Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Fürdés közben pont azon gondolkodtam, hogy az arannyal mi lesz. Ha Trump nyer, akkor Kína és mindenki őrült módon fog gyűjtögetni ismét? Ezüst meg nem kell majd annyi, vagy megy vele? Hát, nagyon szeretném Nedden gondolatait olvasni erről.
Most nézzétek mit írtak 50 dolláros olaj helyett 100.. Megjegyzem Zsiday is erre számít .. Ami tetszett ma . Nedden cikke :: mindegy ki nyer az aranynak emelkedni kell . Forrás - Reuters - Rotschild érdekeltség - onnan jönnek a “hírek “ …
Igen, félek, de ezzel most pluszban vagyok, nem úgy mint az OTP-vel ... nem hittem hogy kitör a háború pedig már hajnal fél háromkor tudtam ... ezt rángatják néha 2-3%-ot is, de van nettó 4%-os napom is ... persze itt nem lehet milliókkal lépkedni csak száz ezrekkel ...
Tegnap fizettem be újabb 2 misit a múlt heti 2 után. Nekem is van bőven. Vennék még MOLt, OTP-t , ciget még nem néztem. Akko meg app van srácnak is sok, szerintem a tőkéje fele ezekben van. Amíg nem száll ki onnan addig nem fognak esni :D
Én az AKKO-nak szurkolok ... az 580db-omal ... ma úgy volt hogy rántok az áron egy kicsit 300db.-al kettő ajánlati szintet tudtam volna ugrasztani, de pont csengett az ügyeleti telefon. :-)
Nem vettem, várom a múltkori 16860-as árat, és van még régebbről is. Ma ANY-t figyeltem, de nem akar esni, ricsit vettem volna 10700-on valamennyit. CIG még nem jutott eszedbe? Most nem bánom annyira, hogy van kp, ki tudja mi lesz.
Vettem záró aukcióban pár OTP részvényt újra, ha tényleg örömködés jön és megtépik, pillanatok alatt meglenne a 20k én azt mondom. Mindig mikor ennyire szenvedett, és már temetni kezdték, utána mint a golyó lőtt ki.
Én is így szoktam nincs ebben semmi. Ma is voltam eladó, aztán vissza is vettem mind, sőt rátettem még 100 darabot. De jól esne a héten egy örömködés a béten , meg az ezüstben. Emiatt a hülye gáz miatt eszem a kefét azóta is.
Még ha 1%-ban lenne ahhoz képest ahogy a múlt héten eladtam ... :-) Na de eljön a Mi időnk, erre fogadtam, van Cash ha lenne lehetőség majd a hét hátralévő részében. Lesz! ;-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)