Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 péntek, 23:24
Összeomlóban, szétesőben van a rendszerük. Nem elég, hogy gyengén kormányoznak, nagy botrányok sora van, de a külső körülmények sincsenek velük. Ennél jobb alkalom nem kell Orbán leváltásra.
dexter péntek, 23:23
Előzmény: #168866  Heisenberg
Ez is a fantasztikus repülőrajt része?
treff
treff péntek, 23:15
Előzmény: #168870  Istvan78
Még nem jött meg a pártközpontból az utasítás, kit kell emiatt vádolni és rágalmazni.
Persze saját magukat természetesen nem…
Istvan78 péntek, 23:12
Előzmény: #168868  Heisenberg
Sehmet stratégiai nyugalomban van.:)
Istvan78 péntek, 23:08
Előzmény: #168868  Heisenberg
Fantasztikus év, csak nem a Fidesznek, hanem a Tiszának. :) Már nem elképzelhetetlen a kétharmad. Persze, sok idő van még hátra, de van ok reménykedni.
Heisenberg
Heisenberg péntek, 23:04
Előzmény: #168866  Heisenberg
Fantasztikus év lesz. 
Sehmet?
Istvan78 péntek, 23:04
Előzmény: #168843  bigyula
Szerintem egy felesleges tartalmú beszéd volt, rossz látószögű és nem túl jó stílusú. Nem kellett volna elhangoznia. 
dexter péntek, 22:45
Előzmény: #168863  Schmidt

Én is IT-s területen dolgozom, és a volt cégem révén elég sok közbeszerzést láttam, ill. jópárban benne is voltam az ajánlatadói oldalon.
Szerintem egy kezemen meg tudnm számolni, hogy mennyi volt köztük az, ami nem volt előre lezsírozva.
Többek között ezért is hagytam ott a céget, mert gyomorforgató volt, ami az állami tenderek körül ment.
Szemét korrupt az egész rendszer, meg a ner-es beszállítók, a többi kisebb cég meg kénytelen résztvenni benne, mert vagy megzsarolják őket, vagy lehúzhatják a rollót.
dexter péntek, 22:39
Előzmény: #168848  bronz

Orbán oldaláról valamelyik nap kitiltottak, pontosabban nem tudok kommentelni.
A múlt héten még engedett, de ma már nem.
Nem szoktam sűrűn látogatni a dagadt oldalát, de ha ott vagyok akkor nem köszöni meg, hogy benéztem.
Úgy látszik nem tetszettek nekik a "dícséretek".
De a legtöbb bátor fideszesnél is így jártam, meg propagandistáknál is.
Ezek annyira bátrak, hogy aki egy kicsit is kritikus, azt tiltva lesz.
Schmidt
Schmidt péntek, 22:33
Előzmény: #168859  dexter
De nem is az, hanem egy tegyuk azt 100milliobol megirt programmal, hogy megkeseritik emberek eletet. Meg nem tudsz erdemben beszelni senkivel a fejlesztok kozul? Sunnyog mindenki? Feleloseget senki nem valalja? Es akkor csodalkoznak, hogy az eus penzek nem ugy jonnek?? Hat az ilyenek miatt. De majd a Tiszara fogjuk. Hazaarulok meg stb?!
dexter péntek, 22:32

Amikor visszanyal a fagyi...

"Elon Musk pénteken „aggasztónak” nevezte a hírt, miszerint Donald Trump kormánya a 2026-os költségvetési tervezetben

akár 20 százalékkal csökkentené a NASA költségvetését, a tudományos részlegét pedig 50 százalékkal vágná meg.

Musk, aki cége, a SpaceX révén az űrügynökség egyik legnagyobb beszállítója, jelezte, hogy összeférhetetlenség miatt nem vehet részt a NASA költségvetési egyeztetéseiben, ugyanakkor egyértelműen kiállt a tudományos kutatások mellett.
Szerinte veszélyes irányba mutatnak Trump költségcsökkentést célzó lépései."

Érdekes, hogy mikor Musk rúgatott ki több 1000 embert, szüntetett meg kutatásokat, beteg gyerekeket támogató alapokat, akkor valahogy nem aggasztotta
Mikor a saját szemetét húzzák le, akkor az már szerinte aggasztó.
Ezt a kétszínű senkiházit...

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250411/elon-musk-is-beleszallt-donald-trumpba-egyre-kielezettebb-a-konfliktusuk-754563
Schmidt
Schmidt péntek, 22:22
Csak 107 millio, de mostfar fogalmam sincs:)
Schmidt
Schmidt péntek, 22:15
Be, a video elejen meg milliorol beszelt, aztan kommentbe javitotta magat milliardra
dexter péntek, 22:09
Előzmény: #168857  Schmidt
Mondjuk ezt a 340MrdFt-tot a Kopasz pont benézte, de ettől függetlenül eléggé lopás szaga van a történetnek.
dexter péntek, 22:07
Trump népszerűsége gyorsan padlót fog majd. Elég, ha a választók elmennek vásárolni.

"Egyes vállalatok nyíltan vállalják, hogy az áremelkedés politikai döntések következménye, és nem próbálják elrejteni azt a fogyasztók elől: feltüntetik a kiadott blokkokon és számlákon."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250411/vamfelar-es-trump-ado-igy-haritjak-at-a-cegek-a-koltsegeket-a-vevokre-754545
Schmidt
Schmidt péntek, 22:01
rockmaster péntek, 21:57
Tényleg mi van az EU-s pénzekkel???
Tárgyalnak róla, vagy ez a barom teljesen lemondott az ingyen euró milliárdokról?
Ennyire rendben vsn minden?
Már csak emiatt is takarodnia kellene Ocsmánynak!!!
Ennyire gyenge, kilátástalan kormánya soha sem volt az országnak, beleértve minden kormányt a 2. világháború óta.
dexter péntek, 21:45
Vajon a még hátralévő szabadnpokat is mutatja?

Matolcsy Ádám 150MFt-os órája.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1206462227516070&set=a.427090538786580
bronz péntek, 21:31
Előzmény: #168852  Borisz
Schadl széfben talált jánoshalmi Semjén orál buli feljegyzés óta látványosan esik vissza a bulizó szereplése vagy csak én nem látom.
Borisz péntek, 21:24
Előzmény: #168822  geza77
Todományosan nézve, a repülőrajt január elsején volt esedékes. Amikor elkezdődik a tárgyév. A repülőrajt arról szól, hogy a rajtvonalon úgy megyünk át, hogy már teljes sebességgel rohanunk, max sebességgel. Úgyhogy a repülőrajtról azért nem is beszélünk már így utólag, mert az január elsején megtörtént. Hát hogy nem volt a teljes sebesség annyira hatalmas? Az agresszív kismalac erre azt mondaná, kuss, én Így szoktam teljes gőzzel rohanni.
A repülőrajttal pedig meg is kezdődött a fantasztikus év, amelyet a Potrohos ígért. És hát tényleg fantasztikus, meg kell hagyni. Nem hazudott.
Arra leszek még kíváncsi, hogy miért nevezték el ezt az évet az áttörés évének. Mi a fenét akarnak áttörni? Mindig a hagymás tört krumpli jut eszembe, és nagyokat nyeldeklek, mert imádom.
Borisz péntek, 21:11
Előzmény: #168732  ________
émmeg a kdnp betűösszetételt már szinte sose látom/hallom. már nem együtt dolgoznak?
bronz péntek, 20:20
Jujj, a nyilas unoka Zsolti és a pedoCÖF tüntetést szervez.
Jujj!
Hiteles mindkettő. :)))
Indulhat a szervezett buszoztatás, mert önszántukból nem lesznek sokan. :)
bronz péntek, 19:46
Előzmény: #168849  bigyula
Erőlködjenek csak, kontraproduktív már szinte minden, amit tesznek, nyilatkoznak. Úgyhogy csak így tovább pedokomcsik! Kell a Tisza 2/3, hogy az ország örökre megszabaduljon tőletek.
bigyula péntek, 19:11
Előzmény: #168848  bronz
Nagyon erőlködnek a fijjúk...
bronz péntek, 17:57
Érdekes, hogy amint belinkelsz egy oldalt, ahol fent van a Kinga teljes beszéd, a pedofilpártiak rövidesen tiltanak.
Természetesen a Kollár Kingát anyázó hozzászólások maradhatnak a pincelakóktól, az nem zavaró. 
Cseppet sem arra mennek, hogy gyűlöletet keltsenek. Á, nem.
bronz péntek, 17:49
Pedofilpárti fideszes képviselők most a Kollár Kinga beszédből kiragadott mondattal manipulálják a pincében tartott pedofideszes szavazótábort.
Arról persze egyik pedofilpárti fideszes sem nyilatkozik, hogy 2006-ban Orbán Viktor az EU támogatások elzárásáért kampányolt.
https://24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/
badsector1
badsector1 péntek, 17:30
"Halálra gázoltak egy közútkezelőt és egy 71 éves nőt a 26-os főúton"

