Ez a kockázatfeltáró nyilatkozat 17 évvel az utolsó devizaalapú hitel folyósítását követően még rendelkezésre áll mint bizonyíték? Ezek az aláírt szerződések papír formában még megvannak?
A történelem nem foglalkozik a "ha ez nem lenne bizony..." kezdetű mondatokkal. Az OTP menedzsmentje a részvényesek érdekében dolgozik, nagyon helyesen, mert ezek a részvényesek maguk a tulajdonosok, akik rájuk bízták a tulajdonuk kezelését, hogy értéknövekedést érjenek el.
Ne zavarjon az az apró, ám nem elhanyagolható tény, hogy az Erste OTP-re vonatkozó elemzését másolta be számunkra Gyula (amiért ezúton is köszönet, de te csak vigyorogj bugyután tovább…
Tudatosan mások kárát szeretnél nyerészkedni h a tőke a környezetet romboló molba áramoljon, valószínűleg gyereked sincs ezért nem zavar ha a mol szennyezi a levegőt és más természeti erőforrásokat. Ezentúl hagyjuk figyelmen kívül ezt a nagyon gonosz cinikus provokatív szemetet.
Szevasz hazug kártékony Troll! Ha a saját igazadat keresed akkor vedd figyelembe h a devizahitelezést az Erste és a Raiffeisen kezdte el, eleinte csak ők kínálták ezeket, szóval őket okold ha már kizárólag a jövedelmüket előre elköltő emberek védelmére hivatkozol. Vedd azt is figyelembe h ezt az mszp meg tudta volna akadályozni 2002-ben, a devizahitelezés 2008 őszéig tartott, ha a felelősöket keresed akkor az akkori pénzügyi felügyelet és a kormány felelőseit is nevezd meg. Jelenleg az a dk és jobbik áll Marcingós László mögött amelynek népszerűségi mutatói egyre rosszabbak, nyilván tudják h alig 10 hónapjuk van a parlamentben és vmivel növelni kéne a népszerűségüket. Ha igazságot akarsz akkor gyárts olyan tartalmat amelynek során támadod a dk-t amely az mszp utódpártja hiszen tagjai főleg onnan kerültek ki, az mszp is hiteltelen hiszen ők semmit se tettek a devizahitelezés és az ország csődközeli helyzete ellen, mégis most ők osztják az észt. Az tény h a jelenlegi kormány már nagyon sokat segített az árfolyamgáttal, forintosítással, végtörlesztéssel, eszközkezelővel és kamatstoppal, a betétesek és az adófizetők pénzén erkölcsi kockázat megmenteni a felelőtlen embereket, akik italra szerencsejátékra és dohányra költik jövedelmüket mert tény h vannak jó páran akik így élnek!!!! Ha etikátlan cégeket keresel akkor ott a cig pannónia amelynek fő profilja a unit-linked életbiztosítás ami 30 éve az ügyfeleket húzza le, emellett a MOL amely a TVK tőzsdei kivezetésekor jóval alacsonyabb saját tőke alapján fizette ki a részvényeket. Téged innen végleg ki kéne tiltani mert egy mérgező kártékony elem vagy!
Na pont ez amikor mesterségesen befolyásolja egy cég a saját árfolyamát! Ha ez nem lenne bizony 20k környékén járnánk. De semmi gond! Jön még kutyára szalonna! Akviziciók helyett lesz saját rv. Nem is tudom mi lenne otikával, ha az orosz diviziót letiltaná az eu! 🤔😱
Gyula! Légyszi 18K-ig írd le a támaszokat, hogy lássam mikor érünk le oda, milyen megállók várhatók? :) Nem is értem hogy miért hagytad 26.300-nál abba? 💛😭😱
Usd huf tipped jó lehet. ;) 335 simán, de mehet lejjebb is. Nyugodt vagyok mert már nyerő, de stop kell valahová majd. Érdekes, ahogy leírtam a dilemmámat beszakadt. Köszi! :)
EUR USD hónapos MA200: 1.2. Én elmélkedtem ilyen célárról. 1.2 fölé csak a Jóisten várja ilyen lendülettel. EUR USD 1W (2025.06.12-ről): https://kephost.net/p/MTk2MzA3Mw.png Ha vízszintesbe húzom, kicsivel fölé szúrhat az 1.2-nek. Hogy kitör-e? Igazából ha a FED elkezdene már végre izomból csökkenteni, akkor hamar elérhetné a piros vonalat. Csak közben az EUR HUF ne rakétázzon, mert akkor az egyik oldalon nyersz, a másik oldalon veszítesz. Jelenleg EUR HUF 404 EUR USD 1.152 USD HUF van egy GAP 350 körül, ezt érdemes figyelni. 3x lepadlózott már, mintha megfogná (TÁMASZ) 345 pedig a dupla alj. Én nagyon nagyon optimistán 336 körülre tippeltem az alját (Ha eléri természetesen), jó pár hete. Imádom ezt írni: A fentiek nem befektetési tanácsadás:D.
-Erste:-Az elmúlt napokban picit megtorpant az OTP emelkedése. A 30 napos mozgóátlag áttörésével egyelőre sikertelenül próbálkozott az árfolyam, azonban az MACD vételi jelzése még csak most következhet, így a megtorpanást követően további emelkedésre számítunk. Ellenállás 27.000 és 27.086 forintnál is látható, mely viszont nehezítheti az emelkedést. Támasz 26.300 forintnál található.Támasz és ellenállás szintek
Az OTP folytatta a sajátrészvény-visszavásárlási programját. Június 16. és 20. között összesen 155.765 darab saját részvényt vásárolt 26.799 forintos átlagáron. A 150 milliárd forintos keretösszegű elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási programból még 144,8 milliárd forint maradt.
Nincs itt semmiféle hullám, egyszerűen a közel-keleti események miatt vagy bármi negatív történik nagyon sokan berosálnak. Őszintén mi a fa.. köze van az Otp-nek Iránhoz nagyjából semmi, egyszerűen amikor rosa van akkor adják az Otp-ét Közép-Európa legjobb bankját. Ennyi....
...azért nem biztos, mert nem feltétlenül rossz a magas olajár. De az árváltozása most eléggé egyfaktoros, azért gondolom, hogy jó lehet indikátornak..
Amint elnezem ma zöldben zárunk mint reggel írtátok! Csak az a kérdés hogy kik? A shortosok vagy a longosok! Elképesztő ez a töretlen optimizmus, de legyen hajrá otp,! Rajtam ne múljon! Mondtam hogy jó ez a papper!
Továbbgondolva a 4h-s múltheti rajzot. "Hol akadt el, miért akadt el"? (Tegyük hozzá ment 2000 pontot) 4 nap alatt...akinek ez kevés, az keressen más részvényt. Shortos legalább annyira segíti az emelkedést idővel, mint a longos, tehát ne bántsátok őket. És nem hullarablók. A longosok meg a shortosok hullarablói akkor...:D Mert ez egy ilyen szakma. Csak egy irány van, a jó irány. OTP 1D: https://kephost.net/p/MTk3NTIyNw.png A fenti kérdésre a válasz: visszatesztelte a zöld emelkedő aljakat, de úgy érezték, még nincs itt az ideje. Sávozik-oldalazik tovább A feketék mentén kitöréssel próbálkozik. Így rajzolva a pirosból IS kitört, a fekete "enyhébben emelkedő" feketét teszteli vissza, ami AKÁR meg is foghatja. Ha fals kitörés a pirosból esetleg, akár rottyanhatna is a alsó zöldre/pirosra. Ha valós kitörés, akkor meg az ellenkező irány. Sokminden függ USA-tól, mennyire segítőkészek.
Átlag alatti forgalommal csorog le, de ahogy nézem egész európa ugyan abból a kottából játszik. Trumpnak meg egy szavát se lehet elhinni. Pénteken gondolkoztam, hogy a nyerőben lévő certiket eladom, de azt nyilatkozta, hogy még nem támadják meg Iránt, erre 1.5 nappal később mégis. Most vissza is tudtam volna venni 500Ft-al olcsóbban. R: 26520
Az OTP árfolyama az utóbbi hónapokban többször is új csúcs közelébe ért, miközben a fő indikátorok közül több is már túlfeszített piacot jelez. Tipikusan olyan szituáció ez, amikor a fundamentumok és a technikai jelek is támogatják a trendet, de rövid távon egy levegővételnyi korrekció is benne lehet. Az alacsony 0,73-as béta azt mutatja, hogy az OTP mozgása kevésbé hektikus, de most a volatilitás is magasabb az átlagnál.
-V.G-Technikai:-Busás hozammal kecsegtet az OTP, de rövid távon érdemes vigyázniA pesti parkett nagyjai erős féléven vannak túl, hatalmas hozamokat lehetett realizálni idén a BÉT-en. A vonzerő azonban a hatalmas menet ellenére sem csökkent, az OTP-ben például közel 30 százalékos potenciált látnak az elemzők. Az OTP Bank részvénye a legfrissebb adatok szerint 27 070 forinton zárt, így az elmúlt egy hétben 5,1 százalékkal erősödött. Az elemzői konszenzus alapján a fair value upside jelenleg 27,1 százalék, vagyis a szakértők szerint a papír bőven hordoz további növekedési potenciált.OTPAz elemzői célárak átlaga 28 139 forint, a legmagasabb célár pedig 33 500 forint. A szakértők közül 7 vételt, 2 tartást javasol, és mindössze 1 ajánlja eladásra a papírt. A 27,1 százalékos fair value upside azt jelzi, hogy továbbra is optimizmus övezi a részvényt – különösen, hogy a menedzsment aktívan vásárol vissza részvényeket. Alacsony P/E szint (6.8x), erős egyéves teljesítmény, és magas, 23,4 százalékos saját tőke arányos megtérülés jellemzik az OTP-t. A bankpapír technikai képe jelenleg kimondottan erős: az árfolyam mind rövid, mind hosszú távon vételi szignált mutat, a fő indikátorok többsége pedig túlvett tartományban járt az elmúlt időszakban. Az elmúlt 6 hónapban 30,8 százalékos, az elmúlt 1 évben pedig 59,2 százalékos árfolyamhozamot produkált, miközben
a 14 napos RSI 49,5, a stoch
és a williamsR viszont extrém túlvett állapotot jeleznek,
ez figyelmeztethet korrekciós veszélyre is. Az MACD erős vételi jelzés mind napos, mind hetes bontásban. A volatilitás 21,9 százalék (30 napos), 32,6 százalék (90 napos) – emelkedett, de nem extrém, a trendek viszont dinamikus mozgást valószínűsítenek. OTP: brutális a hozampotenciál, de érdemes résen lenni - Világgazdaság
26660, várják az ellencsapást, úgy tűnik, nem olyan egyszerű a helyzet, de ha irán belebonyolódik egy hosszabb adok-kapokba, akkor a mai rendszer ott valószínűleg eltűnik a háború után, úgy, hogy nem gondolnák nagy lövöldözésre, fanatikusak, de a hatalom megtartása mindennél fontosabb lehet
Szerencsétlen remegő kezű kis shortos, nagy pofával, az ügyfelei pénzével. Elmondom hogy volt: 9:07 perc, árfolyam 26700. Nagy pofával beírta short indul. 9:09 perc, árfolyam 26730 forint, dobta. XD XD
Nála még nem is a shortos életérzés, hanem a longosok gyötrése az életérzés. :D Egy kis kompenzáció, mivel a long hasznából kimaradt, marad a szadizmus :D
Shortnál sosem a nyereség nekik a lényeg, hanem az életérzés , hogy Ő azért is be shortolja hülye longos hagy erőlködjön .👀 . Jó a 2-:300 pont haszon de maga az érzet a fontos ..
jaj dehogy, véletlen sem volt ilyen szándékom, felfelé várnám, csak írtam egy realt :) Mindenkinek a legjobbakat, remélem mindenkinek bejönnek a számításai :)
Volt 18 körül Trump vámbejelentésekor, te akkor is azt mondtad, ez még csak a kezdet, min. 15 körülre vártad. Azóta ugye már megjártuk a 27k-t is, pedig volt már devizahiteltől kezdve itt már minden, ami miatt szerinted be fog esni, mégsem tette. Ahogy többször is többen írtuk, 1x biztos igazad lesz majd, de addig mások a felfelével a többszörösét megkeresik annak, amit te a lefelé várásoddal. Még, ha eddigi napi maxon (26800) vetted is ma a shortod, én a helyedben nem érezném túl kényelmesen magam zöldülő USA mellett. Eddig "sikeresebb" voltál, mikor nem jelentetted be előre a shortodat, hanem csak utólag hencegtél, h már megint milyen jól kerestél vele. Lehet vissza kéne térni arra, mert ez így most elég kellemetlenre is sikeredhet, ami jelentősen rombolná a nimbuszodat. R 26850
OTP részvényesek ide!