Nem értem Farkasfu miért nem nyitsz egy saját topikot? Állítom a legnépszerűbb lenne mind közül és megtudnád szűrni a vulgáris hozzászólásokat,- egy idő után pedig megszokná a nép, hogy ez nem az a topik....Persze lehet, hogy én vagyok túl pozitív, de egy próbát megérne.
Én is adok neki egy esélyt, engem csak 3/3-as ügynöknek titulált, még jó, hogy jó voltam töriből, így tudom kik voltak. :) Lehet elég lesz a kúp is neki.:)
Átadom neked, de nem engem sértett először, megvárom a topikgazda ébredését. Nekem tegnap már volt egy ilyen, egy topik törlésre is került! Ez volt az első szankció miattam! Mára nem terveztem hasonlót..
Köszi... Azért lapozz vissza régebbre is. Egy darabig vicces volt és nem szóltam hátha... Gondolom a többiek reakciója is csak véletlen Nem a személyem a lényeg... Lezártam és tévedhetek én is!
Bizony, nagyon nem normális!! Tegnap nálunk 23 fok, ma pedig 12 😟 Gyakorlatilag egyik napról a másikra sem lehet tervezni programot, kinti munkát. Azért nem mai gyerek vagyok, de ilyen mocsok, hideg májusra nem emlékszem!!
Semmivel se basztatott téged. Te veszed magadra meg érted csak félre a sorait. Leírta korábban normálisan, hogy volt neki egy adag ami vastag mínuszban van/volt, ezért fosozza, megunta, kivágta bukóban egy részét. Már az előtt is fosozta, hogy kivágta volna. Ugyanúgy ahogy a richtert is. Annyi hülyével vitatkozol egyfolytában, hogy még a normális emberekről is azt gondolod, hogy szélkakasok meg hogy basztatnak.
Nyugodj meg, nem sértődtem meg! Amit leírtam az leírtam, nem ragozom tovább! Voltam már máskor is balek, de mindig tudtam róla...! Van olyan, h elég.... Most lesz egy kis átalakulás, aztán meglátjuk utána.
Balekságomról: Alkalmaztam egy embert, mert nagyon jó meglátásai voltak, nem volt lehetetlen számára, de a másik oldala szart sem ért. Gondoltam segítek neki és pártfogásba veszem. "Előre vettem", túlfizettem! Aztán meglopott, meglopta az ületi partneremet és bezárt a kapu előtte. Azóta egyszer láttam az utcán, messziről nagyot köszönt integetett....
Appeninn Holding Nyrt.