Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch ma, 01:46
Előzmény: #65542  Zedisdead
A németországi események kapcsán a legfontosabb volt a mainstream sajtónak, hogy az afd-vel való kapcsolatot egy nanoszekundum alatt megállapítsa. Azt viszont elfelejtették tényfeltárni, hogy a szaudiak többször kérték a tag a kiadatását, illetve figyelmeztették a német hatóságokat, hogy a tag potenciálisan veszélyes. Erre a német reakció ugye az volt, hogy megvédték a szerzetet a kiadatás elől, meg nagyjából zárták az aktákat. Most a mészárlás után is az a legfontosabb, hogy na de az afd-re posztolt, nem tudom mi lehet ennél már a legaljább. 
Zedisdead ma, 00:13
Alig 1 hónappal azután, hogy Aszad börtönei megnyiltak Sziriában és sok volt ISIS tag szabadlábra került, volt egy tömegbehajtásos merénylet Németországban és egy ma USAban. Ezen kivül bombát robbantottak egy Teslában a Trump tower előtt Las Vegasban.
Úgy tűnik Zelenszki után az ISIS is felcsapott a demokraták magánhadseregének.
Placi82 szerda, 23:32
https://hu.euronews.com/2024/12/28/ukrajna-vesztes-csataja-az-oroszorszagi-kurszki-teruletert
Na, akkor erről ennyit....Megmondtam..
1) Ez már nem lesz alkulozicio a nagyon távoli béke tárgyalások soran addigra off.
2) Felesleges volt a sok ukrán dandar, es zaszloajat feladozni, egyre másra bekukdeni hogy tartsak a vonalakat, mikor meg a donyecki frontra meg nincs élő erő emiatt. Zaszloaljak fele odaveszett. Ha nincs a nagy hatotavolsagu rakéta amit Biden papa megadott már, Kurszki elfoglalt terület seholse lenne
3)Legfontosabb. A katonák elkezdtek gondokodni. Veszélyes!! GONDOLKODNAK! Mi értelme volt ennek az aldozatnak,? mikor a keleti donyecki fronton egetoen szükség lett volna ezekre a. dandarokra....
A csatolt link az elege komolyan nem orosz barát media, sőt nagyon nagyon nagyon nem oroszbarat... 
Akkor mi lehet valójában a csúnya rogvalosag..? Hmm? 
Placi82 kedd, 10:05
Előzmény: #65536  Shortelek
Van rajtam 10kg többlet,( papasodtam) de a  többi izom még régről. :) 
Placi82 kedd, 10:05
Előzmény: #65536  Shortelek
Van rajtam 10kg többlet,( papasodtam) de a  többi izom még régről. :) 
Shortelek kedd, 07:46
Előzmény: #65526  vigkrisz
Szerintem is hiba volt.
Shortelek kedd, 07:44
Előzmény: #65535  Placi82
'Kicsi? 112 kg vagyok:)"
Ha tiszta zsír, az nem pozitívum.
Placi82 hétfő, 23:53
Előzmény: #65532  bullrider
Kicsi? 112 kg vagyok:)
De igaz 3 hónap és 3 héttel előtte.... 
bullrider
bullrider hétfő, 21:17
Előzmény: #65530  bigyula
bullrider
bullrider hétfő, 21:07
Előzmény: #65524  Placi82
Ha az EU letérdel, akkor a sárgák is becsődölnek, mert nem lesz piacuk.
bullrider
bullrider hétfő, 20:58
Előzmény: #65529  Placi82
Kicsi, nem megy a matek?
Na akkor számoljunk együtt:
A cikk 2021 novmber 2-án jött ki, az ork invázió pedig  2022 feburár 24-én indult, azaz 114 nap a különbség.
Ez meg, hogy lehet cca 2 hónap?
Ez egy akkora csúsztatás a részedről, hogy az a holdról is látszódik!
bullrider
bullrider hétfő, 20:55
Előzmény: #65528  Murdoch
Ez a cikk 2021 novmber 2-án jött ki.
Szerintem keresd vissza, hogy milyen időpontot említettem a hozzászolásomban és ki fog derülni, hogy nem tudtál megcáfolni!
bigyula hétfő, 17:01
Előzmény: #65529  Placi82
Hát bajerzsótinál azért jobb, mert zsóti 1 hétel a támadás előtt is lehülyézett mindenkit, aki háborúról beszélt. Konkrétan a fityesz vezírkar is sokkban volt, amikor bekövetkezett a támadás.
Placi82 hétfő, 16:54
Előzmény: #65528  Murdoch
Cirka 2 hónappal az orosz ukrán háború előtt 🤣🤣🤣
Murdoch hétfő, 15:11
Előzmény: #65519  bullrider
https://index.hu/kulfold/2021/11/02/oroszorszag-ukrajna-nuklearis-fegyver-nke-racz-andras-vedelmi-szakerto/
‘Mindennek ellenére a szakértő nem gondolja, hogy Oroszország „háborúra készülne”, mert a katonák csak nappal mozognak.’
Placi82 hétfő, 15:09
Előzmény: #65526  vigkrisz
🤣🤣🤣. Kamalqval legalább a szinesboruek és a nők egy nagy  részét legalabb behuztak.... . De valamiért a latinok egy része a fehér Trump rá szavazott a sszinesboru Kamala helyett. Azóta is csak pislognak ottan hogy miért. Szóval Biden papára kevesebben szavaztak volna sokkal mint Kamalara. 
vigkrisz hétfő, 15:04
Előzmény: #65525  Placi82
"Joe Biden már bánja, hogy júliusban visszalépett az elnökjelöltségtől Kamala Harris javára, mert úgy érzi, hogy ő képes lett volna legyőzni Donald Trumpot a novemberi választáson – írja a Washington Post fehér házi forrásokra hivatkozva. "
Joe Biden már bánja, hogy visszalépett az elnökjelöltségtől | 24.hu
Placi82 hétfő, 14:39
Előzmény: #65523  vigkrisz
Január 19en  lehet bejent 100 Mrd usd  segelycsomagot is. És??? Te is csak azt támasztod alá hogy orjongennek a libas adminisztráció. Mert ugye te se hiszed hogy szellemileg Biden tudja meg mit csinál. Írja ide be az aki elhiszi hogy Biden sleepy Joe, aki a WC re se jut már ki időben tartja kézben és irányítja Amerikát és nem csak egy. Khmmm... Hát usaban elő összes ismerősöm teljesen ki van akadva hogy ennyire hülyének nézik az átlag népet hogy már a látszatra se ad már az "" elit""" 
Ki irányítja most az USAt? 🤣😉😉😉
Placi82 hétfő, 14:32
Előzmény: #65488  bullrider
Na végre hogy kapizsgaod. A Biden fele  libas adminisztracio, Putyin akarta megbuktatni, és Navalnij, vagy Jelcint felé " liberális elnököt a helyére. Aztán BRICS off, Kína pedig visszakushad  helyére és Tajvannal is szivathatja az USA. És a frissen fedezet nélkül nyomtatott dollárért kaphat olcso orosz nyersanyagbol gyártott olcsó kínai árut. És még marad az unipolaris vilagrend. De ehelyett  gyönyörűen bele lökte a Ruszkikat a Kínaiak ölelő karjába. És 1/7 ed áron kap gázt az Oroszoktol az iparukhoz mint a Nemet és az EU ipar!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!! Fel bírjátok ezt fogni?  Nemet ipar és vegyipar menekül. Németországból Kínába és USA ba. Ihaj csuhaj de jól járt az EU. Jaaaaaa NEM!!!???? 
vigkrisz hétfő, 14:29
Előzmény: #65522  Placi82
"Joe Biden amerikai elnök új katonai segélycsomagot jelentett be Ukrajnának 2,5 milliárd dollár értékben. Erről a Fehér Ház honlapján számoltak be. Biden nyilatkozata szerint ez a katonai segélycsomag tartalmazza a légvédelmi rendszerek, tüzérségi lövedékek és „egyéb kritikus fegyverek” azonnali és hosszú távú szállítását. Az új csomag 1,25 milliárd dollárnyi katonai készletet tartalmaz a Pentagon készletéből, valamint 1,22 milliárd dollárnyi támogatást az Ukrajnai Biztonsági Segítségnyújtási Kezdeményezésből (USAI)."
Placi82 hétfő, 14:24
Előzmény: #65489  bullrider
Apukám, meg Biden és orjongo, vesztét érző libas "adminisztráció ja" van teljhatalmon az USA ban január 20 ig. Bárcsak már január 20 lenne merrt utalom telet, sőt inkább marcisu 20.
Szóval viccet felreteve, mit akarsz Trump tol mikor 3 hét múlva se lesz még hatalmon, és utána meg wxt és az íróasztalt fogja keresni a csapata a fwherhazban vagy 2 hónapig alsó hangon. Ha kirugnak  egy cégénél  egy  komleptt vezetést, az új vezetésnek illik adni vagy 3 hónapot hogy rendezze a sorait. Politikában is illik adni. 
Placi82 hétfő, 14:18
Előzmény: #65519  bullrider
Hagy ne kommentáljam, és hozzak példákat a múltból amiket írt, aztán kiderül hogy nem úgy volt. De ebbe nem megyek bele. 🤣

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek