Így van, erre is céloztam többek között... Szerintem jobban fáj a 1,2 milliárdos potenciális vevő elvesztése, mint 300 milla. Mert lehet, hogy a 300 milla elfogyasztaná és a vám befolyna az államkasszába, csak éppen nem lesz a polcon.
A Volkswagennek már eléggé fáj, hogy a kínaiak nem igazán vesznek tőlük autót. Mellette bukták az olcsó orosz nyersanyagot. Kína kitiltotta a Windowst, Amd-t, Intelt. Kemény piacvesztések lesznek, autóipar-technológiai szektor legfőképpen.
Na, mondjuk a Kínaiakat nem féltem, hogy ezt nem oldják meg.... Mer ugye nem mindegy, hogy 300M ember akar venni Samsungot vagy 1,3 Milliárd Iphone-t. :) Már, ha érti az elkövetkező mínuszoló, hogy mire gondolok. :)
Az usa már korábban sem nézte jó szemmel a projektet, ilyenkor jönnek a szankciók, most az ukránok mögé bújva meg majdnem véglegesen ki lehetett iktatni a dolgot. Mondjuk ennyire szövetségesük a yenkik Európának, de ez van. https://www.ogj.com/general-interest/economics-markets/article/14305969/us-remained-largest-lng-supplier-to-europe-in-2023 Arról mondjuk nem esik szó, hogy a robbantás miatt katasztrófális mennyiségű metán (az eddigi legdurvább szivárgás) került ki a légkörbe. De ez kit érdekel...Illetve most ugye Trump is kijelentette, hogy aki a dollárt támadja, ott 100%-os vámok lesznek, kemény idők jönnek, bár még ez is jobb, mint vmi háború.
:) várjuk még vele pár évet (mondjuk 1 generációt, addig talán eltűnnek a porondról a régi színészek) és lesz ebből film tényleg. Én csak azt nem értem, hogy minek robbantani, elzárni a csapokat, stb., nem lenne elég csak NEM ÁTVENNI ? :)
Mondom, készül a nép szolgálja 2.része és a 8 részes 21. századi III. vh. 7 befejezetlen résszel. Jó lenne, ha rájönne már a gyors felfogású elithadtest, hogy nem bomba kellene, hanem daru...
Kurszkban már bontják a díszleteket, több ezer katona sajnos soha sem megy már haza! Ők nem statiszta szerepet játszottak! Szerintem egy hazaszeretet még külföldről nézve is bölcsebb dolog! A családjukat sajnálom az elesetteknek!
Színészek és rendezők diktatúrája kezd a végéhez közeledni, nem jött be, elnézést kérünk a több milliós áldozatoktól, a vagyont, egzisztenciát, szinte mindent elvesztő emberektől, ha még bíznak bennünk, akkor indul a nép szolgálja 2.0, itt már lesznek sci-fi effektek is, várjuk a rajongókat.
Azért valljuk be, hogy sokaknak VR szemüvegen keresztül nézet star wars-hoz képest sokkal valóbbik voltunk.
Köszönjük.
Z karizmatikus személyisége.? Pár tisztességes képviselőnek, meg a a Z. frakciójaban is elkezdte videóban nyiltan kritizálni a Z "demokratikus" rendszeret,??!?!? kenyszersorozasokat,, etc..... Annyi esze volt hogy gyorsan elhuzta a csíkot, Ukrajnából. mielott baj lesz.. :) Na majd nézd meg. Biden és Leyen muhaha. Babok. Most komolyan ki hiszi el hogy ők hozzák döntéseket 100 mrdokat Z támogatására..... Utolsó ukranig.... ahogy Johnson mondta, és kiadta, hogy az Oroszok kiverezteteseog,, es/vagy Putyin bukasaig..... No nem demokratikus okból... Ez üzlet és geopolitika.
Meg is látszik a véleményede , hogy miket nem tudsz, mire nem vagy képes, ha a tényeid a "felhőbe" kerülnek! Nem szereted, ha szembekerülsz az igasággal, meg magaddal! Én értem!
Azt hiszed, hogy én folyamatosan olvasom a te hosszú litániáidat? Havonta egy-szer-kétszer néztem be pár napra és olyankor se szoktalak végigolvasni. Előre tudom, miket fogsz írni és úgy döntök, hogy nem éri meg. Csak rám fogod, hogy én mik miatt röhögtelek ki, én egy személyben képviselem számodra a másik oldalt, úgy látszik. Most is csak fényezed magad, de amikor egy-egy témában veszem a fáradtságot és szembeszállok veled, alulmaradsz. Ne fárassz, nem érdekelnek a képzelgéseid.
Így van. 2 éve én idéztem tőle Russelltol szabad fordításban. Ezt az egy értelmes hozzaszolasodat is tőlem nyultad.:)) Sebaj ez fejodes, valami ragad rád itt a mainstream tol elteroen emlékszel pajtás mikor bőszen állították???? 1. Északi áramlat őt az Oroszok robbantottak fel laza 20 milliárd dollár értékű beruhazasukat tettek semmise. Hogy ideiglenesen a TTF tőzsdei ára felmenjen aztán ennek haszon elvezoje az Oroszok miközben az USA LNG szállítmányozók lettek. De az szerintetek oroszok voltak. Előre szóltam hogy nem..... Igazam lett.!!! 2) Zaporizsja erőművetaholaz oroszok voltak benn pozicioban eromuben es szerintetek oroszok lőttek raketakkal SAJAT magukat szerintetek? . Nukleáris veszélyhezetet teremtve. Kiderült hogy ukrán elit alakulat is megprobalta elfoglalani az atomeromuvet. Igazam lett, nem az Oroszok lőttek a saját Zaporizsjaiai allasaikat, és katonaikat hónapokon at! Ahogy ti mondtátok hónapokon át.?? Igaz?? 3. Szóltam előre hogy szankciok nem fektetik két vallra az Oroszokat, 16 szankció s kor, Swift rendszerből való kizárás, azt se tudod az milyen komoly dolog, mert nem értesz hozzá! 300 Mrd usd deviza tartalék befagyasztasa. Azt mondtátok az oroszoknak hónapja sincsenek hátra.goldmann is és a többi elemzohaz. Is ezt jósolta, ti meg mint papagáj szajkoztatok,, ész és gondolkodás nélkül. Szóltam hogy nem úgy lesz, leirtam miért, erre a reakciotok, reakciód személyeskedés. És voila ebben is igazam lett.!!! 4) Mondtam, hogyha a német Ipart az olcsó orosz energiahirdotokrol, és nyersanyag öl levalasztjak, ad akkor az energia árak emelkedés ehhez vezet. Az EU gazdasági motorja köhög. BASF, BAYER, VW, etc a labukkkal szavazzanak. Irány Ázsia és Kína,, ahol olcso az energia, idióta neolib zöldek nem vágják haza USA lakajakent a saját "hazájuk??? " ipárat. Itt is igazam lett. Z vel, Z rol meg derülni fogak majd érdekes fogok, és a proxy háború, a háború gazdasági globális oka és a dipolusu vilagrend manifesztációja a mostani konfliktus. USA az egypolust gazdasági rendet akarja fenntartáni ahogy évtizedek óta így van. Istvanka ebben is is igazam lesz!! Ahogy fentiekben, is és a többi kisebb dologban igazam lett. Legutoljára Kurszki ellentamadasnal is szóltam hogy felesleges emberaldozat, Donyecki meg közbe bukik. Igazam lett. USA, Izrael katonai szakértők is ezt mondják mostanában. Igazam lett. Istvanka, te mindenben kirohogtel és holtbiztos voltál a mára bebizonyosodott tevedeseidben. Akkor te az ostobák táborába sorolod magad?? ! Na az önkritika dicséretes dolog. Jobb később mint soha Hozzak még 20 példát mit ti biztosan allitottatok, ellentmondtam, és 2-3-6 honap múlva pontosan bejott, vagy kiderül amit leirtam.??? Menjünk tovább bele? Szerintem csatlakozz a tarsaidhoz és menj a trollteljes fórumban ott elhulyititek egymást, kititotok mindenki aki más véleményen van és nem égeted itt magad.
:), ja, ja ..., ismét ennyire hülyék az oroszok, hogy direktben utalgatnak pénzt annak aki a propagandát nyomja. Még véletlenül sem 10-20 offshore cégen keresztül... :) Eszem megáll, hogy mit benyalnak az emberek.
Nekem badarság, ami neked világszenzáció! Manapság az oroszokat minden rosszban megforgatják! Ha neked tetszik, akkor hozzad nyílvanosságra hisz számodra bizonyítva van, hogy nem hamis amit állítasz.
Ott van a cikkben a link, a Szabad Európa hozta nyilvánosságra az ügyet. Azóta a CNN is ellenőrizte a dolgot. Egy amerikai médiavállalaton keresztül történt a finanszírozás. Miért badarság? Az kevésnek kell bizonyuljon, hogy mert CSAK, mert neked nem tetszik, mert oroszok buktak le, mert a jobboldal számára ártalmas tény. Ennél több kell indoklásul, hogy miért badarság.
Bonyolult dolog a határ meghatározása, meddig terjed a szólásszabadság és hol kezdődik az egyértelműen káros törekvéseknek való szabad út engedése. A Facebook mindenesetre egész biztosan nem a szólásszabadság miatt akar minél kevesebb korlátot, hanem a több pénz miatt. A Facebook például engedte az eklőző kampány alatt az egyértelműen dezinformáció terjesztését, az orosz származásút is. Próbálja engedni az összeesküvés elméletek terjesztését,, a trollkodást (talán hallottál már erről?:), amelyek szélsőséges csoportok, idegen hatalmak érdekében történnek. Eladta Trump közeli cégnek a FB afelhasználói adatokat, szóval ne higgyünk annak, ha a FB csupa jónak tünteti fel magát.
Csak a legutóbbi szösszeneteddel kapcsolatban, amiről azt írtad, hogy te a történelemmel foglalkozol (habár a kurszki betörés például nem éppen történelem még). "Te nem érted a bizniszt. A kurszki támadas olyan mint a bögoly csípés az orszlanon. Csak felbosziti. Az elit ukrán katonák akik hiányoznak Donyeckbol, már fel szemmel sanditanak, hogy. Mikor zárják be a hatravonulas lehetőséget.Es Putyin velük fog példát statualni. Én legalábbis ha Ukrna katona lennék nem lelkesen nyomulnek előre Oroszország belseje felé, és ahogy olvasom a W. P. ban, értelmesebb tiszteknek is ez a véleménye. Ha megnézed Oroszország térképet egy foldgombon akkor Kurszk oblaszt egy legypiszok a térképen. Ilyen színészi propagandanak jó azt nem vitatom. De ukrán elit legjobb dandaroknak egy egy katlan lesz. De hát kit érdekel ez ott? Nem jönnek ki. Amúgy magadtól is rajohetnel hogy miért van kuss az Ukrán katonai aldozatokrol. 50% felett van??" A kövérített mondatok a múlttal, a történelemmel foglalkoznak? De a többis is jóslat, feltételezés. Csak hogy egyet emeljek ki: "hogy miért van kuss az Ukrán katonai aldozatokrol. 50% felett van??" Szimpla találgatás, oroszpártisági elfogultsággal.
OROSZ-UKRÁN háború