Semmi gond. Ha jól emlékszem, a SZIT törvényben van olyan, hogy negyed évente kell egy felértékelést csinálni az ingatlanokra, de ez nem ugyan az a negyedéves jelentéssel és eddig nem is tették közre..
42 k-m van. Tavaly December és idén március között vettem. Azóta ülök rajta. És 2 hete szembesültem vele hogy nincs csak féléves jelentés. Ez van vállalom. De követem a rv-t lehetőségeimhez képest. Mind fundásan és általad TA-ban is.
Olyan kérdést tettem fel ami láthatóan másnál is felmerült. Sőt mint ahogy Colombo ,én is megnéztem az esménynaptárat,és miután nem találtam benne erről infót ezért mertem megkérdezni. Nyilván én (és ezek szerint más is) nem rendelkezünk akkora tájékozottsággal egyes részvényekkel kapcsolatban mint pl Te. De szerintem ettől még egy részvénnyel kapcsolatban lehetnek információim. Ha hosszú távra tervezel egy rv-ben azt gondolom hogyha nem tudod azt hogy félévente vagy negyedévente jelent nem túl nagy gond.
Csak most kezdődik.:) Így ehet életet verni egy jelenleg izgalom mentes Topikba. Bocsánat azt hittem, hogy a BÉT-en, negyedévente kell közzé tenni az eredményeket.
Persze-persze értem én. De engedtessék meg hogyha nem itt élem az életem mint pl Te, akkor néha kérdezhessek még akkor is ha esetleg hülyeséget kérdezek. Elvégre ez egy fórum ami akár ezt is szolgálhatja. Lehet ezt normálisan is,nem fellengzősen. Na mindegy!
ma egy kicsit fordult... csak 6pont mozgás volt, eddig..! Ajánlatok is közeledtek, jöhet az elmozdulás! záró 684 a soros, meglátjuk mit mókulnak össze :))
Appeninn Holding Nyrt.