Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem aggódom. Csak az a baj, hogy tényleg nem hallod meg a segítő szavakat, ajánlásokat. Inkább harcolsz, beleállsz Bezébe is, hivatkozol 2-300 emberre, miközben tényleg vannak jobb platformok is ahhoz, hogy kövessen az aki akar basztatás nélkül. Indíthatsz saját topikot is. Régi motoros vagy, de nem tanultál meg valamit. Nem a pf topikban fogod megmenteni egy cég renoméját és nem mérvadó az árfolyamra nézve, hogy mi megy az adott topikban. Akiknek valóban hatása van az árfolyamra, röhögnek csak a topikokon. Akiknek viszont 2-vel több eszük van, mint a károgó siserehadnak, azoknak nem is kell magyarázni, hogy tartsák-e egy cég papírjait vagy sem. A technikai elemzések max megerősítik őket. Folytathatod, de széllel szemben harcolsz feleslegesen, mert az csak hangulatkeltés, te meg önként sétálsz a vágóhídra, aminek meg az a vége, hogy eltűnsz napokra és bünteted a Valizhoz hasonlókat. Itt mindenki szívesen lát, de te inkább ott vagy aktív, ahol nem. Te tudod.
Ff, most komolyan! Mi vagyunk az ellenségek? Itt csapódik le minden topik szara? Nálunk? Most érzem tényleg azt, amikor a méreg kezd mindent átitatni. MINDENKI SZEDJE MÁR ÖSSZE MAGÁT, OK?
Vekengés, nyekegés, balhé, egymásnak ugrás egy hülye fórumon névtelen, lényegtelen emberek miatt. Kell csinálni egy privát fb csoportot, ahová beléphet az a 2-300 ember akiknek annyira fontos a megmentése. Más hülyesége miatt meg büntetve vannak a normális fórumtársak, szép! Kalapemelés! Jó lenne egy olyan hét, amikor nem jön szembe az lassan az összes topikban, hogy szegény Ff-et bántját. G.ciidegesítő már ez a brazil szappanopera.
"Valiz én most adok neked egy + Gonosz Feher Boszorkány vagy" Nem szokásom ok nélkul kedveskedni a Nöknek csak ha megérdemlik! Nem akarok már ismerkednisem láttad az elöző véleményemből amikor Farkasfiut hivtátok Zsuzsa37 el privi kocsmázni.. Már a meglévő Hölgyismerőseimre sincs kellő figyelmem amit érdemelnének.. Amit irtam a kedvességedről azt csupán szimpatia alapján irtam mert igy érzem.."Bár veled van közös témánk a Tőzsde es a Befektetések amikből jó.enne jól kijönni legalábbis anyagilag ami manapság nem is olyan egyszerű" Bár úgy érzem veled az élet egyéb dolgairol is lenne mit beszélni..Ritka ezis manapság akivel ezt lehet ..
Annyit osztott meg velünk meg az utóbbi időben, hogy még él. Többet sajnos nem tudunk, és nem is tolakodunk további infoért. Ha szeretne, valószínűleg visszatér közénk.
Hú, megtisztelő volt a hosszú postod. Az az észrevételem, hogy szűk piacon mozogsz. Nagyon támadható, illikvid piac ez, ráadásul politikailag is hagy kívánnivalót. A te tudásod ennél sokkal nagyobb, sokkal nagyobb íveket tud rajzolni. Nevetségesnek tartom, miért vívsz szélmalom-harcot ezekkel az emberekkel. Nem, ezt nem szabadna megtenned. Van az a szint, amikor már nem kell válaszolni... És átmenni egy olyan vonalra, ahol nem tűrni, és nem fogadni, hogy így már emberek nem viselkednek veled. Hívők vannak, akik pénzüket kajtatják. Ezt önzés nélkül, tisztelettel és szeretettel mondom neked. Tudod, azért itt mind felnőttek vagyunk, bármennyit ovodáskodunk, és hülyéskedünk. :-) Hallottad, hogy amúlt nap BUX piros-feketét játszottunk? Mi ezüstösök? Szeretettel: Valiz
Jobb is, ha nem olvasod! :) Nem megyek el és nem hagyom abba, csak nem lesz rendszeres. Ha olyan kedvem lesz, vagy nagyon aktuális, akkor lehet lesznek chartok is, de lehet csak bedobom komment nélkül! Ha véleményezem, akkor egyből jönnek a befolyásolással, meg szélhámos és hiéna vagyok, stb! Még a nevemmel felcímkézett lejárató topikot is képesek létrehozni! Na de amikor tetszik nekik a felállás a charton, mert ők az elsők, akik rábuknak, akkor köszönöm, nagyszerű, Farkas Úr is azt mondja, hogy jó lesz, így reklámozza tovább! Ha nem tetszik a felállás, akkor mozgósítja a fikázó brigádot! Ezek mondják magukat tisztességes embereknek! na ja.. :)) Ilyenkor mások is vérszemet kapnak és sorozatba jönnek a támadások! Már ez egész fórum egy okádék lett pár ember miatt, mert itt lehet "garázdálkodni"! Ti és még sokan azt mondjátok, hogy ne foglalkozzam velük, ők meg azért csinálják, hogy hagyjam abba! Azzal senki nem foglalkozik, hogy nekem mi felel meg! Ne aggódj, nem vagyok elkeseredve, nevetek sokat a beírtakon! Nem velem csesznek ki, hanem egy közösséget szívatnak egyfolytában, de úgy látom mindenkinek tetszik! Nincs ellenvetés, ellenállás, kivéve pár embert, de a charton kb. 200-300 megtekintés hamar összejön mégis. Na nem az ezüstnél! :) Most akkor kiért, miért törjem magam és harcoljak a gerinctelenekkel, vagy ne foglalkozzak velük, a 200-300, a "bajban" passzív elemzésre érdeklődők miatt? Én vívjam meg egyedül a csatát a bandával, vagy ne foglalkozzak a csesztetésekkel, csak az elemzésekkel? na jaa.. Pardon, azért vannak, voltak páran, akik nem hagyták annyiban, köztük te is!!
Akármerre megyek a fórumon, rövidesen 4-5 mínusz ott van! Hol van a 200-300 megtekintőből, a ~77 vissza hívóból, legalább 4-5 a másik oldalon? Általában 1 van a másik oldalon szinte mindig és köszönöm is a kitartását! Remélem értesz? Nem kell nekem a pontozás, eddig is önzetlenül csináltam, de a csatát nem vívom meg senkiért, az már túlzás! Nem leszek tovább balek! "Ha nincs elemzés, nincs csata és a csesztetéssel sem kell foglalkoznom! " Dolgozom azon, hogy azért a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, de nem ígérek senkinek semmit, főleg, hogy mikorra.. Bocsi a hosszú szemetelés miatt! Az ezüstnek illene elmenni a következő kérdőjelig, aztán egy kis pihi megint... Persze megint a hétvége fog bezavarni valamit. hmm
Európa a tudásából él Randomly. Mindig is abból élt. OFFí. férjem szerint, max az alapvető erkölcsi, kuktúrális , emberi dolgok miatt élhetjük túl a következő évszázadot-évszázadokat. Egy paradicsom-gondozási füzet 1 millió dollárnál is többet fog érni amikor lekapcsolódunk.
Hát ja, az MTEL-ben van a legtöbb nyerőm nem százalékosan hanem mennyiségben ... utána a Arany utána Ezüst majd USA RV ... persze USA RV-ben a legnagyobb mínuszom is. Az OTP-t lenne jó kitalálni kimozgatja, ott per pillanat mínuszban vagyok ... nem tudok rájönni ki az aki tudja ... öt követném :-)
Hmmm. Én adok neked most egy mínuszt. Mert ez nem igaz... Attól, hogy beteszem a számomra fontosnak tartott dolgokat, és nyilván próbálom megérteni a folymatokat, lehetséges befektetői érzelmeket, ezzel te miként tudsz kereskedni? - az infók hiányosak, mert nem látok át mindent.-egy Nedden hiánypótlás vagyok, aki visszavonul azonnal, ha ő megjön. Ha nem, akkor a magyar fémkereskedés elhamvasztódik- mint előtte sem nagyon létezett. Itt.
A hármas támasz jól működött, az 50 napos mozgó, a csökkenő trendvonal visszatesztje, és farkasfu szintje. Ez a 3 dolog szinte pont egybeesett ott a körben: https://ibb.co/SDcmKF6p
Valiz ebbenis igazad van sajnios régóta énis ezt tapasztalom ahogy leirtad.. Arany Ezüst föleg fizikailag és virtuálisan is de annak az ára már manipulálható ahogy a hires Japán tözsdeguru irja és mondja..de hát a virtuális Arany Ezüst annyival jobb mert a tárolást számlán könnyebb biztinságosan tartani..
Valiz a legkedvesebb , ez tény :) Most bejött az ezüst, de nagyon vigyázni kell vele, iszonyat hektikus. És mindig benne van hogy Trump beböffent valamit sajnos. Egyébként megvan a 33,5$ már
Magyar kispapírokban nem lehet a mások becsapása, megkárosítása , félreinformálása nélkül pénzt keresni. Egyikben sem. Ezért megy ez a mocskos harc minden fórumon. Kormányfüggő chartot hogy csinálsz? Talán, talán Ff-nek sikerül, de azt nem biztos, hogy látjátok. Gyűlöletes, és undorító, amit művelnek itt egymás kárára az emberek. 100X inkább ezüst, vagy arany.
Valiz jó érzéked van az ezüsthöz és a várhato mozgásához ez Bezeére és Farkasfiura is vonatkozik Néha ránéztem az ezüst véleményeitekre és szinte pontosan olyan mozgása volt amit jeleztetek grafikonjaitok is jók de nemmertem beszállni a mozgásában komolyabb pénzzel mert abba a brutalis mozgásba sokat buktam de Bezeis mobdta hogy öis elvétette akkor.. Most a héten a daxot nézegettem de ma ahitelen mozgás miatt lemaradtam a pénzkeresésr[l.. De nem unatkoztam a héten az otp osztalékspekulácio miatt otp certbe beszálltam hétfön full tökécel és egész héten nem tudtam plusszba kiszállni belőle csak ma pénteken az otp feljövö nyitási szakaszába ..kevéssel megelégedtem aztán beis zuhant az otp is a Trump bejelentésére de sortolni nem mertem mert erösen felfele korrigált.. Szóval elvitte a figyelmem ez a heti otp topikozás és a heti otp részvényszorás a piacra amivel jól kitömték az otp osztalékra spekulálokat .. Régebben osztalékra is mentem de mostanában olyan mozgások vannak hogy nen biztos hogy érdemes beszállni az osztalék időszskba..Föleg ahigybelbábtak velünk az Appeninn osztalék belengetessel ottis brutális bukások lettek a remélt osztalékból..Nemtudom már mivel tudnék pénzt csinálni kompenzálni a régebbi brutális veszteségeim ?? Amugy tényleg ez a Valiz Beze páros által vezetett Ezüst topik a legbarátságosabb és szakszerü topik bár a többi topik közöttis vannak profik Ff stb de itt a Valiz igázán kedves és figyelmes"Valiz köszönet érte"
Én csak annyit írok, hogy heti 10-20 emberrel találkozom személyesen. Nem ismerősök, ügyfelek, szolgáltatók, beszállítók, etc. Mindenkivel próbálok beszélgetni a világról ... pénzügy, gazdaság... mi merre megy. Nem beszélgetek az időjárásról a nőkről etc. ... és nagyon sokan, így politika úgy zsidók ... és ennyivel letudják a témát. Egy kicsit nagyobb kép, hogy eddig miből élt Európa ... de ugye az megszűnt. Haláli a nyugalom fel se fogják. Pedig nem Ukrajna szüntette meg az üzleti modell működőképességét. (Japánban sem) Lehet csak Mi lihegjük túl Trumpi nyilatkozatait ... sőt biztos, mert a nagy többség nem tőzsdézik. Az egyik fele elutazza az összes pénzét ... a másik fele az összeset az ingóságaira költi ... van akinek 3 évente új konyha bútora van. Szóval nagyon nehéz itt chartokat rajzolni, mindenki nyerni akar de az matematikailag csak úgy lehetséges ha közben nyomtatjuk a pénzt. Így aki éppen vesztésre áll az a másikat okolja ... ha feladja és itt hagyja a pénzét akkor nyertünk ... ha nem hagyja itt hanem figyel akkor tőlünk veszi el. Tehát akkor el kell kezdeni a rossz irányba terelni hogy ne vegye el ... És akkor a kígyó beleharapott a saját farkába. Én igyekszem úgy olvasni hogy ha valaki sérteget is, próbálom kitalálni hogy mit akar mondani. És eszembe nem jut a viszont sértésen agyalni, egyszerűen nem veszem fel annál drágább az időm. Néha válaszolok úgy mintha mi sem történt volna, persze csak akkor ha megértem amit mondani akar, ha nem akkor ugrok.
Egyszer minden véget ér. Nem értem egyesek miért várják el folyamatosan másoktól, hogy helyettük végezzék el a munkát. A tanár is ad házi feladatot vagy írta szintfelmérőt vagy csak elhallgat . Tiétek a pálya . Bárki tehet fel chartot. Ha szerencsések lesz Ff véleményezi. Elhiszem , hogy elege lett a rossz indulatból, a töketlen balfaxokból, a “ reklámból” . Ő valahol a síránkozók, az istenítők “ áldozata”. Mert minél jobban sírtok annál nagyobb lehet a nem tetszés másokban, az irigység, féltékenység illetve taszíthatja Őt is .. Ez egy vélemény . Ti dolgotok. 👀
Farkasfű kolléga egy klasszis. Pontosan számol. Igyekszem teljesítményét követni. A legutóbbi arany CFD árfolyam jóslatom megerősítem, sőt arra számítok, hogy ezt az árat 3574 $/ounce már nyáron elérjük. Az éves célár jóval magasabb. Most éppen ezt számolom. Barátsággal: Gyuripapa
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)