem vagyok egyedül. :DDD azért is valósul meg.
Klotild nővér először meg kell tanulnod a Bibliát visszafelé szó szerint aztán a kedvedért lehet feltörik az üveggömböt tréder apácáink. ( imádkozós apácás képet , mivel veled együtt már 4 hölgy jár errre , az eset összes körülményeit mérlegelve nem teszek fel)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?