Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én úgy tudom, hogy nem kell. . A Richtert, ha tőzsdén (BÉTen) vetted és adtad el, akkor nem kell. (Ha OTC-n keresztül bonyolítottad volna az adás-vételt, akkor kellene.)
Bocsánat az offtopic miatt, de annyi minden történt hogy már nem tudom, hogy mi a helyzet az adózásnál, az ellenőrzött tőkepiaci ügyletből származó árfolyamnyereség adózásánál. Például mondjuk volt 1 millió forint árfolyamnyereség a Richteren, arra kell fizetni 15% Szja-t. De mi volt a 13% szociális hozzájárulási adóval? Ugye itt azt írják, hogy "
Oldalazás folytatódik: A mai nyugodt kereskedés és a semlegeshez közeli RSI arra utalhat, hogy az árfolyam holnap is a 10 400 – 10 500 Ft közötti sávban maradhat. A nap végi forgalomnövekedés iránya adhathat némi támpontot a holnapi nyitásra.
Felpattanás a támaszról: Ha a 10 400 Ft-os támasz meg tudja tartani az árfolyamot, akkor a túladottá váló RSI segítheti egy kisebb felpattanást a 10 500 Ft, esetleg a 10 600 Ft felé. A holnapi forgalom lesz a kulcs ennek megerősítéséhez.
Letörés a támaszról: Ha az eladói nyomás folytatódik, és az árfolyam letöri a 10 400 Ft-os támaszt, akkor további esés várható a 10 280 – 10 340 Ft-os támasz zóna felé. A megnövekedett forgalom egy ilyen letörést megerősíthet.
Egyre vonzóbb a Richter. Ha Trumpnak a gyógyszerekre vonatkozó "Világmegváltó" intézkedése is olyan ívet fog leírni, mint a vámháború, akkor a Richter vétel jól fog hozni. Már csak azt az apró kérdést kell megválaszolni, hogy hol fog fordulni.
Ha OTP.-ét vettem volna, két miliós profitom lenne kb mostanra. No de nem baj, hogy, ricsit vettem, így legalább több száz ezres minuszba ülök. Azt hiszem, hogy, most játsza el a szerepét sok ember előtt.
Hát ez van, nekem egy 11300 as árfolyam már megfelelne oszti előtt, vagy oszti utáni állapotában is..... hozzátenném, hogy reményeim szerint lesz egy oszti ralli azért.
Már nagyon unom !!!! Nem vagyok türelmetlen, csak a többi blue chipet látva nem térek magamhoz :( Sajnos minden évebn van egy rossz húzásom és ez jellemzően Ricsi. Igazságtalan azért nem akarok lenni teljesen, mert volt amikor komoly nyereséget értem el vele, de a legnagyobb bukóim is ez a papír volt....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.