Topiknyitó: user01 2022. 12. 06. 17:13

VERTIKAL Group Nyrt.  

Új cég jön a BÉT-re
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Laruska szombat, 14:50
Előzmény: #6910  Boavista
Neked van cél árad? Van tér szerinted felfelé ?
Boavista szombat, 14:14
Előzmény: #6906  Laruska
Az előző héten 657.990 darabot vettek, és 9.355.000.- nél jártak ezzel. A héten 99% hogy elérték a 10 millió darabot, hiszen ehhez 645.000.-et kellett megvenni, és az srv óta először az árfolyam forgalommal 9 körül ténfergett. Tehát szvsz vége az srv.-nek de ezt már írtam. Meglátjuk e nélkül mit csinál a piac, mert szerintem torzított rendesen és nem volt érdemi kereskedés egész nyáron. Jöhet a jelentés és benne a Flair-plasticról már többet láthatunk végre.! Nem ártana az sem ha megszólalnának benne a standardról konkrétan és a felmerült további akvizíció(król) is olvashatnánk.!
Laruska szombat, 13:40
Előzmény: #6908  Marcos79
Csak nem lesz csavar benne,mindneki az emelkedést várja 😂 bár szerintem meg nem sokan ismerik ezt a részvényt,annyira nincs középpontban.De remelem lesz!!!
Marcos79 szombat, 11:41
Igen A heten szerda fele meglesznek - aztan johet a hirveres! Mehet fel az ar :-)
Toka szombat, 10:32
Jól elszedték itt is a papirokat a nagyérdeműtől.Toka Úrtól nem vettek el.
Laruska szombat, 10:25
Előzmény: #6905  Marcos79
Na ez szuper már kb 250 ezer srv van ha a héten megvettek a szokásos 500 ezer körüli adagot!
Senkialfonz péntek, 22:12
Most volt az ATV-n szó a hulladék gazdálkodási rendszerről, a hibáiról és az átalakításáról. Lényegében kimondták, hogy a MOHU miatt olyan amilyen. Szerintem az átalakítással a MOL fog rosszul járni, a szolgáltatókat viszont meg fogják erősíteni. Az újrahasznosítás növelése Eu-s törekvés, arra lesznek források. Jó lesz ez. 
Aki akarja nyugodtan adja el. Lesz rá vevő…
Kellemes hétvégét! 😊
Kutykuruty péntek, 20:38
Előzmény: #6902  Laruska
Kiváncsi leszek a félévesre, szerintem jó lesz. Ezek a mostani eladások egyre több papírt adnak biztosabb kezekbe. 
Ez beülős papír, mielőtt valaki veszi, gondolja végig. Itt nem lehet nagyobb összegekkel ki-be ugrálni. 
Speka se lehet túl sok, hacsak nem az a néhány százezer forinttal megnyert tízezer forint, mínusz költség. 
Lehetne pályázni az újrahasznosított termékek bővítésére, vagy energia termelésbe gondolkodni, hulladék égetés terén, de gondolom vannak elképzelések a fejlődést illetően a vezetőségnek.
Laruska péntek, 20:05
Előzmény: #6901  Kutykuruty
Tavaly 13 forintra mondta az ellemző az árát és abba a Fair-plastic még nem volt benne.
Kutykuruty péntek, 20:01
Előzmény: #6887  Laruska
Fogadjunk, akkor már nem gondolkodnál 12 forinton eladni! 😅
Valiz
Valiz péntek, 18:32
Laruska, csak ne megint állandó veszekedés legyen, mert én pl. ezért adtam el mindent mérgemben. Ezekben a szaros kis papírokban megy a legnagyobb harc, veszekedés a fórumon.  Ezekben nem viselik el, ha farkasfu figyelmeztet, mert mindenki vágyvezérelt. Pedig, pedig, esetleg ki tud jelölni egy jó, vagy próbára érdemes beszállót. 
Laruska péntek, 17:23
Előzmény: #6898  Boavista
Meglátjuk jó lenne ha megindulna,farkasfu itt van ez szerintem jó jel!Ha jó eredmények lesznek akkor illene végre tartósan megindulnia! 
Boavista péntek, 16:57
Előzmény: #6807  Laruska
A héten befejeződik az srv. Meglátjuk mi következik utána, talán ki is jön hamarosan a féléves jelentés, meg nem ártana valami konkrétum a standardról..! Ezek lökhetnek rajta.
farkasfu
farkasfu péntek, 16:44
Előzmény: #6893  Laruska
én is szoktam záróban venni.  
Akkor is nem a felhúzás a lényeg, annak nemsok értelme van. 
Amikor látom, hogy lassan fordulni kell és van nagyobb eladó pakk a záróban, persze nem 10-20db. Olyankor jön a gyors matek és veszek egy kis trükkel a legjobb vevőként, de mégis jóval olcsóbban. :)
Persze pc kell hozzá, telefonon nem kereskedek, a robotot át kell verni...:))

Ma is kilépett a háromszögből a verti.
 Állj be a támasz közelébe vételre. Ha pattan, akkor dobd ki, tuti tovább emelkedik. Baj semmi, hiszen van papírod, nem azzal játszottál. 
Ha meg lemaradtál, mert előtte fordult, akkor sem vesztettél semmit.
A támasszal akkor van baj, ha negatív hír jön, akkor alá kell méretezni gyorsan... 
A hangulatod egyből jobb lesz, mert lefelé várod, de mégsem....🤣🤣🤣
Senkialfonz péntek, 15:55
Az azért biztos, hogy valaki le akarja nyomni az árfolyamot. 9.44 eladó alatt rögtön 9.1-re betenni.
Nem is tudom. Elég gyanús. 🤔🤔🤔
Laruska péntek, 15:50
Előzmény: #6894  Laruska
Szerintem sokan vannak itt akik be se írnak ide,csak olvassak a fórumot!En lassan 6 éve vok csak az előző nevemet töröltem!
Laruska péntek, 15:49
Előzmény: #6893  Laruska
Én tényleg nem klón vagyok egyszerű fórumozó vagyok! 
Laruska péntek, 15:48
Előzmény: #6892  farkasfu
Dehogy volt! Jó ma is vettem látszik is a könyvben😏ez kb. 1 év alatt bele se gondolok mennyi mínusz! Többet nem csinálok ilyet! Jó h újra itt vagy mindig tanulok tőled 🤗
farkasfu
farkasfu péntek, 15:43
Előzmény: #6891  Laruska
Volt értelme? 
Akkor lesz majd, ha netán beindul, és kiolvad, de akkor is ott van az a tény, hogy olcsóbban is vehetted volna. Nem 100 darabonként +jutalék, stb. és az ideg... :) 
Ok tudom, utólag könnyű okosnak lenni. 
Laruska péntek, 15:36
Most is elkezdett esni hagyom hagy essen,sokba került már ez nekem az éven az állandó felhuzások!
Laruska péntek, 15:35
Előzmény: #6889  farkasfu
Oke ezt észben tartom,mondasz valamit  befejeztem ezt akkor! 
farkasfu
farkasfu péntek, 15:28
Előzmény: #6886  Laruska
Erre a "napizásra" mondok valamit! Ma már nem napizásnak hívják és a kettő nem ugyan az, de te is napíztál egy szinten. :)) 
Naponta felhúztad a záróban az árfolyamot! Magaddal kitolva ezzel! 
Sokszor mondtam már több helyen is, hogy ez nem feltétlen jó dolog, inkább káros. Az indikátorok a napi záráshoz igazodnak a jelzésükkel. A befektetők és a hozzáértő spekák is, figyelik ezeket! Ha te mindig visszahúzod a zárót, ettől még esik az árfolyam, de egyre később lesz túladott állapotban. Egyre tovább tudják adni, vagy úgymond lefelé szorítani, ahogy mondjátok. 
Egyre később jön el a pattanás lehetősége ez által és szépen, unalmasan, csorog/csorog az árfolyam. 
Egy idő után érdektelen lesz a spekáknak is. 
Ha esni akar, akkor had essen. Megvan, hogy meddig "kell" neki és utána pattanhat. 
Mozgásba, hullámzásba kell lenni az árfolyamnak, vagy "leírják".... 
Laruska péntek, 14:07
Végül is a Kornél is mondta egyszer,h nem ördögtől való az osztalék hátha nem kamuzott !
Laruska péntek, 14:06
Bele olvasgatok a fórumba egyre többen emlegetik az osztalékot nehogy igazam legyen amit pár hónapja be írtam.Es a végén tényleg bejönne,de szép volna standard plusz osztalék akkor tényleg lenne emelkedés.
Laruska péntek, 12:52
Előzmény: #6885  JM Keynes
Igen és ez részben miattad is van aki hintáztatta 7-12 között, te nem befektető vagy hanem napizol de itt már nem tudsz😂Ez stabilan tartja a 9- et hónapok óta! Aki bevasarolta magát mint én várunk én 12 körül gondolkodok el h kiszálok de ahhoz kell napi 50-100 milliós forgalom! De igazából 15 körül szeretnék elköszönni!
JM Keynes
JM Keynes péntek, 12:13
Az alapján amiket írkáltok ide, számomra még ijesztőbb a helyzet. Egyszerű a képlet: nem tudtok kiszállni és várjátok hogy mit hoz ez a 'szerencsejáték'. :(
Senkialfonz péntek, 11:21
Előzmény: #6880  badmanner
B verzió.
Jöhet egy többségi Mol tulajdon szerzés a hulladékos cégekben. 😉
Marika113
Marika113 péntek, 10:47
Előzmény: #6875  Senkialfonz
Részben egyetértek vagy OTP, MTEL amikor pl. akciós. 
Senkialfonz péntek, 10:46
Előzmény: #6880  badmanner
Nem szabad elhinni mindent amit a MOL állít a leányvállalataival kapcsolatban. 
Sok esetben csak azért veszteségesek, hogy a “ nagy” MOL minél nyereségesebb legyen. 
A fő cél érdekében a vègsőkig kizsigereli a leányvállalatait. 
Marika113
Marika113 péntek, 10:46
Előzmény: #6873  Labanc
A részvényárfolyam számít meg az osztalék számít nem a profit. 

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek