Jo reggelt kedves Olvasoink, ma Olivér napja van, külön is köszöntjük őket.Hamarosan Del-Amerikába utazom, már készülődünk, ma egy két oltást felveszünk mert fő a biztonság.
Pannergyt érdemes még ezen felül megemlíteni, az élesen emelkedő csatiból már kilépett, és már a második visszatesztjét csinálja, de miután a forgalom nagyon alacsony, túl sok mindent nem érdemes nézni benne, max egy újonnan kialakuló (?) háromszöget. https://invst.ly/17e8d5
Miután igény mutatkozott rá: app https://invst.ly/17e7zs Egyenlőre ez egy olyan bullish flagnek néz ki, aminek az árbócát nagyon meglengette a szél. A fibot az ellenállásból támasszá vált mágikus 618-ig húztam. A 664-es támasz, ami egyben egy fibo szint is elesni látszik, következő szint 652 körül várható.
Én is így látom, appban nagyobb emelkedés lehet a távolban lebegő osztalék miatt, elkezdtem átülni én is erre a lóra. Viszont az opusban s lesz osztalék, nagyon annak sem lenne szabad beesnie 500 alá.
Mar az Akkoban meg nem is irom le milyen bandának irják le a szakertői klubbunkat, nem esik jol...és nem is ertem...akko-rol kb 3 hete irtunk, akkor is A+kapott.Dobbenetes komolyan, még jo hogy az ivocimboráim nem ilyenek.
Rövid véleményem: előbbiben középtávon van még bőven kakaó, utóbbi viszont 500 felett már nagyjából a tetőzésen lehet, legfeljebb beesésnél érdemes halászgatni belőle.
Próbáltam regisztrálni, a játékoskártya száma alapján automatikusan kitölti az adataimat, majd a végén kiírja, hogy ehhez a kártyaszámhoz nem tartozik felhasználó!!! Hogy miiiii???
A részvényesek kedden és szerda reggel is felfelé hajtották az Nvidia részvényeinek árfolyamát. Idén eddig 2200 milliárd dollárran nőtt a mesterséges intelligencia alkalmazásához nélkülözhetetlen csipeket gyártó Nvidia tőzsdei kapitalizációja. Szerdán tőzsdezárás után jön a vállalat harmadik negyedéves gyorsjelentése.
A Mol csoport az orosz nyersanyagból finomított dízel üzemanyagot jelenleg még eladhatja Csehországba, de december 5-e után ezt már nem teheti meg. A Mol 500 millió dollárt szán az orosz olajról való leválásra.
Nekem ilyenek soha nem voltak, csak deltám szokott lenni, tegnap arrol a esencerol lattam cikket talán az economixen...a cig ben latok a kozeljovoben perspektivát mert jelent 29.-én, ha a jelentése jolesz akkor megindulhat, az elozo jelentése bombajó volt, itt osztivarakozás is hajthatja majd. App-ban jo lenne egy hir.Nordban Ronaldinyo ur veleménye a mérvadó, Ő a klubbunk hivatalos Nord szakertoje.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA