Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Csak nehogy lefele! Akkor se akarom elhinni hogy megint 10000 lesz! Már februárban is volt annyi szinte. Olyan mintha az OTP visszamenne 17ezerre, az is volt akkor annyi. Azt se tudom elképzelni innét. Hetes RSi is már 50. Csak tűnne innét ez a nyomorult eladó. Amúgy az amit mindig mondasz hogy ahová egyszer leszúr... Na nekem ez nagyon megragadt vagy másfél éve volt asszem hogy leszúrt egyszer 8600-ra, még emlékszem is hogy az Etele plaza mélygarázsban voltam és azon idegeskedtem hogy eltűnt az árjegyző és nem kaptam certit :D Szóval akkor megmondtad hogy az nem korrekció és vissza fog térni és úgy is lett. Felfele indult el, akkor még azt gondoltam, na milyen hülyeséget beszél ez a ff is :D Aztán utána persze hogy visszatért abba a range-be.... Na és mit látnak szemeim? Ott van a leszúrásos kanócos gyertya augusztus 27-én , na meg persze a múlt heti is persze. Megint bejött ez a dolog! Mindig mikor azt hiszem valamiről, hogy már nem lesz ez ennyi meg annyi, megcáfolja az élet! Az ezüstöt se hittem hogy idén 30 alatt látjuk, hát hogy a fenébe lenne 35 után annyi, hát megveszik 34-33-32-ért simán ha 35-ért is megvették! Itt is ugyanez van , ha 11000 fölött vették nehogymá megint 10 legyen...És mégis! És pont ezért nem fogok OTP-t venni megmondtam most , nem veszek certit 20000 felett , és ki kell bírni, muszáj! Türelmes leszek! A ricsinek meg szurkolok mostmár hogy legyen elég, duplja alj, leszúrásos kanóc, pingvin miegymás már neki. És jövő héten Mikulás, induljon az a bizonyos!
Kedves Kollegák! Nagyon félek az egyik legerősebb kemotól! BEP terápia másodjára! Ez a legkegyetlenebb kemo de állítólag hatásos. Igaz nekem másodjára kell ezt átvészelni .........
Köszi! Úgy gondolom, ha az arany megtartja- felette tud maradni 2650-nek, akkor az ezüst sem töri a még feljebb jövő szintet sem. Ez első népi bölcsességem...
Fibonacchi
csütörtök, 15:56
https://kephost.net/p/MTU2ODU3MQ.png Ha lenne certim, most figyelném a dolgot! :) (benne volt az áttörés és a lefordulás is, nem véletlenül ekkor raktam ide) Látom bánt a dolog!!! Persze, hogy bánt, hisz a kaszinó most "rossz" fele sült el számodra! A fordítva ilyenkor nem számít!!!!!!!!!!!! (tudom másik topikból!) Matematikailag a gyermeknek volt igaza! Lett volna köztes megoldás? Pl: felét eladom felét rizikózom?? hmmm.............. A nyereményt nem megmagyarázni kell, hanem ELKÖLTENI!!! Szép hétvégét kívánok neked és a családodnak!
Elméleteddel egyetértek, én is. És ez nyilván a magyar piacra is nagyon csúnyán fog hatni. Most ezüstről írtál nekem, ugye? Vagy ricsiről? Bpalinak azért megírom az utolsó mondatodat, tegnap esti beszélgetésünkhöz pont jó lesz.
Ok tudom hogy nem egyszerú a valasz es dolgod van nem ersz rá:) :) csak en meg ideges voltam olyankor meg kapkodok az meg soha nem volt jo ezt akartam kerúlni mi lenne jo megoldas :) :) amugy a pozim meg tartom remelem nem verik be es neked is köszönök mindent !
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)