Őszinte leszek,nem áll jól nekem a gáz.Egy-egy jó trédet eldurrantok,de több a bukfenc.Ezüstben ma a short zãrás-long nyitó záró +200k. Gáz -100k.Márvány menyasszony!
Gáz: Shoulder season van, vagyis ezen a héten kezdődik a betáplálás a tározókba általában. Ilyenkor a csökkenő kereslet miatt esik az ár historikusan. Persze a múlt hétfői nyitás kőkemény volt, egyszerre bullish az új csúcs és bearish a shooting star gyertya. Fundamentálisan semmi nem indokol emelkedést. Technikailag a chart azt mondja, hogy a 4.6-5.2 szint meg lesz látogatva. Kérdés, mi támasztja meg, 4.127 (szerintem nem), 3.78?
Nehéz mit kezdeni a gázbszakadással.Nagyon erőltetettnek tűnik,mintha kereskedői árvadászat lenne.A büdös hollandok,nem tudom kinek a kezében van a tőzsde!?!Költői.Nagyon nehéz kimondani, de ha naposon váll-fej-vál formálódik,az long temető.Ez csak eshetőség,lassú emelkedéssel teszi tönkre az általam használt elemzési módszert,majd kisebb tf.en pótolja nagyobb eséssel.Joggal ez az egyik legnehezebb pálya a gáz.
Én is csak eshetőségként hivatkoztam erre az esetre. Továbbra is tartom, hogy több hónapos távlatban ez felfelé fog menni szvsz. Azt érdemes hozzátenni, hogy a tőzsdék esése ellenére az olaj viszonylag jól tartotta magát 65 felett.
Köszönjük, hogy megosztottad. Szerintem elképzelhető, hogy 62,5-ig lemegy az árfolyam a következő egy-két hónapban, de a hosszú távú viselkedése szempontjából szvsz megtartja ez a 65-70 sáv, és két-három hónap múlva innen el fog rugaszkodni felfelé.
-Földgáz, napi: A trend még nem tört, még jöhet egy
újabb néhány napos emelkedő periódus, ami lehet,
hogy már nem tud új csúcsra menni.
A 4,69 feletti szint nem tűnik komfortosnak a longnak,
viszont a trend csak a 3,906 alá zárással sérülne.
Ha néhány napot tudna emelkedni akkor érdemes
lehet a longokat zárni és semlegesbe kimenni.
Ellenállások: 4,688; 5,08; 5,47.
Támaszok: 3,125; 2,734; 2,344; 1,953.
-Jó napot! mPrivate Banking friss:-WTI olaj, napi: Nagyon fontos támasznak bizonyult
eddig a 65,63-as szint. Nem tud elrugaszkodni ettől a
szinttől, lényegében le van tapadva erre az árfolyam.
Jobb vételi hely majd a piros vékony trendvonal felett
alakulhat ki, de ez még nem tűnik aktuálisnak.
Fontos kérdés lesz, hogy meg tud e pattanni erről a
szintről vagy néhány nap múlva megtöri-e ezt.
Még lefele áll, bármelyik vízszintes természetes szint
(62,5; 59,38; 56,25) tesztelhető lehet.
Ellenállások: 81,25; 84,60; 87,5.
Támaszok: 62,5; 59,38; 56,25.
NG. Revoluton-CFD 10x áttétellel szépen fialt,várom az újabb beszállót.Rettenetes dolog nézni az aktuális egyenleget,senkinek nem javaslom, milliós összegeknél pláne. 1-5-15 min. nézem az oszcikat,gyertyákat,alakzatokat,rsi,ADX,stochastic.Arany, hullámokban jól kereskedhető, szépen formázza a tankönyvit aránylag sokszor.A yolo rvk tárháza óriási általában 5x tőátt..Csak szigorúan gép előtt,5-10 min. dupla,tripla vagy bukó.Amennyiben a szml.-án nins több zsé mint a bef. összeg,úgy liquidálni fog.Ha ráérzel komoly pénz gyorsan,de tapasztalat nagyon szükséges az elemzésen.Sok sikert!Hajrá Delta,Akko!
Sziasztok! Mit vártok az olajtól? Felkúszik 70-ig? És utánna várható egy nagyobb esés? Hogy látjatok, a tűzszünet csökkenti a keresletet és az árat? És Trump céljai hogyan hatnak?
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.