Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A szülők majd azt mondják,ha a gyerek éhes,hogy nézd meg a Toldit,aztán feküdj le aludni :) de erre azért álljon fel egy operatív törzs, mert nem biztos, hogy ilyen egyszerű a dolog.
Lesz-e változás a rollerek közlekedésének szabályozásában? - megtalálták talán a legégetőbb problémát az újságírók :(komolyan nem tudom sírjak, vagy nevessek... tényleg ezek most a legégetőbb kérdések? vagy ez? Gulyás Gergely jó javaslatnak tartja Gulyás Gergely kérdésre elmondta: jó javaslatnak tartja, hogy az
iskolások megnézhessék Jankovics Marcell utolsó animációs filmjét
(Toldi).
Arra tökéletesen jó, hogy kiderült, tök üres a kassza. Szegény forintnak, ha nem jön EU lóvé akkor teljesen kampec. Viszont addig még rengeteg idő van és nem igazán látszik hogy hol a gyengülés vége.
Hát ha a jelenlegi fizetésemelési szándék százalékos mértéke kapcsolatban áll az elgondolt, a kormány által várt, előrelátott infláció mértékével, az semmi jót nem jelent.. Majd nyomtatnak dellát azt lesz miből emelni.. Imf nem jön mert akk O1G nek menni kell.. Max a kinai hitelek milyen jó is lesz.. Ki sem meri mondani mennyi lehet a vége az árfolyamnak hiába kérdezik, biztosan szép számra gondolt, főleg miután kijelentette hogy szinte tehetetlenek az árfolyam emelkedéssel szemben amíg külső tényezők befolyásolják az árfolyamot.... A rizsacsökkentés is a levegőben lóg ha másra kell költeni.. Jó "sok" pénz lehet az államkasszában ha ilyeneket mond..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)