Legalább elolvasnád miket írtam mielőtt megidézel. Szerintem is lesz az árfolyam 750-en. Hogy ezt jól lehet időzíteni és célárnak lehet hívni na abban vannak komoly fenntartásaim. Írnék neked mást is, de a szilveszterre tekintettel visszafogom magam.
A felszabadulás ünnepe a gyemekkoromat idézi és az jó volt, szerencsés nap, hasonlóan a 666-hoz.Fundamentálisan jók a kilátások ha mindezen tényezőket figyelembe veszem, már csak a vevők kellenek akik addigra legalább a bűvös és egyben elátkozott 750-ig hajtják az árat,hogy mindenki megnyugodhasson és a Labancok se tudjanak belekötni az egyedi utas Kuruc pártoló pingvin pásztor vegetáriánus Farkasba.:) Remélem nem voltam bonyolult?
Közép-hosszútávú chart-ot is közzétettél korábban, ugyanakkor az esetleges fundás negatív változásokat, a világban bekövetkező, részvényárfolyamra is ható negatív eseményeket nyílván senki sem tud előre jelezni. Ezt mindig le is írod/jelzed, a támaszok jelölésével a chart-on, valamint az időtávi bizonytalansági faktor is érthető. Támpontnak a közép-hosszútávú célárak teljesen jók szerintem, figyelembe véve az időtávok bármilyen irányú változásának lehetőségét. A cég stratégiájának, céljainak kb. fél éve (?) történő közzététele is segíthet a kereskedni kívánók döntéseiben, mint ahogy az is hogy negyedévente van jelentés félévek helyett.
Nem olvasom, vagyis nagyon ritkán, elvétve bele nézek! Elegem lett belőle! Még a nyáron, amikor betettem a chartot, hogy vigyázat ellenálláshoz érünk, akkor nagy ellenszenvet váltott ki a figyelmeztetésem! Aztán a legjobban tiltakozó, fikázó emberke/emberkék megjátszották a korrekciót és verték a mellüket, pedig sosem akarták eladni előtte! :)) Na az ilyen "'kenyeres pajtásokból" elegem van! Nem probléma, ha lekereskedi valaki a charton jelzetteket, hiszen az elemzések ezért is készülnek egy részről. Az viszont gusztustalan volt, amit műveltek velem, amikor meglátták a chartot és az ő elképzelésüknek nem tetszett! Majd ezek után megjátszották és tele tömték a zsebüket egy "hiteltelen" chart alapján....! ...én is minősítettem őket, csak nem nyilvánosan és ezentúl nincs rendszeres tájékoztatás ott!
Köszönjük. OPUS-ról is légy kedves egy aktualizáltat feltenni a másik topic-ba. Előre is köszönöm az OPUS részvényesek, illetve fórumot olvasók nevében.
Akkor nézzük, hogy is állunk! 2024-s Záró: 666 2023-s Záró: 407 Ez több mint 60% (~63,6), de jártunk ~74%-nál is! A 750-es célt nem sikerült elérni, 708-nál tetőztünk. Nem sok kellett volna, de ez van. Lehet magasra tettem a mércét.. hmm A 2025-s évet illetően, ha a hosszú tervet nézzük, akkor 1100-1500 (~1300) között kellene lenni az árfolyam magasságának decemberben! "Ha csak", megint 60-70% lesz az árfolyam növekedése, nekem az is jól fog esni, de gondolom sokan alá is írnák most! Ezek az időbeli célok/célárak meghatározása, nem hasraütés, hanem a számítások szerint, normál viszonylatban elérhető! Fogadni nem kell rá.!! BUÉK!! App/D/W https://ibb.co/3pj0h1z https://ibb.co/rM8knBN
Appeninn Holding Nyrt.