Topiknyitó: Pluto13 2019. 03. 19. 10:43

Delta Szekta  

Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
biotechscitec ma, 23:18
Előzmény: #33261  bluebalu
#33269
Tisztelt Bluebalu!
Szerinted az árfolyam nyereségadóhoz mi köze van a Bétnek???
Azt az SZJA törvény határozza meg, amit a Parlament fogad el!!!!
A BÉT az értékpapírszolgáltatóknak pénzért adja tovább a realtime szolgáltatást, amiért a különböző számlavezetők más összegeket kérnek! Ez nem ingyen van nekik sem, ők döntik el, hogy mennyi pénzt kérnek érte!!!
Ez üzlet semmi más.
Keresd meg a legolcsóbb és a legkorrektebb szolgáltatót!!!
Ha legalább 2-3 M Ft-ot mozgatsz havonta, akkor 1-2 ezer forint ne legyen már akkora költség ezért a szolgáltatásért!!!
Joker76
Joker76 ma, 22:01
#33268
90-100-on a Parabolicában vagyunk stabil gázon és reméljük utána a célegyenes jön,csak hosszú a kanyar! :)
Joker76
Joker76 ma, 21:55
#33267
Árfolyamon teljesen felesleges elmélkedni addig ameddig nem tiszta minden!
Az biztos oda teszik ahova csak akarjak,példa rá amikor delta lettünk 40-116! Volt 2.5Mrd napos forgalom! Az lesz és annyi amikor csak mi akarjuk! Nekem ez volt a mondanivalója!
revilo ma, 21:49
Előzmény: #33265  Nutika
#33266
Sokan így gondolkodnak már, ezért nem lesz 150-200.
Nutika
Nutika ma, 21:34
Előzmény: #33264  Sampipi2
#33265
Biztosan jó lesz. Annyi szerencse van itt, hogy más papírokkal ellentétben itt van pénz dögivel felhúzni. Mivel ezek a fiúk szeretik a pénzt és ha tömni akarnak ha nem lefelé ezt úgysem tudják megtenni. Amúgy meg őszinte leszek jelen piaci helyzetben, korona után engem már egyáltalán nem érdekelnek a folyamatok, hogy őszinte legyek. Ha felrakják 150-200 Ft-ra, felőlem egy rozsdás konzervesdoboz is lehet akvi, pont nem érdekel. Bull piacon nagyobb a motiváció és a kedv elemezgetni, ötletelni, rossz környezetben én önmagában pénzzel is megelégednék. 😂 Szerintem sokan vannak így ennyi oboázás után.
Sampipi2
Sampipi2 ma, 21:21
Előzmény: #33263  Nutika
#33264
Remelem azert itt hamarabb láthatunk kaphatunk egy kis plust innen. Medve ide vagy oda. Nagyon jol tudjuk, hogy barhova tehetik. Nem var az ember irreális dolgot,de egy kis morzsa mar kijarna. 
Nekem is utolso papírom  es az egyetlen ami van. Szeretném mar rovidre zárni ezt a fajta mellekest, kicsit hosszura sikeredett😂
Deltara visszaterve. Oke h 21 egy realis ev lehet szerintem.De bebaccna mar tenyleg, ha valami nem lenne,valami super brutal jo párhuzamba a részvények erkezesevel amit közhírré tesznek. Maskulonben sztem lesz kicsi kés forgatás  a szívekben. Egy zrt uj tulajdonos kozlese nem lenne rossz. De valójában barmi ami egyenes es építő. Úgyis most nagyon szeretnek eladni es venni.
Nutika
Nutika ma, 21:07
Előzmény: #33262  Sampipi2
#33263
Benne, de minek. 😂 Más papírjaimban sem jobb a helyzet, úgyhogy mindegy. Majd talán az ősz hoz egy kis fellendülést vagy egy 43 cm-es csabai kolbászt.
Sampipi2
Sampipi2 ma, 20:59
Előzmény: #33260  Nutika
#33262
Rendbe kell ujra rakni fejbe a játékot es aszerint menni tovabb vagy elengedni. 
Gondolom a srac elcsuszott a tortenetben.
Az a baj  ezzel a forumon szolok szoltak dologgal, sose tudod mi a jo szandek, kinek mi a dolga itt. Erre alapozni akkor se szabad ha majdnem biztos vagy a masik jo indulatusagaba. Tudod ,orok szabaly,forum alapjan ne.
Az utolso ev sokat kivett belolunk,nehanyunkbol,pedig el lehetett volna adni,minden epp eszu ember tudja tudta hogy ez nem masnap fog megindulni,senki nincs elkesve akkor se ha egy ev mva vesz. Azaz kb tavaly nyaron dobás, most vissza. 
Nem 2 nap alatt epul fel a dolog, kozbe a nyakunkba kaptuk a világ szarjat. En ennek tukreben 21 re varok mindent.nincs bajom a plusz fel 1 evvel. Az mar gyerek jatek ennyi ido utan. Engem a "korrektseg" amit kapunk tőlük, az verte  ki mindig a biztosítékot. 
Te most benne vagy?
bluebalu
bluebalu ma, 20:48
Előzmény: #33258  Nutika
#33261
Köszönöm, 2017-ben sem értettem egyet ezekkel a költségekkel, külföldön már rég ingyenes a real, és itt sem mindig volt nyereségadó, régi tőzsdés vagyok, sok mindent láttam már, egyetértek a válaszod lényegével, általában, de pl kis papírok vagy konkrétan a delta szintjén nem, sose gondoltam h valaha fogok kisebb papírokkal trédelni, 2017-ig csak a 4 blue-t trédeltem, sokat pl a MOL-t, szóval konkrétan a delta, meg a kicsik kapcsán nem feltétlenül értek veled egyet, amúgy igen, meglátjuk mit hoz a jövő, igazából teljesen őszintén engem már nem érdekel a tőzsde, van némi deltám, majd valamikor, valahol, van céláram (titkos) eladom vagy ott v korábban, megvannak a szintjeim és abbahagyom, bemegyek és megszüntetem a számlám, sokat tanultam, tapasztaltam, és reményeim szerint a delta meghozza azt a pénzt amit már nem akarok illetve számomra felesleges kockáztatni, letörve azért vagyok, mert jelenleg nagyon nem az előzetes elképzeléseim szerint alakulnak a dolgok, azt hittem mikor ide átjöttem opiból, appból (ami nagyon jó döntés volt, mert jelentősen továbbestek opi, app), hogy mára előrébb fogok járni az elképzeléseimben, ez mindenképp csalódás h nem így van, elhittem pl a tőzsdefejlesztést is, aminek hatására költségcsökkenéseket képzeltem el általánosságban, meglátjuk, merre lesz, az arra, az biztos h az elmúlt 2 évben nem azt gondoltam, nagyon nem, ami aztán lett, opiba, appba, és hát mára deltában sem....
Nutika
Nutika ma, 20:34
Előzmény: #33259  Sampipi2
#33260
Pontosan. Ez rávilágít arra, hogy sajnos kerül az ember piacon sokkal rosszabb helyzetbe is, mint az említett kolléga, mert ettől hatványozottan durvább dolgok is vannak. Ld. a Ti "eseteket", én mondtam is, évananinak is, hogy minden tisztelet érte.
Közelmúlt fejleménye, ugyancsak Csepel: volt egy szerencsétlen gyerek egész nap ott visított a fórumon, kb. full tőke. Tapasztaltabb kollégák mondták neki, most adja el, bármilyen áron, mert lehet holnaptól már erre sem lesz esélye. A szívem szakadt meg szerencsétlenen. Most erre mit lehet mondani? Semmit. Szóval értem én, szar most a piac meg a vezetőség is ph@szágyúval támad, de mit tudsz csinálni? Nem fog attól semmi jobban menni, ha belebolondulsz. 
Sampipi2
Sampipi2 ma, 20:24
Előzmény: #33255  Nutika
#33259
Korrekt mondatok,és igazak.
Alapból nehéz kezelni egy medve piacot,de sztem  egy amatőrnek is sikerül ezt kezelnie, kisebb nagyobb kilengesekkel ez benne van a pakliban abszolút kezelhető sztem ( en is full amatőr vagyok).
De ha évek óta cumi ágon vagy és a cég raadasul brummogtatja is a medvet, jó  nagyokat,hát ember legyen a talpán ...az úgy mar kicsit nehezebb. Főleg ha total longba vagy es tudod, hogy a medve piac nem holnap er veget....de el kell engedni(fejbe) mashogy nem megy(tapasztalat)
Nutika
Nutika ma, 20:05
Előzmény: #33257  penteklaszlo
#33258
Köszi kollégák!
Penteklaszlo! Hogy valószínűleg ez mennyire igaz hm...pont veled kapcsolatban jutott eszembe egy sztori. Emlékszel, amikor Csepelt trédeltük? Énekeltünk egész nap, minden reggel belinkeltünk mozgalmi dalokat, hajrá Vörös Csepel stb. Nyomtuk, mint Soltész Rezső. Én pl. azt hiszem 500-on szálltam be és 1200-on ki, de azon kívül is sok őrült rally volt benne. Csepel azóta csődbe ment, ez van. Hihetetlen magasságokba tud emelni a piac, meg hihetetlen mélységekbe tud taszítani. Most ez van, bírni kell keményen, nem begőzölni. Fel a fejjel blubalu, meg mindenkinek is küldöm, aki szenved. 
penteklaszlo
penteklaszlo ma, 19:53
Előzmény: #33256  DocJericho76
#33257
... és milyen igaz is...
DocJericho76
DocJericho76 ma, 19:51
Előzmény: #33255  Nutika
#33256
Ez szép volt mint egy rántotthús... 😀
Nutika
Nutika ma, 19:31
Előzmény: #33253  bluebalu
#33255
Teljesen igaza van biotech kollégának, bár én teljesen máshonnan közelíteném meg a kérdést. Amikor sokat kerestél a tőzsdén, mert tombolt a bika, akkor feltételezem nem érdekeltek ennyire a költségek, mert a nyerőt mindig sokkal könnyebb számolgatni...szokták mondani, bika piacon könnyű okosnak lenni. Akkor is ugyanezekkel a feltétételekkel kereskedtél, most is. Mi változott mondjuk 2017 óta? Az elmaradt profit. 
És hogy válaszoljak konkrétan az amatőr vs. profi problémafelvetésre a legőszintébb segítő szándékkal: rajtad is, sokakon ezt látom, hogy teljesen begőzölve, elfáradva, befásulva kínlódnak a fórumon. Nem jönnek az eredmények, volatilis a piac...
El nem hiszed, de ez kellene életed legfontosabb időszakának lennie a tőkepiaci karriered szempontjából. A profik tudják és elfogadják, hogy a bukók, a medvepiacok, a rossz szériák a piacok természetes részei. A profik elismerik és elfogadják Piac úr "hatalmát", meghajolnak az "akarata" előtt, mert tudják, hogy a bika évek mindig sokszorosan adják vissza a medve évek veszteségeit. A profik a nehéz időszakot nem idegeskedésre, lelki összeomlásra, befordulásra használják, hanem önmaguk építésére. A tőzsdei szakirodalom olvasása tudást, hitet, mentális tartást, tiszta elmét stb. ad, a tanulás pedig önmagában segít felülemelkedni a pszichológiai problémákon, elvonja a figyelmet a piacon való kattogástól, felkészültté, tapasztalttá tesz, hogy amikor eljön a gigabull időszak, akkor a tudás birtokában készen állj a feladatra: jó döntésekkel learasd babért, amire annyit vártál. Olyan dolgokon agyalsz, aminek semmi értelme, ez óhatatlanul zsákutca. Van más út. Tanulj, képezd magad, minthogy ezekkel foglalkozol. Ha eljön az idő, majd ez fog hozzásegíteni, hogy tudásban, tapasztalatban megerősödve térj vissza a piacra, ezt a befektetett munkát pedig sokszorosan visszakapod pénzben.
bluebalu
bluebalu ma, 18:40
Előzmény: #33244  www
#33254
írják is lentebb h volt h nem is volt nyereségadó :) a real ingyenessége meg az alapok alapja lenne, a random itt próbál parádézni a reallal, mikor meg rá van kérdezve akkor meg azt mondják, hogy most van, de minden más bizonytalan, értsd h lesz-e holnap is ingyenes
bluebalu
bluebalu ma, 18:37
Előzmény: #33252  biotechscitec
#33253
mert ezekből a kérdésekből az amatőrségre vagy a profizmusra lehet következtetni, gratulálok hozzá :):):) 
biotechscitec ma, 18:10
Előzmény: #33251  biotechscitec
#33252
Nyugodtan minuszolhatsz, de aki ilyen kérdéseket megfogalmaz, az egyértelműen amatőr!
biotechscitec ma, 18:06
Előzmény: #33239  bluebalu
#33251
Ezeket most komolyan is gondolod???
Muszka1
Muszka1 ma, 17:38
Előzmény: #33244  www
#33250
Mi még arra is, amikor nem volt nyereségadó!
raus ma, 17:10
Előzmény: #33248  Lafotex
#33249
Köszi!
Akik teszik azoknak meg az ujjaim közepe 😛
Lafotex ma, 17:07
#33248
91.7
kata311
kata311 ma, 16:49
Előzmény: #33246  kata311
#33247
92-n
kata311
kata311 ma, 16:48
Előzmény: #33245  Joker76
#33246
54 k-t egyben megvették
Joker76
Joker76 ma, 16:44
Előzmény: #33242  Tamás123
#33245
Esztit nem egy drága Madame váltotta,hanem egy filléres k.......
www
www ma, 16:22
Előzmény: #33239  bluebalu
#33244
ha nem kereskedsz aktívan, felesleges a realtime.  
a 0.3% inkább a sok (mondjuk randomnál 0.2%), ha már panaszkodunk :)   
az meg hogy csak 15% szja-t kell fizetni, eléggé kedvező, gondolom te is emlékszel azokra az időkre, amikor az szja is durván magasabb volt, és még eho-is is sarcoltak a nyereség után.
Tamás123 ma, 16:21
Előzmény: #33242  Tamás123
#33243
A közgyűlés óta csak esik, mikor várható a többi részvény kibocsájtás, valamint emelkedés? 
Tamás123 ma, 16:17
#33242
Real 91.5 
bluebalu
bluebalu ma, 16:13
Előzmény: #33240  Lesliegoal
#33241
nem automatikus ott sem, akcióznak csak, h átmenjenek, rákérdeztem, de nem garantált h ingyen adják

Topik gazda

Pluto13
Pluto13
2 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek