ngergo1985

Regisztráció: 2022-09-26 13:14:53

Hozzászólások száma: 776

Utolsó hozzászólás: 2024-06-12 19:09


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Apad(t) a Tisza, apad a Fidesz?" topikból

A moderálás a "Apad(t) a Tisza, apad a Fidesz?" topik #43 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Elég volt a magyarpéteres stílusból

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-05-20 10:41-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 19:09
Értem a párhuzamot, és nyilván nehéz azt feltételezni, hogy nem az. Nekem erre a hasonlatra a Jeszenszky család jut eszembe. Azért a Zsolt közel sem azt képviseli, mint azt apja,szerintem.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szerda, 18:35
Egyetértek, Orbánnak nem mindegy hogy ki nyer, mert ha Vitézy, akkor elérte hogy Gyurcsányék onnan is kiszoruljanak, de ha marad Karácsony, akkor meg lehet tovább épiteni a Gyurcsányi retorikát, és lehet tovább szivatni a fővárost. Bár én azt gondolom, ha Karácsony marad a polgi, akkor egy teljesen működésképtelen főváros lesz pár hónap alatt. Én nem gondolom hogy Vitézy a fidesz embere, még a rokoni kapcsolat ellenére sem, mert híresen rossz a kapcsolata pl Lázárral, és veszélyes azért a fidesznek is a törzsbázisára nézve, hogyha Vitézy szexuális orientációját elkezdi valamelyik politikai oldal felhozni. Az viszont szerintem biztos, hogy a közgyűlési összetétel és a főváros működése miatt jobb lenne, ha Vitézy nyerne.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) kedd, 12:56
Azért izlelgessük a következőt az ATV-vel kapcsolatban:
Az ATV tulajdonosa az a Hit Gyülekezete (azaz Németh Sándor és családja),, amely nyiltan a Fideszt támogatja, és nyiltan oda is tartozik. Annak az ATV-nek, ami az ellenzéki/baloldali érzelmű embereknek kb 25 éve úgy van beállítva, mint az egykori MSZP, majd DK tv-je, ahol kormánypárti politikusok szökőévente vagy egyáltalán nem járnak, csak ellenzéki politikusok,és hozzájuk tartozó közéleti személyiségek járnak be, ahol 0-1%-os párok vezetői, képviselői heti rendszerességgel járnak a reggeli/politikai tartalmú műsorokba nyilatkozni. Tehát az ATV = DK/Gyurcsány TV,  amit fidesz-es HIT Gyüli üzemeltet,  tehát ATV = fidesz , tehát DK= fidesz. Meg is érkeztünk az igazsághoz. 
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) kedd, 12:13
Jólvan, hagyjuk már ezt az Orbán kormány alatt jobban él dumát! Mindenki jobban él 2024-ben mint akár 2009-ben! Szép is volna, hogyha 15 év alatt, az EU-s ingyen 10 ezer milliárdok mellett nem lennének magasabbak a bérek, mint akkor. Ez egy akkora bullshit amit nyomsz, hogy a Holdról is látszik. A probléma az, hogy hiába élünk jobban mint 2009-ben, mikor 2009-ben volt egy nálunk kb 15%-kal alacsonyabb életszinvonalon élő Lengyelország, és egy kb 30%-kal alattunk lévő Románia és Bulgária. Nos a baj kedves viborg8, hogy ebből a hátrányból a Lengyelek már kb +15% előnyben vannak, a románok/bolgárok kvázi beértek minket. Mi 15 év alatt azokhoz az országokhoz képest, akik mögöttünk voltak, kb 20-40% között teljesítettünk rosszabbul, mint ők! Nos ez az a párhuzamos valóság, amit elhitettek veled és a fidesz szavazók döntő többségével. Hogy akkora nagy a jólét itthon, miközben a nettó mediánbér 900€, az átlagbér pedig 1080€, miközben az élelmiszer és egyes szolgáltatások árszinvonala elérte az EU átlagot. Utazz el egy hétvégére Prágába, Ljubljanába vagy Varsóba, de mehet mondjuk Tallinba is, hogyha nem érted mről beszélek. Azt viszont nem tudom te miről beszélsz, hiszen az a 30%, akikről én beszélek, azok pont nem kérnek sem Gyúrcsányból, de nem kérnek Orbánból sem, mert kezdik elhinni, kezdik megérteni, kezdik megértetni velük, hogy át vannak cseszve azzal a marhanagy jóléttel és sikerrel, amivel etetik őket 20 éve. 
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) kedd, 11:15
"Világosan látszik, hogy MP szavazói azokból az elvtelen emberekből áll, akik 10 éve szociálisták, 5 éve Jobbikosok, tavaly DK-sok, vagy Momentumosok voltak." Nos, pont az ilyen hozzászolások miatt is, amit te,és hasonló "jelenleg" kormánypárti politikusok és hozzá tartozó sleppek (pl Bayerzsóti) írnak, pont ezek az elvtelenek 30%-ban mondták azt, hogy köszi, elég lesz ebből. És ebből a 30%-bol könnyen lehet 40 is, csak elvtelenezzenek, dollarbalozzanak, sorosozzanak nyugodtan még 1.5 évig ezek az emberek. Attól mert te 20 éve a fideszre ,vagy egy szélsőjobbra szavazol, simán lehetsz te is elvtelen, ha képes vagy olyan pártra szavazni, amelyik a saját szavazóinak is bele hazudik a képébe minden nap. Ha neked az az elved, hogy 16 évig hatalomban tartasz egy olyan pártot, amelyik igazolhatóan a majdnem legcsóróbbá tette ez alatt a 16 év alatt a magyar társadalom jelentős részét, akkor lelked rajta. 
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 13:46
Ok, akkor szavazz a fideszre. Csak megsúgom, Orbán is azt mondja, amit a többség hallani akar, mégis másként cselekszik. Akkor meg? Mitől rosszabb MP mint Orbán? Hogy ő talán nem lopnak 10 ezer milliárdot a családjának meg a haveroknak? Talán picivel többet költene az EÜ-re meg a gyerekeinkre?
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 11:30
58-60%-os részvételt vetítenek elő a 9 orási adatok. Ez kb 4.7 millió szavazót jelent. Ha fidesz be tudta fosatni a vidéki népeket, és valami ultra brutálisat mozgósit, akkor el tud vinni mennyit? 2.3-2.6 millió szavazót? De ne csodálkozzunk már, hogy 50% felett is lehet, hiszen az ország 80%-ában az emberek az elmúlt 20 év pártjainak és embereinek a foglya,hiszen a fideszen, DK-n és a többin Budapesten kivül nem lehet senki más újra szavazni! Itt az már óriási siker, hogy egy 2 hónapja csak papíron létező párt 20-30% között fog kapni ma, és azok a pártok, akik a fideszt hatalomban tartják 14 éve, azok a megszűnés, eltűnés közelébe fognak ma este kerülni! Ma ki fog derülni az ellenzéki,a fideszes, és a kb 25-30%-nyi bizonytalan/nem szavazók számára is,hogy a Tisza lesz az, akire szavaznia kell mindenkinek 2026-ban, aki ezt a rendszert akár csak nyomokban is, de el akarja végre takarítani. Ma minden más eredmény, duma, másodlagos lesz.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) szombat, 09:39
És azt mikor fogja modellezni reggelente a kormány,hogy milyen hatása lenne az életszínvonalra,ha visszaelőznénk valamikor a júlisban a magyarnál magasabbra emelkedő román minimálbért? Süketelsz te is itt össze-vissza mindenféle marhaságot, csak a lényegekről elfeledkezel beszélni, mikor felkérdeznek. Abban igazad van, hogy a fidesz nem csinál értelmetlen dolgokat ha itt arra gondolsz, hogy a társadalom legcsóróbb és legkiszolgáltatottabb rétegeinek az életszinvonalát érdemben nem emeli, hogy a hatalmát megtartsa ezekkel a szerencsétlen, 8 általánost (sem) végzett emberekkel. Erre büszke lehetsz ám.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) péntek, 12:50
Tegyük fel,hogy Vitézy nyer vasárnap. Mi fog történni? A fidesz elkezdi a romokban lévő költségvetésből a 100 milliárdokat áttolni a főváros számlájára? Itt minden meg fog épülni ami az elmúlt 10 évben nem épült meg? Minden felújítás (pl HÉV) el fog indulni, ami Lázárék által le lett húzva? Mert itt ezer milliárdos feljesztésekről beszélgetünk összeségében.   Mert ha nyer Vitézy, akkor az emberek 70-80%-a szerint a fideszé lesz a főváros is, hát hajrá, itt a lehetőség, hogy a városban nagyot alkossanak. De ha nem fog 5 év alatt változni semmi sem, mert nem fog megvalósulni szinte semmi komolyabb fejlesztés, beruházás, akkor mit fognak az ember gondolni? Hogy a fidesz még jobban magára hagyta a fővárost? Hogy Vitézy mégsem a fidesz embere? 
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) péntek, 11:10
Ez az egész budapesti választás,illetve országos önkormányzati választás azért egy faramuci helyet, mert bár megjelent a Tisza, mint új, friss, (jelenleg) másnak tűnő politikai formáció mint az elmúlt 10-20 év pártjai, de az idő hiányában rájuk helyi szinten szinte sehol sem lehet szavazni,csak ott, ahol nyiltan támogatnak 1-2 helyi szervezetet, vagy polgármester jelöltet. Így annak a kb 20-30%-nyi szavazónak nem marad más, mint azon dilemmázni, hogy akkor most leszavaz a DK-s,Kutya, momentumos, MHM-s stb polgira, jelöltre, főpolgira stb, vagy inkább hagyja a pics@ba az egész választást, és otthon marad. Legszivesebben ez a 30% egyikre sem szavazna le, de le "kell" valakire szavaznia, mert ha meg otthon marad, a fidesz 55-60%-kal agyonnyeri magát (lehet igy is 50-52%-ot fog szerezni,és agyonnyeri magát), és igazából az elmúlt 3 hónap pici politikai megingása után is megerősödve kerül ki,és akkor minden megy tovább mint eddig, az idők végezetéig. Szar helyzet, na, azt kell mondani, hogy ma a társadalom 50%-a ennek a pár politikai pártnak és személynek a fogságában él.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 05. 17:52
Ebből is látszik, hogy mára ebben az országban kialakult egy párhuzamos valóság, ahol a nagyvárosok "felvilágosult", híreket olvasó, a kezükben lévő mobiltelefont használó rétegek, és a feudális viszonyok között élő, elbutult, csóró, leszakadt falvak lakói, akik bár a megyehatárt sem lépik át, és bár ők is 14 éve várják a felemelkedést, de még mindig el lehet nekik adni azt, hogy a fidesz a nemzet felemelkedésének a záloga. Elképesztő.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 02. 22:31
Mibe, hogy nem fogja elolvasni, hiszen szerinte úgyis nettó faszság, hiszen jobban hisz egy Orbánnak, vagy a fidesznek, mintegy Oroszország szakértőnek, aki ezt tanulta, és évtizedek óta ismeri ezeket az országokat. :) Ezeket az embereket még a tényekkel sem lehet meggyőzni. Érthető, hogy ez az ország hogyan és miért süllyedt arra a szintre, ahová 2024-re süllyedtünk. Én nem gondoltam volna álmomban sem, hogy az internet, okostelefon, 100 tv csatorna korában embereket ennyire lehet vezetni, gondolkodásra nem késztetni. Egészen elképesztő az a szellemi sötétség,ami a mai magyar társadalomban van. Ezek alapján napról napra egyre jobban azt gondolhatjuk, hogy ez az ország teljesen menthetetlen. 
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 02. 22:15
Nem szurkolok én senkinek, de már leírtam neked 3-szor, és neked meg azt kellene marhára megértened, hogyha a világ ma, 2024-ben, évtizedek óta fixált országhatárok mellett engedi akár csak 1 országnak is, hogy megtámadja és elfoglalja a szomszédját, akkor a földön az a kb 60 db területi vitás kérdés másnapra újra fellángol, és dél-amerikától ázsiáig mindenhol megtámadja az erősebb ország a szomszédját. Kvázi kirobban a 3. globális világháború, minden földrészen lesznek háborúk, 100 milliós menekültáradatokkal! Pl Kína, India, azerbajdzsán,Venezuela, esetében is. Ezt akarod? Mert én nem. Azt is meg kellene értened, hogyha Putyinnak engedik, hogy elfoglalja Ukrajnát, akkor felkészül Moldova,majd Grúzia, és talán a balti államok is. Tehát te Putyin győzelmét akarod? Putyin párti vagy? VÁLASZOLJ! Ennyire buta nem lehetsz, hogy az állami propaganda ennyire elvette az eszedet. Miért nem azzal foglalkozol inkább, hogy pl feltedd magadban a kérdést, hogy miért vagyunk mi majdnem a lecsóróbbak az EU-ban? Miért van még 2 millió szegény ebben az országban? Miért lett nyugati árszinvonal a boltokban, miközben mindenki 2.5-szeresét keresi nyugaton mint mi? Miért omlik még a vakolat, és vannak 50-es évekbeli állapotok a korházakban? Miért nem ezekkel foglalkozol, miért nem ezeket a kérdéseket teszed fel pl itt a fórumban is? Kimosták az agyadat? Gratulálok, sikerült, te vagy az egyik abból a 2,5 millióbol akit hülyének néznek minden nap, és te még ezt hagyod is.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 02. 20:14
De mi az az őrület, amit az EU csinál? Hogy támogatja egy megtámadott ország szabadsághoz való jogát, az önvédelem jogát egy támadó nagyhatalom ellen fegyverekkel, lőszerekkel? Ujból megkérdezem: mit kellene csinálnia az EU-nak? 1.támogani tovább, 2.hwgyni Ukrajnát bekebeleződni, és engedni az oroszoknak, hogy más országokat is bekebekezzen(pl Moldova)? 
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 02. 19:50
1. Nem vagyok a barátod, nem ismerlek. 2. Ha már rettentő mocskos és korrupt országról beszélsz: ki az aki mocskolódik ma Magyarországon, magyart a magyarral uszít, ki az aki azt kommunikálja ma, hogy aki nem vele van az ellene? Nem ezt csinálta  Rákosi elvtárs is? Ki az, aki ma azt mondja, hogy aki nem rá szavaz, a haborúpárti, ezzel kvázi 6 millió embert(gyereket-felnőttet) háborúpártizik le? Azt ugye tudod, hogy ma hivatalosan is mi vagyunk az EU legkorruptabb országa? 3. 2.VH. nekem erről ne beszélj, az én fogadott keresztanyám anyját 3 évesen vagonba rakták, és vitték Auschwitz-ba, de túlélte. Tehát volt nekünk is háborús bűnösünk, pl Szálasi, aki alatt elvitték őt oda. Ma nem létezne keresztanyám, ha az anyja nem éli túl! 4. Én elismerem mindig ha tévedek, vagy valakinek igaza van, de neked nem volt igazad abban amit irtál.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 02. 19:39
"KDNP: A baloldal történelmi bűne volt a sorkatonaság megszüntetése: Korábban Schmidt Mária írt arról, hogy a kormánynak meg kellene fontolnia az általános hadkötelezettség bevezetését. A Honvédelmi Minisztérium ekkor erre úgy reagált: ez az ő magánvéleménye, ami nem egyezik a kormány álláspontjával. Arról beszélt a KDNP-s Simicskó István a parlamentben, hogy a Fidesz-kabinetnek kellett helyrehoznia azt a „történelmi bűnt”, amit a baloldal az általános hadkötelezettség felszámolásával „elkövetett”." Ez kérlek szépen 2022.06.07.-e cikk amiből másoltam. Olvashatod, hogy kik gondolták, és kik, milyen párttagok, vagy párthoz közeli emberek mit gondoltak a sorkatonaságról itthon. A KDNP akarta volna visszavezetni, a fidesz azonnal elvetette a dolgot. Senki más nem volt a fideszen kivül hatalomban az elmúlt 14 évben, és még 2 évig biztosan nem is lesz hatalomban, hogy bármi ilyet megtegyen. Hiszen simán benne van az, hogy 2026-ra ennek a háborúnak így vagy úgy de vége lesz. Tehát ki is hazudik akkor, amikor mást vádol azzal, hogy  magyarokat küldene háborúba, miközben nincs is a politikai döntések közelében sem? Ha akkora tapasztalatod van neked, meg a generációdnak ahogy leírtad, akkor talán a tapasztalataid alapján a racionális gondolkodás is elvárható lenne, illetve annak is, hogy utána járj a dolgoknak, mielött butaságokat irogatnál.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 02. 19:02
Sajnos a te fejedben is sok butaság van, csak hogy finom legyek! Ki neked ma a legszimpatikusabb? A nagy kövér béke követe, a kis szőke bunkó, a gyúrcsányné, vagy a 2-3%-os kis jelentéktelen pártocskák vezetői? Mutass ma itthon 1 olyan magyar embert, aki bármiféle háborút támogat ma ezen a földön??? Ezt te most totál komolyan gondolod, hogy Orbánnak igaza van bármiben is, ami hazugság? Mitől lenne megbolondulva európa? Attól, hogy európa szélén nem akarja hagyni, hogy egy nagy hatalom kénye kedve szerint elfoglaljon független országokat? Mit csináljon, nézze végig tétlenül, ahogy az oroszok elfoglalják ukrajnát, ezáltal nekünk újra a szomszédunk lenne, majd tovább induljon kalinyingrád vagy a baltikum, Moldova felé? Azt ugye tudod, hogyha az USA illetve az EU engedi, hogy pl egy Putyin elfoglaljon egy ukrajnát, akkor másnap Kína lerohanja Tajvant, harmadnap India megtámadja Pakisztánt Kasmír tartományért, Venezuela megtámadja Guayana-t, és a sort napestig lehetne sorolni. Szó szerint kitör a 3. Világháború, mert minden nagyobb ország/hatalom azt fogja látni, hogy büntetlenül megtámadhatja a szomszédját, senki nem fog a világon semmit sem tenni. Ezt akarod? Orbán ezek szerint ezt akarja, mert szerinte rendben van az, hogy Putyin megtámadta ukrajnát, és a jelenlegi harctéri állapotok szerint itt lenne az ideje a BÉKÉ-nek, amivel most hülyíti a fél országot, annak a békének, ami alapján az EU és USA elfogadja, hogy Ukrajna elveszítse a területének 20%-át. 
Magyar Állampapír tulajok 2024. 06. 01. 06:57
Ti be tudtok lépni a mobilkincstár alkalmazásba? Nekem azt írja ki, hogy a program nem éri el a minimum verziószámot, frissítsem, de a Google playben nincs frissítés a programhoz. Csak eltávolitani és megnyitni lehet(ne), de ugye nem megnyitható. Ilyenkor mi a f@sz van? Legutóbbi frissités február 26, verziószám 7.1.5-3. kb 1 hete voltam bent utoljára.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 05. 31. 13:04
A végén még tényleg elhisszük a fideszes trolloknak, hogy itt micsoda kánaán van, egy tanár is megkeresi a 800-900 ezret, miközben a KSH statisztikája szerint (amit azért kezeljünk enyhe fenntartásokkal) a magyar munkavállalók fele 350 nettónál kevesebbet keres, és az átlag is csak azért 427 ezer, mert a felső 7-8% bruttó keresete meghaladja az 1 millió forintot. Hát miért sír itt mindenki? Hiszen tejjel-mézzel folyó kánaán lett kis hazánk 2024-re, az elmúlt évszázad legjobb 10 éve után. Csak ez a kánaán valahogy a kiskereskedelmi forgalomban, az ingatlan piac szárnyalásában, és egyéb forgalmi mutatókban nem akar látszódni, és a határ melletti városokból tömegesen járnak ki a magyarok bevásárolni. megint egy olyan parttalan vita ez, amivel jó esetben fél igazságokat lehet puffogtatni,illetve el lehet terelni a valós problémákat amik ebben az országban vannak. De, hát valahol jól csinálják, jár a taps, 47-48%-nyi honfitársunknak ez bőven megfelel.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2024. 05. 30. 23:55
Miért, 7 éve még szinte semmi sem állt azok közül, ami kellene egy olimpia megrendezéséhez. Nem volt sem atlétikai Stadion,sem Puskás,sem Dome,sem vizes aréna. És kellett volna egy csomó fedett csarnok, köztéri helyszín. A görögöknek akkori áron a 2000-es évek elején 14 milliárd dollárba került az egész. Ezt számoljuk át 2017-2023-as árakra. Csak 570 mrd volt a Puskás+atlétikai Stadion+Dome, és az semmi infrastruktúra egy olimpiára. Csak 2500-ért éptjük a bp-belgrád vonalat, és akkor kellett volna egy bp-debrecen, Bp-hegyeshalom gyorsvasút. Darabja mennyi lenne,1-1 ezer mrd? De ezen nem fogunk összeveszni, de a 3000 akkori áron is bőven kevés lett volna...

friss hírek További hírek