nem vagyok olyan jó elemző mint pomperj,de mostanában azt megfigyeltem,hogy amikor kijelent valamit,hogy ez vagy az kitört,leszakadt akkor kell várni pár napot mert a másik irányba indul el:) csak mert láttam,hogy tőle vártál megerősítést.
Csak a HenryHub nem tud többet kiadni magából. És sajnos a meleg is már csak 1-3 napig fog tartani ha jól nézem. Szóval ha jól érzem hosszútávú befektető lettem ... majd a hideg betöréskor eladjuk, ha addig nem megy KO szintre.
Ebből úgyis csitt csatt lesz előbb utóbb. A 2 alatti árhoz már késő van. Az EU betárolás relatíve rosszul áll a tavajihoz képest. Nem nagyon tároltak be várták az olcsóbb árat de az nem jött. Valószínűleg más is ezt tette. Egyszer csak muszáj lesz. Egyszer csak ugrani fog az ár mert a hajók száma véges az idö meg fogy. Ha egyre kevesebb az idő , verseny lesz a szállítmányokért.
Á, majd jövő keddre, ha addig nem jön hideg front. Jó bevásároltam, a HUF is megerősödött ... $2,99-nél leszek nullába ha HUF nem megy sehova ... És megnézve a mennyiséget is jó nagy volt a forgalom, hintába ültetés feelingem van így utólag ... RealTime előfizetés nélkül jó bátrak vagyunk :-)
Igen, ez az NG félelmetes mozgásokat képes csinálni ... egy OTP után ahol van 5 szám 10-re kerekítve meg meg 0,001-ek é 0,01 is hatalmas mozgás, nem hogy ezek a csütörtökök, amikor néha 0,1 mozgás. Ami rengeteg százalékosan.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.