Oké, noname, neked tuti, az usát hírből sem ismered, lol. Akkor: https://responsiblestatecraft.org/cia-ukraine-russia/ "Within days of the February 2014 Euromaidan Revolution that culminated with the ouster of President Viktor Yanukovych and ushered in a firmly pro-Western government, the newly appointed head of the Security Service of Ukraine (SBU), Valentyn Nalyvaichenko, reportedly proposed a “three-way partnership” with the CIA and MI6, the UK’s foreign intelligence service. Ukrainian security officials gradually proved their value to the U.S. by feeding the CIA intelligence on Russia, including “secret documents about the Russian Navy,” leading to the establishment of CIA bases in Ukraine to coordinate activities against Russia and various training programs for Ukrainian commandos and other elite units." Vigyázz a site-ot Soros is támogatta... + https://www.reuters.com/article/world/leaked-audio-reveals-embarrassing-us-exchange-on-ukraine-eu-idUSBREA1601K/ The leaked conversation appeared certain to embarrass the United States and seemed designed to bolster charges - from Russia, among others - that the Ukrainian opposition is being manipulated by Washington, which President Barack Obama's administration strenuously disputes. Persze lehet hazudni tovább a részetekről, csak ez sem az oroszokat, sem a yenkiket nem érdekli, mindketten pontosan tudják, hogy ez bizony így volt. Ennek megfelelően fognak tárgyalni.
Na persze, egy noname site kommentárja hordozza az egyedüli igazságot és punktum. Milyen hülyeség ez? A világon egyetlen ügyről is számtalan narratíva születik, te meg kiválasztasz egyet és idelököd, mintha az lenne az abszolút igazság. Én is tudnék ezer más linket hozni ide, amelyik a te linkednek az ellenkezőjét állítják. . Nem tudom, mit jelent nálad az, hogy Washington. Mert ott írták a cikket, vagy ott van a szerkesztőség. Ez nem a kormány álláspontja, egyébként is a különböző kormányok mást mondanak. Sőt, Trump naponta mást mond akár bármiről és bárkiről. Ezen a lapon belül is tuti tudnék még jópár véleményt hozni, amelyik nem osztják ezt a narratívát.
Ez már múlt idő Pityu, fáradj odébb, ha itt nem tetszik az igazság: https://www.cato.org/commentary/washington-helped-trigger-ukraine-war "An earlier article by Dorfman noted that coordination between the United States and Ukraine on intelligence matters also expanded greatly after 2014 (following U.S. support for the Maidan revolution that overthrew Ukraine’s elected, pro-Russia president and Moscow’s subsequent annexation of Crimea" És nem én képzelgek, hanem a link szerint Washington, de alighanem neked tökmindegy, te jellemzően nato és ukrán linkeknek sem hiszel, ha éppen nem tetszik. És még ezt sem érted? Hát nem lehet gyarmatosítani nulláról, első a demokrácia export, civil szervezetek, kormánybuktatások stb. És ha az nem megy, jönnek a proxyk. Te ne akarjál itt kiigazodni, neked tuti nem fog menni.
Most vagy terelsz, vagy halvány lila gozod sincs hogy kik a hatterhatalmak, és a deepstate. Hogy működik a a rendszer. Maradjunk annyiban hogy se nem Trump, se nem Biden, se Bush, vagy Clinton se pedig Olaf, vagy Mertz, vagy Macron, etc.. nincs benne. _____ na ne mond,le vagyok döbbenve... Nem,valóban nem akarok veled sem vitázni,sem semmit(sztem jópárszor el is mondtam,csak szóf.sásod van mindig),kérdésekre nem válaszolsz, a mantráidat brekeged, meg hogy te megmondtad,mintha ezt bárki is számonkérné rajtad,vagy érdekelne bárkit is. Önigazolás kell(ene) neked folyamatosan,az meg a bizonytalan emberek ismérve.
Minden egyes mozzanatnál tízszeresre nagyítanád azokat a részeket, amik a narratívádat támogatják és tizedrészére csökkentenéd azokat, amik ellentmondanak neki. Tipikus példa, amit a székháztűz kapcsán szoktatok elejteni, elhallgatjátok, hogy sokkal komplexebb volt az az eset, mint ti le szoktátok írni és felerészben az oroszbarát szakadárok-futball huligánok voltak felelősek.
Ezredszer is leírod a képzelgéseidet a majdani puccsról, meg hogy Putyint is félre akarták állítani. Azt is szoktátok állítani, hogy a demokráciát akarják exportálni az amcsik Ukrajnába, meg oroszországba, de máskor meg arról beszéltek, hogy gyarmatosítani akarták Ukrajnát, sőt ez már meg is történt, csak az ukrán földekre és ásványkincsekre fájt az amcsik foga. Azt is szoktátok mondani, hogy a globalista erők világszintű hatalma áll a dolgok mögöt (ami nem tudni micsoda és hogy működik). Válasszatok már ki egy fő hazug narratívát, mert így nehéz kiigazodni!:)
Placi82 hétfő, 20:22Előzmény: #71457 Fsociety Látod, látod, már akkor megmondtam ezt is.... 😉, odébb van az a tuzszunet és béke, amíg 4 megye el nem lesz fogalava. Megmondtam... Csak hát hiába téptem ebben is számat.. Na off.
Most vagy terelsz, vagy halvány lila gozod sincs hogy kik a hatterhatalmak, és a deepstate. Hogy működik a a rendszer. Maradjunk annyiban hogy se nem Trump, se nem Biden, se Bush, vagy Clinton se pedig Olaf, vagy Mertz, vagy Macron, etc.. nincs benne. Ők csak jó esetben futók a sakktablan, esetleg talán bástyák. " Királyrol" és a "kiralynorol" halvány fogalmad sincs, akkor, hogy kik ezek szerint, amit írtál. .....Vagy, van, csak direkt terelsz...... Egyik esetben sincs értelme vitának akkor. Így irreleváns bármilyen kommunikáció köztünk. :) Mert vagy sumakolsz, vagy nem látsz pályán... Se egyik, se másik, opció esetén sincs értelme, a kommunikációnak.... Belátom. Üdv.
"Muszáj volt lépni" irja a pattanásos állú portfolios firkászgyerek. Ezek a dolgok évek óta ismertek voltak, egyszerűen arról lehet szó, hogy tényleg közel a béke, jönnek a választások, és Zelenszki a busz alá dob mindenkit. Akiknek eddig eltűrtek minden önkényeskedést és korrupciót, azért, hogy a háborút folytatni lehessen, most mennek a levesbe, hogy Zelenszkinek nehogy vállalni kelljen a felelősséget a katasztrófális döntéseiért.
Ezekről a dolgokra az un "orosz propaganda", tehát ellenzéki ukrán telegram csatornák már évek óta irnak. A TCK leszedi a pénzt a sorozás alóli felmentésért, a parancsnokok a frontszolgálat elkerüléséért, de felveszik a halottak után járó zsoldot is. Fegyvert is adnak el hébe hóba, már a mexikói drogkartelleknek is jutott a szlávaukrajniból bőven.
Nem mondod? Azt szeretnéd, hogy 1991-től írjak egy kisesszét a háború kirobbanásáig, egészen a donbassziak föderatív állam és az orosz hivatalos nyelvhasználat engedélyezésének kérésétől az életveszélyes donbasszi bányákon, az ez miatt sztrájkoló donbassziak leverésén, a Majdan téri puccs megszervezésén, Victoria Nulandon, az Azov Gárda támadásain keresztül a Minszki Egyezményeken át egészen a háború kitöréséig? Ahhoz a hely itt elég kevés lenne.
OROSZ-UKRÁN háború