Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
geza77 ma, 18:20
#17290
signal2
signal2 ma, 16:48
Előzmény: #17288  rockmaster
#17289
Inkább annyira beképzelt és magabiztos lett, hogy már látszatra sem adnak.
rockmaster ma, 16:47
Előzmény: #17287  signal2
#17288
Gyenge, amatőr banda!
signal2
signal2 ma, 16:41
#17287
https://g7.hu/kozelet/20200813/ketmilliardos-profitot-pumpalhatott-szloveniaba-a-magyar-lelegeztetogep-vasarlas/
"Szlovéniában a Geneplanettel az új beszerzési hivatal létrehozása után egy nappal az állam egy 8 millió eurós szerződést írt alá március 18-án. Ezt követően kiderült, hogy a cég érdekében a gazdasági miniszter, Zdravko Počivalšek felhívta a beszerzéseket végző állami ügynökség vezetőjét, hogy adjanak egy másik, maszkok beszerzésére vonatkozó szerződést a Geneplanetnek. Ezt a beszélgetést rögzítették, és a közmédia, a TV Slovenija le is játszotta. A lélegeztetőgépeket mégis leszállíthatta a Geneplanet, igaz, közben az ügyészség házkutatásokat tartott, mások mellett a gazdasági miniszternél. Még ezt megelőzően Magyarország megvette a cégtől a szlovén 110 darabos mennyiség dupláját, még az ottaninál is harmadával magasabb áron. A jelek szerint a magyar külügyminisztérium vagy nem vette észre, hogy a szlovén hírekben április óta téma volt a készülékek ára és a minőségével kapcsolatos kifogások, vagy nem zavarta. Magyarország ugyanis végül darabonként 17,1 millió forintért* vette a szóban forgó készülékeket, míg a botrányt hozó szlovén beszerzésben 12,7 millió volt a megállapodásban szereplő ár."
rockmaster ma, 16:13
#17286

Tovább nő a fidesz média súlya:
"Indul a Pesti TV – a legtöbb szolgáltatónál alapcsomagban lesznek, a DIGI-hálózaton egyelőre nem lesznek láthatók"
"Azt írják, hogy a csatorna a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz, sőt akár egy olcsó, digitális jelek vételére alkalmas antennával is fogható lesz. Ebből arra lehet következtetni, hogy az állami műsorszóró vállalat, az Antenna Hungária is terjeszteni fogja, a MinDig TV szolgáltatás keretében – írja a szakportál. Ezen túl a Pesti TV műsorait az interneten is vissza lehet majd nézni.
A Media1 korábban úgy értesült, hogy a Pesti TV elindítását részben az is váltotta ki, hogy főleg azon városok vezetőit akarják bírálni a csatornán, ahol ellenzéki győzelem született a tavalyi önkormányzati választásokon."
Hiteles fidesz média.... bruhahahaha :)))))))
Peterbond ma, 15:40
Előzmény: #17283  Peterbond
#17285
Szóval térjünk majd vissza erre ha vlaamelyik EU-s országban elcsalják a választásokat, letartóztatják az induló ellenzéki politikusokat, kitoloncolják a résztvevő politikai ellenfelet és az emitt tiltakozó tömeget verik szét és 3 nap latt 4000 embert tesznek börtönbe. közbe lekapcsolják az internetet és semmiről nem ad hírt az állami TV ( a srágamelényes tüntetőkről meg cikkeztek orrba szájba a nyugati médiák, kielemezték a problémáikat a kiváltó okokat a TV-k, illetve Macronék tettek lépéseket feléjük )
.
Ja közben olyan amúgy háborús büntetnek számító dolgokat csinálnak hogy mentő autókban rejtenek el rohamrendőröket mert azokat átengedik a tüntetők majd hátulról kezdik el szétverni őket.
.
Na ha ilyenek lesznek Franciaországba akkor lehet gerenda gerendáról beszélni. addig itt a szálka a sárgamellényes tüntetés és a gerenda a Fehérorosz diktátor tettei.
euler
euler ma, 15:37
Előzmény: törölt hozzászólás
#17284
Lássuk be azért, hogy az, hogy ez a két már ifjann (nekem) antipatikus parazita szervezet mit ítél el és mit nem, az kb bolha tökén pattanás jelentőségű.
Te igazából a Néppárt hasonló képződményéről akartál véleményt mondani (gittegylet), de jelentősége annak is mint fent.
Viszont addig se beszélünk arról, hogy miért kussol viktor. Ugye?
Peterbond ma, 15:34
Előzmény: törölt hozzászólás
#17283
Csak éppen te azt várod hogy a szálkára is úgy reagáljanak mint a gerendára.
.
Legjobb példa mikor a magyar nagykövetről derül ki hogy 19.000 pedofil képet tárolt utána azzal mentegették és kettős mércézték a nem kormánymédiát hogy bezzeg a szombathelyen egy nevenincs senki gyerek amikor megpróbált kukkolni arról nem írtak. Ja meg marika néni is eltett egy zsömlét a boltban és ő DK-s. Arról miért nincsenek cikkek miközben a Mátrai erőműről vannak. Bocs de kb ennyire reális ez a lenti "felháborodásod" a kettős mércén. Van kiindulási alapja de a mértéket nagyon te méred el nem azok akiket vádolsz.
Törölt felhasználó ma, 15:34
Törölt hozzászólás
#17282
Törölt felhasználó ma, 15:26
Törölt hozzászólás
#17281
Peterbond ma, 15:24
Előzmény: törölt hozzászólás
#17280
Gondoltam ha elkezdedd ezt a "demokarata vagy" szöveget már van valami infód róla :). WEgyre többször fordul elő itt nagy Fidesz rajongók körében. De mondom csak kérdeztem.
badsector1 ma, 15:23
#17279
"A Fidelitas és az IKSZ sem írta alá a fehérorosz erőszakot elítélő nyilatkozatot"
"Pedig már 51 vezető európai kereszténydemokrata ifjúsági politikus látta el kézjegyével a felhívást."
Törölt felhasználó ma, 15:19
Törölt hozzászólás
#17278
Peterbond ma, 15:12
Előzmény: törölt hozzászólás
#17277
Ezt csak úgy kérdem de most már a "demokrata" szót is el kell kezdeni lejáratni mint a liberálist? Anno szerencsére a Fidesz nevében nem szerepelt a lberális név így a szó lejáratható volt úgy hogy a Fidesz "Brand" nem sérült. De ezután akkor FISZ lesz a párt neve mert a demokrata az ciki lesz? Dehát már minden csak nem Fiatal ez a párt.
.
A Polgári párt sincs már annyira hangsúlyozva mint régen amikor a Fiatal Demokraták Szövetségéből Fidesz Magyar Polgári Párt lett. Most névleg FIDESZ Magyar Polgári Szövetség de most már nem hangsúlyozzák a polgáriságot se. A polgár szó is erre a sorsra fog jutni majd nemsokára? Mi fog megmaradni?
gtg ma, 15:12
Előzmény: törölt hozzászólás
#17276
Nem írtál véleményt, adott volt egy téma, amiről te megpróbáltad elterelni a szót a fidesz-média módszerei szerint, ráadásul a nem éppen hízelgő gittegylet jelzőt használva, egyértelmű. 
euler
euler ma, 15:07
Előzmény: törölt hozzászólás
#17275
Mi volt a VÉLEMÉNYED amivel szembementek?
Az szerinted vélemény, hogy ez a "gitegylet" miért nem ítélte el a Macron elleni tüntetések rendőri erőszakát.
Ha gittegyleten a fidelitast és az iksz-t érted, én bizony egyetértek veled. :)
Peterbond ma, 14:59
Előzmény: törölt hozzászólás
#17274
Nem minden négyszög négyzet de a négyzet mindig négyszög. Ha kolléga azt mondja négyzet vagy nem arra céloz hogy minden aminek négy oldala és nem 3 van az négyzet. csak arra céloz hogy TE vagy négyzet. Te persze ezt tagadhatod. Egyenlőre a 2 órás életed alapján szerintem is elhamarkodott az itélet. Meglátjuk pár hét fórumozás után.
gtg ma, 14:55
Előzmény: #17272  Peterbond
#17273
A sajtóhírek szerint békésen kezdődtek, a rendőrök mentek nekik. A franciák asszem molotov-koktélokat is dobáltak, stb. Egyébként mindegy, a kolléga csak azért dobta be a témát, hogy tereljen a figyelmet Viktor belarusz barátjáról.
Peterbond ma, 14:48
Előzmény: #17270  gtg
#17272
Ez azert nem teljesen igaz. A belorusz tuntetesek se voltak teljesen bekesek mar az alapfelallas miatt se. De azert a ket helyzet teljesen mas. Pl Franciaorszagban osszesen volt 4000 letartoztatas 1 ev alatt!!! Es par szaz serult. Pedig ott 300 szazezres tomegek tuntettek. Nem eles loszerel lovettek a tomegbe es hasonlok. Arrol nem is beszelve hogy ardragulas elleni tuntetesek voltak nem pedig politikai ellenfelek bebortonzese valasztasi csalas miatt es diktatura fenntartas miatt. 
Törölt felhasználó ma, 14:46
Törölt hozzászólás
#17271
gtg ma, 14:40
Előzmény: törölt hozzászólás
#17270
Belorussziában békés tüntetések voltak, a rendőrség támadt rájuk, a franciáknál viszont pont fordítva. Nagyon csendben voltatok ma, látszik hogy a központ még nem döntötte el, hogy mit kell kommunikálnotok.
rockmaster ma, 14:36
Előzmény: törölt hozzászólás
#17269

Mi vagyok én? Police? ENSZ BT?:))))
Ocsmányék, és velük együtt az Orbán-jugend lapítására akartam felhívni a figyelmet, ami jellemző: ha kínos a téma, lapítanak, terelnek, undorító csürhe!
Nem a történés, hanem az arra adott válasz a lényeges! Az mutatja meg az igazi jellemet!
Ha neked ez fontos, akkor elítélem az EU-t, mert nem tette szóvá a tüntetők elleni erőszakot, de engem nem a külpolitika érdekel, hanem a magyar vonatkozású dolgok!
Törölt felhasználó ma, 14:11
Törölt hozzászólás
#17268
rockmaster ma, 11:48
#17267

"A Fidelitas és az IKSZ sem írta alá a belarusz erőszakot elítélő nyilatkozatot
Az Európai Néppárt ifjúsági szervezete, a YEPP (Youth of the European People’s Party) közleményben ítélte el a belarusz elnökválasztás alatt és után történteket, a Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) képviselői azonban nem írták alá – írja a Magyar Hang.
Eddig annak sem lelni nyomát, hogy a magyar miniszterelnök vagy a kormány tagjai elítélték volna a belarusz erőszakot, ugyanakkor Alekszandr Lukasenko oldalán Orbán Viktor nem szerepel azok között, akik gratuláltak az elnöknek a választáson elért eredményéhez. Kerestük a Külgazdasági és Külügyminisztériumot ezzel kapcsolatban, amint a kérdéseinkre válaszolnak, közöljük."
Elvtelen, gyönge, sunnyogó banda!
decis
decis ma, 11:11
Előzmény: #17263  bigyula
#17266

Bevallom még örülök is neki, hogy újabb területen barbárkodnak, hátha eléri már a károsultak száma a kritikus tömeget és tényleg el lehet zavarni ezt a bandát.
Bár a focinál is ezt hittem, ennyi stadionba meg a silány focinkba bele kellett volna már buknia régen az egész kormánynak.
gtg ma, 10:05
Előzmény: #17264  gtg
#17265
Az is érdekes, hogy a kultúra elfoglalását határon túliakkal intézi (Vidnyányszki, Demeter), talán ők jobban szót fogadnak (vagy mélyebb bennük a gyűlölet).
gtg ma, 09:41
Előzmény: #17263  bigyula
#17264
Nem hivalgó, cifra páva 
Nem modern az én szivem.
Egyszerűség lakik benne
  Mosolyogva szeliden.
 Egyszerű, de tiszta nóták
Amiket én dalolok -
Mert a szívem súgja őket,
Nem is olyan nagy dolog.
 Úgy csicsereg az én szívem
Egyszerűen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.
 Ami a szívemen fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versirást.
 Egyszerű és tiszta nóta,
Gólyafészek, háztető -
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.
 A jó Isten egyszerűnek
Alkotta az eszemet,
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelídség, szeretet.
 Kicsi kunyhó, szerető szív,
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még.
rockmaster ma, 09:01
#17262
Uborkai news:
"Borkai nem kér bocsánatot, sőt, büszke az érdemeire, és tiszteletet követel magának"
"Úgy tűnik, mintha a volt polgármester azt várná, hogy meghajoljunk előtte"

"Úgy hat Borkai legújabb interjúja az olvasókra, mintha hideg zuhanyt öntenének a nyakunkba. A fideszes ex-polgármester ugyanis nem kér bocsánatot, sőt, tiszteletet parancsol magának az érdemei miatt."Az egykori politikus papucsban, pólóban és rikító rövidnadrágban, kölyöktacskója oldalán nyitott ajtót, kisimult arca arról árulkodott, mintha teljesen elengedte volna az országos botránnyal tarkított múltját" - írja a Blikk. Így van ez azzal a politikussal, aki bár lebukik, a kormánypártnak köszönhetően elkerüli a felelősségre vonást.Borkai azt mondta, "azért tudta ezt túlélni," mert sportolói múltja által megedződött. Arról is beszélt, hogy a feleségével "újra kellett írniuk a kapcsolatukat, de hála istennek, ő is vevő volt rá." Az ex-polgármester úgy fogalmazott:"jól megvagyok a bőrömben, de ehhez kellett a család nagy segítsége és összezárása is. Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát."Borkai dölyfössége szinte már addig megy, hogy másokra mutogat, holott, ha nem buktatják le a szexhajón, ahol annyi idős lányokkal közösült, akik a lányai lehetnének, soha nem kér bocsánatot sem a családjától, sem a választóktól.Arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb probléma nem a luxushajóval volt, hanem a polgármestersége alatt történt korrupciós hálóval, vagy ahogy a legtöbben hivatkoznak rá: "a győri polippal."Borkait és a szintén szexhajózó Rákosfalvyt többek között olyan korrupciógyanús ügyekkel hozták összefüggésbe mint Audi-földek eladása, Borkai felesége birtokában lévő drága telekek anyagi háttere. a Borkai-gyerekek vagyonosodása és számos, a körön belülre jutott helyi közbeszerzés.A bukott fideszes polgármester most mégis a sportról, a családról, a kétkezi munka becsületéről papol, mintha csak egy bölcs erkölcsi tanácsadó lenne, akit meglátogattak, hogy mondjon pár szót az ifjabb generációnak útmutatás céljából.A legjobb lenne, ha Borkai inkább kiállna a nyilvánosság elé, és minden disznóságért kérné a saját és társainak felelősségre vonását. Ezt azonban sosem fogja megtenni, hiszen vele együtt buknának sokan Orbán udvarházából, azt pedig soha nem engednék meg neki."
Ocsmányék támadják Karácsonyt, hogy fél év alatt nem írták ki a közbesz-t a Lánchídra, de közben futni hagyják Uborkait!
Szép csendben elhallgatják az ügyet, pedig gőzerővel nyomozni kellene a kiskirályokkal dorbézoló volt pogimester ügyében!
rockmaster ma, 08:41
#17261
Hadházi Ákos facebook:
"Ha az új erőmű is így fog működni, az elég baj lesz. Mint ahogyan elég bajnak tűnik, hogy a régi így működik:( Reggel üzenetet kaptam: Éjjel kieset , azaz leállt a 4-es blokk , 2 -es blokk főjavításon, 1-es blokk félgőzzel megyeget.Az Atomenergia Hivatal honlapja ezt sajnos teljesen alátámasztja, de az erőműtől nem látok semmilyen közleményt (pedig biztosan van milliós fizetésért kommunikációs szakemberük...)Vannak tisztességes dolgozók, akik régóta panaszkodnak, hogyan szorulnak egyre inkább háttérbe a szakmai szempontok az erőmű vezetésében illetve arról, hogy milyen nagy a szakemberhiány. Ilyesmi következményekre figyelmeztetnek."
https://www.haea.gov.hu/web/v3/OAHPortal.nsf/web?OpenAgent&article=paksnpp
Már semmi se számít Ocsmányéknak!
Hiper drágán épülő atomot a népnek!

Topik gazda

________
________
2 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek