Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
utasította az mnbt? jó azoknak is van márvány meg festmény, meg magán mnb villa a füle mögött, de sos ki kell vezetni minden stopot és támogatást, főleg a nyomorék tolvaj építőiparból. megszorítások hirdetése, lesz egy csúnya bázis, de utána a fogyasztás csökkenés megfogja az inflát. de ezt nem engedi a populizmus. ez az ortodoxia régi nevén.
Egy topikban is mindig azok szakértenek, akik a trendet lovagolják éppen, mert őket igazolja a trend, a többiek elkedvtelenednek, lemorzsolódnak. Amikor már egyöntetűen csak azt olvasod, hogy a jelenlegi trend a végtelenbe tart, akkor az már erős fordulós jel szokott lenni.
Ugyan ez volt a mantra 350-en, akkor váltottam át a teljes vésztartalékunkat (nagyságrend kedvéért pár millió) és raktam PEMÁP-ba, én nem nyerni akarok rajta, csak tartsa meg az értékét!
értem én, de nem fog a végtelenségig gyengülni, ezt jobb ha megérti mindenki mert nagyon megtudja magát égetni aki mindenét 400 fölött beváltja. Lehet hogy nem így lesz, senkinek sincs üveggömbje de semmi nem nő az égig! mondjuk valakinek meg kell venni a toppot is de vannak itt páran amint látom :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)