Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 03. 23. 10:54

Richter topik  

Egy kis reménysugár:-)

Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Spiller szombat, 23:42
Előzmény: #168654  Beze
A gazdadag egy halo, minden hat mindenre. Durva vagasok  finomhangolas, es zenemu ha jol csinalod. Miert gondolod nem tudjak mekkora a jatekter. Megvan a tudás és a tapasztalat. Ha nem lenne akkor nem mukodne. Gyurcsotiek raktak be egy szep dögöt mielott buktak orbanek is tehetnek be egy meglepit ha erzik a vesztuket. Mindenkepp te szivsz. 
Spiller szombat, 23:31
Előzmény: #168651  eredmeny
Nem fog. Ez a lenyege. Totalis atalakulas. Uj elosztasok, uj befolyási ovezetek, uj teruletek, tokeatcsoportositasok uj ertekek uj penzek. Tortenelmi idok ezek. A vegen lesz a melosok helyretetele. 
Spiller szombat, 23:25
Előzmény: #168654  Beze
A mai 1 dollar sem a 10-20evvel ezelotti de a mai eur sem a bevezeteskori.
Mindenki varja kormanyvaltast de gyorsan be fogjak vezetni eurt. A kerdes milyen valtasi aron? 
Beze
Beze szombat, 22:40
Előzmény: #168653  Spiller
Először megvolt a 300, szép lassan jött a 400 is, elhiheted hogy jön az 500 is. A vég nélküli lopás és osztogatás is egyszer elér oda, hogy meglesz a jutalma 
Spiller szombat, 16:27
Előzmény: #168648  Beze
Evek ota halljuk a tulkepzettektol. Allamcsod, occaz az eur, bovliba vágnak minket.. Aztan megsem.  Talán oka van. 
Newbie23 szombat, 14:43
Előzmény: #168650  Tibor010101
Szerintem a piac már előre beárazta, jelentős esést én nem várok.
eredmeny szombat, 13:50
Előzmény: #168650  Tibor010101
24 órára sem lehet előre tervezni, egy egy lépés mindent megfordíthat akár 180 fokkal.
Még szerencse hogy előbb vagy utóbb minden a helyére kerül majd.
Tibor010101 szombat, 13:37
Szerintetek mekkora esés várható?
5000 szombat, 08:47
Előzmény: #168648  Beze
Már érthető miért adták ennyire
Beze
Beze péntek, 23:13
Előzmény: #168647  dlacix
Melegszik a pite. Ha jön a választási osztogatás, jönni fog a bovli is
5000 péntek, 22:58
Előzmény: #168644  5000
Várható lépés, kilátás rosszabb, besorolás maradt
Spiller péntek, 22:17
Előzmény: #168641  p-b
újat mondtam mert akik átélték azok nem irták le a mai fiatalok meg nem tudják... ha értően olvasod akkor az derül ki az irásomból én lubickolok a mostani helyzetben mert tudom viszonyitani és értékelem...akik ebbe születtek azok nem értékelik...fel sem mérik nem is látják a végtelen lehetöségeket. És sorjáznak a betanitott lózungok. "csak akkor jutsz elöre ha NERes vagy ha még sem az vagy akkor elveszik".. ismerek kb 30 nagyon sikeres céget akiknek közük sincs a NER-hez...és senki nem akarja elvenni a cégüket.  
5000 péntek, 21:15
Előzmény: #168643  p-b
Nincs most magyar részvényem, de nem azért, mert azt gondolom, hogy leminősítenek minket.
Nagyon meglepődnék, ha így lenne.
p-b péntek, 17:58
Előzmény: #168641  p-b
Ja és lehet a befektetések, Ft, gazdaság stb miatt aggódni, hogy pár óra múlva az S&P ne lökjön be minket a bóvliba, mert sajnos csak egy lépésre vagyunk ettől, az egyre gyengébb gazdasági mutatók, valamint a várható (vámháborús és unios források nélküli) jövőkép miatt.
skorp53 péntek, 17:57
Előzmény: #168634  Spiller
Engem sem érdekelne a politika, ha normálisan tudnánk élni, és nem minden napra jutna valami, ami kiveri  biztosítékot, de pillanatnyilag az van, hogy szinte minden napra jut valami diszóság.
p-b péntek, 17:42
Előzmény: #168635  Spiller
természetesen igazad van vagyunk jópáran itt akik mindezt átélték, ezzel nem mondasz újat. Gondolom Te sem 1200 ladával és piros/kék útlevéllel közlekedsz manapság. Hálistennek ezek mind a múlté már. Nyílván mindenkinek vannak lehetőségei. Választhatsz, elmehetsz külföldre (nyugatra nem keletre) dolgozni, hogy elfogadható jövedelmed legyen, amiből fenn tudod tartani a családod, legyen jövőképed, megfelelően iskoláztasd a gyerekeidet, kapj rendes orvosi ellátást, ne fekvőrendőr minőségi utakon közlekedj, stb. Persze, régen kötelező volt vezető beosztásban a pártkönyv hogy boldogulni tudjál, ma viszont becstelen NER közelinek kell lenned, hogy érvényesülni tudj. Ha nem tartozol ide és mégis eljutottál egy bizonyos jólléti szintre a vállalkozásoddal, akkor azt elveszi, kikényszeríti tőled ez a maffia banda. Az se zavarjon hogy rendszerváltás körül a régió éllovasai voltunk, mostanra pedig sereghajtók lettünk majdnem minden tekintetben. Szóval nem sokat ér az egészséges életmód, az oktatás, online tőzsde, az utazási lehetőségek, a jövőkép, ha ezekre egyre rosszabb lehetőséget kinál a hazai politika. 
probi péntek, 17:24
Orbán Gábor vezérigazgató beszél a TrendFM-en, ezen a linken is elérhető: https://m.youtube.com/watch?v=Mi_W4Vu9PNs
dlacix
dlacix péntek, 17:16
Előzmény: #168635  Spiller
Elfogadom, de lehetne jobb is! Ezért bosszantó a helyzet!
Átéltem egy részét fiatalként. Első tőzsdei ügyletem katasztrófa volt, nem bírtam eladni normálisan akkori OTP brókeren keresztül a kapott részvényeket. Azt nem is csinálnám, ami akkor volt! De miért is akarnánk visszasírni azt az időszakot? Haladjunk, fejlődjünk tovább!
Mondjuk Richter is haladhatnak már tovább! Nem ezt vártam záróra!
aetzw4zer péntek, 17:12
Előzmény: #168637  aetzw4zer
16k vevő maradt
aetzw4zer péntek, 17:11
uhh, jol lenyomtak a vegen.. de meg igy is volt 9850es indi a sok piaci elado miatt..
tovabbra sem szamitok leminositesre.
vaczak péntek, 17:07
Csúnyácska záró 10240
Spiller péntek, 16:48
Előzmény: #168633  dlacix
A másik meg az, sokan a politikusokra fogják azért nem érnek el semmit mert hát itt nem lehet. De ott vannak azok a feltételek amiket írtam, ez már világjegy.  Anno engem már Győrnél leszedtek a vonatról a civilruhás nyomozók és kikérdeztek biztosan disszidálni akarok. évente yugó 3évente nyugat, de csak ha engedte a munkahelyed üzemi négyszöge, függetlenül attól párttag voltál vagy sem ezek a szarok döntötték el mehetsz vagy sem. (kisz, mszmp, szakszervezet, vezetőség) Anno naponta jártál a postára feladni árajánlatokat, amikor már fax volt az már szuper volt. Amikor végre lett 900Mhz mobil  akkor a telefonom többet ért mint az 1200as Ladám. Bármilyen megbízáshoz be kellett menni a bankba, minimum 1-2 óra volt, amikor megnyílt a tőzsde az is ugyanez, becaplattál adtál 3 napra megbízást a banknak 3 nap múlva értesítettek levélben kötött vagy sem. Amikor telefonon volt bróker már királyság volt. Este TV-ben a gubcsi műsorában láttad az árfolyamokat vagy bementél tőzsdeépületbe vagy Andrássyn volt egy wall street nevű bizniszklub ott futófényen mentek árfolyamok. 3 könyvtárba jártam és heteket kellett várni egy egy szakkönyvre. Szóval aki most nem tudja kifutni a figuráját az vesztett és ne másokra mutogasson. 
Spiller péntek, 16:20
Előzmény: #168633  dlacix
A magyarok túlpolitizáltak. Nyugati országokban nem nagyon politizálnak. Ha nagyon feszegetem akkor azt mondják áá ezek hülyék de teszik a dolgukat.
dlacix
dlacix péntek, 15:25
Előzmény: #168631  Spiller
Ezzel egyetértek csak látom, hogy mennyivel JOBB lehetne, ha normális politikusaink lennének!  Úgy gondolom nem jó irányba megyünk!
DD
DD péntek, 15:20
Előzmény: #168631  Spiller
Még... :D
Spiller péntek, 15:19
A hozzászólások nagy része a "merjünk kicsik lenni" hozzászólás, de mink tuggyuk nekünk itt sosenemlesz jó azok meg lopnak. Azért tűnjön már fel ilyen lehetőségetek soha nem volt. A világ bármelyik részvényét megveheted sok ország  sok tőzsdéjén. Szabadon vehetsz bármilyen devizát valutát árut anyagot,lehet külföldi számlát bankkártyád. Bármelyik országba elmehetsz szabadon és dolgozhatsz ha akarsz. Személyivel bejárhatod egész Európát. 4percen belül bármilyen információhoz hozzáférhetsz 1000forrásból. 2perc alatt elmegy a leveled a világ bármelyik zugába.  Mindezt akár a szaros telefonodon keresztül is elérhető, amivel fényképezhetsz videózhatsz is és fizethetsz is vele és elérhető vagy a világ bármely pontján. Mit nem adtam volna ezekért 20évesen.  Ha valaki emellett nyafog panaszkodik az ne másban keresse a hibát. 
ferugio péntek, 13:31
Előzmény: #168628  Brakkencs
Hidd el hogy az összes infó birtokában vagyok amit leírtál de azért köszönöm! 
Az ázsiai részt nem értem hiszen a készítmény jó de ott valamiért mégse tört be aminek az okát nem tudom (próbálta a cég? Nem engedi az ottani kormány?)...
Brakkencs péntek, 13:08
Előzmény: #168625  ferugio
Helyesen cariprazin(e). A terv: új molekula, új gyógyszer erre a hatásterületre. Ez időigényes, elsősorban a klinikai vizsgálatok miatt, majd a törzskönyvezés és a bevezetés is hosszú idő. Ázsiáról: az Abbvie az USA-ban 922 millió USD forgalmat csinált 2024-ben, Kanadában 2 millió USD-t. Ázsiában nem ennyire fogékonyak az emberek az ilyenfajta gyógyszerre. Az Abbvie Vraylar néven árulja az USA-ban és Kanadában, ebből 2024-ben a Richternek 225 milliárd HUF bevétele volt, míg Reagila néven további 65 országban 13,8 milliárd HUF volt a bevétel.
Valiz
Valiz péntek, 12:43
Előzmény: #168621  severian
Nem lesz itt mesterterv, olyan meg végképp nem, ami a népnek jó. 
Hitel lesz, amit választási osztogatásra és tovább "hmmm"  csatornáznak.
dlacix
dlacix péntek, 12:32
EU párti vagyok, hiszen itt élek! Tudom ez mostanában nem divat. :(
Keleti stílus nekem nem fekszik, EU nyugati része felé érzem jobban magam.  A déli laza is OK, de az már néha túl laza nekem. Észak még hideg és sötét. :)
ferugio péntek, 12:28
A Ricsi most szerintem a dollár esésre reagál, egyébként menni kellene. Deffenzív szektor, ilyenkor jól szokott fizetni de ezek a gyógyszeripari vámok még nincsenek kiárazva sajnos...
Annyira de annyira jó lenne ha már a q2 jelentésben látszana az amiről a vezér beszélt januárban, vagyis hogy megvan a terv a cariprazim utáni időszakra, amiből is az évi 200mrd/év osztalék kifizetés megvalósulhat. Azt ugye meg is kell termelni de ha már nem lesz a craiprazim akkor miből jön ez a bevétel? Idén nem egész 100mrd-t fizetnek osztalékra ha minden igaz...
Amit még nem értek hogy a cariprazim miért nincs ázsiában? Ott is elég komoly fiztőképes ember él és ha az USA-ban ekkorát tud menni akkor lehet ott is mehetne...
kovko
kovko péntek, 12:26
Közelednek a választások. Az a mesterterv a mindenre is lesz pénz hitelből.
Viktorunknak kápé kell, szóval most a ki ad nekem pénzt c. szám jön. 
https://youtu.be/Zacj6rrKEEE?t=38
Én valami gigahitelre számítok. Szerintem óriási összegre kell gondolni. 
peret
peret péntek, 12:14
Telekom az egyik legstabilabb papír.
5000 péntek, 12:02
A sok infó sokszor inkább zavaró.
severian péntek, 11:58
Előzmény: #168619  dlacix

de meglehet. CSAk nulla infóval belevágni egy idegen terepen, azért az nem fasza. A magyar blue-kat követi az ember évek óta, van saját tapasztalata, tudsz értékelni egyes híreket. Ugyanez nincs meg egy német cég esetén. Késve kapsz híreket, kevesebb hírt kapsz, nagyon sok energia mire megtalálod a hír forrást, kell egy jó fórum, ami pörög és nem 3 naponta van egy bejegyzés, ahol beraknak TA elemzéseket, stb.
Szal erősen remélem, hogy vityának van valami mesterterve, hogyan lavíroz majd, mert ha keletet választjuk, akkor instant bosszú (500% vám) hosszabb távon kérdéses lehet az eu tagságunk is (nem mi lépünk ki, kibasznak) és a többi.
Ha trumpnak nyal be, akkor meg kína nyújtja be a számlát, az legalább talán nem instant omlás.

Topik gazda

kyra
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek