Nem akarom elkiabálni NG-t, ezért inkább szidom.. Ilyen hormuzi és egyéb körülmények között, amikor USA komoly erőfeszítéseket fog tenni idén és jövőre az NG export növelésre stb.. nem gondolom, hogy jó helyen van az árfolyam.. BOIL - és Bloomberg NG lét-minimumon, utóbbi dupla-alj gyanus nekem, illetve remélem a fordulót. Érthetetlen a tötymörgés.. feltöltés, export indul nemsokára... pf.. ha előre áraz NG, akkor szvsz ez most elkésett.. :) ha már 3 felett járnánk, lennék kiegyezve a helyzettel.. 3 alatt szétvertnek érzem..
-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-Az emelkedés folytatódott, és hamarosan elérheti a korábbi csúcsot, a 65,63-as szint környékét. Ez az index is jelentősen túlvett lett, így az emelkedő zöld trendvonal törése okozhatna újabb esést. Alul az 56,25 lehet támasz.Ellenállások: 65,63; 67,5. Támaszok: 56,25; 50; 48,43; 46,9.
Szerintem a 2,5 körüli szint tényleg a legalja lesz a mostani tavaszi felhalmozásnak, ezért ezeken a szinteken szerintem már természetes a stabilizáció.
Nem tudom hogy erre a cikkre emelkedik-e 16.-a óta ... ha ezt nevezhetjük emelkedésnek ... a HUF erősödés ... elvitte a maradék eredményem is, összesen egy vételem van pluszban :-( Pedig veszem már 03-31 óta ... https://www.eia.gov/todayinenergy/detail.php?id=67484
A mai nap fontos, a decemberi aljjal egy rsi divergens dupla alj készülhet a heti charton. A decemberi aljhoz 6 piros gyertya vezetett, és most is ez a helyzet. $1.3 értékű short squeeze jött utána A heti gyertya fordulósnak néz ki, de 23 órakor lesz kész. A 100 heti visszaverte március elején, most ez 3.452, elsőre biztos visszaveri. 2.667->3.45 trade megpróbálható itt. De sok az ellenállás, 2.777, 2.96, 2.95 11 nap maradt a lejáratból.
Sziasztok! De nagy a csend itt.. Figyelem, szugerálom NG-t, de nem ujjongok, mert nem érdemli meg! (csak majd 4 felett) :) Döcögjön csak, van hova lépcsőzni. Amilyen kis törékeny még lebucskázik egy apróbb dícsérettől!
Földgáz.-A 3,125-ös szint fölé kellene zárjon ahhoz, hogy long jelzés jöhessen. A szaggatott csökkenő trendvonalat bevárhatja a görbe, és majd a törése hozhat emelkedő hullámot. Erősebb ellenállás a 4,68 környékére tehető. Ellenállások: 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 2,344; 1,953.
-WTI - Olaj Az emelkedő trend tört, de egyelőre a 87,5 alá nem ment. Amíg a piros vékony trendvonal alatt van, addig eladói nyomás jellemezheti. Erős támasz csak a 75 körüli szinten várhatja a tesztelést. Felfele majd a trendvonal törése hozhat újabb long hullámot. A 120 környéke lehet egy olyan ellenállás, amely többször megfoghatja. Felette lehetne hatalmas kitörés, de ez nem aktuális. Ellenállások: 106,25; 112,5; 118,75. Támaszok: 75; 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.; 50.
Az egyenlegem NG miatt! :) No de ma már csak megy fel. Olyan magyaros lesz mikor elindul fel, (addig mondom, hogy egyszer csak bejön!😄) és akkor igazam lesz Pista lehetek én is!
Hát az hogy mindketten majdnem együttálltak, nem tett jót. Amikor beálltam eladni, pár cent miatt nem teljesült és már 45 cent a mínuszom, ami 15%, nagyon sok. Felpattanásra várok, de nincs. 2.5-ös megsérti és utána indulhat felfelé, de nem adhatok hozzá, túl nagy a mínuszom.
Ng érdekesen mozog lassan araszol fel közbe a Brent száguld nemtudom meddig megy vele az Ng? 43.638€l arat látok a holland tőzsdei jegyzés szerint TTF en de nem mozdul az ár nemtudom talán ma nem kereskednek a termékben?
-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-Korrekciót láthattunk a fejlődő piacokon is. Ennek mértéke egyelőre a 62,5-ös ellenállás alatt tartotta a grafikont. A csökkenő trendvonal is a 62,5 környékére érhet le hamarosan. Alul az 56,25 lehet támasz, itt is oldalazás jöhet.Ellenállások: 62,5; 64,06; 65,63; 67,5. Támaszok: 56,25; 50; 48,43; 46,9.
Hétvégi kudarcba fulladt béketárgyalások következményeként felfele ugrott az olaj világpiaci ára ami egyenlőre viszi fel a Ngas aratis de hogy meddig azt nem tudni!?
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.