Ilyen ostoba címmel ellátott, erőltetett cikket régen olvastam, kíméljétek magatokat az ilyen gagyi hírportáloktól. Biztos az író kimaradt az emelkedésből😆
Szerintem, pont jó ez így ,ahogy így alakul az árfolyam. Had vásároljanak mások is, nem drágán. Ez az egyik legígéretesebb papír a tőzsdén. És még nem tudjuk a hátteret a céggel kapcsolatban.
Én mondjuk nem adtam el semmit, mert ennél feljebb van az értéke, majd 2000 felett valahol. Mellékesen az erste nem is működött órákon keresztül, esélyem se lett volna rá.
rice is eltűnt, meg a tegnapi hype is, speka volt, kiméletlenek, ettől még hosszú távon jó lehet, sőt, csak óriási bukások is vannak a papírba, vagy összejátszanak hisz pl 1770-en több, mint 10 ezret vettek és mindig az van h a nagy tétel elé beállnak a kicsik aztán leborítják, ez mondjuk már tényleg bőven túlzás
Ugyen ebben a formában szerepelt a meghívóban tavaly is: " Döntés a 2023. üzleti évre vonatkozó adózott eredmény felhasználása, osztalék fizetése tekintetében; "
Nincs energiám az előző évek közgyűlési meghívóját előkeresni. Osztalék döntésre vonatkozó téma szerepelt az előző években a témák között? Lehet ebből, hogy téma lesz az osztalék, arra következtetni, hogy nem nulla forint lesz a döntés? Másik kérdésem, hogy az előterjesztéseket mikor kell közzétenni?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.