Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Arról mit gondolunk hogy a BUX index nem ment 110.000 fölé? Engem ez kicsit aggaszt, de eladni azért még nem adtam el belőle. Fel-le-Fel-le stoppot se mert rakni. Talán már nem a 4iG húzta vissza 109.600-ig.
Az utolsó vételem az már arany volt, az nem esett akkorát mint az ezüst, megremegett a kezem ... persze a tippem az hogy az ezüst nagyobbat is fog ugrani. Már a fodrász és a taxis is az ezüstről beszél ... még jöhetnek új vevők.
Rájátszanak erre a hülye műbalhéra . Dobálnak el mindent ész nélkül . Talán kezd az ezüst különválik ő kocsit USAtól. Remélem működni fog a régi szabály Ázsia visszahúzza .. Bár most meglepne .. De az lenne a logikus 👀
Hát ja. Napi csárton kb 5% zuhanás. Én ETF-et vettem, az alapból 3% spread veszteség. Meg a kétszeri XETRA költség. Ez így együtt bő 9% csökkenés, mindjárt a vétel után. De nem idegesítem magam. Jó lesz ez így is, legalább jövő év végéig tervezem tartani.
Semmi különös . Nyitás utáni első félórában mindig magasabb az árfolyam , mint délben. Aztán USA függő délután a folytatás. Szépen lassan emelkedik . Ezt a 34-35 ös sávot le tudja akkor ATH szerintem . TA mesterek 30 alá várják .👀
Az fasza lenne valóban mikor az nvidia vezér már sír , hogy nem bírja az elektromos hálózat az adatközpontokat ellátni .. Hm.. Nem is rossz gondolat . Repterek lezárva . Ezüstszállítás nincs aznap tuti .😂
De ez nem egy sima par oras "leallas" lenne, ha bekovetkezik. Anno a tavvezetekek konkretan leolvadtak. Szo szerint. :) Tudom, ma mar sokmindent le tudnak kapcsolni, hogy ne legyen zart rendszer.... de 1000 milliard dollaros kar ugy, hogy kvazi fel tudnak ma mar keszulni ra, azert nem lenne piskota. Meg nem konkretan az ezustre a hatas erdekel, hanem ugy altalanossagban. Erted, ha leolvad a fel infrastrukturaja akarmelyik cegnek, akkor nem gondolom, hogy csak annyi mintha nem jonne adat. Kijavitani egy ekkora merteku hibat tobb het akar honapokba is telhet. Csak gondolkodok, mit mennyire erinthet es milyen iranyba :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)