Mészarosra rábízták a közútak kezelését, és ez sok halottat eredményez az utakon.
Vackoros péntek, 17:17
Előzmény: #168839  user01
Remek, akkor megint lopott közpénzből lesznek buszoztatva a buggyantak:)
bigyula péntek, 17:14
bigyula péntek, 17:10
"Lefordítottuk Kollár Kinga felszólalását, hogy ne csak a kormánymédia által kivágott rész alapján ítélhesd meg a tiszás kijelentéseit:
.
„A téma a jogállamisággal kapcsolatos kondicionalitási eljárás hatékonysága. Magyarként azt kell mondanom, hogy nagyon hatásosnak bizonyult a jogállamisági mechanizmus. Mert körülbelül 21 milliárd eurónyi forrást felfüggesztettek, ebből pedig több mint 1 milliárd eurót már el is vesztettek a magyarok.
.
Ez komolyan befolyásolja a magyar állam működését, mert az állam nem tud költeni az infrastruktúrára, nem tudja támogatni a magyar gazdaságot, és az alapvető szociális szolgáltatásokat sem tudja biztosítani az emberek számára. Csak pár példát hadd hozzak.
.
A helyreállítási alap forrásaiból 50 kórházat lehetett volna felújítani, de ez nem történt meg. A vasúti hálózat állapota tragikus Magyarországon, egyes vonalakon 170 évvel ezelőtti sebességgel közlekednek a vonatok. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a kondicionalitási szabályozás igenis komoly hatást gyakorolt a magyarok mindennapi életére.
.
Politikailag viszont nem vagyok ennyire biztos ebben, mert a folyamat elvezetett a társadalom radikális polarizálódásához. Az egyik előttem felszólaló azt mondta, nem volt politikai ellenreakció. Szerintem viszont volt.
.
Egyrészt a Fidesz és a magyar kormány még mindig visszaél a helyzettel belpolitikai céljai érdekében, és azt állítja, hogy a Bizottság kettős mércén alapuló érveléssel tartja vissza a forrásokat, mert politikailag motivált az ügyben. És ha hagyjuk, hogy a politikai engedmények szerepet kapjanak a folyamatban, azt gondolom, valahogy tényleg politikailag motiváltak lesznek a döntések. És ez végül is elvezet a magyar kormány pozíciójához. A kormány úgy állítja be magát, mint ami folyamatosan a hungarofób brüsszeli vezetőkkel szemben védekezik.
.
A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra.
.
A szakértőkhöz tennék fel még egy kérdést: hogyan tudják az EU pénzügyi érdekeit az EU politikai érdekeivel összhangba hozni? Miközben megőrzik Magyarország uniós integrációját. És milyen aktív lépéseket kellene tennie az EU-nak, hogy fellépjen a kondicionalitási eljárással kapcsolatos hamis információkkal szemben?”
.
https://444.hu/2025/04/11/leforditottuk-kollar-kinga-felszolalasat-hogy-ne-csak-a-kormanymedia-altal-kivagott-resz-alapjan-itelhesd-meg-a-tiszas-kijelenteseit
.
Én ebben nem látok semmi kivetnivalót.
geza77
geza77 péntek, 17:05
Hun volt a tisza ekkor? Amikor már nem jöttek az uniós pénzek?? Navrcsicska mindig a következő évszakot mondta, hogy mikor jönnek majd a pénzek eltelt pár év és sehun a pénzek! ERDŐ NÉLKÜLI LOMBKORONASÉTÁNYRA, VÍZ NÉLKÜLI CSÓNAKÁZÓTÓRA NEM ADNAK PÉNZT!  
https://www.economx.hu/belfold/navracsics-tibor-europai-bizottsag-jogallamisag-unios-penzek.781950.html

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek