Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én újabban mindig longra teszek, de rakom is zsebre. Nem gondolkodok tovább egy napnál. Lassan már fél napig sem. A lényeg, hogy most pluszban vagyok. A múlt heti -4% minuszom visszajött, és megvan a plusz 1,3% is a hétre. Szóval rohadt pszichológia, hanyagolni kell a hétre. Igyekszem. Tápión mi van? Tamás ott kirándul/kirádult. Kérek ötletet. :)
Minden nap ezt csinálják.. Reggel igyekeznek felhúzni,később meg beleadnak.. Csak észre kell venni mikor fordul..Aki korán kelt ma,jól járt a longgal..Főleg NQ-ba..
Most, h. a kínaiak kiszorításának igyekezete miatt azok is feszelegnek mindenféle viszont intézkedésekkel. Az. Bár nem friss hír, lehet, h. már beépült a kilátásokba.
Mondjuk ha a japok beesnek akkor nem csak NQ hanem DAX is befog rosálni,tegnap lent voltak japok reggel 7 kor és úgy volt kis long de most eleve fönt vannak
meglátjuk ,zárhattam volna kb 200 ponttal azóta ellenem jött,japoknál viszont van trend szerű esés és ellenállás körül vannak persze lehet,hogy DAX lesz a vesztes,de ott nem látok ellenállást ami foghatná a közelben,így marad NQ shortom amig nem stoppol ki.Mondjuk megint fordítva ülök a lovon és elkezdtem egy sztorit kereskedni a TA kép helyett,ha TA képet kereskedem akkor már kb3-400 pont lenne a zsebemben.
Fentebb vittem a stoppot Köv megallo ha esik 27590-27700. Hátha. Az a bajom hogy😚 én vártam 28200ra és dupla alj lett. 190-230 emelkedő alj . Most nem ment 28190 alá. Tehát akár ennyi volt. Ha kistoppolt, pihi. Tegnap erős longot vártam, ma jöhetne?
Short 28700rol stop 28750. Sztem nincs benne ilyen logika. 28350rol votvlongom 400 tpvel elérte. De utána volt 200 dupla alj! @zota még 700, tehát longolni kellene. Egy idő után robotka átáll longra vissza. Akkor hiába várod. 28200 dupla alj talán ennek a jelen Viszont 28720 dupla tető M5 + 750 előző csúcs egyben megállítja e Nálam ez a kérdés
számomra a mai nap kérdése,hogy lesz e pánikszerű eladási hullám NQ nál a szükséges Space X beszálló miatt és ha igen mekkora. Van benne egy " szűk" stoppos shortom,de a délutáni szakasz lehet az érdekes
ezt mondtam ha eladom a dax shortot akkor tuti felmegy ha tartom, hogy kifuttatom akkor oldalazik és felfelének néz ki. Elég unalmas. Jó pozim volt, kerestem is jól de még 2x annyi volt benne
azt bánom,hogy a shortra nem nyitottam rá amikor zártam a longot,pont a bejelölt ellenállás szintig ment és esésben van,vagyis még visszateszt volt csak a felrántás,lett volna abban is kb 150 pont :)
Jól tetted hogy zártad.. Én meg shorzoltam 800-tól 700-ig,de mehet még lefele egy 100-ast,600-ig..nálam most van 640-en..Nem birtam kivárni...Amúgy igen,még mindig sávozik..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?