Az oldalazástól beerősödik 2.97 környéke ami nem baj. Nem rossz van alattad egy támasz ... 3.11 - 3.15 környéke az első komolyabb ellenállás mint ahogy támasznak se volt rossz.
nem vagyok olyan jó elemző mint pomperj,de mostanában azt megfigyeltem,hogy amikor kijelent valamit,hogy ez vagy az kitört,leszakadt akkor kell várni pár napot mert a másik irányba indul el:) csak mert láttam,hogy tőle vártál megerősítést.
Csak a HenryHub nem tud többet kiadni magából. És sajnos a meleg is már csak 1-3 napig fog tartani ha jól nézem. Szóval ha jól érzem hosszútávú befektető lettem ... majd a hideg betöréskor eladjuk, ha addig nem megy KO szintre.
Ebből úgyis csitt csatt lesz előbb utóbb. A 2 alatti árhoz már késő van. Az EU betárolás relatíve rosszul áll a tavajihoz képest. Nem nagyon tároltak be várták az olcsóbb árat de az nem jött. Valószínűleg más is ezt tette. Egyszer csak muszáj lesz. Egyszer csak ugrani fog az ár mert a hajók száma véges az idö meg fogy. Ha egyre kevesebb az idő , verseny lesz a szállítmányokért.
Á, majd jövő keddre, ha addig nem jön hideg front. Jó bevásároltam, a HUF is megerősödött ... $2,99-nél leszek nullába ha HUF nem megy sehova ... És megnézve a mennyiséget is jó nagy volt a forgalom, hintába ültetés feelingem van így utólag ... RealTime előfizetés nélkül jó bátrak vagyunk :-)
Igen, ez az NG félelmetes mozgásokat képes csinálni ... egy OTP után ahol van 5 szám 10-re kerekítve meg meg 0,001-ek é 0,01 is hatalmas mozgás, nem hogy ezek a csütörtökök, amikor néha 0,1 mozgás. Ami rengeteg százalékosan.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.