Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Remélem szerencsénk lesz és holnap még USA nem korrigál vissza . Nemesfémek jól tartják magukat ..Lehet hogy most fognak végre külön válni az rv piactól?……
Irónia . Aki olvad tudja arany ezüst Btc long . Valamire sikerült megin ráérezni . Írtam azt is hogy sp500 megy ATHra mikor mindenki temette a kamatdöntésnél . Egy. Nagy hibája van sokszor Ff topiknak mindig az aktuális napból jósolnak ..
Bányászok az külön történet .. Azok nem úgy mozognak mint egy sima nemesfém . Általában lemaradók , ciklikusan mozognak . Pletser is azon agyalt miért nem követték az aranyat . Válság jön akkor főleg nem erőltetném őket . Meghagyom Mr Sommnak ..
Miért kellene ellentétesen mennie mindig ? Jön egy recessziós félelem —> kamatemelés azt esik mindkettő . Most csak a háború miatt mozogtak ellentétesen . Aztán ha béke lesz ezüst fel olaj le majd egy idő múlva mindkettő fel …
Végül is ha nem megy felfele az arany/ezüst, nekem az is tökéletesen megfelel. Csak ne essen. Jó lenne, ha a GS nemesfém elemzői olvasnák ezt a fórumot. :-)
Amugy en is azt gondolom, hogy lassan foznek meg, mint a bekat haboru ugyben. Kozben meg az eszem azt mondja, hogy megis kivel lehetne haboruzni? Az europai lakossag nem alkalmas erre. Oreg is, dagadt is, nem is szereti annyira a hazajat, nem is volt katona, nyugati felek van egy rakas bevandorlo, aki azert annyira nem szereti az ujhazat, hogy meghalni menjen erte.. szoval kivel mivel??? Esetleg a lengyeleket tudjak felpapeikazni annyira, hogy olyan hulyek legyenek, hogy beleugorjanak, de ott is ebredezik azert a nep szerintem.. baltiak max kerekitesi hiba. Finnek svedek? Hat esetleg. Romanoknak nincs inyukre az egesz, latszik abbol, ahogy forgatnak mar a kolonyeget ide oda, figyelnek, helyezkedni probalnak
Nem is kell mindenkinek egész nap minden “ okkal “ furikáznak 1 kenyér 1 csekk 1 csavar ..stb Hőmérséklet office . Most üt vissza a Fidesz okosság a hogy autópályák kellenek vasútra meg semmi . A muszáj nagy úr . Kína gőzmozdonyokkal kezdte . Pár éve sőt most is mennek Lehet röhögni …
Áram se kell, olaj se kell, mindenki vegyen lovat meg menjen ki a rétre, így kell gazdaságot (le)építeni....omg Akik meg eddig is vastagok voltak nem hiszem, hogy törődnek ezzel bármit is....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)